Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσια μου.. ολα εξαρτουνται απο τον γιατρο και απο την εγκυμοσυνη που εχει καθε γυναιακ.. !!

εγω πχ που εχω θρομβοφιλια.. καθε 15 μεες κανω αντι χα και καθε 30 γενικες αιματος και οχι μονο... αλλα καθε μηνα ειναι διαφορετικες.. αυτον τον μηνα πχ θα κανω για τοξοπλασμα που ειχα ξανακανει στην αρχη της εγκυμοσυνης,, !!

επισης εγω παιρνω μονο φυλικο με σιδηρο μαζι.. και ασβεστιο.. δεν πινω κατι αλλο..1! και το επομενο ραντεβου με την γιατρο μου ειναι σε ενα μην ακριβως..

στην αρχη με εβλεπε συνεχεια. τωρα θα με βλεπει μια φορα τον μηνα.. και επειδη πηγαινω και στο νοσοκομειο το κανω ανα 15 μερες να με νλεπει καποιος...!!

Μην αγχωνεσαι Αριαδνη.. αφου οι εξετασεις σου ηταν τελεις για αυτο δεν σου ειπε να ξανακανεις.. !! και εμενα ηταν τελειες αλλα εχω θρομβοφιλια και πρεπει να το κοιταζω συνεχεια και την θρομβοφιλια και τα αιμοπεταλια...!!!

αγχος και εγω εχω και ολες μας.. αλλα μονο κακο κανουμε αν αγχωνομαστε.. δεν ειναι καλο για το μωρο μας.. αλλωστε περασες ολο το δυσκολο πρωτο τριμηνο.. μην τρελενεσαι και μην ψαχνεσαι.. ολοι οι γιατροι μου εχουν πει, οτι το χειροτερο ειναι το ιντερνετ επειδη εκει διαβαζουμε διαφορα, που δεν αντιστοιχουν σε εμας...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και στις υπολοιπες εγω χθες μετα τον γιατρο εχω πολλη καλη διαθεση κ ειπα να φτιαξω και γιουβετσι με μοσχαρακι!!! εσεις τι κανετε; τα μωρακια σας;; να σας ρωτησω κ κατι ακομη απο τις εξετασεις που εκανα στην αρχη γενικες κ ουρων που μ ειχε πει ο γιατρος απο τοτε δεν μου εχει ξαναγραψει.. ειναι φυσιολογιο. εσεις καθε ποτε κανετε γενικη;

Κοπελα μου, εγω εχω κανει 3 φορεσ μεχρι τωρα γενικεσ(αιμα και ουρα)1 φορα καλιεργιεσ και 3 φορεσ τοξοπλασμα.... δεν ξερω γιατι τοσο συχνα με βαζε, αλλα τα αποτελεσματα ειναι τελια.....στην αρχη μεχρι 10 βδομαδα με ειχε δει τουλαχιστων 5 φορεσ γιατι μια φορα ειχα εξωμητριο και ανυσιχουσα και εκτοσ απο υτο ειχα προτη χοριακη 17000 και φενοτανε μονο σακοσ..... ηταν πολυ παραξενο.... την επομενη μερα κατευθιαν 26500 και φανικε μεσα κουκιδα.... διλ... πολυ παραξενα ππραγματα... γιαυτο και τοσεσ επισκεψεισ... τωρα με βλεπει 1 φορα το μηνα....αυτα... μην αγχονεσε εσυ!!!!ο γιατροσ θα σου πει οτι ειναι να κανεισ...

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ είμαι καλά απλώς επειδή έχω πολύ καιρό να πάω στον γιατρό ανησυχώ μήπως κάτι δεν πηγαίνει καλά και δεν το έχω καταλάβει!!!

Καλοσ την.... που χαθηκεσ βρε κουκλα??? Μην ακουω βλακιεσ.!!!! ολα μια χαρα θα πανε!!!!!αν κατι δεν πιγαινε καλα, θα το καταλαβενεσ!!!! φιλια πολλα!!!

Κοπελα μου, εγω εχω κανει 3 φορεσ μεχρι τωρα γενικεσ(αιμα και ουρα)1 φορα καλιεργιεσ και 3 φορεσ τοξοπλασμα.... δεν ξερω γιατι τοσο συχνα με βαζε, αλλα τα αποτελεσματα ειναι τελια.....στην αρχη μεχρι 10 βδομαδα με ειχε δει τουλαχιστων 5 φορεσ γιατι μια φορα ειχα εξωμητριο και ανυσιχουσα και εκτοσ απο υτο ειχα προτη χοριακη 17000 και φενοτανε μονο σακοσ..... ηταν πολυ παραξενο.... την επομενη μερα κατευθιαν 26500 και φανικε μεσα κουκιδα.... διλ... πολυ παραξενα ππραγματα... γιαυτο και τοσεσ επισκεψεισ... τωρα με βλεπει 1 φορα το μηνα....αυτα... μην αγχονεσε εσυ!!!!ο γιατροσ θα σου πει οτι ειναι να κανεισ...

Καλοσ την.... που χαθηκεσ βρε κουκλα??? Μην ακουω βλακιεσ.!!!! ολα μια χαρα θα πανε!!!!!αν κατι δεν πιγαινε καλα, θα το καταλαβενεσ!!!! φιλια πολλα!!!

valentina μου οχι εμενα απο την αρχη ολα εμφανη κ καλα.δεν αγχωνομαι..πιστευω οτι οταν ενας γιατρος δεν ειναι καλος το καταλαβαινεις κ απο τις πελατισσες του κ απο τα συναισθηματα που σου δημιουργει.

εκτος των αλλων εχω συχνες ψυχολογικες μεταπτωσεις..μια νοιωθω καλα μια ειμαι στενοχωρημενη με τον αντρα μου...μια βαριεμαι πολυ σπιτι..αγχη γενικα...σας συμβαινει κ εσας; ειναι αραγε απο τις ορμονες;; ολα πανω-κατω ειμαι!

κοριτσακια μου ηθελα να σας ρωτησω κατι..βγηκα σημερα με τον αντρα μ περπατησαμε στπ εμπορικο οχι πολυ..και οπως περπατουσα ενοιωσα οτι εχω ΄υγρασιά ΄ απο κατω σαν να κ@&(··:/? πανω μου πηγα κ ξαναπηγα... και ειχα αυξημενα υγρα καθως κ λευκα ΄κομματιά ΄ συγνωμη για την περιγραφη.. δεν εχουν οσμη. λετε ειναι λογικο;; φοβαμαι γι προωρο σπασιμο νερων η κολπιτιδα..τι λετε;; δεν θελω ν τον ξαναρωτησω το γιατρο μ γιατι μου χε συμβει οχι σε τετοιο βαθμο πριν μηνα και πηγα στο γιατρο κ με ειδε κ μου λεει δεν ειναι τιποτα..εσεις τι λετε;;;.

Καλημερα κοριτσια!!! πψσ παμε σημερα????:P:p:p

valentina μου οχι εμενα απο την αρχη ολα εμφανη κ καλα.δεν αγχωνομαι..πιστευω οτι οταν ενας γιατρος δεν ειναι καλος το καταλαβαινεις κ απο τις πελατισσες του κ απο τα συναισθηματα που σου δημιουργει.

εκτος των αλλων εχω συχνες ψυχολογικες μεταπτωσεις..μια νοιωθω καλα μια ειμαι στενοχωρημενη με τον αντρα μου...μια βαριεμαι πολυ σπιτι..αγχη γενικα...σας συμβαινει κ εσας; ειναι αραγε απο τις ορμονες;; ολα πανω-κατω ειμαι!

Μαλλον οι ορμονεσ μασ τα κανουν..... και γω ωρεσ ωρεσ θελω να σκωτοσω ανθρωπο......χαχαχα σε μερικουσ μινεσ θα μασ περασει...χαχχα:tongue::tongue::tongue:

κοριτσακια μου ηθελα να σας ρωτησω κατι..βγηκα σημερα με τον αντρα μ περπατησαμε στπ εμπορικο οχι πολυ..και οπως περπατουσα ενοιωσα οτι εχω ΄υγρασιά ΄ απο κατω σαν να κ@&(··:/? πανω μου πηγα κ ξαναπηγα... και ειχα αυξημενα υγρα καθως κ λευκα ΄κομματιά ΄ συγνωμη για την περιγραφη.. δεν εχουν οσμη. λετε ειναι λογικο;; φοβαμαι γι προωρο σπασιμο νερων η κολπιτιδα..τι λετε;; δεν θελω ν τον ξαναρωτησω το γιατρο μ γιατι μου χε συμβει οχι σε τετοιο βαθμο πριν μηνα και πηγα στο γιατρο κ με ειδε κ μου λεει δεν ειναι τιποτα..εσεις τι λετε;;;.

Υγρα εεε.... δεν ξερω αλλα καλυτερα να παρεισ τον γιατρο σου... εχω βεβαια και γω αλλα δεν ειναι κομματακια που ειπεσ... και ειναι φυσιολογικο, καποεσ φορεσ ερχονται και καποιεσ εξαφανιζονται, γιαυτο ειχα κανει και καλιεργια... και τιποτα... κανε και συ καλου κακου....

δεσ και δω...http://www.babyzone.gr/%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CF%89-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%84%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσακια! Τι κανετε???

Εχουμε απο εχθες μια παραξενη υγρασια εδω, προτοφανες για το νησι! Σαν τη Σαντορινη εχουμε γινει πραγμα που δε συμβαινει εδω σε τοσο μεγαλο βαθμο!

Το βραδυ ξυπνησα κατα τις 4μιση κ μετα σα την οργη δε μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα! Λιγο η πλατη μου, λιγο που ακομα κ μεσα στο σπιτι νομιζες οτι ειναι ολα βρεγμενα -τι πραγμα ηταν αυτο- λιγο που δε νυσταζα με τιποτα,με πηρε η ωρα 7 για να ξανακοιμηθω!

Τωρα αν δεν κουτουλαω ως το μεσημερι καλα θα ειναι!

Πως ειστε εσεις? Τι σχεδια εχει το Σαββατοκυριακο????

z7tup3.pngArPLp3.png

καλημερα!!! ποσο εβδομαδων εισαι; κ καθε ποτε πηγαινεις στον γιατρο;;

Καλημέρα είμαι πλέον 15 εβδομάδων και πηγαίνω μία φορά το μήνα στο γιατρό! Τώρα έχω να πάω από 26 Σεπτέμβρη που κάναμε την αυχενική και μου φαίνεται αιώνας μέχρι τις 30 που θα ξαναπάμε! Είναι που δεν το νιώθω ακόμα το μωράκι μου και αγχώνομαι για όλα!!

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Χάθηκα κορίτσι μου γιατί οι ώρες μας δεν συμβαδίζουν! Εγώ ξεκινάω μαθήματα από τις 3 και μετά κι εσείς εκείνη την ώρα γυρνάτε σπίτι!! :-( Να ρωτήσω κάτι! Με την οδήγηση έχετε κανένα θέμα?

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Γεια σασ κοριτσια!!!! εδω σημερα εχει 29 βαθμουσ και σκαει ο τζιτζικασ!!!!!!!!

Εγω στο γραφειο...:(:(:( ολοι ειναι θαλασσα.... εχει ενα νερακι.....μμμμ.....

Καλο ΣΚ κοριτσια σε ολεσ!!!

Διαφημίσεις

Χάθηκα κορίτσι μου γιατί οι ώρες μας δεν συμβαδίζουν! Εγώ ξεκινάω μαθήματα από τις 3 και μετά κι εσείς εκείνη την ώρα γυρνάτε σπίτι!! :-( Να ρωτήσω κάτι! Με την οδήγηση έχετε κανένα θέμα?

Κανενα απολυτοσ κουκλα μου.... παω παντου.... και τωρα σχεδιαζουμε κρουαζιερα με το σκαφακι μασ για παρο τετραημερο!!!!!!εσυ τι προβλιμμα εχεισ.......?????

Καλησπερα κοριτσακια μου.. !!!

εγω ειμαι λιγο χαλια σημερα.. αχ αυτη η ιωση με εχει κανει κοτοπουλο...!!!!!

και εγω οδηγαω κανονικα.. μονο το πρωτο τριμηνο το απεφευγα.. τωρα ομως παω παντου... και γενικα κανω πολλα χιλιομετρα.. ωστοσο λατρευω την οδηγηση.. και οταν δεν μπορουσα να οδηγησω με επιανε τρελα...ειναι το μονο που με ηρεμει...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημέρα είμαι πλέον 15 εβδομάδων και πηγαίνω μία φορά το μήνα στο γιατρό! Τώρα έχω να πάω από 26 Σεπτέμβρη που κάναμε την αυχενική και μου φαίνεται αιώνας μέχρι τις 30 που θα ξαναπάμε! Είναι που δεν το νιώθω ακόμα το μωράκι μου και αγχώνομαι για όλα!!

καλημερα!! και εμενα ο γιατρος μου στην αυχενικη μου ειχε πει να τα πουμε μετα απο εναν μηνα (την ειχα κανει την 12 εβδομαδα) ομως απο τοτε εχω παει αλλες δυο τρεις φορες (τωρα ειμαι στην 16 εβδομαδα) .γενικα μου εχει δωσει το ελευθερο νς πηγαινω οποτε θελω! πηγα την πεμπτη κ μου πε οτι θελει να με ξαναδει μετα απο 20 μερες...θα προσπαθησω να μην ξαναπαω μεχρι τοτε...και εχω δεν τον εχω νοιωσει ακομη κ ανυπομονω!!! αλλα μου ειπε στην πρωτη γεννα το νοιωθεις γυρω στην 21η εβδομαδα οποτε μην ανησυχεις!

Eγινε μεγαλος σεισμος στα Χανια.... ελπιζω οι εκει μανουλες να μην πανικοβληθηκαν..... :?

Ναι ρε κορίτσι......6.4 ρίχτερ διάβασα...:shock:

ποια κοριτσάκια απο τον καφέ μας είναι απο κει ???

Ελπίζω όλοι στην Κρήτη να είναι καλά..........

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...