Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου.. !!!

εγω ειμαι λιγο χαλια σημερα.. αχ αυτη η ιωση με εχει κανει κοτοπουλο...!!!!!

και εγω οδηγαω κανονικα.. μονο το πρωτο τριμηνο το απεφευγα.. τωρα ομως παω παντου... και γενικα κανω πολλα χιλιομετρα.. ωστοσο λατρευω την οδηγηση.. και οταν δεν μπορουσα να οδηγησω με επιανε τρελα...ειναι το μονο που με ηρεμει...

Κι εγώ οδηγώ κανονικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά σκέφτομαι τώρα που θα χειμωνιάσει και θα έχει κρύο στο αμάξι πώς θα αντέχω! Εμένα η δουλειά μου με υποχρεώνει να οδηγώ καθημερινά οπότε ήθελα να δω αν όσο περνάει ο καιρός υπάρχει πρόβλημα! Η όραση σας δεν έχει επηρεαστεί? Ούτε εμένα ακόμη αλλά το έχω ακούσει από πολλές!!!

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!! και εμενα ο γιατρος μου στην αυχενικη μου ειχε πει να τα πουμε μετα απο εναν μηνα (την ειχα κανει την 12 εβδομαδα) ομως απο τοτε εχω παει αλλες δυο τρεις φορες (τωρα ειμαι στην 16 εβδομαδα) .γενικα μου εχει δωσει το ελευθερο νς πηγαινω οποτε θελω! πηγα την πεμπτη κ μου πε οτι θελει να με ξαναδει μετα απο 20 μερες...θα προσπαθησω να μην ξαναπαω μεχρι τοτε...και εχω δεν τον εχω νοιωσει ακομη κ ανυπομονω!!! αλλα μου ειπε στην πρωτη γεννα το νοιωθεις γυρω στην 21η εβδομαδα οποτε μην ανησυχεις!

Δηλαδή πήγες και του είπες ήρθα απλά για να δεις αν το μωρό είναι καλά? Το σκέφτομαι κι εγώ γιατί θα πάω σε μία εβδομάδα να μου γράψει τις εξετάσεις αίματος και ούρων οπότε λες να της πω να ρίξει και μία γρήγορη ματιά?:wink:

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Eγινε μεγαλος σεισμος στα Χανια.... ελπιζω οι εκει μανουλες να μην πανικοβληθηκαν..... :?

Eμενα με ξυπνισε ο σεισμοσ!!!!:-(:-(:-( το σπιτι ειναι αντισεισμικο οποτε αλλαξα πλευρο και παραλιγο να ξανακοιμιθω αλλα μετα χτυπισε το ξυπνιτιρι......;););) μιαχαρα ειναι ολα εδω στο Ηρακλειο.....

Κι εγώ οδηγώ κανονικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά σκέφτομαι τώρα που θα χειμωνιάσει και θα έχει κρύο στο αμάξι πώς θα αντέχω! Εμένα η δουλειά μου με υποχρεώνει να οδηγώ καθημερινά οπότε ήθελα να δω αν όσο περνάει ο καιρός υπάρχει πρόβλημα! Η όραση σας δεν έχει επηρεαστεί? Ούτε εμένα ακόμη αλλά το έχω ακούσει από πολλές!!!

Από ένα σημείο κ μετά δεν κάνει να οδηγείτε..γιατί ούτε ζώνη κάνει να φοράτε αλλά κ μακρυά από εμάς αν γίνει κάτι,είναι ακόμα πιο επικίνδυνα χωρίς ζώνη...εγώ οδηγώ μόνο μηχανή -γενικά όχι τώρα- αλλά αυτοκίνητο δε θα οδηγούσα..Όσο κ αν προσέχω εγώ δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στους άλλους!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια από τα πολύπαθα Χανιά...

4 και 11 ήταν, είχα βάλει το μικρό για ύπνο, αφού αρρώστησε και ξενυχτήσαμε το βραδυ και ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω λίγο και εγώ, ώσπου ....άκουσα το πρώτο βουητό και ξεκινησε να χορεύει το σπίτι στο ρυθμό του εγκέλαδου.....3ος όροφος, μονοι μας στο σπίτι, ο μικρός ξύπνησε, φώναζε, ο σεισμός φοβερός, τον αρπάζω, μπαίνουμε κάτω από ένα μεγάλο και χοντρό γραφείο και το παιδί να τσιρίζει και εγώ απλά να προσεύχομαι...όχι για εμένα, αλλά για τό γιόκα μου...

Κορίτσια τι να σας πω, δεν υπάρχουν λόγια...σπάσανε μονάχα 2 κρυστάλλινα ποτήρια (το ένα ήταν το ποτήρι του γάμου μου), μολις σταμάτησε βουτάω το μικρό και κατεβαίνουμε κάτω όπου ξέσπασα σε λυγμούς:(:(:(:(:(....πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ, όχι για εμένα, αλλά για το μικρό μου.....

Τώρα είμαστε στα σπίτια μας, ελάχιστες ζημιές καταγράφηκαν, αλλά δεν ξέρουν αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός ή θα γίνει μεγαλύτερος...

Απλά προσεύχομαι να τελειώσει εδώ όλο αυτό....

Τώρα προσπαθώ να κοιμήσω το μικρό, όπου κάθε 5 λεπτα με ρωτάει αν θα ξαναγίνει σεισμός.......

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

4 και 11 ήταν, είχα βάλει το μικρό για ύπνο, αφού αρρώστησε και ξενυχτήσαμε το βραδυ και ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω λίγο και εγώ, ώσπου ....άκουσα το πρώτο βουητό και ξεκινησε να χορεύει το σπίτι στο ρυθμό του εγκέλαδου.....3ος όροφος, μονοι μας στο σπίτι, ο μικρός ξύπνησε, φώναζε, ο σεισμός φοβερός, τον αρπάζω, μπαίνουμε κάτω από ένα μεγάλο και χοντρό γραφείο και το παιδί να τσιρίζει και εγώ απλά να προσεύχομαι...όχι για εμένα, αλλά για τό γιόκα μου...

Κορίτσια τι να σας πω, δεν υπάρχουν λόγια...σπάσανε μονάχα 2 κρυστάλλινα ποτήρια (το ένα ήταν το ποτήρι του γάμου μου), μολις σταμάτησε βουτάω το μικρό και κατεβαίνουμε κάτω όπου ξέσπασα σε λυγμούς:(:(:(:(:(....πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ, όχι για εμένα, αλλά για το μικρό μου.....

Τώρα είμαστε στα σπίτια μας, ελάχιστες ζημιές καταγράφηκαν, αλλά δεν ξέρουν αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός ή θα γίνει μεγαλύτερος...

Τώρα προσπαθώ να κοιμήσω το μικρό, όπου κάθε 5 λεπτα με ρωτάει αν θα ξαναγίνει σεισμός.......

Αχ κοριτσάκι μου κουράγιο εύχομαι να είναι ο τελευταίος.Πάρε τον μικρό μαζί σου να κοιμηθεί γιατί θα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια..... Και κάντε υπομονή είναι το μόνο πράγμα που δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί... Ο Θεός μαζί σας!!!.....

z7tup3.pngArPLp3.png

Δηλαδή πήγες και του είπες ήρθα απλά για να δεις αν το μωρό είναι καλά? Το σκέφτομαι κι εγώ γιατί θα πάω σε μία εβδομάδα να μου γράψει τις εξετάσεις αίματος και ούρων οπότε λες να της πω να ρίξει και μία γρήγορη ματιά?:wink:

εγω ετσι τουλαχιστον το κανω γιατι με ηρεμει..να πας να το δεις!!

Καλημερα Μανουλιτες μου...!!!

Πως εισαστε σημερα...??? εμεις καλητερα...!!

αλλα εχουμε πολλες πολλες δουλειες.. πρεπει οπωσδιποτε να σιδερωσω σημερα...και πινω να καθαρισω... και μολις ξυπνησα.. και θελω να πιω δυο γουλιες καφε και να ξεκινησω...!!!

εγω εχτες τον σεισμο δεν τον ακουσα.. ουτε τα παιδια τον ακουσαν.. και ευτηχως.. γιατι εγω κοιμομουν και τα παιδια ηταν ξυπνια.. παλι καλα που δεν καταλαβαν οτι ηταν σεισμος...!!!

Παντως γραφουν σε διαφορα σιτε..οτι ηταν ο μεγαλος.... και δεν θα υπαρξει αλλος μεγαλος..!!

Επισης ειχε μεγαλη διαρκεια γιατι ηταν δυο σεισμοι ο ενας 4:11 και ο αλλο 4:12.. ο πρωτος 6,4 και ο δευτερος 6 ριχτερ.. για αυτο φανηκε μεγαλος..

Στα Χανια Παντως που μενει η Γιαγια μου μου ειπε οτι επεσαν ολα τα μπιμπελο της και εσπασαν και καποια...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια, καλημερα Γεωργια!!

Φιλος απο Χανια μου ειπε οτι σημερα το πρωϊ εγιναν περιπου 30 μετασεισμοι, κανενας ομως -ευτυχως- αισθητος!

Ειστε ολες καλα? εγω σημερα θα φτιαξω μονο την τσαντουλα μου για το ταξιδι αυριο, φαγητο εχει απο χθες, θα κατσω να χαλαρωσω γιατι απο τη μεση το ποδι με ποναει πολυ που με δυσκολια σηκωνομαι να περπατησω.... :(

Αλλαξα εχθες κουρτινες στο δωματιο της μικρης κ οταν γυρισω απο Αθηνα θα παραγγειλω κ την κουνια του μωρου να ερχεται σιγα-σιγα να φτιαξω το δωματιο τους. Το προσωρινο για φετος γιατι του χρονου το καλοκαιρι να ειμαστε καλα, θα τα βαψω ολα κ θα πανε τα μικρα στο δικο μας κ εμεις στο μικρο...να ειναι κ πιο ανετα......

Εχω βρει κ ενα πολυ ωραιο αυτοκολητο να φτιαξω να τους κολησω στην ντουλαπα, λες κ ειναι εξω θα ειναι!!!! :D

Ανυπομονωωω!!!!! :D :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Ααααχχχ το ξυλο που τρωω δεν περιγραφεται! Μου ριχνει κατι κλωτσοπατιναδες απο μεσα αλλο πραγμα! Την Τριτη το πρωϊ που θα το δω θα του τα πω ενα χερακι!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκι μου κουράγιο εύχομαι να είναι ο τελευταίος.Πάρε τον μικρό μαζί σου να κοιμηθεί γιατί θα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια..... Και κάντε υπομονή είναι το μόνο πράγμα που δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί... Ο Θεός μαζί σας!!!.....

Καλημέρα κοριτσάκι!

Καλό ταξίδι για αύριο και με το καλό να αντικρίσεις το μπεμπάκι σου στον υπέρηχο! Θα κάτσεις αρκετές μέρες?

Μόλις επιστρέψεις μπες να μας πεις το νέα σου....

Εμείς ευτυχώς περάσαμε ένα ήσυχο βράδυ από άποψη σεισμού (αν και πάρα πολλοί μετασεισμοί έχουν ήδη γίνει) αλλά ο μικρός με ξενύχτησε πάλι ....έβηχε όλη νύχτα!

Περιμένουμε νέα

Φιλάκια

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκι!

Καλό ταξίδι για αύριο και με το καλό να αντικρίσεις το μπεμπάκι σου στον υπέρηχο! Θα κάτσεις αρκετές μέρες?

Μόλις επιστρέψεις μπες να μας πεις το νέα σου....

Εμείς ευτυχώς περάσαμε ένα ήσυχο βράδυ από άποψη σεισμού (αν και πάρα πολλοί μετασεισμοί έχουν ήδη γίνει) αλλά ο μικρός με ξενύχτησε πάλι ....έβηχε όλη νύχτα!

Περιμένουμε νέα

Φιλάκια

Ευχαριστω πολυυυυ!!! Θα φυγω αυριο με το ενα κ μοναδικο απογευματινο μας, Τριτη πρωϊ ειναι η εξεταση αλλα θα φυγω Τεταρτη απο πανω για να μην ταλαιπωρηθω πολυ την Τριτη. Θα ειμαι που θα ειμαι "κουρασμενη" απο το πρωϊνο ξυπνημα, δε θα κοιμηθω κ μεσημερι αν ειναι να φυγω γτ φευγει 5 το καραβι την Τριτη. Ενω Τεταρτη φευγει 7 το απογευμα οποτε θα δω κ λιγο τους φιλους μου που θα με φιλοξενησουν!

:D

z7tup3.pngArPLp3.png

Eμενα με ξυπνισε ο σεισμοσ!!!!:-(:-(:-( το σπιτι ειναι αντισεισμικο οποτε αλλαξα πλευρο και παραλιγο να ξανακοιμιθω αλλα μετα χτυπισε το ξυπνιτιρι......;););) μιαχαρα ειναι ολα εδω στο Ηρακλειο.....
Καλημερα Μανουλιτες μου...!!!

Πως εισαστε σημερα...??? εμεις καλητερα...!!

αλλα εχουμε πολλες πολλες δουλειες.. πρεπει οπωσδιποτε να σιδερωσω σημερα...και πινω να καθαρισω... και μολις ξυπνησα.. και θελω να πιω δυο γουλιες καφε και να ξεκινησω...!!!

εγω εχτες τον σεισμο δεν τον ακουσα.. ουτε τα παιδια τον ακουσαν.. και ευτηχως.. γιατι εγω κοιμομουν και τα παιδια ηταν ξυπνια.. παλι καλα που δεν καταλαβαν οτι ηταν σεισμος...!!!

Παντως γραφουν σε διαφορα σιτε..οτι ηταν ο μεγαλος.... και δεν θα υπαρξει αλλος μεγαλος..!!

Επισης ειχε μεγαλη διαρκεια γιατι ηταν δυο σεισμοι ο ενας 4:11 και ο αλλο 4:12.. ο πρωτος 6,4 και ο δευτερος 6 ριχτερ.. για αυτο φανηκε μεγαλος..

Στα Χανια Παντως που μενει η Γιαγια μου μου ειπε οτι επεσαν ολα τα μπιμπελο της και εσπασαν και καποια...!!!

Tους σεισμούς τους φοβάμαι πολύ....... ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα κ είστε όλοι -εκεί στο νησί- καλά......

Σταυρούλα μου πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές αυτές......τι να εξηγήσεις σε ένα πεντάχρονο (τόσο δεν είναι?)παιδί..... μακάρι να περάσει κ αυτό το 24ωρο κ να ηρεμήσετε κ εσείς .........το 48ωρο δεν ήταν το κρίσιμο ???

Πολλά φιλιά......

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...