Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα βαλεντινα μου!! καλα εκανες και εξηγηθηκες..τωρα ομως αστο σαν θεμα μην ασχοληθεις περαιτερω μεχρι να δεις πως θα πανε τα πραγματα...και τι κινησεις θα κανει απο εδω και περα... οσο για την κοιλια ρωταω γιατι μου φαινεται παρα πολυ μικρη με αποτελεσμα να αναρωτιεμαι αν πανε ολα καλα εκει μεσα...δεν βοηθαει και το γεγονος οτι δεν εδω νοιωσει το μωρακι μου ακομη γι αυτο....

Κουκλα μου, μην σκεφτεσε βλακιεσ!!!!! κανονικα το πρωτο το νιωθεισ στην 18-21 βδομαδα!!!!!! Η Σπιριδουλα το ενιωθε νοριτερα και γω αλλα ειναι σπανιο αυτο, μην κρινεισ.....μπεσ σε διαφορα σαιτ και δεσ..... ολεσ το νιωθουν τοτε.... Κοριτσακι μου μην μου αγχονεσε...... πωσο εισαι τωρα και ποσα κιλα....??? παιζει και αυτο ρολο

οχι να μην αγχωνεσαι!!!!δεν ειπαμε;;;!!!!

εγω το ενιωσα πολυ νωρις, δεν ειμαι κλασσικο παραδειγμα!!!!!

αντε μπραβο, θα φτιαξουν τα πραγματα, θα το δεις!!!!!!!!

Μακαρι κοπελα μου, γιατι οπωσ ειχα γραψει και πριν οτι δεν θελω να αφησω το παιδι χωρισ πατερα αλλα παρα να υποφερω καθε μερα και να κλεω......:confused::confused::confused: απο δω και περα δικη του επιλογη.....Σε υχαριστω που με σκεφτεσαι......;)

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!!

κ οι δυο γιατροι ειπαν οτι τον παπ-α δεν θα αλλαξει πολυ τα σταστιτικα τα οποια δεν αναφερω γιατι θα τρομοκρατηθω περισσοτερο! ο γιατρος μου τα εξηγησε ολα αναλυτικα απλα που να τα γραψω ολα κ μου ειπε οτι κατα την προσωπικη του αποψη κ συμφωνα με τα ευρηματα του υπερηχου το μωρο μου ειναι μια χαρα. απλα η τροφοβλαστη θα μας αποκλεισει για αρχη καποια συνδρομα. αν ολα πανε καλα την 16η εβδομαδα θα παμε να ξαναελεγξουμε την καρδουλα μας να σιγουρευτουμε οτι λειτουργει τελεια κ απο κει κ περα συνεχιζουμε για β' επιπεδου οπου θελουμε η αυχενικη να εχει απορροφηθει. προβλεπεται να ειναι μαρτυρικες οι επομενες εβδομαδες αλλα δεν το βαζω κατω. το χρωσταω στο μωρακι μου να ειμαι καλα.

Μπραβο κοριτσακι μου, ετσι δυνατη πρεπει να εισαι!!!!!!!!!!! και θα δεισ ολα θα πανε καλα!!!!!μην το πολυ σκεφτεσαι..... βρεσ κανενα βιβλιο να διαβαζεισ, να δεισ καμια σειρα στην τηλεωραση..... κατι τελοσ παντων να σε απασχωλει..... και εμεισ εδω ημαστε!!!!!!φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ απαντηστε μου σας παρακαλω..εχω πολυ στρες..δεν εχω νοιωσει ακομη το παιδακι μου...και φοβαμαι για ασχημα πραγματα.....μηως κατι πηγε στραβα...

Αριάνδη μου, τι αγχος πια είναι αυτο?????????????/

χαλάρωσε απο την προηγούμενη Πέμπτη που είδες το μωρακι σου τι μπορει να πηγε στραβα?

Εσυ απο το τοσο αγχως που έχεις στο τέλος κατι θα δημιουργήσεις του μωρού

ΧΑΛΑΡΩΣΕ:cool::cool::cool::cool:

χμμμ..τοτε λες να μην αγχωνομαι ε;;
κοριτσακια μ τι κανετε;;; πφφφφ πειτε μου πως αντεχετε να πηγαινετε στο γιατρο μια φορα το μηνα;; πηγα την προηγουμενη πεμπτη και παλι εχω στρες τι θα κανω;;
αχ απαντηστε μου σας παρακαλω..εχω πολυ στρες..δεν εχω νοιωσει ακομη το παιδακι μου...και φοβαμαι για ασχημα πραγματα.....μηως κατι πηγε στραβα...

Αριάδνη μου......... αυτά είναι μόνο λίγα απο τα δικά σου μηνύματα απόγνωσης ......τρελή αγωνία......πανικός........

δεν ξέρω γιατί έχεις τόσο άγχος....... το μόνο που ξέρω είναι ότι με ξεπέρασες.......

όπως βλέπεις δεν σου έχω απαντήσει σε κανένα απο αυτά....... κ αυτό γιατί το δικό σου άγχος μου προκαλέι κ μένα άγχος...... απ΄οτι έχω καταλάβει θα πρέπει να είσαι μικρούλα......... δεν ξέρω αν στο θέμα "παιδί" έχεις περάσει διάφορα κ είσαι ετσι αν κ δεν νομίζω......... πάντως όοοτι κ να μας ρωτάς εμείς δεν έχουμε την λύση.......η λύση δεν βρίσκεται εδώ μέσα....... αν θέλεις να δεις αν το μωράκι σου είναι καλά πήγαινε στον γιατρό σου...... καταλαβαίνω το άγχος σου κ την αγωνία σου ως ένα σημείο.....απο κει κ έπειτα ξεφευγει......... ο γιατρός σου κ μόνο ο γιατρός σου θα σου πει την πραγματική εικόνα της κατάστασής σου.......... εμείς εδώ λειτουργούμε υποστηρικτικά αλλά δεν είμαστε γιατροί.......ουτε έχουμε όλες τον ίδιο οργανισμό να μας συμβαίνουν ίδια πράγματα.......... κ εγώ είμαι στην 18η εβδομάδα αλλά δεν ξέρω αν το ένιωσα το μωράκι μου.......δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω είναι το έντερο μου ή το μωρό μου.....αλλά την απάντηση δεν θα την βρω στο ίντερνετ........ κ να σε ρωτήσω κ το άλλο..........αν είχες ήδη χάσει ένα μωράκι...... αν για χρόνια παιδευόσουν να κάνεις μωράκι με εξωσωματικές κ αποτύγχανες.......αν κάθε μήνα έκανες ωοληψίες, ναρκώσεις, ενέσεις κλπ κ έβλεπες τα χρόνια τα περνάνε χωρίς αποτέλεσμα......αν η μόνη λύση που σου πρότειναν όοοολοι οι γιατροί ήταν υιοθεσία ή εξωσωματική με ξένο γενετικό υλικό αν ήθελες να πάρεις τελικά ένα μωρό στην αγκαλιά σου......... κ έμενες τώρα έγκυος............ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ?????????????????????????????????????????????????????????

Όλα αυτά σου τα λέω για να καταλάβεις κάποια πράγματα.......... δεν ξέρω πως θα το πάρεις ή τι θα σκεφτείς........ εγώ απο την πλευρά μου σου τα λέω όσο πιο φιλικά μπορώ......... δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλιώς όσο κ αν θέλω..........

dYw9p3.png

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!!

κ οι δυο γιατροι ειπαν οτι τον παπ-α δεν θα αλλαξει πολυ τα σταστιτικα τα οποια δεν αναφερω γιατι θα τρομοκρατηθω περισσοτερο! ο γιατρος μου τα εξηγησε ολα αναλυτικα απλα που να τα γραψω ολα κ μου ειπε οτι κατα την προσωπικη του αποψη κ συμφωνα με τα ευρηματα του υπερηχου το μωρο μου ειναι μια χαρα. απλα η τροφοβλαστη θα μας αποκλεισει για αρχη καποια συνδρομα. αν ολα πανε καλα την 16η εβδομαδα θα παμε να ξαναελεγξουμε την καρδουλα μας να σιγουρευτουμε οτι λειτουργει τελεια κ απο κει κ περα συνεχιζουμε για β' επιπεδου οπου θελουμε η αυχενικη να εχει απορροφηθει. προβλεπεται να ειναι μαρτυρικες οι επομενες εβδομαδες αλλα δεν το βαζω κατω. το χρωσταω στο μωρακι μου να ειμαι καλα.

κουκλα μου γλυκια εισαι Α Π Α Ι Χ Τ Η !!!!!!!!σε χαιρομαι!!!!!το αντιμετωπιζεις θετικα κ αυτο ειναι πολυ σημαντικο!!!!!σωστος ο γιατρος σου, σου ειπε ουσιαστικα να κανεις την εξεταση για να το αποκλεισεις!!!!!!οπως λες, δεν πρεπει να το βαζεις κατω!!!!υπομονη!!!!!μερικες εβδομαδες ειναι!!!!θα περασουν!!!!κ να σκεφτεσαι παντα θετικα!!!!!ξερεις εσυ, οπως τωρα!!!!!;);););););)

Κουκλα μου, μην σκεφτεσε βλακιεσ!!!!! κανονικα το πρωτο το νιωθεισ στην 18-21 βδομαδα!!!!!! Η Σπιριδουλα το ενιωθε νοριτερα και γω αλλα ειναι σπανιο αυτο, μην κρινεισ.....μπεσ σε διαφορα σαιτ και δεσ..... ολεσ το νιωθουν τοτε.... Κοριτσακι μου μην μου αγχονεσε...... πωσο εισαι τωρα και ποσα κιλα....??? παιζει και αυτο ρολο

Μακαρι κοπελα μου, γιατι οπωσ ειχα γραψει και πριν οτι δεν θελω να αφησω το παιδι χωρισ πατερα αλλα παρα να υποφερω καθε μερα και να κλεω......:confused::confused::confused: απο δω και περα δικη του επιλογη.....Σε υχαριστω που με σκεφτεσαι......;)

Μπραβο κοριτσακι μου, ετσι δυνατη πρεπει να εισαι!!!!!!!!!!! και θα δεισ ολα θα πανε καλα!!!!!μην το πολυ σκεφτεσαι..... βρεσ κανενα βιβλιο να διαβαζεισ, να δεισ καμια σειρα στην τηλεωραση..... κατι τελοσ παντων να σε απασχωλει..... και εμεισ εδω ημαστε!!!!!!φιλακια πολλα!!!

σοβαρα μιλας;;;;εννοειται οτι ξερω πως δεν θες να αφησεις το μωρο σου χωρις το μπαμπα του!!!!αλλα πανω απο ολα η ψυχικη γαληνη η δικη σου κ κατ επεκταση κ του παιδιου!!!!!αλλα μην ανησυχεις!!!!ολα θα παρουν το δρομο τους τωρα!!!!!κ θα γινουν καλυτερα!!!!!

Αριάνδη μου, τι αγχος πια είναι αυτο?????????????/

χαλάρωσε απο την προηγούμενη Πέμπτη που είδες το μωρακι σου τι μπορει να πηγε στραβα?

Εσυ απο το τοσο αγχως που έχεις στο τέλος κατι θα δημιουργήσεις του μωρού

ΧΑΛΑΡΩΣΕ:cool::cool::cool::cool:

συμφωνω ντινακι μου!!!!!!!!!!!!!! (δεν αλλαξες γνωμη για την κυριακη,ετσι;;;!!!!!)

επισης αριαδνη, εγω θα προτεινα να μην διαβασεις τιποτα στο ιντερνετ γιατι επηρεαζεσαι....αν θες να το νιωσεις πρεπει να χαλαρωσεις κ λιγο!!!!αν εισαι στην τσιτα δεν προκειται να το καταλαβεις ποτε!!!!!!!!!;);););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

ελα βαλεντινα μου ξεκινησα με 73 και τωρα ειμαι 78... με υψος 162... κ ειμαι 16 w και 5d...

Αριάδνη μου......... αυτά είναι μόνο λίγα απο τα δικά σου μηνύματα απόγνωσης ......τρελή αγωνία......πανικός........

δεν ξέρω γιατί έχεις τόσο άγχος....... το μόνο που ξέρω είναι ότι με ξεπέρασες.......

όπως βλέπεις δεν σου έχω απαντήσει σε κανένα απο αυτά....... κ αυτό γιατί το δικό σου άγχος μου προκαλέι κ μένα άγχος...... απ΄οτι έχω καταλάβει θα πρέπει να είσαι μικρούλα......... δεν ξέρω αν στο θέμα "παιδί" έχεις περάσει διάφορα κ είσαι ετσι αν κ δεν νομίζω......... πάντως όοοτι κ να μας ρωτάς εμείς δεν έχουμε την λύση.......η λύση δεν βρίσκεται εδώ μέσα....... αν θέλεις να δεις αν το μωράκι σου είναι καλά πήγαινε στον γιατρό σου...... καταλαβαίνω το άγχος σου κ την αγωνία σου ως ένα σημείο.....απο κει κ έπειτα ξεφευγει......... ο γιατρός σου κ μόνο ο γιατρός σου θα σου πει την πραγματική εικόνα της κατάστασής σου.......... εμείς εδώ λειτουργούμε υποστηρικτικά αλλά δεν είμαστε γιατροί.......ουτε έχουμε όλες τον ίδιο οργανισμό να μας συμβαίνουν ίδια πράγματα.......... κ εγώ είμαι στην 18η εβδομάδα αλλά δεν ξέρω αν το ένιωσα το μωράκι μου.......δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω είναι το έντερο μου ή το μωρό μου.....αλλά την απάντηση δεν θα την βρω στο ίντερνετ........ κ να σε ρωτήσω κ το άλλο..........αν είχες ήδη χάσει ένα μωράκι...... αν για χρόνια παιδευόσουν να κάνεις μωράκι με εξωσωματικές κ αποτύγχανες.......αν κάθε μήνα έκανες ωοληψίες, ναρκώσεις, ενέσεις κλπ κ έβλεπες τα χρόνια τα περνάνε χωρίς αποτέλεσμα......αν η μόνη λύση που σου πρότειναν όοοολοι οι γιατροί ήταν υιοθεσία ή εξωσωματική με ξένο γενετικό υλικό αν ήθελες να πάρεις τελικά ένα μωρό στην αγκαλιά σου......... κ έμενες τώρα έγκυος............ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ?????????????????????????????????????????????????????????

Όλα αυτά σου τα λέω για να καταλάβεις κάποια πράγματα.......... δεν ξέρω πως θα το πάρεις ή τι θα σκεφτείς........ εγώ απο την πλευρά μου σου τα λέω όσο πιο φιλικά μπορώ......... δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλιώς όσο κ αν θέλω..........

R E S P E C T . . . . .

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

οχι βροχερη μου δεν εχω περασει τιποτα απο αυτα ομως απο την αρχη την εγκυμοσυνης μου φικες μου κοντα στην ηλικια μου ειχαν παλλινδρομη και αποβολη..,πραγμα που με σοκαρε...και επισης δεν το κανω για να σας κουρασω , ρωταω γιατι δεν ξερω...γιατι φοβαμαι..κ το μωρακι αυτο το θελω οσο τιποτα αλλο στον κοσμο..

Διαφημίσεις

οχι βροχερη μου δεν εχω περασει τιποτα απο αυτα ομως απο την αρχη την εγκυμοσυνης μου φικες μου κοντα στην ηλικια μου ειχαν παλλινδρομη και αποβολη..,πραγμα που με σοκαρε...και επισης δεν το κανω για να σας κουρασω , ρωταω γιατι δεν ξερω...γιατι φοβαμαι..κ το μωρακι αυτο το θελω οσο τιποτα αλλο στον κοσμο..
επισης δεν χρειαζεται να απαντατε επιθετικα..ο καθενας κανει τις ερωτησεις του..αν σας κουραζω ειναι απλο να μην απαντατε.

Οι φίλες σου λοιπόν (αν αυτό εννοείς) δεν έχουν τον ίδιο οργανισμό με τον δικό σου...........ούτε είναι εσύ...... κ έχεις ξεπεράσει το πρώτο τρίμηνο που είναι επικίνδυνο..... κ όοοολα αυτά που έγραψα παραπάνω τα έχω περάσει εγώ......... δεν λέω βέβαια, ότι αν δεν τα περάσει κάποια δεν πρέπει να έχει άγχος ή δεν θέλει το μωράκι της...... προς Θεού....όλες έχουμε άγχος κ όλες (όπως κ αν συλλάβαμε) θέλουμε πολύ πολύ τα μωράκια μας......... όλα αυτά τα παραπάνω λοιπόν δεν σου τα είπα με επιθετικό τόνο....σου τα είπα για να δεις γύρω σου ότι υπάρχουν κ χειρότερα απο σένα κ όμως όλες το παλεύουμε..... κ ξέρεις γιατί ?? γιατι θέλουμε όλες τα μωράκια μας....... δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτα παραπάνω απο αυτά που κάνουμε........να προσέχουμε ...να προσευχόμαστε για τα μωράκια μας.........κ να ονειρευόμαστε την στιγμή που θα τα πάρουμε στην αγκαλιά μας........

Αν ούτε αυτά που σου λέω δεν μπορούν να σε ηρεμήσουν κ να σε κάνουν να σκεφτείς παραπάνω.......τότε ίσως να χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη απο ειδικό.......... κ μη το πάρεις στραβά κ αυτό..........όταν περνούσα διάφορα επισκεφτηκα ψυχολόγο που με βοήθησε πολύ.........

φιλικά.......

dYw9p3.png

Οι φίλες σου λοιπόν (αν αυτό εννοείς) δεν έχουν τον ίδιο οργανισμό με τον δικό σου...........ούτε είναι εσύ...... κ έχεις ξεπεράσει το πρώτο τρίμηνο που είναι επικίνδυνο..... κ όοοολα αυτά που έγραψα παραπάνω τα έχω περάσει εγώ......... δεν λέω βέβαια, ότι αν δεν τα περάσει κάποια δεν πρέπει να έχει άγχος ή δεν θέλει το μωράκι της...... προς Θεού....όλες έχουμε άγχος κ όλες (όπως κ αν συλλάβαμε) θέλουμε πολύ πολύ τα μωράκια μας......... όλα αυτά τα παραπάνω λοιπόν δεν σου τα είπα με επιθετικό τόνο....σου τα είπα για να δεις γύρω σου ότι υπάρχουν κ χειρότερα απο σένα κ όμως όλες το παλεύουμε..... κ ξέρεις γιατί ?? γιατι θέλουμε όλες τα μωράκια μας....... δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτα παραπάνω απο αυτά που κάνουμε........να προσέχουμε ...να προσευχόμαστε για τα μωράκια μας.........κ να ονειρευόμαστε την στιγμή που θα τα πάρουμε στην αγκαλιά μας........

Αν ούτε αυτά που σου λέω δεν μπορούν να σε ηρεμήσουν κ να σε κάνουν να σκεφτείς παραπάνω.......τότε ίσως να χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη απο ειδικό.......... κ μη το πάρεις στραβά κ αυτό..........όταν περνούσα διάφορα επισκεφτηκα ψυχολόγο που με βοήθησε πολύ.........

φιλικά.......

δεν αμφιβαλω για τιποτα απο αυτα που λες..οποια ομως πει οτι δεν επηρεαζεται απο ασχημα που συμβαινουν γυρω της λεει ψεμματα..δεν ξερω τι με εχει επηρεασει πιο πολυ η τι ειναι αυτο που με κανει κ σκεφτομαι ετσι..πριν μεινω εγκυος δεν ημουν ετσι...ισως κ να χρειαζομαι ειδικο..αλλα ηρεμω μονο οταν ειμαι στο γιατρο μου..αν καποια μπορει να με καταλαβει εχει καλως..

Αριαδνη μου,

Αγχος έχουν όλες αλλα πρέπει να το ελέγχουμε γιατι ως γνωστό το άγχος δημιουργεί διαφορα προβλήματα πόσο μάλλον σε μια εγκυμοσύνη.

Εγώ ειχα και αποβολή και εξωμήτριο και αφαίρεση σάλπιγγας και είμαι 36 χρονών.Ποτέ δεν έχασα την αισιοδοξία μου και την πίστη μου και είμαι σύγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Λοιπόν μην ψάχνεσαι τόσο πολύ άλλωστε ότι ειναι απο τον Θεό να γίνει θα γίνει. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε ειναι να έχουμε θετική σκέψη, ηρεμία και καλή διατροφή για τα μωράκια μας.

Σπυριδούλα μου φυσικά και ισχύει. το περιμένω πως και πως

ελα βαλεντινα μου ξεκινησα με 73 και τωρα ειμαι 78... με υψος 162... κ ειμαι 16 w και 5d...

Κοριτσακι μου, ισωσ να αργησεισ να το νιωσεισ γιατι εχεισ λιγακι παραπανο κιλα απο τι πρεπει.... αλλα ειναι φυσιολογικο...... να σου πω, πρωτη φωρα οταν το ενιωθα ειχα φαει μια λακτα σοκολατα ολη.... και καθωμουν στον καναπε με ενα μαξιλαρι πισω απο την πλατη και λιγισμενα ποδια στα πλαγια οποσ στην γιογκα.... και το ενιωθα τοτε..... δωκιμασε.....αλλα μην βαζεισ διφορα στο μυαλο σου...... Οπωσ ειπε και η Dinask εμεισ που ειχαμε και εξωμητριο και αφερεση σαλπιγκασ τι επρεπε να κανουμε????? ναι ολεσ εχουμε ενα αγχοσ αλλα, δεν κανει καλο.... προσπαθησε να σκεφτεσε ασχετα πραγματα..... Σε φιλω κοπελα μου και να εισαι σιγουρι πωσ ολα ειναι μιαχαρα!!!!!;););)

Kαλησπέρα κορίτσια. Συγγνώμη για την "εισβολή" αλλά παρακολουθώ το θέμα σας γιατί εγώ στο τσακ δεν είμαι μανούλα Μαρτίου αλλά Φεβρουαρίου.

Θα ήθελα να πω στη βροχερή κάτι, με όλο το θάρρος, ελπίζω να μην με παρεξηγήσει καμιά σας.

Εγώ με τον σύζυγο μου ταλαιπωρηθήκαμε 2-3 χρόνια μέχρι να κάνουμε παιδάκι και μετά από κάποιες αναποδιές, κάναμε 2 εξωσωματικές, και της 2ης τα αποτελέσματα τα απολαμβάνω τώρα που μεγαλώνει η κοιλίτσα μου.

Και εγώ είμαι πολύ, μα πάρα πολύ αγχώδης, αφού να φανταστείς όταν ήταν να πάμε στον γιατρό από την προηγούμενη μέρα ήμουν σαν την παλαβή και το βράδυ έβλεπα κάτι όνειρα, ότι μου ήρθε περίοδος, ότι δεν ήμουν έγκυος και διάφορα άλλα τέτοια και ξυπνούσα με ταχυκαρδίες.

Δεν λέω ότι τώρα είμαι πιο ξεαγχωμένη αλλά θα σου πω πως το αντιμετώπισα. Δεν είμαι και παιδί της εκκλησίας αλλά πιστεύω ότι κάτι υπάρχει που μας προσέχει. Ποτέ δεν ήμουν κάθε Κυριακή στην εκκλησία, ούτε πολύ συχνά κοινωνία ούτε νηστεία, απλά σέβομαι τα θεια και προσπαθώ να είμαι τυπική.

Τέλος πάντων, κάθε βράδυ που έχω ανησυχία, όσο είμαι ξαπλωμένη λέω την προσευχή μου, όσες φορές χρειαστεί για να χαλαρώσω, μου αποσπά την προσοχή και ηρεμεί ο καρδιακός μου παλμός γιατί μπαίνω σε έναν "ρυθμό", εσένα μπορεί να σε βοηθήσει κάποια μελωδία ή κάποιο τραγούδι, ποίημα κ.λ.π.

έχω ένα καντηλάκι στο σπίτι και κάθε μέρα το ανάβω και ζητάω από την Παναγία, σαν μάνα και αυτή, να προστατεύει εμένα και το παιδί μου, εσύ μπορείς να βρεις μια άλλη ρουτίνα, να κάνεις γιόγκα ή οτιδήποτε μπορεί να σε χαλαρώνει, έχω μια φίλη που χαλαρώνει με πανκ ροκ μουσική για παράδειγμα.

Επίσης για ακραίες καταστάσεις άγχους, δεν θυμάμαι από που είσαι αλλά είτε στην επαρχία είτε στην Αθηνά ένα νοσοκομείο κοντά ή μακριά υπάρχει. εγώ στις αρχές πήγαινα κάθε 2 εβδομάδες, εγώ βέβαια είχα αίμα συχνά πυκνά και είχα κάποιον επιπλέον λόγο να αγχώνομαι. Αλλά δεν στο συστήνω να το κάνεις συνέχεια γιατί δεν είναι καλό να είσαι και πολύ συχνά σε ένα μέρος με αρρώστους ανθρώπους τώρα στην εγκυμοσύνη, αλλά αν δεις ότι πονάς, ή ότι κάτι δεν πάει καλά , για να μην αγχώνεσαι πήγαινε. Τώρα εγώ βέβαια δεν μπορώ να πάω άλλη φορά γιατί στη πόλη που είμαι το έκλεισαν το νοσοκομείο και θα το κάνουν κέντρο υγείας και τη πρώτη κλινική που μετακόμισαν στην διπλά πόλη είναι η γυναικολογική.

Και κάτι τελευταίο. Ότι και να κάνεις, επειδή μάλλον είσαι σαν και εμένα, μέχρι να πας Β' επίπεδου και να δεις ότι όλα είναι μια χαρά θα έχεις άγχος, αλλά δεν σου το συστήνω. Έτσι ήμουν και εγώ, έκανα την Β' επίπεδου την παρασκευή, το μωράκι μου είναι μια χαρά αλλά είναι σχετικά μικρούλι, και σε αυτό ευθύνεται το άγχος γιατί από το άγχος και το στρες παράγει ο οργανισμός μας μια ορμόνη, την κορτιζόλη, η οποία από μελέτες έχει αποδειχτεί ότι μάλλον οφείλετε σε ελλειποβαρεί παιδιά.

Επίσης και εγώ ξεκίνησα με κάποια κιλά παραπάνω, πιο πολλά από εσένα, εγώ ξεκίνησα 80 και 1.70 και τώρα είμαι 84, αλλά γυναίκες σαν εμάς όπου είναι η 1η τους εγκυμοσύνη και που έχουν πιο πολύ λίπος στην κοιλιά από ότι κάποιες άλλες να το ξέρεις , και στο λέω γιατί μου το είπε προχθές ο γιατρός που τον ρωτούσα εναγώνιος, μετά από την 23η εβδομάδα θα μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι ακούμε τα παιδάκια μας...

Χίλια συγγνώμη για την παρέμβαση και για το κατεβατό αλλά ήθελα να σου τα πω αυτά.

καλή εγκυμοσύνη σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...