Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε μανουλες;;;; εγω εδω σπιτι...σημερα ξεραθηκα στον υπνο δεν ξερω τι ειχα παθει...ηθελα να σας ρωτησω πιανω τν κοιλια μου κ δεν ειναι πολλη ζεστη μονο οταν ξυπναω το πρωι...σας εχει τυχει αυτο;

καλημερα εγκυουλες!!!

πρωινη πρωινη σημερα!! απο τις 6 το ματι γαριδα!!

τι κανετε κοριτσακια μου;;

σημερα 6 η ωρα αυχενικη!! χρειαζομαι ολη τη θετικη σας ενεργεια!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

καλημερα εγκυουλες!!!

πρωινη πρωινη σημερα!! απο τις 6 το ματι γαριδα!!

τι κανετε κοριτσακια μου;;

σημερα 6 η ωρα αυχενικη!! χρειαζομαι ολη τη θετικη σας ενεργεια!!

Καλημέρα kristy25 όλα τέλεια θα πάνε μην ανησυχείς και φυσικά όλη η σκέψη και η θετική μου ενέργεια μαζί σου:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Διαφημίσεις

καλημερα εγκυουλες κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!

τι μου κανετε;;;!!!!!πως περασατε το σκ;;;!!!!!

μαρακι μου καλο ταξιδι κ καλη επιτυχια με την εξεταση σου!!!!!!!!

χριστινακι μου καλη επιτυχια κ με την δικη σου εξεταση!!!!μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα!!!!! περιμενουμε νεα σου!!!!!!!

στα κοριτσακια απο την κρητη να ευχηθω να μην ξαναζησουν κατι τετοιο....κ σταυρουλα μου σε καταλαβαινω απολυτα...οπως ειπε κ η μαρια τι εξηγησεις σε ενα 5χρονο παιδι!!!!!!!

ντινακι μου, θα ανεβω τελικα αθηνα για την ημεριδα!!!!!! να συννενοηθουμε αν θες να βρεθουμε!!!!!κ οποια αλλη κοπελα ερθει!!!!

οσο για την οδηγηση που ειπε η sunflower5000 (αληθεια ως ειναι το ονομα σου;;;αν επιτρεπετε φυσικα!!!!!) εγω κανω το εξης κολπο μιας κ δεν μπορω να οδηγησω χωρις ζωνη κ τωρα πια με ενοχλει: κλεινω τη ζωνη κ μετα φοραω μονο το πανω μερος...για να "καλυπτω" τον θωρακα, κ καθομαι πανω στο κατω μερος για να μην πιεζεται η κοιλια μου!!!!!!!κανονικα απαγορευεται να φορας ζωνη οτα εισαι εγκυος κ αυτο το κολπο μου το ειπε αστυνομικος!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα εγκυουλες κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!

τι μου κανετε;;;!!!!!πως περασατε το σκ;;;!!!!!

μαρακι μου καλο ταξιδι κ καλη επιτυχια με την εξεταση σου!!!!!!!!

χριστινακι μου καλη επιτυχια κ με την δικη σου εξεταση!!!!μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα!!!!! περιμενουμε νεα σου!!!!!!!

στα κοριτσακια απο την κρητη να ευχηθω να μην ξαναζησουν κατι τετοιο....κ σταυρουλα μου σε καταλαβαινω απολυτα...οπως ειπε κ η μαρια τι εξηγησεις σε ενα 5χρονο παιδι!!!!!!!

ντινακι μου, θα ανεβω τελικα αθηνα για την ημεριδα!!!!!! να συννενοηθουμε αν θες να βρεθουμε!!!!!κ οποια αλλη κοπελα ερθει!!!!

οσο για την οδηγηση που ειπε η [b ]sunflower5000 [/b](αληθεια ως ειναι το ονομα σου;;;αν επιτρεπετε φυσικα!!!!!) εγω κανω το εξης κολπο μιας κ δεν μπορω να οδηγησω χωρις ζωνη κ τωρα πια με ενοχλει: κλεινω τη ζωνη κ μετα φοραω μονο το πανω μερος...για να "καλυπτω" τον θωρακα, κ καθομαι πανω στο κατω μερος για να μην πιεζεται η κοιλια μου!!!!!!!κανονικα απαγορευεται να φορας ζωνη οτα εισαι εγκυος κ αυτο το κολπο μου το ειπε αστυνομικος!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια, καλη εβδομαδα κ ευχαριστω για τις ευχες!

Να ξερετε οτι οι εγκυες ειναι οι μονες που καλυπτονται νομικα στο να μην φορανε ζωνη. αν δλδ σας σταματησουν για ελεγχο δεν εχουν λογο να σας γραψουν, δικαιολογειστε οποτε καλυτερα μη τη φορατε καθολου παρα με "πατεντες" (ο αντρας μου ειναι αστυνομικος κ σας το λεω με βεβαιοτητα). Γιατι ο ρολος τους ειναι να δουλευουν ετσι οπως ειναι, αν τους κανουμε "κολπα" τοτε μπορει να ειναι χειροτερα.

Επισης οσες ειστε συνοδηγοι, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ τους αεροσακους σε οσα αυτοκινητα ειναι εφικτο αυτο, διαφορετικα απο ενα σημειο κ μετα καλυτερα καθιστε πισω!

Οπως επισης -μιας κ πιασαμε θεμα αυτοκινητο, παρ'ολο που πολλοι κατασκευαστες παιδικων καθισματων λενε οτι τα καθισματα ειναι απο "0" μηνων, για το πρωτο διμηνο τουλαχιστον, καλυτερα να μεταφερετε το μωρο στο πορτ μπεμπε δεμενο κ οχι στο καθισματακι. Γιατι μεχρι 3 μηνων δεν κανει το μωρο να "καθεται" στην σπονδυλικη του στηλη, να μην πεφτει δλδ εκει το βαρος του......

Αυτα τα ολιγα απο εμενα πρωϊνα, σας φιλω κ τα λεμε οποτε ξαναβρω ιντερνετ,για να παω να ετοιμαζομαι σιγα-σιγα, να αφησω κ φαγητο "στα παιδια μου" εδω....

Σας φιλω!

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια, καλη εβδομαδα κ ευχαριστω για τις ευχες!

Να ξερετε οτι οι εγκυες ειναι οι μονες που καλυπτονται νομικα στο να μην φορανε ζωνη. αν δλδ σας σταματησουν για ελεγχο δεν εχουν λογο να σας γραψουν, δικαιολογειστε οποτε καλυτερα μη τη φορατε καθολου παρα με "πατεντες" (ο αντρας μου ειναι αστυνομικος κ σας το λεω με βεβαιοτητα). Γιατι ο ρολος τους ειναι να δουλευουν ετσι οπως ειναι, αν τους κανουμε "κολπα" τοτε μπορει να ειναι χειροτερα.

Επισης οσες ειστε συνοδηγοι, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ τους αεροσακους σε οσα αυτοκινητα ειναι εφικτο αυτο, διαφορετικα απο ενα σημειο κ μετα καλυτερα καθιστε πισω!

Οπως επισης -μιας κ πιασαμε θεμα αυτοκινητο, παρ'ολο που πολλοι κατασκευαστες παιδικων καθισματων λενε οτι τα καθισματα ειναι απο "0" μηνων, για το πρωτο διμηνο τουλαχιστον, καλυτερα να μεταφερετε το μωρο στο πορτ μπεμπε δεμενο κ οχι στο καθισματακι. Γιατι μεχρι 3 μηνων δεν κανει το μωρο να "καθεται" στην σπονδυλικη του στηλη, να μην πεφτει δλδ εκει το βαρος του......

Αυτα τα ολιγα απο εμενα πρωϊνα, σας φιλω κ τα λεμε οποτε ξαναβρω ιντερνετ,για να παω να ετοιμαζομαι σιγα-σιγα, να αφησω κ φαγητο "στα παιδια μου" εδω....

Σας φιλω!

καλημερα κοριτσι μου!!!! σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο!!!!η εγκυος καλυπτεται απο το νομο στο να μην φοραει ζωνη!!!!!!!! απλα εγω ειχα στο παρελθον ενα σοβαρο ατυχημα, που μου αφησε μια φοβια....δεν μπορω να ειμαι μεσα σε αυτοκινητο χωρις ζωνη....νιωθω τρομερη ανασφαλεια....ο αστυνομικος που μου το ειπε αυτο, το εκανε αφου πρωτα με μαλωσε που φοραγα ζωνη 7μηνων εγκυος (στο πρωτο μου), αφου με "απειλησε" με προστιμο (!!!!!!) κ μολις του εξηγησα το λογο κ οτι δεν γινεται να μην οδηγω οπως μου ειπε (πως θα πηγαινα για δουλεια;;;!!!!!!) μου ειπε κανε αυτο!!!!!! κ μου τονισε "με καθε επιφυλαξη"....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες,

Σπυριδούλα μου τι καλά που θα έρθεις να είμαστε παρέα!!!!!!!!!

όσο για την ζωνη κορίτσια έμένα σήμερα με πέθανε... δεν μπορούσα να με ακουμπάει καν στο στηθος.

κοριτσια

με αγχωσατε τωρα

ο αντρας μου δεν οδηγει:(

οχι καλε, γιατι αγχωθηκες;;;;!!!!!!αφου ειπα, εγω εδωσα λαθος συμβουλη!!!!!!

Καλημέρα σε όλες,

Σπυριδούλα μου τι καλά που θα έρθεις να είμαστε παρέα!!!!!!!!!

όσο για την ζωνη κορίτσια έμένα σήμερα με πέθανε... δεν μπορούσα να με ακουμπάει καν στο στηθος.

ναι ναι να βρεθουμε!!!!!! παντως ζωνη, μη φορας καθολου!!!!γιατι πιεζεσαι κι ολας!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Ααααχχχ το ξυλο που τρωω δεν περιγραφεται! Μου ριχνει κατι κλωτσοπατιναδες απο μεσα αλλο πραγμα! Την Τριτη το πρωϊ που θα το δω θα του τα πω ενα χερακι!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοπελα μου!!! καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!

Περιμενουμε τα νεα σου!!!

Κοριτσια καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολεσ σασ!!! Η ζωνη δεν με πιραζει εμενα στο αυτ/το... την φοραω κανονικα...:confused::confused::confused:

Εγω απο χθεσ τσακωνομαι με τον δικο μου..... και απο τι φενεται θα μεγαλωσω μονη μου το μωρο.... εχω κουραστει πια!!!!!! τα οικονομικα πανω μου ολα και του σπιτιου και τα παντα, η καθαριωτιτα και γενικοσ ολα εκτοσ απο μαγηρεμα για υτων... του μαγηρευει η μανα του!!!!μονο για υτον!!! ολη μερα καθεται και ξυνεται στο σπιτι τησ... και αυτη ντολμαει να με σχολιαζει κιολασ, οτι δεν του μαγιρευω..... αντι να στειλει τον γιο τησ για δουλεια και να σταματησει να ζητιανευει λεφτα για τσιγαρα..... κοριτσια δεν μπορω αλλο..... εφτυχοσ που δεν προλαβα να τον παντρευτω.....με βαλεριανεσ την βγαζω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...