Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

κοριτσια ηρθα!

δεν ξερω με τι σειρα να πω τα νεα μου. ειδαμε το μικρουλικο ανθρωπακι μου που παρεπιπτοντως μου φανηκε τοσο πανεμορφο!! κατα 80% ο αντρουλης μου θα εχει γλεντια αφου μαλλον θα πραγματοποιηθει το ονειρο του για την κορουλα του!!

εχουμε ολα τα οργανακια μας τα οποια λειτουργουν τελεια, μετρησαμε ενα ενα τα δαχτυλακια μας ειδαμε κ τα πατουσακια μας(δεν μου φευγει η εικονα απο το μυαλο!!).

το "αρνητικο" τωρα. η αυχενικη μας βγηκε αυξημενη. τα ποσοστα αυξηθηκαν κ ετσι η μονη λυση ειναι η ληψη τροφοβλαστης. θα την

εκανα επιτοπου αν μπορουσα αλλα πρεπει να σταματησω το salospir για μια εβδομαδα κ την ενεση για ενα 24 ωρο.

νιωθω οτι κοιμαμαι κ τα βλεπω σε ονειρο. αισθανομαι πολυ αισιοδοξη οτι το μωρακι μου ειναι υγειεστατο απλα ειναι ενας ακομη αθλος που πρεπει να περασω.

την επομενη τεταρτη εχω ραντεβου. τα αποτελεσματα δοξα το θεο δεν αργουν.

τι αλλο θα περασω κοριτσια. ειλικρινα σαν να με εχει μουντζωσει καποιος, δεν γινονται τοσες ατυχιες...

Κρίστυ μου, κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι!

Πόσο βγήκε η αυχενική και πας άμεσα για τροφοβλάστη?

Γιατί εμένα βγήκε 2,5 και είχα ανυσυχήσει, αλλά όταν βγήκε το Papp-a οι πιθανότητες έγιναν 1/1250 (οι πιθανότητες ηλικίας πάλι άστα!). Δεν θα περιμένεις τα αποτελεσματα του Papp-a?

Πάντως όπως και να έχει, μην ανυσυχείς.....όλα αυτά είναι στατιστικά και δε σημαίνουν τίποτα.....και τροφοβλάστη να κάνεις, 3-4 μέρες θα μείνεις εντελώς ξάπλα και μετά όλα καλά θα πάνε..το μωράκι σου είνα υγιέστατο...ξέρω πως τώρα είσαι σοκαρισμένη, αλλά έχε πίστη και προσευχήσου...

Σου κάνω μια αγκαλιά

Όλα καλά θα πάνε........

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημέρα κορίτσια.....

Τι κάνετε σήμερα εσείς και τα μπεμπάκια σας?

Εδώ όλα καλά, ξεπεράσαμε και το κρίσιμο 48ωρο για μεγαλύτερο σεισμό και έχουμε επανελθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς......

Κατά τα άλλα, περιμένω το μπαμπάκα μου να κάτσει 2-3 μερούλες, φτιάχνω σουτζουκάκια και σας προσκαλώ για φαγητο.....

Να έχετε μια όμορφη ημέρα:P:p:p:p:p:p

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημέρα κορίτσια.....

Εδώ όλα καλά, ξεπεράσαμε και το κρίσιμο 48ωρο για μεγαλύτερο σεισμό και έχουμε επανελθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς......

Κατά τα άλλα, περιμένω το μπαμπάκα μου να κάτσει 2-3 μερούλες, φτιάχνω σουτζουκάκια και σας προσκαλώ για φαγητο.....

αχ στειλε στειλε. με ρυζακι?

εγω ενα απλο τουρλου

Yupqp2.png

ειμαι λιγο μακρια

κομοτηνη

καλε, εσυ εισαι πολυυυυυυυ μακριααααααα!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια.....

καλημερα κοπελα μου!!!!!τι κανεις;;;!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!

καλως να δεχτεις τον μπαμπα σου κ καλα να περασετε;;;!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

ολα καλα θα πανε κοπελα μου!!!!θα το δεις!!!!!!

τζωρτζινακι μου, με συγχωρεις αλλα διαφωνω καθετα μαζι σου!!!!!!!

λοιπον αρχικα απο γαλιφιες ξερουν ολες οι ελληνιδες, οχι μονο οι κρητικες!!!!αλλα δυστυχως εχουν περασει προ πολλου οι εποχες που η γυναικα "επρεπε" να χρησιμοποιησει τετοια μεσα για να χειριστει τον αντρα της!!!!!!!σημερα τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα....μεσα σε μια σχεση εχουν κ οι 2 δικαιωματα κ υποχρεωσεις!!!!!!!δεν μπορει η βαλεντινη να δουλευει ολη μερα, ο μεσιε να καθεται κ να μην προσφερει τιποτα....κ να τρωει κ στη "μαμα" του....κ η κοπελα, εγκυος να τρωει οτι βρει....να εχει τη δουλεια, το σπιτι κ τον μαγκα να τον εχει κηφηνα....οκ αυτη δουλευει τωρα...μετα τι θα κανουν;;;πως θα τα βγαζουν περα;;;;

μας λεει η κοπελα, οτι το προβλημα της δεν ειναι οτι ειναι ανεργος, αλλα οτι δεν εχει καμια διαθεση να κινητοποιηθει....οταν ηρθε το μωρο, αυτοματα επρεπε να αλλαξει κ η σταση του απεναντι στο θεμα...να κινητοποιηθει περισσοτερο....ξερω πολυ καλα πως ειναι ενας αντρας ανεργος....το εζησα με το μπαμπα μου για πανω απο 15χρονια (οικοδομος)κ σε ηλικια κρισιμη για εναν αντρα (45+)....ξερω πολυ καλα την ψυχολογια του...ευτυχως που δουλευε η μαμα μου κ ετσι τα βγαζαμε περα...αλλα ο πατερας μου ποτε δεν επαναπαυτηκε....πηγαινε σε μεροκαματο κ για 20ευρω, τοσα χρονια πριν....τι να εκανε;;;ειχε δυο παιδια να μεγαλωσει.....κ οποτε δεν ευρισκε, αν μη τι αλλο μαγειρευε....χωρις ποτε η μανα μου να χρησιμοποιησει γαλιφιες....απλα καταλαβαινε οτι κ αυτος επρεπε να συνησφερει με τον τροπο που μπορουσε....κ αυτο τον βοηθουσε πολυ στην ψυχολογια του, πιστεψε με....

τωρα για το ποσο διαφορετικος ειναι ο συζυγος σου σε σχεση με το παρεθλον, αυτο τιμα εκεινον πιο πολυ κ οχι το πως τον χειριζεσαι εσυ!!!!!!μαλλον ωριμασε!!!!!!

μην με παρεξηγεις αν τα λεω λιγο αποτομα, αλλα εχω βαρεθει αυτο το καλοπιασμα στους αντρες.... δεν ειναι σωστο να α;νακυκλωνουμε συμπεριφορες των γιαγιαδων μας....δεν μας κανουν τη χαρη να ειναι μαζι μας....το επιλεγουν κ θα πρεπει με καθε τροπο να στηριζουν την επιλογη τους!!!!!κ εμπρακτως!!!!!!!!!!!

Ax κουκλα μου, με τον πατερα μου το ζω αυτο εδω και καπωσα χρονια, ειναι συδερασ και δεν εχει μονιμη δουλεια τορα και παει οπου βρει, και οταν δεν βρισκει, μαγιρεβει καθαριζει και κανει τα παντα γιατι η μανα μου αναγκαζεται και κανει δυπλοβαρδιεσ για να τα βγαλουν περα, εχουν και ενα δανιο..... γιατι μερικοι να το κανουν απο μονοι τουσ και μερικοι να μην στρωνουν ουτε το ριχταρι του καναπε αμα σικωθουν?????.......:-(:sad::-(

κοριτσια ηρθα!

δεν ξερω με τι σειρα να πω τα νεα μου. ειδαμε το μικρουλικο ανθρωπακι μου που παρεπιπτοντως μου φανηκε τοσο πανεμορφο!! κατα 80% ο αντρουλης μου θα εχει γλεντια αφου μαλλον θα πραγματοποιηθει το ονειρο του για την κορουλα του!!

εχουμε ολα τα οργανακια μας τα οποια λειτουργουν τελεια, μετρησαμε ενα ενα τα δαχτυλακια μας ειδαμε κ τα πατουσακια μας(δεν μου φευγει η εικονα απο το μυαλο!!).

το "αρνητικο" τωρα. η αυχενικη μας βγηκε αυξημενη. τα ποσοστα αυξηθηκαν κ ετσι η μονη λυση ειναι η ληψη τροφοβλαστης. θα την

εκανα επιτοπου αν μπορουσα αλλα πρεπει να σταματησω το salospir για μια εβδομαδα κ την ενεση για ενα 24 ωρο.

νιωθω οτι κοιμαμαι κ τα βλεπω σε ονειρο. αισθανομαι πολυ αισιοδοξη οτι το μωρακι μου ειναι υγειεστατο απλα ειναι ενας ακομη αθλος που πρεπει να περασω.

την επομενη τεταρτη εχω ραντεβου. τα αποτελεσματα δοξα το θεο δεν αργουν.

τι αλλο θα περασω κοριτσια. ειλικρινα σαν να με εχει μουντζωσει καποιος, δεν γινονται τοσες ατυχιες...

Κοπελα μου, εγω θα σου ελεγα να περιμενεισ και τα αποτελεσματα του αιματοσ..... μιποσ δεν ειναι τοσο ασχιμα που λεσ??!!!! και μην αγχονεσαι!!!!! και να χρειαστει να κανεισ και αλλη εξεταση, ολα θα πανε καλα!!!! στο ευχωμαι πραγματικα!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!

καλημερα κοριτσια τι κανετε!! εγω περιεργο σημερς ξυπνησα ξεπρησμενη..ηθελα να σας ρωτησω απο ποιον μηνα αρχισατε να ψωνιζετε πραγματα για το μωρακι σας στην εγκυμοσυνη; εγω ειμαι στην 17 εβδομαδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...