Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστω ολες σας για την βοηθεια κ την υποστηριξη σας..κ λυπαμαι αν καποια στιγμη φανηκα κουραστικη..ελπιζω να ειστε ολες κλ και να εχετε συνεχεια ωραια νεα να μας λετε!!!

Καλησπερα Κοριτσακια μου.. Πως εισαστε.. διαβασα ωραια νεακια.. δεν τα συγκρατισα..!!

Κρυστι μου , μου αρεσει που νοιωθεις αισιοδοξη.. θα δεις και που το μωρακι σου ειναι μια χαρα..!! ειμαι σιγουρη..Απλα ειναι κατι τυπικο που πρεπει να το κανεις..!!

Αριαδνη μου.. εγω να δεις τι αγχος ειχα.. φοβερο.. ομως δεν ειναι καλο για το μωρο κοριτσακι μου..!!

Εγω το νοιωθω το μωρο, αλλα οχι καθε μερα.. μπορει να περασουν και 4 μερες.. και επισης να σου πω οτι εμενα το μωρο μου δεν κινιετε οταν τρωω σοκολατα(ειναι μαλλον αναποδο οπως την μαμα του).. εγω το νοιωθω συνηθως οταν ειμαι στο κρεβατι ξαπλωμενη και οταν τρωω κατι που μου αρεσει πολυ.. 1! επισης το βασικο ειναι τα κιλα.. εγω ειμαι 54 με 1.70.. δεν εχω παρει κιλα, μονο κοιλια εχω κανει. και ειναι λογικο αφου ειμαι ετσι αδυνατη και εχω προσθια μητρα...

Επισης να σου πω τι μου ειπε ενα καλο γιατρουλη στο Νοσοκομειο.. και απο οταν αρχισα να το κανω ειμαι πολυ ηρεμη

''Ο καλητερος γιατρος ειναι η ιδια η μανα, το μονο που εχει να κανει ειναι να ακουσει το σωμα της και οχι τους φοβους της... μονο να καταλαβει το σωμα της και το μωρο της...''

Εμεις κοριτσακια ειμαστε καλα.. μονο που εχουμε απιστευτη υπνηλια.. στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι οταν το μωρο νυσταζει και θελει να κοιμηθει το ιδιο παθαινει και η μαμα.. οποτε το μωρο μας σημερα εχει νυστα.. ολη μερα σχεδον κοιμαμε...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα Κοριτσακια μου.. Πως εισαστε.. διαβασα ωραια νεακια.. δεν τα συγκρατισα..!!

Κρυστι μου , μου αρεσει που νοιωθεις αισιοδοξη.. θα δεις και που το μωρακι σου ειναι μια χαρα..!! ειμαι σιγουρη..Απλα ειναι κατι τυπικο που πρεπει να το κανεις..!!

Αριαδνη μου.. εγω να δεις τι αγχος ειχα.. φοβερο.. ομως δεν ειναι καλο για το μωρο κοριτσακι μου..!!

Εγω το νοιωθω το μωρο, αλλα οχι καθε μερα.. μπορει να περασουν και 4 μερες.. και επισης να σου πω οτι εμενα το μωρο μου δεν κινιετε οταν τρωω σοκολατα(ειναι μαλλον αναποδο οπως την μαμα του).. εγω το νοιωθω συνηθως οταν ειμαι στο κρεβατι ξαπλωμενη και οταν τρωω κατι που μου αρεσει πολυ.. 1! επισης το βασικο ειναι τα κιλα.. εγω ειμαι 54 με 1.70.. δεν εχω παρει κιλα, μονο κοιλια εχω κανει. και ειναι λογικο αφου ειμαι ετσι αδυνατη και εχω προσθια μητρα...

Επισης να σου πω τι μου ειπε ενα καλο γιατρουλη στο Νοσοκομειο.. και απο οταν αρχισα να το κανω ειμαι πολυ ηρεμη

''Ο καλητερος γιατρος ειναι η ιδια η μανα, το μονο που εχει να κανει ειναι να ακουσει το σωμα της και οχι τους φοβους της... μονο να καταλαβει το σωμα της και το μωρο της...''

Εμεις κοριτσακια ειμαστε καλα.. μονο που εχουμε απιστευτη υπνηλια.. στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι οταν το μωρο νυσταζει και θελει να κοιμηθει το ιδιο παθαινει και η μαμα.. οποτε το μωρο μας σημερα εχει νυστα.. ολη μερα σχεδον κοιμαμε...!!

μαλλον τοτε δεν το ακουω λογω κιλων..ας ελπισουμε οτι θα το ακουσω συντομα...και εγω με την νυστα μια απο τα ιδια..φιλια πολλα καλο βραδυ!!

μαλλον τοτε δεν το ακουω λογω κιλων..ας ελπισουμε οτι θα το ακουσω συντομα...και εγω με την νυστα μια απο τα ιδια..φιλια πολλα καλο βραδυ!!

εγω κοριτσακι μου ειμαι υπερβολικα αδυνατη.. μα υπερβολικα.. και να σκεφτεις οτι πριν απο 10 χρονια ημουν 80 κιλα.. !!

δυστυχως τα κιλα εχουν και τα θεματα τους.. μην αγχωεσαι ομως γιατι μονο καλο δεν κανεις.. και το μπεμπε.. θελει ηρεμια.. !!

εγω οπως σου ειπα οποτε νοιωθω οτι εχω αγχος πηγαινω και κανω εναν υπερηχο στο νοσοκομειο... και ετσι ηρεμω.. σου μιλαω ειλικρινα οτι εαν μπορουσα να μενω εκει μεσα μεχρι να γεννησω δεν θα με ενοιαζε καθολου.. ειλικρινα..

απλα ειπα να ευχαριστηθω λιγο την εγκυμοσυνη μου..

Μην ξεχναμε.. οτι απο την στιγμη που γινομαστε μανουλες το αγχος δεν θα φυγει ποτε απο την ζωη μας.. οποτε ας χαλαρωσουμε λιγο τωρα..!!

Καληνυχτααα.... και ποολλαααα πολλλα φιλιαααα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσακι μου ειμαι υπερβολικα αδυνατη.. μα υπερβολικα.. και να σκεφτεις οτι πριν απο 10 χρονια ημουν 80 κιλα.. !!

δυστυχως τα κιλα εχουν και τα θεματα τους.. μην αγχωεσαι ομως γιατι μονο καλο δεν κανεις.. και το μπεμπε.. θελει ηρεμια.. !!

εγω οπως σου ειπα οποτε νοιωθω οτι εχω αγχος πηγαινω και κανω εναν υπερηχο στο νοσοκομειο... και ετσι ηρεμω.. σου μιλαω ειλικρινα οτι εαν μπορουσα να μενω εκει μεσα μεχρι να γεννησω δεν θα με ενοιαζε καθολου.. ειλικρινα..

απλα ειπα να ευχαριστηθω λιγο την εγκυμοσυνη μου..

Μην ξεχναμε.. οτι απο την στιγμη που γινομαστε μανουλες το αγχος δεν θα φυγει ποτε απο την ζωη μας.. οποτε ας χαλαρωσουμε λιγο τωρα..!!

Καληνυχτααα.... και ποολλαααα πολλλα φιλιαααα...!!!

εχεις τοσο μα τοσο δικιο εγω να δεις θελω να το βλεπω συνεχεια!!!!!! το αγχος αυτο το αγχος μακαρι να το εχουμε για παντα και να πανε ολα καλα με τα μωρακια μας...καηνυχτα φιλια πολλα καλη ξεκουραση!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε όλες καλά!!!! Δε μπορώ να διαβάσω τα νέα σας γτ από το κινητό είναι λίγο ζόρικο.εμείς κάναμε σήμερα τον Β επιπέδου,σιγουρεψαμε τον γιό Ο οποίος με έχε. Μουρλανει στο ξύλο κ είναι ήδη 550 γραμμάρια!!! :D :D

Αύριο βράδυ θα είμαι σπιτάκι μου στον αντρουλη μου κ το κοριτσάκι μου! Σας φιλώ κ ελπίζω να είστε όλες καλά!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τα μωράκια τους.

Χαλάλι το ξυλο για τέτοιον παίδαρο:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

σαν πολλα αγοράκια δεν μαζευτήκαν? πρέπει να ανανεώσουμε την λίστα με τις ημερομηνίες και με χρωματακια γαλαζια η ροζ μου φαίνεται.....................

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;!!!!!!τα μωρακια τι λενε;;;!!!!!

ντινακι μου συμφωνω με τη λιστα!!!!!μονο που εγω δεν ξερω ακομα φυλο!!!!

Σε παιδευει ετσι για να σε κραταει σε αγωνία. Αγοράκι δεν είναι το πρώτο?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια σε ολεσ!!!!!πωσ ειναι οι μανουλεσ μασ???;):tongue: Θελω να ρωτησω τισ πιο εμπειρεσ, σημερα ξυπνισα την νυχτα επειδι ενιωθα κατι υγρο στο χαιρι.... ητανε απο το στυθοσ, το πιεσα μαλλων... το πρωι παλι με το που σηκωθηκα ειδα μερικεσ σταγωνεσ πανω στην ρωγα, ενα υγρο διφανεσ και αν το σκουπισω λιγο προσ κητρινο.... βγαινει μονο του....:confused::confused::confused: ιδι εχω παρει τον γιατρο μου ειπε να μην ανυσηχω οτι ειναι νορμαλ.... εχω βαλει λιγω βαμβακι στο σουτιεν για να μην ξεφτυλιστω στην δουλεια.... αλλα το ειχατε βρε κοριτσια.... η μανα μου το ειχε μονο στον τελευταιο μινα.....:?::?::?:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε όλες καλά!!!! Δε μπορώ να διαβάσω τα νέα σας γτ από το κινητό είναι λίγο ζόρικο.εμείς κάναμε σήμερα τον Β επιπέδου,σιγουρεψαμε τον γιό Ο οποίος με έχε. Μουρλανει στο ξύλο κ είναι ήδη 550 γραμμάρια!!! :D :D

Αύριο βράδυ θα είμαι σπιτάκι μου στον αντρουλη μου κ το κοριτσάκι μου! Σας φιλώ κ ελπίζω να είστε όλες καλά!

Τελια σασ βρησκω!!!!! μεγαλοσ αντρασ πια!!!! με το καλο να γυρισεισ!!!!φιλακια....

Αυτο μετην λιστα και χροματα μου αρεσε πολυ... ελα να οργανοθουμε....

:D...Μωρακια Μαρτιου-Απριλιου 2014...:D

Dms2310 --> 19/2 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

Linaki1988 -->17/3/2014

KMG! --> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)sspyr82 --> 28/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)Sunflower5000-->5/4/2014

dinask -- > 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--> 10/4/2014

Tsoupina -->12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

kristy25--> 25/4/2014

tarta-->

Κοριτσια δεν ξερω αν εβαλα σωστα τα μπλε στην αρχη για αγορια..... δειτε τα και αμα ειναι διωρθοστε.... και ροζ για κοριτσια.... πρασινα αμα δεν ξερετε φυλο ακομα.....:tongue::tongue::tongue: θα μαζεψουμε ομαδουλα για μπασκετ η μπα???

:D...Μωρακια Μαρτιου-Απριλιου 2014...:D

Dms2310 --> 19/2 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

Linaki1988 -->17/3/2014

KMG! --> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)sspyr82 --> 28/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)Sunflower5000-->5/4/2014

dinask -- > 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--> 10/4/2014

Tsoupina -->12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

kristy25--> 25/4/2014

tarta-->

ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...