Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

ναι κοριτσι μου...το boss λειπει 3μερες τωρα, δεν εχει δουλεια κ εγω το εχω ριξει στο ιντερνετ!!!!!!!![/QUOTΚΑΙ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ????????????????????

ΔΕΣ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θελω να γραψω σε ολεσ!!!!χαχχα οποτε γιαυτο και το κατεβατο.....

Καλημέρα αγαπημένη μου....Ειμαι καλά γιατί η αυχενική βγήκε καλή (1/1250), περιμένω και το α-τεστ και βλέπουμε....έχω αίμα ακόμα αλλά λίγο και αισιοδοξώ....στα Χανιά κατοικώ λόγω Γάμου αλλά μεγάλωσα στο διπλανό νομό...

Την Κυριακη θε ειμαι στισ Φονεσ Γεωργιουπολη σε ενα σκοπευτιριο... αν εχει ορεξη καμια απο σασ ελατε..... θα χει και φαι:tongue::tongue::tongue:

Kαλημέρα απο την βροχερή μου πόλη......

Βρέχει κ είναι τέλεια......

Διαβάζω....διαβάζω.....κ τώρα που ήρθε η ώρα να σχολιάσω.....δεν θυμάμαι τίποτα.....:roll:........ήμουν που ήμουν χάλια απο μνήμη.....τώρα με την εγκυμοσύνη έγινα χειρότερα.......:rolleyes: ......αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι όλα πάνε καλά με τα μωράκια σας.....σουπερ υπερήχους, αυχενικές, δωράκια απο συζύγους........όλα τέλεια δηλαδή....

Τα δικά μου νεάκια....

Χθες είχαμε γιατρό......όλα καλά με το μπεμπάκι μας....

Είναι 246 γρ. κ 19 εκατοστά......όλα σούπερ μας είπε ο γιατρός

Μόνο που δεν καθόταν να δούμε το φύλο του.......μας παιδεύει πολύ το μπουμπουκάκι μας..... ........καθόταν σταυροπόδι κ αρνιόταν πεισματικά να ανοίξει τα ποδαράκια του......το χέρι του το είχε στο στόμα του...... μου έλεγε ο γιατρός να βήξω μήπως κ κουνηθεί.....αλλά τίποτα....χαχαχαχα...το μόνο που έκανε κάποια στιγμή....είναι ότι έξυνε το ένα πόδι του με το άλλο κ βλέπαμε μια πατούσα στα μούτρα μας....:roll: ...χαχααχαχαα μας ηρέμησε τουλάχιστον ότι όλα πάνε καλά..... ο γιατρός μου έδωσε κ μαγνήσιο.....είπε πως θα με βοηθήσει κ στις αυπνίες..... το βράδυ πάντως.....κοιμήθηκα καλά.....για να δούμε αν θα συνεχιστεί......

Σήμερα θα πάρω να κλείσω για β΄επιπέδου......

αυτά τα νέα μου...........

Καλη σας μέρα

Σας φιλώ.......

Μιαχαρα το μπουμπουκι σου και σενα κουκλα μου!!!! και γω εχω αυχενικη 21|10 και κοντεβω να σκασω....

καλημερα κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!!!!δεν εχεις αιμα ετσι;;;;!!!!!!!

εγω μπαινω νοσοκομειο 23 κ την περιδεση την κανω 24!!!!!ναι βρε σταυρουλα μου κ γω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα!!!!!ειμαι αισιοδοξη!!!!!εχω κ γιατρο αστερι βεβαια!!!!!!!

με χαλαει που δεν ξερω το φυλο του παιδιου....αν ηταν κοριτσι, θα ζητουσα να μου κανουν κ φιογκο στο "δεσιμο"!!!!!τι καφριλες λεω θεε μου πρωι πρωι;;;;!!!!!!!

κανε ενα χαδι στο μωρακι σου απο μενα!!!!!!κ ετσι πες του να ειναι "αγωνιστης"!!!!!!!!!

πες τα βρε βαλεντινακι μου!!!!!!!!ποσων εβδομαδων ησουν τοτε που εγινε αυτο;;;

Ημουν κοπελα μου στη 15-16 περιπου.... οποτε δεν αργεισ και συ!!!!

Καλημερα μανουλιτες μου...!!!

εδω εχει απιστευτο ηλιο.. και εγω φοραω δυο μπλουζες.... μια χαρα.. ειμαι λιγο καλητερα.. μου εκανε εχτες το βραδυ ο αντρας μου εντριβη....εφτιαξα και εγω ενα χαμομιλη με μελι και ειμαι λιγο καλητερα σημερα...!!!

κοριτσακια μου ουτε εγω συγκρατω... παντως ειδα οτι τα νεακια σας ειναι τελεια...

Βαλεντινα μου εγω ειμαι απο Ρεθυμνο και η Σταυρουλα απο Χανια...!!! Και εσυ απο Ηρακλειο.. μια ΑγιοΝικολιωτισσα μας λειπει.. χα χα χα

Την Κυριακη θε ειμαι στισ Φονεσ Γεωργιουπολη σε ενα σκοπευτιριο... αν εχει ορεξη καμια απο σασ ελατε..... θα χει και φαι

τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να είμαι βροχερή!!!!!!! χειμωνιάζει......βρέχει......έχω το μωράκι μου στην κοιλίτσα μου κ όλα είναι σούπερ!!!!!!!! εντάξει......όχι όλα, αλλά τα περισσότερα!!!!!!!

εκλεισα ραντεβού για β΄επιπέδου..... 15-11...........μακριά δεν είναι ????? πως θα περιμένω τόσο καιρό......... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλη επιτυχια κουκλα μου......Μια χαρα θα πανε ολα!!!!!

ναι κοριτσι μου...το boss λειπει 3μερες τωρα, δεν εχει δουλεια κ εγω το εχω ριξει στο ιντερνετ!!!!!!!![/QUOTΚΑΙ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ????????????????????

ΔΕΣ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ

διαβαζω για το θηλασμο!!!!!

http://www.mitrikosthilasmos.com/

αφου στο γιο μου ημουν ασχετη, αποφασισα αυτη τη φορα να μην την πατησω!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

διαβαζω για το θηλασμο!!!!!

http://www.mitrikosthilasmos.com/

αφου στο γιο μου ημουν ασχετη, αποφασισα αυτη τη φορα να μην την πατησω!!!!!!!!

EXEI STIS 20/10 ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ

Διαφημίσεις

EXEI STIS 20/10 ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ

κ βεβαια να πας αν μπορεσεις κοριτσι μου!!!!!!!αθηνα δεν μενεις;;;!!!!!!ειναι καλο να ενημερωνομαστε οσο περισσοτερο μπορουμε πανω σε τετοια θεματα....εδω λεω να ερθω εγω απο την επαρχια!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

ειπα αυτη την φορα να μην αφησω τιποτα στην τυχη!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Και γω βρε κοριτσια διαβαζω κατι τετοια για το θηλασμο..... θελω πολυ να θηλασω το μωρο μου!!!!

μπραβο σου κοριτσι μου!!!!!αφου το θελεις πιστευω ατι θα τα καταφερεις!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Ααααα σας επιασε λογοδιαροια ειδα ε? Χιχιχι καλημεεερεεες! Καταφερα κ σας διαβασα παρ'ολα αυτα εν ταχει! Ειχα παει να φτιαξω τα νυχακια μου, τωρα γυρισαμε κ πρεπει να παω να σιδερωσω πουκαμισο για τον αντρα μου να παει για δουλεια!

Απαντω "γενικα" και γιατι δεν πολυπρολαβαινω τωρα και γιατι αν κανω σε ολες παραθεσεις, παει θα γεμισω Α4 και βαλε! :lol:

Η πλατη καλα κρατει! Τα ιδια ειναι, εχουμε κ νοτια κ βοηθαει την κατασταση!

Αμνησια ακουσα? Εγω, εδω, ποιος?

Δε θυμαμαι ουτε τι μαγειρρεψα εχθες, η κατασταση μου ειναι τραγικη! Που εχω απομνημονευα Iban τραπεζας για πλακα!!! :tongue:

Τα μπεμπακια σας ολα καλα βλεπω! Εγω Δευτερα σαλπαρω για Αθηνα, Τριτη πρωϊ εχω Β' επιπεδου!

Τωρα παω να τρεξω να μαγειρεψω τιποτα, κ να δω εγω τι θα φαω παλι που δεν αντεχω τπτ.... :-( Καουρες στο φουλ, λες και δε μπορω να χωνεψω τιποτα!

Αν κρινω απο αυτα που λενε για τις καουρς γενικα κ απο το πως γεννηθηκε η μικρη μου με ενα μαυρο μαλι ως το σβερκο φουλ, ε, τοτε μαλλον κ ετουτο με κοτσιδια θα βγει!

Φιλακια σας πολλα για την ωρα κ τα λεμε σε λιγουλακι! :D:D

z7tup3.pngArPLp3.png

ΘΑ ΠΑΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ. ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ.........

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΙ ΜΙΚΡΟ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ. Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ

κ βεβαια να πας αν μπορεσεις κοριτσι μου!!!!!!!αθηνα δεν μενεις;;;!!!!!!ειναι καλο να ενημερωνομαστε οσο περισσοτερο μπορουμε πανω σε τετοια θεματα....εδω λεω να ερθω εγω απο την επαρχια!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

ειπα αυτη την φορα να μην αφησω τιποτα στην τυχη!!!!

Κι εγω Σπυριδουλα μου την πατησα μια φορα δεν προτιθεμαι να την ξαναπατησω!

Αν κ για'μενα το σημαντικοτερο δεν ειναι η ενημερωση αλλα η θεληση και η..."φραγη εισερχομενων".

Να μην ακουμε κανεναν κ τιποτα, δλδ οι γυναικες στην Αφρικη που θηλαζουν μηνες και μηνες κ μες στην πεινα, θαυματα κανουν?

Ουτε ειδικες διατροφες κανουν, ουτε σουπες-τσαγια-χαμομηλια κ εγω δε ξερω τι αλλο, ουτε πεθερες ουτε μαιες εχουν.....Αυτη ειναι μια φυσικη διαδικασια μητερας-μωρου που το ενστικτο και η θεληση ειναι οι καλυτεροι συμβουλοι. Ας ενημερωθουμε βεβαια να εχουμε κ κατι στο νου μας, αλλα προς Θεου, μαναδες-γιαγιαδες-πεθερες και λοιποι συγγενεις μονο να μας καψουν μπορουν.

Ετσι μου ελεγαν κ εμενα, δεν εχεις γαλα, πειναει το παιδι, δωστου μπουκαλι!

:evil::evil::evil:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα σας επιασε λογοδιαροια ειδα ε? Χιχιχι καλημεεερεεες! Καταφερα κ σας διαβασα παρ'ολα αυτα εν ταχει! Ειχα παει να φτιαξω τα νυχακια μου, τωρα γυρισαμε κ πρεπει να παω να σιδερωσω πουκαμισο για τον αντρα μου να παει για δουλεια!

Απαντω "γενικα" και γιατι δεν πολυπρολαβαινω τωρα και γιατι αν κανω σε ολες παραθεσεις, παει θα γεμισω Α4 και βαλε! :lol:

Δε θυμαμαι ουτε τι μαγειρρεψα εχθες, η κατασταση μου ειναι τραγικη! Που εχω απομνημονευα Iban τραπεζας για πλακα!!! :tongue:

Τα μπεμπακια σας ολα καλα βλεπω! Εγω Δευτερα σαλπαρω για Αθηνα, Τριτη πρωϊ εχω Β' επιπεδου!

Τωρα παω να τρεξω να μαγειρεψω τιποτα, κ να δω εγω τι θα φαω παλι που δεν αντεχω τπτ.... :-( Καουρες στο φουλ, λες και δε μπορω να χωνεψω τιποτα!

Αν κρινω απο αυτα που λενε για τις καουρς γενικα κ απο το πως γεννηθηκε η μικρη μου με ενα μαυρο μαλι ως το σβερκο φουλ, ε, τοτε μαλλον κ ετουτο με κοτσιδια θα βγει!

κοριτσακι μου καλη επιτυχια για τη δευτερα!!!!!!!!!!τελεια!!!!θα δεις το μικρακι σου για τα καλα!!!!!!!

ΘΑ ΠΑΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ. ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ.........

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΙ ΜΙΚΡΟ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ. Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ

καλα κανεις κ ενημερωνεσαι κουκλα μου!!!!!!!

ααααααα, μας βλεπω να συναντιωμαστε εκει!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

μπραβο σου κοριτσι μου!!!!!αφου το θελεις πιστευω ατι θα τα καταφερεις!!!!!!

Αυτο λεω και γω, αφου το θελω πραγματικα πολυ, δεν με νιαζει τιποτα, ουτε πονοσ αν χρεαστει στην αρχη ουτε τιποτα!!!!!Μαζοχα χαχχαχα

Καλη επιτυχια κοριτακι μου!!!!! και γω μετραω μερεσ σε 9 μερεσ θα παω και γω για την Β'....... δεν αντεχω αλλοοοο:( μετα πεσ μασ πωσ ητανε..... πωσο μεγαλοσε!!!!!! φιλακια πολλα!!!

Αυτο λεω και γω, αφου το θελω πραγματικα πολυ, δεν με νιαζει τιποτα, ουτε πονοσ αν χρεαστει στην αρχη ουτε τιποτα!!!!!Μαζοχα χαχχαχα

σωστη σε βρισκω κοπελα μου!!!!!!συμφωνω απολυτα!!!!!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

ΕΛΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ

καλε ναι!!!!!μεσα!!!!!!!αν ερθω σιγουρα θα σου στειλω πμ!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

valentina μου απο ποιο μερος της κρητης εισαι; εμενα ο αντρας μου απο ηρακλειο! πως και δε θα κανεις την β επιπεδου εκει; εχει καλους γιατρους η κρητη!! εκει θα γεννησεις η αθηνα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...