Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Σε παιδευει ετσι για να σε κραταει σε αγωνία. Αγοράκι δεν είναι το πρώτο?

ναι κοριτσι μου!!!!αγορακι ειναι το πρωτο!!!!!αν κ με βλεπω παλι για αγορι (απο ενστικτο κ μονο!!!!!) οποτε σιγα σιγα γεμιζει η ομαδα για το ποδοσφαιρο!!!!!

Καλημερα κοριτσια σε ολεσ!!!!!πωσ ειναι οι μανουλεσ μασ???;):tongue: Θελω να ρωτησω τισ πιο εμπειρεσ, σημερα ξυπνισα την νυχτα επειδι ενιωθα κατι υγρο στο χαιρι.... ητανε απο το στυθοσ, το πιεσα μαλλων... το πρωι παλι με το που σηκωθηκα ειδα μερικεσ σταγωνεσ πανω στην ρωγα, ενα υγρο διφανεσ και αν το σκουπισω λιγο προσ κητρινο.... βγαινει μονο του....:confused::confused::confused: ιδι εχω παρει τον γιατρο μου ειπε να μην ανυσηχω οτι ειναι νορμαλ.... εχω βαλει λιγω βαμβακι στο σουτιεν για να μην ξεφτυλιστω στην δουλεια.... αλλα το ειχατε βρε κοριτσια.... η μανα μου το ειχε μονο στον τελευταιο μινα.....:?::?::?:

Τελια σασ βρησκω!!!!! μεγαλοσ αντρασ πια!!!! με το καλο να γυρισεισ!!!!φιλακια....

Αυτο μετην λιστα και χροματα μου αρεσε πολυ... ελα να οργανοθουμε....

καλημερα κουκλα μου!!!!εισαι καλα;;;!!!!!ειχαμε καθολου εξελιξεις;;;!!!!

λοιπον αυτο που λες εγω το ειχα πρωτη φορα στον 7ο!!!εγινε μια φορα κ μετα εμφανιζοταν παλι κατα καιρους!!!!εννοω οτι δεν ηταν καθημερινο φαινομενο!!!!ο γιατρος τοτε μου ειχε πει οτι ειναι επειδη ετοιμαζεται το στηθος για το θηλασμο!!!!δεν ειναι γαλα, απλα υγρα "προετοιμασιας"!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια η λιστα

αντε ποτε θα γινουν μπλε κ ροζ

Ναι βρε κοριτσια!!!! αντε να βαζουμε χροματακια!!!

ναι κοριτσι μου!!!!αγορακι ειναι το πρωτο!!!!!αν κ με βλεπω παλι για αγορι (απο ενστικτο κ μονο!!!!!) οποτε σιγα σιγα γεμιζει η ομαδα για το ποδοσφαιρο!!!!!

Χαχαχαχ λεσ???

καλημερα κουκλα μου!!!!εισαι καλα;;;!!!!!ειχαμε καθολου εξελιξεις;;;!!!!

λοιπον αυτο που λες εγω το ειχα πρωτη φορα στον 7ο!!!εγινε μια φορα κ μετα εμφανιζοταν παλι κατα καιρους!!!!εννοω οτι δεν ηταν καθημερινο φαινομενο!!!!ο γιατρος τοτε μου ειχε πει οτι ειναι επειδη ετοιμαζεται το στηθος για το θηλασμο!!!!δεν ειναι γαλα, απλα υγρα "προετοιμασιας"!!!!!!

Εξελιξεισ οχι προσ το παρων αλλα καταλαβε την μαλακια του και κυκλοφορει στο σπιτι σαν τον γατο που εφαγε ενα παπουτσι...χαχχαχ μια εξελιξη εχουμε, δεν καθεται ολη μερα στησ μανασ του, την μιση μονο...χαχχαχ

Και μενα ο γιτροσ ειπε οτι ειναι νορμαλ αυτο και οτι δεν πρεπει να το βγαζω επιτιδεσ....αυτα

Ναι βρε κοριτσια!!!! αντε να βαζουμε χροματακια!!!

Εξελιξεισ οχι προσ το παρων αλλα καταλαβε την μαλακια του και κυκλοφορει στο σπιτι σαν τον γατο που εφαγε ενα παπουτσι...χαχχαχ μια εξελιξη εχουμε, δεν καθεται ολη μερα στησ μανασ του, την μιση μονο...χαχχαχ

Και μενα ο γιτροσ ειπε οτι ειναι νορμαλ αυτο και οτι δεν πρεπει να το βγαζω επιτιδεσ....αυτα

πολυ ωραια!!!!!καλο ειναι για αρχη!!!!!

ναι κοριτσι μου, δεν πρεπει να το πιεζεις το στηθος για να "φευγει" το υγρο αυτο....μου το ειχε επισημανει κ ο δικος μου γιατρος....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Τωρα καναμε ενα μιτινγ, και ειπαμε το σαββατο να δουλεψουμε τελευταια μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p οποτε την δευτερα και την τριτη θα τουσ απολαυσω τουσ γιατρουσ....!!!!!!Δευτερα Β' επιπεδου και την τριτη εχω ραντεβου στον δικο μου γιατρο γα να δει τα αποτελεσματα.....:cool::cool::cool::cool: και μετα ξεκουρασηηηηηη!!!!!!!!!!!! βολτουλεσ και ψωνια ψωνια ψωνια!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

:D...Μωρακια Μαρτιου-Απριλιου 2014...:D

Dms2310 --> 19/2 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

Linaki1988 -->17/3/2014

KMG! --> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)sspyr82 --> 28/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)Sunflower5000-->5/4/2014

dinask -- > 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--> 10/4/2014

Tsoupina -->12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

kristy25--> 25/4/2014

tarta-->

Εμενα κε ξεχασατεεεε!!!!!

Διαφημίσεις

Τωρα καναμε ενα μιτινγ, και ειπαμε το σαββατο να δουλεψουμε τελευταια μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p οποτε την δευτερα και την τριτη θα τουσ απολαυσω τουσ γιατρουσ....!!!!!!Δευτερα Β' επιπεδου και την τριτη εχω ραντεβου στον δικο μου γιατρο γα να δει τα αποτελεσματα.....:cool::cool::cool::cool: και μετα ξεκουρασηηηηηη!!!!!!!!!!!! βολτουλεσ και ψωνια ψωνια ψωνια!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

βαλεντινα μου χαρηκα πολυ που πανε τα πραγματα καλυτερα με σενα και τον αντρα σου!! αντε θα δεις και το μωρακι σουυυυυυ!!! :)))

ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ:P:p:p:p

ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ?

που καλε το συμπληρωνω;; :) καλα μωρε..ειχα εναν σοβαρο καβγα με τον αντρα μου αλλα τωρα γυρισα σπιτι και προσπαθω να χαλαρωσω...εσυ;

μπραβο κοπελα μου!!!!!θα δεις ο μωρακι σου κ θα χαρεις την εγκυμοσυνη σου!!!!καλη ξεκουραση!!!!!

Εμενα κε ξεχασατεεεε!!!!!

καλημερα κοπελα μου!!!!!πως εισαι σημερα;;;βαλε την πιθανη ημερομηνια τοκετου σου κ θα το φτιαξουμε!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

μπραβο κοπελα μου!!!!!θα δεις ο μωρακι σου κ θα χαρεις την εγκυμοσυνη σου!!!!καλη ξεκουραση!!!!!

καλημερα κοπελα μου!!!!!πως εισαι σημερα;;;βαλε την πιθανη ημερομηνια τοκετου σου κ θα το φτιαξουμε!!!!

ειναι 28 μαρτιου :))

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε όλες καλά!!!! Δε μπορώ να διαβάσω τα νέα σας γτ από το κινητό είναι λίγο ζόρικο.εμείς κάναμε σήμερα τον Β επιπέδου,σιγουρεψαμε τον γιό Ο οποίος με έχε. Μουρλανει στο ξύλο κ είναι ήδη 550 γραμμάρια!!! :D :D

Αύριο βράδυ θα είμαι σπιτάκι μου στον αντρουλη μου κ το κοριτσάκι μου! Σας φιλώ κ ελπίζω να είστε όλες καλά!

Μπράβο κορίτσι!!!!!! τέλεια τα νέα σου!!!!!!!! :D:D:D

dYw9p3.png

:-D...Μωρακια Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

Linaki1988 -->17/3/2014

KMG! --> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 -->28/3/2014(ΠρογραμματισμενηΚαισαρικη)

Αριαδνη89 -- > 28/3/2014

Sunflower5000-->5/4/2014

dinask -- > 7/4/2014

χαρα25--> 10/4/2014

Tsoupina -->12/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

kristy25--> 25/4/2014

tarta-->

καλε αριαδνη μαζι γενναμε εμεις!!!!!!!πολυ ωραια!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

]:D...Μωρακια Μαρτιου-Απριλιου 2014...:D

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

Linaki1988 -->17/3/2014

KMG! --> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 --> 28/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Ariadni89-->28/3/2014

Sunflower5000-->5/4/2014

dinask -- > 7/4/2014

χαρα25--> 10/4/2014

Tsoupina -->12/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

kristy25--> 25/4/2014

tarta-->

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...