Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Αριαδνη μου,

Αγχος έχουν όλες αλλα πρέπει να το ελέγχουμε γιατι ως γνωστό το άγχος δημιουργεί διαφορα προβλήματα πόσο μάλλον σε μια εγκυμοσύνη.

Εγώ ειχα και αποβολή και εξωμήτριο και αφαίρεση σάλπιγγας και είμαι 36 χρονών.Ποτέ δεν έχασα την αισιοδοξία μου και την πίστη μου και είμαι σύγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Λοιπόν μην ψάχνεσαι τόσο πολύ άλλωστε ότι ειναι απο τον Θεό να γίνει θα γίνει. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε ειναι να έχουμε θετική σκέψη, ηρεμία και καλή διατροφή για τα μωράκια μας.

Σπυριδούλα μου φυσικά και ισχύει. το περιμένω πως και πως

εχεις δικιο...απλα καταλαβετε με και εμενα...πιστη εχω και καθε βραδυ πριν κοιμηθω πιανω την κοιλια μου και προσυχομαι να πανε ολα καλα με το μωρακι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακι μου, ισωσ να αργησεισ να το νιωσεισ γιατι εχεισ λιγακι παραπανο κιλα απο τι πρεπει.... αλλα ειναι φυσιολογικο...... να σου πω, πρωτη φωρα οταν το ενιωθα ειχα φαει μια λακτα σοκολατα ολη.... και καθωμουν στον καναπε με ενα μαξιλαρι πισω απο την πλατη και λιγισμενα ποδια στα πλαγια οποσ στην γιογκα.... και το ενιωθα τοτε..... δωκιμασε.....αλλα μην βαζεισ διφορα στο μυαλο σου...... Οπωσ ειπε και η Dinask εμεισ που ειχαμε και εξωμητριο και αφερεση σαλπιγκασ τι επρεπε να κανουμε????? ναι ολεσ εχουμε ενα αγχοσ αλλα, δεν κανει καλο.... προσπαθησε να σκεφτεσε ασχετα πραγματα..... Σε φιλω κοπελα μου και να εισαι σιγουρι πωσ ολα ειναι μιαχαρα!!!!!;););)

σε ευχαριστω για την καλησυχαση βαλεντινα μου το εκτιμω πολω..θα περιμενω λοιπον και ευχομαι να πανε ολα καλα οχι μονο σε μενα σε ολες μας :)

Kαλησπέρα κορίτσια. Συγγνώμη για την "εισβολή" αλλά παρακολουθώ το θέμα σας γιατί εγώ στο τσακ δεν είμαι μανούλα Μαρτίου αλλά Φεβρουαρίου.

Θα ήθελα να πω στη βροχερή κάτι, με όλο το θάρρος, ελπίζω να μην με παρεξηγήσει καμιά σας.

Εγώ με τον σύζυγο μου ταλαιπωρηθήκαμε 2-3 χρόνια μέχρι να κάνουμε παιδάκι και μετά από κάποιες αναποδιές, κάναμε 2 εξωσωματικές, και της 2ης τα αποτελέσματα τα απολαμβάνω τώρα που μεγαλώνει η κοιλίτσα μου.

Και εγώ είμαι πολύ, μα πάρα πολύ αγχώδης, αφού να φανταστείς όταν ήταν να πάμε στον γιατρό από την προηγούμενη μέρα ήμουν σαν την παλαβή και το βράδυ έβλεπα κάτι όνειρα, ότι μου ήρθε περίοδος, ότι δεν ήμουν έγκυος και διάφορα άλλα τέτοια και ξυπνούσα με ταχυκαρδίες.

Δεν λέω ότι τώρα είμαι πιο ξεαγχωμένη αλλά θα σου πω πως το αντιμετώπισα. Δεν είμαι και παιδί της εκκλησίας αλλά πιστεύω ότι κάτι υπάρχει που μας προσέχει. Ποτέ δεν ήμουν κάθε Κυριακή στην εκκλησία, ούτε πολύ συχνά κοινωνία ούτε νηστεία, απλά σέβομαι τα θεια και προσπαθώ να είμαι τυπική.

Τέλος πάντων, κάθε βράδυ που έχω ανησυχία, όσο είμαι ξαπλωμένη λέω την προσευχή μου, όσες φορές χρειαστεί για να χαλαρώσω, μου αποσπά την προσοχή και ηρεμεί ο καρδιακός μου παλμός γιατί μπαίνω σε έναν "ρυθμό", εσένα μπορεί να σε βοηθήσει κάποια μελωδία ή κάποιο τραγούδι, ποίημα κ.λ.π.

έχω ένα καντηλάκι στο σπίτι και κάθε μέρα το ανάβω και ζητάω από την Παναγία, σαν μάνα και αυτή, να προστατεύει εμένα και το παιδί μου, εσύ μπορείς να βρεις μια άλλη ρουτίνα, να κάνεις γιόγκα ή οτιδήποτε μπορεί να σε χαλαρώνει, έχω μια φίλη που χαλαρώνει με πανκ ροκ μουσική για παράδειγμα.

Επίσης για ακραίες καταστάσεις άγχους, δεν θυμάμαι από που είσαι αλλά είτε στην επαρχία είτε στην Αθηνά ένα νοσοκομείο κοντά ή μακριά υπάρχει. εγώ στις αρχές πήγαινα κάθε 2 εβδομάδες, εγώ βέβαια είχα αίμα συχνά πυκνά και είχα κάποιον επιπλέον λόγο να αγχώνομαι. Αλλά δεν στο συστήνω να το κάνεις συνέχεια γιατί δεν είναι καλό να είσαι και πολύ συχνά σε ένα μέρος με αρρώστους ανθρώπους τώρα στην εγκυμοσύνη, αλλά αν δεις ότι πονάς, ή ότι κάτι δεν πάει καλά , για να μην αγχώνεσαι πήγαινε. Τώρα εγώ βέβαια δεν μπορώ να πάω άλλη φορά γιατί στη πόλη που είμαι το έκλεισαν το νοσοκομείο και θα το κάνουν κέντρο υγείας και τη πρώτη κλινική που μετακόμισαν στην διπλά πόλη είναι η γυναικολογική.

Και κάτι τελευταίο. Ότι και να κάνεις, επειδή μάλλον είσαι σαν και εμένα, μέχρι να πας Β' επίπεδου και να δεις ότι όλα είναι μια χαρά θα έχεις άγχος, αλλά δεν σου το συστήνω. Έτσι ήμουν και εγώ, έκανα την Β' επίπεδου την παρασκευή, το μωράκι μου είναι μια χαρά αλλά είναι σχετικά μικρούλι, και σε αυτό ευθύνεται το άγχος γιατί από το άγχος και το στρες παράγει ο οργανισμός μας μια ορμόνη, την κορτιζόλη, η οποία από μελέτες έχει αποδειχτεί ότι μάλλον οφείλετε σε ελλειποβαρεί παιδιά.

Επίσης και εγώ ξεκίνησα με κάποια κιλά παραπάνω, πιο πολλά από εσένα, εγώ ξεκίνησα 80 και 1.70 και τώρα είμαι 84, αλλά γυναίκες σαν εμάς όπου είναι η 1η τους εγκυμοσύνη και που έχουν πιο πολύ λίπος στην κοιλιά από ότι κάποιες άλλες να το ξέρεις , και στο λέω γιατί μου το είπε προχθές ο γιατρός που τον ρωτούσα εναγώνιος, μετά από την 23η εβδομάδα θα μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι ακούμε τα παιδάκια μας...

Χίλια συγγνώμη για την παρέμβαση και για το κατεβατό αλλά ήθελα να σου τα πω αυτά.

καλή εγκυμοσύνη σε όλες!!!

γεωργιαννα μου σε ευχαριστω για την απαντηση πραγματικα...εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει μετα την 21η εβδομαδα αλλα εχω επηρεαστει απο ολες γενικα τις κοπελες γυρω μου που το ενοιωσαν τοσο νωρις...οσο για τις συχνες επισκεψεις και εγω πηγαινω καθε δυο εβδομαδες ομως ο γιατρος μου μου εβαλε χερι και μου ειπε να ερθω σε εναν μηνα..ειχα παει την προηγουμενη πεμπτη...με βοηθαει το γεγονος πριν κοιμηθω να ακουω ηρεμη μουσικη και να κανω την προσευχη μου..απλα εχω αγχωθει γιατι δεν βλεπω τραγικες αλλαγες πανω μου οσο αναφορα τη κοιλια...οσο για αυτο που μου ειπες για το βαρος δεν το ηξερα οφειλω να πω πριν μια εβδομαδα το μετρησε ο γιατρος κ ειπε οτι ειναι 200 γρ και 17 εκατοστα...σε ευχαριστω για την υποστηριξη και παλι και που με καταλαβαινεις...

εχεις δικιο...απλα καταλαβετε με και εμενα...πιστη εχω και καθε βραδυ πριν κοιμηθω πιανω την κοιλια μου και προσυχομαι να πανε ολα καλα με το μωρακι μου...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και απότι βλέπω είσαι και μικρούλα οπότε δικαιολογήσαι. Απλα είναι κάτι που πρέπει να το παλέψεις μόνη σου. Εγω αν ήμουν στη θέση σου θα ζητούσα απο τον γιατρό μου να με βλέπει καθε 15 μέρες μέχρι να αισθανθείς καλύτερα και πιο σύγουρη.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και απότι βλέπω είσαι και μικρούλα οπότε δικαιολογήσαι. Απλα είναι κάτι που πρέπει να το παλέψεις μόνη σου. Εγω αν ήμουν στη θέση σου θα ζητούσα απο τον γιατρό μου να με βλέπει καθε 15 μέρες μέχρι να αισθανθείς καλύτερα και πιο σύγουρη.

δε νομιζω οτι ειναι θεμα ηλικιας..τι να πω.....ο γιατρος μου ειπε να παω σε εικοσι μερες...γιατι μεχρι τωρα πηγαινα καθε 15 ... δεν ξερω αν θα κρατηθω...θα προσπαθησω ομως γιατι δε θελω να με τρωει ολο αυτο..

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια. Συγγνώμη για την "εισβολή" αλλά παρακολουθώ το θέμα σας γιατί εγώ στο τσακ δεν είμαι μανούλα Μαρτίου αλλά Φεβρουαρίου.

Θα ήθελα να πω στη βροχερή κάτι, με όλο το θάρρος, ελπίζω να μην με παρεξηγήσει καμιά σας.

Εγώ με τον σύζυγο μου ταλαιπωρηθήκαμε 2-3 χρόνια μέχρι να κάνουμε παιδάκι και μετά από κάποιες αναποδιές, κάναμε 2 εξωσωματικές, και της 2ης τα αποτελέσματα τα απολαμβάνω τώρα που μεγαλώνει η κοιλίτσα μου.

Και εγώ είμαι πολύ, μα πάρα πολύ αγχώδης, αφού να φανταστείς όταν ήταν να πάμε στον γιατρό από την προηγούμενη μέρα ήμουν σαν την παλαβή και το βράδυ έβλεπα κάτι όνειρα, ότι μου ήρθε περίοδος, ότι δεν ήμουν έγκυος και διάφορα άλλα τέτοια και ξυπνούσα με ταχυκαρδίες.

Δεν λέω ότι τώρα είμαι πιο ξεαγχωμένη αλλά θα σου πω πως το αντιμετώπισα. Δεν είμαι και παιδί της εκκλησίας αλλά πιστεύω ότι κάτι υπάρχει που μας προσέχει. Ποτέ δεν ήμουν κάθε Κυριακή στην εκκλησία, ούτε πολύ συχνά κοινωνία ούτε νηστεία, απλά σέβομαι τα θεια και προσπαθώ να είμαι τυπική.

Τέλος πάντων, κάθε βράδυ που έχω ανησυχία, όσο είμαι ξαπλωμένη λέω την προσευχή μου, όσες φορές χρειαστεί για να χαλαρώσω, μου αποσπά την προσοχή και ηρεμεί ο καρδιακός μου παλμός γιατί μπαίνω σε έναν "ρυθμό", εσένα μπορεί να σε βοηθήσει κάποια μελωδία ή κάποιο τραγούδι, ποίημα κ.λ.π.

έχω ένα καντηλάκι στο σπίτι και κάθε μέρα το ανάβω και ζητάω από την Παναγία, σαν μάνα και αυτή, να προστατεύει εμένα και το παιδί μου, εσύ μπορείς να βρεις μια άλλη ρουτίνα, να κάνεις γιόγκα ή οτιδήποτε μπορεί να σε χαλαρώνει, έχω μια φίλη που χαλαρώνει με πανκ ροκ μουσική για παράδειγμα.

Επίσης για ακραίες καταστάσεις άγχους, δεν θυμάμαι από που είσαι αλλά είτε στην επαρχία είτε στην Αθηνά ένα νοσοκομείο κοντά ή μακριά υπάρχει. εγώ στις αρχές πήγαινα κάθε 2 εβδομάδες, εγώ βέβαια είχα αίμα συχνά πυκνά και είχα κάποιον επιπλέον λόγο να αγχώνομαι. Αλλά δεν στο συστήνω να το κάνεις συνέχεια γιατί δεν είναι καλό να είσαι και πολύ συχνά σε ένα μέρος με αρρώστους ανθρώπους τώρα στην εγκυμοσύνη, αλλά αν δεις ότι πονάς, ή ότι κάτι δεν πάει καλά , για να μην αγχώνεσαι πήγαινε. Τώρα εγώ βέβαια δεν μπορώ να πάω άλλη φορά γιατί στη πόλη που είμαι το έκλεισαν το νοσοκομείο και θα το κάνουν κέντρο υγείας και τη πρώτη κλινική που μετακόμισαν στην διπλά πόλη είναι η γυναικολογική.

Και κάτι τελευταίο. Ότι και να κάνεις, επειδή μάλλον είσαι σαν και εμένα, μέχρι να πας Β' επίπεδου και να δεις ότι όλα είναι μια χαρά θα έχεις άγχος, αλλά δεν σου το συστήνω. Έτσι ήμουν και εγώ, έκανα την Β' επίπεδου την παρασκευή, το μωράκι μου είναι μια χαρά αλλά είναι σχετικά μικρούλι, και σε αυτό ευθύνεται το άγχος γιατί από το άγχος και το στρες παράγει ο οργανισμός μας μια ορμόνη, την κορτιζόλη, η οποία από μελέτες έχει αποδειχτεί ότι μάλλον οφείλετε σε ελλειποβαρεί παιδιά.

Επίσης και εγώ ξεκίνησα με κάποια κιλά παραπάνω, πιο πολλά από εσένα, εγώ ξεκίνησα 80 και 1.70 και τώρα είμαι 84, αλλά γυναίκες σαν εμάς όπου είναι η 1η τους εγκυμοσύνη και που έχουν πιο πολύ λίπος στην κοιλιά από ότι κάποιες άλλες να το ξέρεις , και στο λέω γιατί μου το είπε προχθές ο γιατρός που τον ρωτούσα εναγώνιος, μετά από την 23η εβδομάδα θα μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι ακούμε τα παιδάκια μας...

Χίλια συγγνώμη για την παρέμβαση και για το κατεβατό αλλά ήθελα να σου τα πω αυτά.

καλή εγκυμοσύνη σε όλες!!!

Μάλλον εννοείς την Αριάδνη κ όχι εμένα........:rolleyes:

Δεν πειράζει όμως........ θα ήθελα να σου ευχηθώ.....:D

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου για την επιτυχία της εξωσωματικής σου κ εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου ..........

Εχεις δίκιο......μέχρι την β΄επιπέδου υπάρχει ένα άγχος απο όλες μας.....;)

dYw9p3.png

Την Αριάδνη εννοούσα, χίλια συγγνώμη για το λάθος.

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα...

Πολλά φιλιά

Και μη μας αποπαίρνετε εμάςτις αγχώδεις γιατί είμαστε και ευαιρέθιστες....

χαχαχα

Πολλά φιλιά

χαχαχα

Εγώ να δεις άγχος γλυκιά μου............ αλλά τι να κάνω...... το παλεύω όσο μπορώ........ δεν υπάρχει κ άλλη λύση.....;););)

φιλιά!!!!!!!

dYw9p3.png

Γεωργιαννα, με περνασ μια εβδομαδα.....:tongue::tongue::tongue: και γω την δευτερα εχω την Β' επιπεδου.....εχω να παω σε γιατρο απο τισ 24 σεπτεμβρι..... διλ. ενασ μινασ θα ειναι την δευτερα, και εχω σκασει....αλλα εδο και 3 βδομαδεσ το νιωθω το μωρο, οποτε κρατιεμαι χορισ γιατρο.....

Κοριτσια, ολα θα πανε καλα!!!! το αγχοσ θα μασ φαει ολεσ βεβαια μεχρι να γεννησουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αλλα δεν πιραζει....... το αξηζουν τα ζουζουνια μασ....

Για την εκκλισια που ειπεσ, εγω πιγαινα παλια δυο φορεσ το χρονο..... αλλα μετα που με προλαβανε στο τσακ οταν εσπασε η σαλπιγκα μετα το εξωμητριο το πρωτο πραγμα που εκανα, πηγα στην εκκλισια και ειπα, αν ξαναμεινω εγκιοσ θα ειμαι καθε κυριακη εκει..... και πραγματι, δεν το ξεχναω καθε βδωμαδα αναβω τρια κερια, για τα λαθοι στην ζωη μου, για το μωρο και για ολη την οικογενια μου..... αυτα κοριτσια.....

Καλησπέρα κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε όλες καλά!!!! Δε μπορώ να διαβάσω τα νέα σας γτ από το κινητό είναι λίγο ζόρικο.εμείς κάναμε σήμερα τον Β επιπέδου,σιγουρεψαμε τον γιό Ο οποίος με έχε. Μουρλανει στο ξύλο κ είναι ήδη 550 γραμμάρια!!! :D :D

Αύριο βράδυ θα είμαι σπιτάκι μου στον αντρουλη μου κ το κοριτσάκι μου! Σας φιλώ κ ελπίζω να είστε όλες καλά!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες......... τι κάνετε???

Βαλεντίνα μου όλα φαίνονται να παίρνουν τον δρόμο τους.....εσύ αποφασίζεις.....;););)

Σταυρούλα μου πως είσαι ?? έχεις ακόμη αιματάκι ?? καλά να περάσετε με τον μπαμπάκα σου....:D

Κρίστυ μου εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να μην έχει τίποτα το μωράκι σου....

Σε όλες τις υπόλοιπες στέλνω τα φιλιά μου.......:D:D:D

Καλησπέρα Βροχερούλα μου!

Είμαι πολύ καλά, είμαι 3 όλόκληρες ημέρες καθαρή και ευτυχισμένη πολύ! Εσύ πως είσαι? Το μπεμπάκι σου? Είναι νωρίς ακόμα για να το νιώσεις, στην πρώτη εγκυμοσύνη μου ένιωσα ενα φτερούγισμα στην 19η εβδομάδα και ξανά μετά την 20η!

Φιλάκια

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!!

κ οι δυο γιατροι ειπαν οτι τον παπ-α δεν θα αλλαξει πολυ τα σταστιτικα τα οποια δεν αναφερω γιατι θα τρομοκρατηθω περισσοτερο! ο γιατρος μου τα εξηγησε ολα αναλυτικα απλα που να τα γραψω ολα κ μου ειπε οτι κατα την προσωπικη του αποψη κ συμφωνα με τα ευρηματα του υπερηχου το μωρο μου ειναι μια χαρα. απλα η τροφοβλαστη θα μας αποκλεισει για αρχη καποια συνδρομα. αν ολα πανε καλα την 16η εβδομαδα θα παμε να ξαναελεγξουμε την καρδουλα μας να σιγουρευτουμε οτι λειτουργει τελεια κ απο κει κ περα συνεχιζουμε για β' επιπεδου οπου θελουμε η αυχενικη να εχει απορροφηθει. προβλεπεται να ειναι μαρτυρικες οι επομενες εβδομαδες αλλα δεν το βαζω κατω. το χρωσταω στο μωρακι μου να ειμαι καλα.

Κρίστυ μου, υπομονή και θετική σκεψη....τα μωράκια μας ειναι μαχητές.....όλα τέλεια θα πάνε....υπομονή και χαμόγελο

Φιλί μεγάλο

αχ απαντηστε μου σας παρακαλω..εχω πολυ στρες..δεν εχω νοιωσει ακομη το παιδακι μου...και φοβαμαι για ασχημα πραγματα.....μηως κατι πηγε στραβα...

Αριάδνη μου, όπως είπα και παραπάνω, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να νιώσεις κάτι...υπομονή....και σε παρακαλώ, διώξε το άγχος που σε έχει κυριεύσει.....ακου και εμάς τι παλιές και πολλαπλώς δοκιμασμένες από όχι και τόσο ευχάριστες ειδήσεις....κάνεις κακό στο μωράκι σου.....αισιοδοξία....

Στα λέμε με πολλή αγάπη όλες.....

Καλησπέρα κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε όλες καλά!!!! Δε μπορώ να διαβάσω τα νέα σας γτ από το κινητό είναι λίγο ζόρικο.εμείς κάναμε σήμερα τον Β επιπέδου,σιγουρεψαμε τον γιό Ο οποίος με έχε. Μουρλανει στο ξύλο κ είναι ήδη 550 γραμμάρια!!! :D :D

Αύριο βράδυ θα είμαι σπιτάκι μου στον αντρουλη μου κ το κοριτσάκι μου! Σας φιλώ κ ελπίζω να είστε όλες καλά!

Ε ρε ένας αγόραρος με τα όλα του......από τώρα σε παιδεύει..που και να τον αντικρύσεις....ο άντρας την ζωής σου....

Συγχαρητήρια Μαράκι και καλή επιστροφή.....

Κοριτσάκια όνειρα γλυκά σε όλες....

Ονειρευτείτε..κάνει καλό

Ματσσσσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Πολλά φιλιά

χαχαχα

ειμαστε τι να κανουμε :))

χαρηκα πολυ για τα νεα σου!! μεγαλος μεγαλος τελεια !! γερος να ειναι ετσι πσντα :) βλεπω πολλα αγορακια τον τελευταιο καιρο και εγω αγορακι περιμενω

Είμαι πολύ καλά, είμαι 3 όλόκληρες ημέρες καθαρή και ευτυχισμένη πολύ! Εσύ πως είσαι? Το μπεμπάκι σου? Είναι νωρίς ακόμα για να το νιώσεις, στην πρώτη εγκυμοσύνη μου ένιωσα ενα φτερούγισμα στην 19η εβδομάδα και ξανά μετά την 20η!

Φιλάκια

Κρίστυ μου, υπομονή και θετική σκεψη....τα μωράκια μας ειναι μαχητές.....όλα τέλεια θα πάνε....υπομονή και χαμόγελο

Φιλί μεγάλο

Αριάδνη μου, όπως είπα και παραπάνω, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να νιώσεις κάτι...υπομονή....και σε παρακαλώ, διώξε το άγχος που σε έχει κυριεύσει.....ακου και εμάς τι παλιές και πολλαπλώς δοκιμασμένες από όχι και τόσο ευχάριστες ειδήσεις....κάνεις κακό στο μωράκι σου.....αισιοδοξία....

Στα λέμε με πολλή αγάπη όλες.....

Ε ρε ένας αγόραρος με τα όλα του......από τώρα σε παιδεύει..που και να τον αντικρύσεις....ο άντρας την ζωής σου....

Συγχαρητήρια Μαράκι και καλή επιστροφή.....

Κοριτσάκια όνειρα γλυκά σε όλες....

Ονειρευτείτε..κάνει καλό

Ματσσσσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσ

αυτο θα κανω γλυκεια μου θα προσπαθησω να ειμαι θετικη και ηρεμη :))

επισης δεν χρειαζεται να απαντατε επιθετικα..ο καθενας κανει τις ερωτησεις του..αν σας κουραζω ειναι απλο να μην απαντατε.

κοριτσι μου γλυκο, σου εχουμε ξαναπει οτι δεν μας κουραζεις...γι'αυτο ειμαστε εδω για να εκφραζεις τις ανυσηχιες σου!!!!απλα εσυ αγχωνεσαι πααααααααρα πολυυυυυυυ!!!!!!κ γι'αυτο αν σου λεμε καποια πραγματα μπορει να φανουμε "υπερβολικες"....οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια πιο πανω προσπαθησε να ελεγξεις λιγο το αγχος σου για το καλο κ το δικο σου κ του παιδιου!!!!!!

Πολλά φιλιά

χαχαχα

κοριτσι μου ευχομαι με το καλο να κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου!!!!απλα κ συ προσπαθησε να κοντρολαρεις το αγχος σου!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!

Γεωργιαννα, με περνασ μια εβδομαδα.....:tongue::tongue::tongue: και γω την δευτερα εχω την Β' επιπεδου.....εχω να παω σε γιατρο απο τισ 24 σεπτεμβρι..... διλ. ενασ μινασ θα ειναι την δευτερα, και εχω σκασει....αλλα εδο και 3 βδομαδεσ το νιωθω το μωρο, οποτε κρατιεμαι χορισ γιατρο.....

Κοριτσια, ολα θα πανε καλα!!!! το αγχοσ θα μασ φαει ολεσ βεβαια μεχρι να γεννησουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αλλα δεν πιραζει....... το αξηζουν τα ζουζουνια μασ....

Για την εκκλισια που ειπεσ, εγω πιγαινα παλια δυο φορεσ το χρονο..... αλλα μετα που με προλαβανε στο τσακ οταν εσπασε η σαλπιγκα μετα το εξωμητριο το πρωτο πραγμα που εκανα, πηγα στην εκκλισια και ειπα, αν ξαναμεινω εγκιοσ θα ειμαι καθε κυριακη εκει..... και πραγματι, δεν το ξεχναω καθε βδωμαδα αναβω τρια κερια, για τα λαθοι στην ζωη μου, για το μωρο και για ολη την οικογενια μου..... αυτα κοριτσια.....

δευτερα β'επιπεδου;;;;!!!!!!αντε κοριτσακι μου, θα δεις κ το μπεμπακι σου!!!!!!α, επισης, μου αρεσε το τελευταιο που εγραψες!!!!!!ακριβως το ιδιο κανω κ εγω!!!!!οταν παω!!!!

μπραβο κοριτσι μου!!!!!μια χαρα το μωρακι!!!!!!κοτζαμ παιδακι!!!!!με το καλο τωρα!!!!

Φιλάκια

μπραβο κοπελα μου!!!!!ολα οκ λοιπον!!!!!με χαροποιησες ιδιαιτερα με αυτο που ειπες!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...