Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Ax κουκλα μου, με τον πατερα μου το ζω αυτο εδω και καπωσα χρονια, ειναι συδερασ και δεν εχει μονιμη δουλεια τορα και παει οπου βρει, και οταν δεν βρισκει, μαγιρεβει καθαριζει και κανει τα παντα γιατι η μανα μου αναγκαζεται και κανει δυπλοβαρδιεσ για να τα βγαλουν περα, εχουν και ενα δανιο..... γιατι μερικοι να το κανουν απο μονοι τουσ και μερικοι να μην στρωνουν ουτε το ριχταρι του καναπε αμα σικωθουν?????.......:-(:sad::-(

ειναι στον ανθρωπο κοπελα μου...τι αλλο να πουμε...

κοριτσια εχετε ψωνισει τιποτε?

εγω τα εχω ολα απο το 1ο!!!!εκτος κ αν αυτο ειναι κοριτσι οποτε....

καλημερα κοριτσια τι κανετε!! εγω περιεργο σημερς ξυπνησα ξεπρησμενη..ηθελα να σας ρωτησω απο ποιον μηνα αρχισατε να ψωνιζετε πραγματα για το μωρακι σας στην εγκυμοσυνη; εγω ειμαι στην 17 εβδομαδα

εγω ξεκινησα να ψωνιζω μετα τον 7ο μηνα!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax κουκλα μου, με τον πατερα μου το ζω αυτο εδω και καπωσα χρονια, ειναι συδερασ και δεν εχει μονιμη δουλεια τορα και παει οπου βρει, και οταν δεν βρισκει, μαγιρεβει καθαριζει και κανει τα παντα γιατι η μανα μου αναγκαζεται και κανει δυπλοβαρδιεσ για να τα βγαλουν περα, εχουν και ενα δανιο..... γιατι μερικοι να το κανουν απο μονοι τουσ και μερικοι να μην στρωνουν ουτε το ριχταρι του καναπε αμα σικωθουν?????.......:-(:sad::-(

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!

πως εισαστε σημερα;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

ειναι στον ανθρωπο κοπελα μου...τι αλλο να πουμε...

εγω τα εχω ολα απο το 1ο!!!!εκτος κ αν αυτο ειναι κοριτσι οποτε....

εγω ξεκινησα να ψωνιζω μετα τον 7ο μηνα!!!!

γιατι ο αντρας μου βιαζεται να αρχισουμε να τα παιρνουμε...

πως εισαστε σημερα;;;

σπυριδουλα εσενα στο πρωτο σου παιδακι ποτε αρχισε να μεγαλωνει αισθημα η κοιλια σου; εγω ειμαι 17 εβδομαδα δηλαδη τελειωνω τον τεταρτο..εχω κοιλιτσα απο πριν η οποια απλα εχει σκληρυνει απο κατω μεχρι τον αφαλο.ομως δεν ειναι κοιλια ξερεις μεγαλη εγκυμοσυνης..και κατι ακομη μετα απο ποιο μηνα ανεβαινει η μητρα απο τον αφαλο κ πανω;;

σπυριδουλα εσενα στο πρωτο σου παιδακι ποτε αρχισε να μεγαλωνει αισθημα η κοιλια σου; εγω ειμαι 17 εβδομαδα δηλαδη τελειωνω τον τεταρτο..εχω κοιλιτσα απο πριν η οποια απλα εχει σκληρυνει απο κατω μεχρι τον αφαλο.ομως δεν ειναι κοιλια ξερεις μεγαλη εγκυμοσυνης..και κατι ακομη μετα απο ποιο μηνα ανεβαινει η μητρα απο τον αφαλο κ πανω;;

στο γιο μου μεγαλωσε η κοιλια μετα τον 6ο μηνα...μεχρι τοτε δεν φαινοταν τιποτα κυριολεκτικα!!!!ακριβως ποτε περναει τον αφαλο δεν ξερω!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

στο γιο μου μεγαλωσε η κοιλια μετα τον 6ο μηνα...μεχρι τοτε δεν φαινοταν τιποτα κυριολεκτικα!!!!ακριβως ποτε περναει τον αφαλο δεν ξερω!!!!!!!!

χμμμ..τοτε λες να μην αγχωνομαι ε;;

πως εισαστε σημερα;;;

Σημερα κουκλα μου εγω ειμαι καλα..... Πηρε τον αντρα μου η κορη του τηλ και τον ξεφτυλισε... του ειπε οτι τι δουλεια εχει στην οικογενια μασ η γιαγια τησ και οτι επρεπε να την παρει αυτην τηλ γιατι δικο τησ δοματιο θα γηνει παιδικο και τον εκανε....... τι να σασ πω... και στο τελοσ του ειπε οτι αν με αφησει να φυγω να την ξεχασει λεει και αυτην..... αυτα τα νεα μου..... αταν μου τα ειπε εσκασα να γελαω.....του ειπα να παρει τοισ αποφασεισ του σχετικα με ολα..... και οτι στησ μανασ του αν θελει να πιγαινει 3 φορεσ την εβδομαδα για καμια ωριτσα.... και πολλα αλλα ... του εβαλα ορουσ... αν τουσ σκεφτει να με ενιμερωσει.... δεν ξαναγηνομαι μαλακασ.....:cool::cool::cool:

Για την κοιλια που ειπεσ Ανδριανη... εμενα φενεται αμα καθωμαι και φοραω κατι κολλητο μονο... αν σηκωθω και ειναι ρυχτο το μπλουζακι κανεισ δεν παιρνει τιποτα χαμπαρι.....ειμαι τωρα 20 βδομαδεσ...Στην ωρα τησ και αυτη...

Σημερα κουκλα μου εγω ειμαι καλα..... Πηρε τον αντρα μου η κορη του τηλ και τον ξεφτυλισε... του ειπε οτι τι δουλεια εχει στην οικογενια μασ η γιαγια τησ και οτι επρεπε να την παρει αυτην τηλ γιατι δικο τησ δοματιο θα γηνει παιδικο και τον εκανε....... τι να σασ πω... και στο τελοσ του ειπε οτι αν με αφησει να φυγω να την ξεχασει λεει και αυτην..... αυτα τα νεα μου..... αταν μου τα ειπε εσκασα να γελαω.....του ειπα να παρει τοισ αποφασεισ του σχετικα με ολα..... και οτι στησ μανασ του αν θελει να πιγαινει 3 φορεσ την εβδομαδα για καμια ωριτσα.... και πολλα αλλα ... του εβαλα ορουσ... αν τουσ σκεφτει να με ενιμερωσει.... δεν ξαναγηνομαι μαλακασ.....:cool::cool::cool:

Για την κοιλια που ειπεσ Ανδριανη... εμενα φενεται αμα καθωμαι και φοραω κατι κολλητο μονο... αν σηκωθω και ειναι ρυχτο το μπλουζακι κανεισ δεν παιρνει τιποτα χαμπαρι.....ειμαι τωρα 20 βδομαδεσ...Στην ωρα τησ και αυτη...

καλημερα βαλεντινα μου!! καλα εκανες και εξηγηθηκες..τωρα ομως αστο σαν θεμα μην ασχοληθεις περαιτερω μεχρι να δεις πως θα πανε τα πραγματα...και τι κινησεις θα κανει απο εδω και περα... οσο για την κοιλια ρωταω γιατι μου φαινεται παρα πολυ μικρη με αποτελεσμα να αναρωτιεμαι αν πανε ολα καλα εκει μεσα...δεν βοηθαει και το γεγονος οτι δεν εδω νοιωσει το μωρακι μου ακομη γι αυτο....

χμμμ..τοτε λες να μην αγχωνομαι ε;;

οχι να μην αγχωνεσαι!!!!δεν ειπαμε;;;!!!!

και κατι ακομη...ελπιζω να μη σε κουραζω....ποτε ενοιωσες το παιδακι σου πρωτη φορα;;

εγω το ενιωσα πολυ νωρις, δεν ειμαι κλασσικο παραδειγμα!!!!!

αντε μπραβο, θα φτιαξουν τα πραγματα, θα το δεις!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!!

κ οι δυο γιατροι ειπαν οτι τον παπ-α δεν θα αλλαξει πολυ τα σταστιτικα τα οποια δεν αναφερω γιατι θα τρομοκρατηθω περισσοτερο! ο γιατρος μου τα εξηγησε ολα αναλυτικα απλα που να τα γραψω ολα κ μου ειπε οτι κατα την προσωπικη του αποψη κ συμφωνα με τα ευρηματα του υπερηχου το μωρο μου ειναι μια χαρα. απλα η τροφοβλαστη θα μας αποκλεισει για αρχη καποια συνδρομα. αν ολα πανε καλα την 16η εβδομαδα θα παμε να ξαναελεγξουμε την καρδουλα μας να σιγουρευτουμε οτι λειτουργει τελεια κ απο κει κ περα συνεχιζουμε για β' επιπεδου οπου θελουμε η αυχενικη να εχει απορροφηθει. προβλεπεται να ειναι μαρτυρικες οι επομενες εβδομαδες αλλα δεν το βαζω κατω. το χρωσταω στο μωρακι μου να ειμαι καλα.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

κοριτσακια μ τι κανετε;;; πφφφφ πειτε μου πως αντεχετε να πηγαινετε στο γιατρο μια φορα το μηνα;; πηγα την προηγουμενη πεμπτη και παλι εχω στρες τι θα κανω;;

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!!

κ οι δυο γιατροι ειπαν οτι τον παπ-α δεν θα αλλαξει πολυ τα σταστιτικα τα οποια δεν αναφερω γιατι θα τρομοκρατηθω περισσοτερο! ο γιατρος μου τα εξηγησε ολα αναλυτικα απλα που να τα γραψω ολα κ μου ειπε οτι κατα την προσωπικη του αποψη κ συμφωνα με τα ευρηματα του υπερηχου το μωρο μου ειναι μια χαρα. απλα η τροφοβλαστη θα μας αποκλεισει για αρχη καποια συνδρομα. αν ολα πανε καλα την 16η εβδομαδα θα παμε να ξαναελεγξουμε την καρδουλα μας να σιγουρευτουμε οτι λειτουργει τελεια κ απο κει κ περα συνεχιζουμε για β' επιπεδου οπου θελουμε η αυχενικη να εχει απορροφηθει. προβλεπεται να ειναι μαρτυρικες οι επομενες εβδομαδες αλλα δεν το βαζω κατω. το χρωσταω στο μωρακι μου να ειμαι καλα.

κριστυ μου σε ποια εβδομαδα εισαι;; ειναι κ εσενα το πρωτο σου;

Γεια σας κούκλες......... τι κάνετε???

Βαλεντίνα μου όλα φαίνονται να παίρνουν τον δρόμο τους.....εσύ αποφασίζεις.....;););)

Σταυρούλα μου πως είσαι ?? έχεις ακόμη αιματάκι ?? καλά να περάσετε με τον μπαμπάκα σου....:D

Κρίστυ μου εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να μην έχει τίποτα το μωράκι σου....

Σε όλες τις υπόλοιπες στέλνω τα φιλιά μου.......:D:D:D

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...