Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

ΕΛΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ

Μερικεσ κοπελεσ εχουμε πολυ λεπτα σολινακια που βγαζουν γαλα( δεν θυμαμαι πωσ τα λενε ακριβοσ):confused: και γιαυτο μεχρι να ανοιξουν θελουν πολυ μασαζ... και αυτο ποναει πολυ..... το χα δει με την ξαδερφη μου η θεια μου μαια στην συνταξη την εβαζε στα τεσσερα και την αρμεγε κανονικοτατα:tongue::tongue::tongue: και αυτη εκλεγε...... σε μια βδομαδα ομωσ δεν το προλαβαινε το γαλα.....;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και στις υπολοιπες εγω χθες μετα τον γιατρο εχω πολλη καλη διαθεση κ ειπα να φτιαξω και γιουβετσι με μοσχαρακι!!! εσεις τι κανετε; τα μωρακια σας;; να σας ρωτησω κ κατι ακομη απο τις εξετασεις που εκανα στην αρχη γενικες κ ουρων που μ ειχε πει ο γιατρος απο τοτε δεν μου εχει ξαναγραψει.. ειναι φυσιολογιο. εσεις καθε ποτε κανετε γενικη;

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ είμαι καλά απλώς επειδή έχω πολύ καιρό να πάω στον γιατρό ανησυχώ μήπως κάτι δεν πηγαίνει καλά και δεν το έχω καταλάβει!!!

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

καλημερα και στις υπολοιπες εγω χθες μετα τον γιατρο εχω πολλη καλη διαθεση κ ειπα να φτιαξω και γιουβετσι με μοσχαρακι!!! εσεις τι κανετε; τα μωρακια σας;; να σας ρωτησω κ κατι ακομη απο τις εξετασεις που εκανα στην αρχη γενικες κ ουρων που μ ειχε πει ο γιατρος απο τοτε δεν μου εχει ξαναγραψει.. ειναι φυσιολογιο. εσεις καθε ποτε κανετε γενικη;

Γενική ούρα και αίμα κάνω κάθε μήνα λίγο πριν το ραντεβού για να τα δει όταν πάω! Άσε εμένα μου είπε ότι το ζάχαρο που έχω 92 πρέπει να κατέβει στα 85!!! Κι εγώ φανταζόμουν στην εγκυμοσύνη μου να τρώω όλη μέρα σοκολάτες!!! :D

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ είμαι καλά απλώς επειδή έχω πολύ καιρό να πάω στον γιατρό ανησυχώ μήπως κάτι δεν πηγαίνει καλά και δεν το έχω καταλάβει!!!

καλημερα!!! ποσο εβδομαδων εισαι; κ καθε ποτε πηγαινεις στον γιατρο;;

Διαφημίσεις

και μενα Αριαδνη μου καθε μηνα με βαζει να κανω γενικη αιματος,ουρων κλπ,οπως ειπε και η sunflower5000 πριν το ραντεβου....(και στην πρωτη εγκυμοσυνη το ιδιο)

και μενα Αριαδνη μου καθε μηνα με βαζει να κανω γενικη αιματος,ουρων κλπ,οπως ειπε και η sunflower5000 πριν το ραντεβου....(και στην πρωτη εγκυμοσυνη το ιδιο)

αληθεια; εμενα καθε φορα με ζυγιζει και μου μετραει την πιεση. αυτη τη στιγμη παιρνω σιδηρο με φυλλικο οξυ το gyno-tandyferon και ασβεστιο..δεν παιρνω κατι σλλο...κ χθες τον ρωτησα μονο αυτα πρεπει να παιρνω; και μου λεει οταν θα ξανακσνουμε εξετασεις στη β επιπεδου θα δουμε τι αλλο χρειαζεται...αλλα εσεις τ λετε; γενικα ο γιατρος μου ειναι καλος κ με καθησυχαζει...αλλα μηπως θα επρεπε να κανω πιο συχνα;;

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΙΔΗΡΟ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ PREGNANCY ORIGINAL. ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ?

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΙΔΗΡΟ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ PREGNANCY ORIGINAL. ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ?

dina ποσο εβδομαδων εισαι;; εγω 16 και 2 ...οι εξετασεις μου στην αρχη ηταν πολυ καλες...τωρα δεν ξερω ρωταω...γιατι στις περισσοτερες κοπελες ζητανε καθε μηνα...:confused:

αληθεια; εμενα καθε φορα με ζυγιζει και μου μετραει την πιεση. αυτη τη στιγμη παιρνω σιδηρο με φυλλικο οξυ το gyno-tandyferon και ασβεστιο..δεν παιρνω κατι σλλο...κ χθες τον ρωτησα μονο αυτα πρεπει να παιρνω; και μου λεει οταν θα ξανακσνουμε εξετασεις στη β επιπεδου θα δουμε τι αλλο χρειαζεται...αλλα εσεις τ λετε; γενικα ο γιατρος μου ειναι καλος κ με καθησυχαζει...αλλα μηπως θα επρεπε να κανω πιο συχνα;;

ναι κοπελα μου,μην αγχωνεσαι για να μην σου εδωσε να κανεις αλλες εξετασεις θα πει οτι δεν χρειαζεται για εκεινον.καθε γιατρος εχει διαφορετικη νοοτροπια! ;)

Διαφημίσεις

ναι κοπελα μου,μην αγχωνεσαι για να μην σου εδωσε να κανεις αλλες εξετασεις θα πει οτι δεν χρειαζεται για εκεινον.καθε γιατρος εχει διαφορετικη νοοτροπια! ;)

ναι ελπιζω!!!

Σε βρισκω ακομα τσιτωμενη!

Βρε! Χαλαρωσεεεεεεεε! Ο καθε γιατρος κανει αυτο που εχει στο νου του.

Εμενα στην πρωτη μου καθε μηνα ημουν με ενα πιεσομετρο, μια ζυγαρια και μια αιμοληψια στο χερι!

Τωρα εκανα μια φορα στην αρχη, κ γυρευε ποτε θα μου πει να ξανακανω.Πιεση και βαρος ουτε που εχουμε ασχοληθει

Μην βαζετε στο κεφαλακι σας πραγματα που δεν "πρεπει".

Οτι ειναι θα σας το πει ο γιατρος. Εξαλλου αν καποιος ειναι τοσο "χαλιας", ε θα το ειχατε ακουσει απο καπου οποτε δεν θα πηγαινατε!

Θελει χαλαρωση η εγκυμοσυνη!

Κ ποια μανουλα ειπε οτι φανταστηκε οτι θα τρωει καθε μερα σοκολατες? -δε θυμαμαι-

Ε, μην το κανεις καλυτερα!

Εγω μπορει να μην ειχα ανεβασει ζαχαρο, αλλα ανεβασα κατι κιλα μη το συζητας!

Και μετα ανεβασα κ μια στεναχωρια που δε μπορουσα να τα διωξω γρηγορα κ να ξαναμπω στα xsmall τζηνακια μου!

Αστα!:-(

z7tup3.pngArPLp3.png

Σε βρισκω ακομα τσιτωμενη!

Βρε! Χαλαρωσεεεεεεεε! Ο καθε γιατρος κανει αυτο που εχει στο νου του.

Εμενα στην πρωτη μου καθε μηνα ημουν με ενα πιεσομετρο, μια ζυγαρια και μια αιμοληψια στο χερι!

Τωρα εκανα μια φορα στην αρχη, κ γυρευε ποτε θα μου πει να ξανακανω.Πιεση και βαρος ουτε που εχουμε ασχοληθει

Μην βαζετε στο κεφαλακι σας πραγματα που δεν "πρεπει".

Οτι ειναι θα σας το πει ο γιατρος. Εξαλλου αν καποιος ειναι τοσο "χαλιας", ε θα το ειχατε ακουσει απο καπου οποτε δεν θα πηγαινατε!

Θελει χαλαρωση η εγκυμοσυνη!

Κ ποια μανουλα ειπε οτι φανταστηκε οτι θα τρωει καθε μερα σοκολατες? -δε θυμαμαι-

Ε, μην το κανεις καλυτερα!

Εγω μπορει να μην ειχα ανεβασει ζαχαρο, αλλα ανεβασα κατι κιλα μη το συζητας!

Και μετα ανεβασα κ μια στεναχωρια που δε μπορουσα να τα διωξω γρηγορα κ να ξαναμπω στα xsmall τζηνακια μου!

Αστα!:-(

εχεις δικιο!!! απο οτι βλεπω γιατρος με γιατρο διαφερει...

dina ποσο εβδομαδων εισαι;; εγω 16 και 2 ...οι εξετασεις μου στην αρχη ηταν πολυ καλες...τωρα δεν ξερω ρωταω...γιατι στις περισσοτερες κοπελες ζητανε καθε μηνα...:confused:

ΕΙΜΑΙ 15 ΚΑΙ 6. ΤΟ ΙΔΟ ΕΙΜΑΣΤΕ:lol::lol::lol::lol:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΨΕΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...