Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα κοπελα μου!!! καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!

Περιμενουμε τα νεα σου!!!

Κοριτσια καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολεσ σασ!!! Η ζωνη δεν με πιραζει εμενα στο αυτ/το... την φοραω κανονικα...:confused::confused::confused:

Εγω απο χθεσ τσακωνομαι με τον δικο μου..... και απο τι φενεται θα μεγαλωσω μονη μου το μωρο.... εχω κουραστει πια!!!!!! τα οικονομικα πανω μου ολα και του σπιτιου και τα παντα, η καθαριωτιτα και γενικοσ ολα εκτοσ απο μαγηρεμα για υτων... του μαγηρευει η μανα του!!!!μονο για υτον!!! ολη μερα καθεται και ξυνεται στο σπιτι τησ... και αυτη ντολμαει να με σχολιαζει κιολασ, οτι δεν του μαγιρευω..... αντι να στειλει τον γιο τησ για δουλεια και να σταματησει να ζητιανευει λεφτα για τσιγαρα..... κοριτσια δεν μπορω αλλο..... εφτυχοσ που δεν προλαβα να τον παντρευτω.....με βαλεριανεσ την βγαζω.....

κοριτσακι μου γλυκο καλη σου μερα!!!!!

βαλεριανες ακουω!!!!!! φυσικοι τροποι χαλαρωσης!!!!!!!μ'αρεσεις πολυ!!!!!!!!!λοιπον θα σου πω καθαρα κ μονο τη γνωμη μου!!!!!

1. ολα τα ζευγαρια περνανε φασεις κ τσακωνονται!!!!!ειναι απολυτως φυσιολογικο!!!!!!! μηπως περνατε κατι τετοιο κ λογω της πιεσης των γεγονοτων τα νιωθεις υπερβολικα μεσα σου;;;!!!!!

2. δεν εισαι παντρεμενη, αλλα αυτο δεν σημαινει κατι!!!!!εχεις ενα παιδι μαζι του, κατι που ειναι πανω απο γαμους κ τυπικουρες!!!!ειναι η ουσια!!!!!

3. με τον τσακωμο δεν βγαζεις Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!! προσπαθησε να εξαντλησεις καθε μεσο προσεγγισης του θεματος!!!! κ μετα παιρνεις την αποφαση σου!!!!!

4. φυσικα κ εισαι ικανη να μεγαλωσεις μονη σου ενα παιδι,οπως μπορεις να κανεις οτιδηποτε μπορεις να βαλεις στο μυαλο σου!!!!απλα πριν κανεις οτιδηποτε...σκεψου το παρα πολυ καλα....κανε οτι ειναι καλυτερο για σενα, αλλα πλεον κ για το παιδι σου!!!!!!!

ευχομαι οι βαλεριανες να κανουν δουλεια, να ηρεμησεις κ να σκεφτεις λογικα πριν παρεις την αποφαση σου!!!!!!!

αν κ σου ξαναλεω οτι πιστευω πως ειναι φαση κ θα περασει πιο συντομα απο οτι πιστευεις!!!!!

μια τεραστια αγκαλια απο μενα!!!!!κ ενα μεγαλο φιλι!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολεσ σασ!!! Η ζωνη δεν με πιραζει εμενα στο αυτ/το... την φοραω κανονικα...:confused::confused::confused:

Εγω απο χθεσ τσακωνομαι με τον δικο μου..... και απο τι φενεται θα μεγαλωσω μονη μου το μωρο.... εχω κουραστει πια!!!!!! τα οικονομικα πανω μου ολα και του σπιτιου και τα παντα, η καθαριωτιτα και γενικοσ ολα εκτοσ απο μαγηρεμα για υτων... του μαγηρευει η μανα του!!!!μονο για υτον!!! ολη μερα καθεται και ξυνεται στο σπιτι τησ... και αυτη ντολμαει να με σχολιαζει κιολασ, οτι δεν του μαγιρευω..... αντι να στειλει τον γιο τησ για δουλεια και να σταματησει να ζητιανευει λεφτα για τσιγαρα..... κοριτσια δεν μπορω αλλο..... εφτυχοσ που δεν προλαβα να τον παντρευτω.....με βαλεριανεσ την βγαζω.....

Αμάν βρε κορίτσι μου....:(....τόσο άσχημα είναι τα πράγματα??? ανεργος ο καλός σου??? ......κι εγώ ανεργη δυστυχώς.....:(....δύσκολο πράγμα η ανεργία........κ στον άντρα ακόμη δυσκολότερο.....όπως κ να το κάνουμε, ο άντρας πρέπει να είναι το στήριγμα του σπιτιού...... δεν βρίσκει τίποτα???? ούτε μερική απασχόληση κάπου ??? κ η μητέρα του γιατί του μαγειρευει?? μαζί δεν μένετε ??? δηλ. θα σας στείλει μια μερίδα φαγητό στο σπίτι?? :shock:..... ή αυτός θα πάει να φάει εκεί κ εσύ θα μείνεις νηστική...???? :confused: κ πως το βλέπει αυτός αυτό που γίνεται ????

Μάλλον πρέπει να του τα πεις όλα αυτά...είμαι σίγουρη πως το χεις κάνει, αλλά πρώτα θα τα ξαναπείς γλυκιά μου κ μετά θα σκεφτείς για το αν μεγαλώσεις το μωρό σου μόνη σου..... είναι πολύ βαρύ αυτό....κ πολύ δύσκολο.... είμαι σίγουρη πως αγαπιέστε κ δεν μπορείτε χώρια.....;) έτσι δεν είναι ???:D:D:D

dYw9p3.png

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ VALENTINA ΜΟΥ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Καλημεραα Κοριτσακια μου...!!

Καληεπιτυχια Κριστυ μου.. με ολη την θετικη μου διαθεση...!!

Μαρια μου.. καλη επιτυχια κοριτσακι μοου.. ολα θα ειναι τελεια...!!

Εγω κοριτσακια μου εχω ενα κεφαλι καζανι.. απο τι 10 το πρωι γραφω τα πρακτικα για το σχολειο.. και ζαλιστικα.. !!

ταυτοχρονα μαγειρευω.. και βαζω και πλυντηρια..!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντινα μου.. δεν ξερω τι να σου πω κοριτσακι.. ειλικρινα και μεσα απο την καρδια μου.. και χωρις να θελω να με παρεξηγησεις.. ομως δεν ηξερες με ποιον ανθρωπο εισαι..?? πως αποφασησες να κανεις ενα παιδι με εναν ανθρωπο που ειναι ετσι.. ??? πιστευω οτι εισαι πολυ εξυπνη για να μου πεις οτι εκατσε.. γιατι κανενα μωρο δεν καθετε..ολα ερχονται οταν το προσπαθησουμε..!!!

Μετα , θελεις το παιδι σου να μεγαλωσει χωρις τον μπαμπα του..?? οτι διποτε και να ειναι.. ειναι στο δικο σου χερι να φτιαξεις τα πραγματα.. !!

Και επισης Κοριτσακι μου.. !!! σου ειπε κανεις οτι ενα σπιτι φτιαχνετε χωρις προοβληματα...?? εμενα ο αντρας μου ηταν ανεργος 1 χρονο και δουλευα εγω και συντηρουσα ενα σπιτι και δυο παιδια που δεν τα εχω γεννησει.. τι παει να πει αυτο..?? οτι θα επρεπε να τον αφησω..???

η οτι σε ενα σπιτι ειναι ολα μελι γαλα.. κανεις λαθος.. και εγω προχτες τσακωθηκα με τον αντρα μου.. και μαλιστα πολυ ασχημα και μαλιστα μπροστα στον μπαμπα μου.. και αυτο επειδη ηταν κουρασμενος.... απλα τον καταλαβα. και με καταλαβε.. !!!

εαν τωρα βλεπεις οτι δεν ειναι ετοιμη να παρεις αυτον τον ανθρωπο.. σηκω και φυγε.. μπορει και εσυ να εισαι καλητερα.. και αυτος..!! δεν ξερω αν γινομε κακια.. ολα ολα τα θεωρω οτι εξαρτουνται απο την γυναικα.. δεν γινετε να ηταν καλος πριν μεινεις εγκυος. και τωρα να ειναι ετσι.. οπως επισης δεν γινετε να μην εβλεπες τι ειναι.. αλλα να εκατσες να μεινεις εγκυος.. !! Μην τα κανουμε ολα σοπατα..!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

σπυριδουλα, ελενιτσα κ ντινα σας ευχαριστω πολυ πολυ!! θα εχω για γουρι τις ευχες σας!!! 5 ωριτσες λοιπον!!

βαλεντινα μου εννοειται οτι εσυ ξερεις καλυτερα τι ζεις κ πως ειναι ο ανθρωπος σου. απλα θα σε συμβουλευα να κανεις λιγη υπομονη ακομα μηπως κ οι δικες σου ορμονες σου κανουν παιχνιδακια. δυστυχως ειναι πολυ ασχημο ( για μενα, το τονιζω να μην παρεξηγηθω) ενας αντρας να μην δουλευει η το χειροτερο να μην προσπαθει να βρει δουλεια. τα ειχα περασει κ εγω με τον αντρουλη μου πριν παντρευουμε για 9 μηνες κ αυτο δημιουργουσε πολλες εντασεις. βεβαια βασικη υπαιτια ηταν η μαμα του που του ειχε "σιγουρη" δουλεια σε μια επιχειρηση κ τελικα αναμονη στην αναμονη μειναμε ξεκρεμαστοι!! μεχρι που του βρηκα δουλεια κ μετα οι τρισχαριτωμενοι γονεις του ειχαν πεσει να μας φανε οτι ταχα η δουλεια του ηταν ακρως επικινδυνη!! τι τα θυμηθηκα τωρα κ συγχηστηκα παλι!!!!

τι καλες οι συμβουλες για την ζωνη!! κ το εχω στο μυαλι μου καθε φορα που μπαινω στο αυτοκινητο. ημουν ετοιμη να παρω ζωνη εγκυμοσυνης(ειναι κ πολυ ακριβη!) αλλα τωρα θα ακολουθησω την συμβουλη σου μαρακι μου!! αν κ εγω χωρις ζωνη ψιλοαγχωνομαι.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

καλημερα κοριτσια σας παρακαλω μπορει να με διαφωτισει καποια;; μολις γυρισα απο τα carrefour οπου λιποθυμησα ...περπατουσαμε και ειμαι στον αντρα μου οτι ζαλιζομαι τα ειδα ολα μαυρα γυρω μου και τρομαξα παρα πολυ μετα δεν θυμαμαι τιποτα ανοιξα τα ματια μου και ημουν κατω...παρεπιπτωντως ειμαι στην 16w και 3d.παιρνω ενα gynotandyferon την ημερα..πηρα το γιατρο μου τηλεφωνο και μου ειπε πως ειναι απο κουραση και οτι πρεπει να πινω πολλα υγρα... ειχε καμια σας το ιδιο;; ανησυχω για το μωρακι μου...τελευταια φορα πηγα στο γιατρο μου και το μωρο ηταν 17 εκατοστα και περιπου 200 γραμμαρια..δωστε μ τα φωτα σας!! φοβαμαι μηπως επαθε κατι το μωρακι μ

καλημερα κοριτσια σας παρακαλω μπορει να με διαφωτισει καποια;; μολις γυρισα απο τα carrefour οπου λιποθυμησα ...περπατουσαμε και ειμαι στον αντρα μου οτι ζαλιζομαι τα ειδα ολα μαυρα γυρω μου και τρομαξα παρα πολυ μετα δεν θυμαμαι τιποτα ανοιξα τα ματια μου και ημουν κατω...παρεπιπτωντως ειμαι στην 16w και 3d.παιρνω ενα gynotandyferon την ημερα..πηρα το γιατρο μου τηλεφωνο και μου ειπε πως ειναι απο κουραση και οτι πρεπει να πινω πολλα υγρα... ειχε καμια σας το ιδιο;; ανησυχω για το μωρακι μου...τελευταια φορα πηγα στο γιατρο μου και το μωρο ηταν 17 εκατοστα και περιπου 200 γραμμαρια..δωστε μ τα φωτα σας!! φοβαμαι μηπως επαθε κατι το μωρακι μ

καλημερα κοπελα μου!!!!!!! αφου σου το ειπε κ ο γιατρος σου, τοτε δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις!!!!!!! λογικα απο την κουραση, την ορθοστασια κ την ζεστη!!!!το μωρακι γιατι να παθει κατι καλε;;;επεσες κατω με την κοιλια;;;χτυπησες;;;πονας;;; αν οχι τοτε το μωρακι θα ειναι μια χαρα!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

σπυριδουλα, ελενιτσα κ ντινα σας ευχαριστω πολυ πολυ!! θα εχω για γουρι τις ευχες σας!!! 5 ωριτσες λοιπον!!

βαλεντινα μου εννοειται οτι εσυ ξερεις καλυτερα τι ζεις κ πως ειναι ο ανθρωπος σου. απλα θα σε συμβουλευα να κανεις λιγη υπομονη ακομα μηπως κ οι δικες σου ορμονες σου κανουν παιχνιδακια. δυστυχως ειναι πολυ ασχημο ( για μενα, το τονιζω να μην παρεξηγηθω) ενας αντρας να μην δουλευει η το χειροτερο να μην προσπαθει να βρει δουλεια. τα ειχα περασει κ εγω με τον αντρουλη μου πριν παντρευουμε για 9 μηνες κ αυτο δημιουργουσε πολλες εντασεις. βεβαια βασικη υπαιτια ηταν η μαμα του που του ειχε "σιγουρη" δουλεια σε μια επιχειρηση κ τελικα αναμονη στην αναμονη μειναμε ξεκρεμαστοι!! μεχρι που του βρηκα δουλεια κ μετα οι τρισχαριτωμενοι γονεις του ειχαν πεσει να μας φανε οτι ταχα η δουλεια του ηταν ακρως επικινδυνη!! τι τα θυμηθηκα τωρα κ συγχηστηκα παλι!!!!

τι καλες οι συμβουλες για την ζωνη!! κ το εχω στο μυαλι μου καθε φορα που μπαινω στο αυτοκινητο. ημουν ετοιμη να παρω ζωνη εγκυμοσυνης(ειναι κ πολυ ακριβη!) αλλα τωρα θα ακολουθησω την συμβουλη σου μαρακι μου!! αν κ εγω χωρις ζωνη ψιλοαγχωνομαι.

μην ξεχασεις να μας πεις νεα σου, ετσι;;;;!!!!!!θα περιμενουμε!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

valentina μου μη στενοχωριεσαι καταρχην.αρχικα να ξερεις πως πρεπει να εισαι ηρεμη για το μωρακι σου..θα σου πω κατι απλο εγω γνωρισα τον αντρα μου περσυ το δεκεμβρη ειμαστε απο τοτε μαζι και μενουμε μαζι απο τον μαιο..ιουνιο εμεινα εγκυος..και καλοκαιρι παντρευτηκαμε..ολοι εχουμε τις δυσκολιες μας..εμενα μπορει να συνεισφερει οικονομικα σε τεραστιο βαθμο ομως δεν με βοηθαει με δουλειες σχεδον τιποτα τιποτα ομως..ενω μ εχει πει ο γιατρος να ξεκουραζομαι..πρεπει να κ;τσεις να κανεις μια σοβαρη κουβεντα μαζι του..και κυριως να του εξηγησεις οτι ειστε πια εσεις οι τρεις το μωρο εσυ και αυτος..οχι η μανα του..πρεπει να την βαλει στη θεη της...ειστε καιρο μαζι;;

καλημερα κοπελα μου!!!!!!! αφου σου το ειπε κ ο γιατρος σου, τοτε δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις!!!!!!! λογικα απο την κουραση, την ορθοστασια κ την ζεστη!!!!το μωρακι γιατι να παθει κατι καλε;;;επεσες κατω με την κοιλια;;;χτυπησες;;;πονας;;; αν οχι τοτε το μωρακι θα ειναι μια χαρα!!!!!!!!!

οχι δεν επεσα κατω μου ειπε ο αντρας μου οτι με εβαλε να κατσω κατω..φοβαμαι μην ειναι σημαδι οτι κατι εγινε.....γιατι διαβαζα στο ιντερνετ οτι ειναι σημαδι ασχημο..σου εχει συμβει να λιποθυμησεις μεχρι τωρα;;

Κοριτσακια μου, σασ ευχαρηστω που απαντισατε ολεσ!!!

Στην αρχη δουλευε και εβγαζε καλα λεφτα, μετα καπια στηγμη δεν ειχε παραγελιεσ και ομωσ συνεχισε την ζωη που εκανε και πριν.... τωρα ειναι καταχρεωμενοσ και δεν ακουει κανεναν... δουλεια βρισκει με μεροκαματο καλο....60? αλλα αυτοσ δεν εχει σινιθησει μεροκαματο... και η μανα του αντι για να με υποστιριξει και να του πει, πιγαινε μα δεν εχει τωρα δουλιεσ οπωσ παλια, καθεται ολη μερα και του λεει μαλακιεσ, κατσε παιδι μου να ξεκουραστεισ..... μεσα σε δυο χρονια δουλεψε 4 μηνεσ και απο αυτα τα λεφτα δεν ειδα δραχμη.... Και οσο για το παιδι, μετα το εξωμητριο προσπαθουμε 2 χρονια και τιποτα... το ειχα παρει αποφαση οτι δεν μπορω να κανω παιδια.... προβληματα μεταξη μασ ειχαμε απο πριν απλα ελεγα θα περασουν.....μια μερα στην αρχη ιουνιου, αποφασισα να φυγω και δεν με αφησε, παρακαλουσε να μεινω, οτι θα αλλαξει... ολα αυτα τελιωσαν με σεξ... τοτε και εμεινα εγκιοσ....μετα την γεννα δεν προκεται να αλλαξει γιατι εχει ιδι δυο παιδια απο το πρωτο γαμο.....

Αμάν βρε κορίτσι μου....:(....τόσο άσχημα είναι τα πράγματα??? ανεργος ο καλός σου??? ......κι εγώ ανεργη δυστυχώς.....:(....δύσκολο πράγμα η ανεργία........κ στον άντρα ακόμη δυσκολότερο.....όπως κ να το κάνουμε, ο άντρας πρέπει να είναι το στήριγμα του σπιτιού...... δεν βρίσκει τίποτα???? ούτε μερική απασχόληση κάπου ??? κ η μητέρα του γιατί του μαγειρευει?? μαζί δεν μένετε ??? δηλ. θα σας στείλει μια μερίδα φαγητό στο σπίτι?? :shock:..... ή αυτός θα πάει να φάει εκεί κ εσύ θα μείνεις νηστική...???? :confused: κ πως το βλέπει αυτός αυτό που γίνεται ????

Μάλλον πρέπει να του τα πεις όλα αυτά...είμαι σίγουρη πως το χεις κάνει, αλλά πρώτα θα τα ξαναπείς γλυκιά μου κ μετά θα σκεφτείς για το αν μεγαλώσεις το μωρό σου μόνη σου..... είναι πολύ βαρύ αυτό....κ πολύ δύσκολο.... είμαι σίγουρη πως αγαπιέστε κ δεν μπορείτε χώρια.....;) έτσι δεν είναι ???:D:D:D

Αυτοσ καθεται ολη μερα στησ μανασ του,και τρωει εκει.... και γω ερχωμαι μετα την δουλεια, τρωω οτι βρω και ξεκοιναω να μαζεβω απο πισω του....

Αυτααααα////:confused::confused::confused::confused::confused:

οχι δεν επεσα κατω μου ειπε ο αντρας μου οτι με εβαλε να κατσω κατω..φοβαμαι μην ειναι σημαδι οτι κατι εγινε.....γιατι διαβαζα στο ιντερνετ οτι ειναι σημαδι ασχημο..σου εχει συμβει να λιποθυμησεις μεχρι τωρα;;

οχι κοριτσι μου!!!!!!!δεν εχω λιποθυμησει ποτε στην εγκυμοσυνη!!!!!!

τοσες κοπελες ομως λιποθυμανε....δεν νομιζω οτι ειναι περιεργο συμπτωμα για μια εγκυμοσυνη....

να σου πω κατι χωρις παρεξηγηση;;;!!!!! σταματα να διαβαζεις στο ιντερνετ!!!!!μονο αγχος σου δημιουργουν οσο μαθαινεις κ επειδη γενικα απο οτι εχω καταλαβει εισαι γενικα αγχωδης τυπος (το ιδιο κ εγω!!!!ποσο σε νιωθω!!!!!!) μονο κακο κανεις σε σενα!!!!!κ στο μωρακι σου φυσικα που το αισθανεται ολο αυτο!!!!!!!

χαλαρωσε λοιπον κ αν σε προβληματιζει κατι, καλυτερα να ρωτας τον γιατρο σου κ να δειχνεις εμπιστοσυνη σε οσα σου λεει κ οχι να εμπιστευεσαι το ιντερνετ!!!!!! γνωμη μου, ετσι;;;;!!!!!

αν κ εισαι δικαιολογησαι μιας κ εισαι "πρωταρα!!!!!οχι να το παρακανεις ομως!!!!!

φιλακια πολλα!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...