Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα.Βασδελι μου δεν το πιστευω πως με καταλαβες οτι ειμαι ορκισμεννη fun της σοκολατας;Λιωνω και μονο που τη βλεπω σε ευχαριστω πολυ :P:p:p:p

Μηλιτσα μου παλι τρεχεις,καλη δουλεια να εχεις κοριτσακι κι οι υπολοιπες μια φανταστικη Κυριακη.

Margi αμαν βρε κοριτσι μου τι ειναι παλι αυτο με τη φαγουρα,δεν το πιστευω δηλαδη..........βρηκες τις μερες να σε πιασει.Αντε υπομονη,τουχαχιστον να περασει συντομα ευχομαι.Περαστικουλια σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια μανουτιτι. Τι κανεις?

Αρχοντουλα μου,ειχαμε κι εμεις καποτε στο νησι εναν ιερεα που νοιαζοταν πραγματικα κι αφησε πισω του μεγαλο εργο. Χαρισε πολλα χαμογελα οσο ζουσε ειδικα σε παιδια κ φτωχους. Αχ,γιατι τετοια λαμπρα παραδειγματα να ειναι η εξαιρεση? Α,σου εκανα αιτημα φιλιας για να δεις φωτο της σουσουραδας.

Φιλακια,κι οσες ξεχασα,τις κερνα παγωτο η βασδελη.

ένα μήλο την ημέρα...

Αχ καλημέρααααααααα!!!!!!!!

Καλά μηλίτσα μου εαν δεν μου το έλεγες, δεν θα ήξερα ότι υπάρχουν και φώτο.

Αφού αναρωτιόμουν σε τι εξυπηρετεί ένα άιτημα φιλίας!!!!

Καλά τι παιδί είναι αυτό;

Είναι μια κούκλααααααααα!!!!

Να σου ζήσει το γλυκό μου και εσύ έχεις κάτι τόσο αγνό στο βλέμμα σου!!!!!

Έχεις facebook; Εγώ έχω, αλλά δεν το χρησιμοποιώ, πάρα μόνο ανεβάζω φώτος του μικρού για τους φίλους που είναι μακριά και θέλουν να τον βλέπουν!!!!

Τι πρόβλημα ψυχολογικό έχω που όταν βλέπω παιδάκια συγκινούμαι μου λέτε;

Να με κοιτάξω άραγε;

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

καλημερα κοριτσια, τι κανετε; εμεις καλα, ησυχα, αρχιζει η ζεστη αλλα ευτυχως εχουμε δροσερο σπιτι γιατι εξω καιει ο τοπος!τι θα κανουμε τον υπολοιπο καιρο;;;αχ να ειχα ενα εξοχικο σε θαλασσα η εστω σε βουνο κοντα σε παραλια!τι τελεια!

vasdeli δεν εκανα, μου ειπε ο γιατρος να κανω πριν παω στον γυναικολογο να εχει καλυτερη εικονα, ακομα βεβαια δεν ξερω που θα παω και ειναι να παω μεσα στη βδομαδα!

το παρτι μια χαρα ηταν , φαγαμε, ηπιαμε, εχω παρει κατι μπυρες χωρις αλκοολ, παλι καλα!ειμασταν λιγοι, καμια 10αρια, μονο οικογενεια!

καλωσορισε και η νεα στην παρεα, ευχομαι τα καλυτερα!

μηλιτσα τι κανεις παιδι μου εκει;;;

καλα, μπορει να σας ερθει εκει που δεν το περιμενετε,ασχετως ωορηξιας

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ngeo καλημέρα!!!!!

Σε σκέφτομαι πολύ, περιμένω τα νέα σου σιγά σιγά.

Μargi μου πολύ ταλιαπωρία κοριτσάκι μου.

Δεν υπάρχει ένας σωστός γιατρός να σου πει τι να κάνεις;

Αμάν!!!

Πρέπει να διορθώσω διαγωνίσματα και να κάνω και 2 μαθήματα γερμανικών για να εξυπηρετήσω την φίλη μου, είναι και αυτή καθηγήτρια γερμανικών!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Θέλω κι εγώ να δω μπεμπε Μηλίτσας και Μηλίτσα!!!!!!

Σήμερα κερνάω καρπουζάκι!!! Δε σας προλαβαίνω πια με τις απαιτήσεις σασ...Η μια ζητάει με λιγότερες θερμίδες, η μια δεν θέλει σοκολάτα....ε μα πια, πάρτε ένα καρπούζι να συνέλθετε!!!!΄

watermelon.jpg

καλωσορίζω το νέο κορίτσι της παρέας μας!!! Γεια σου Εβίνα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλωσορίσματα!!! Είμαι ενθουσιασμένη που μπαίνω στην παρέα σας... Σε λίγο θα πάω με τον αντρούλη μου να δούμε την παράσταση ''Θρίλερ''. Θα σας ξαναγράψω να σας πω πώς ήταν και να μάθω νέα σας.

Να ειμαι και εγω!!!!!!!!!!!1

Καλησπέρα κορίτσια!!! Αχ vasdeli μου τελειο το καρπουζακι!!!! γι' αυτο σε συγχωρω που δεν με κερασες παγωτο σοκολάτα!!!!!!!!:):):):):)

Εβινα μου καλα να περασεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου!!!!!!!!!

Αρχοντουλα ειναι δυσκολα αυτα που πεναει η γειτονισα να της δινει δυναμη ο Θεουλης και η Παναγίτσα!!!

Μηλίτσα σχόλασες????? γιατι εχω φουστανακι που θελει στενεμα!!! Αν μπορεις πεταξου μεχρι εδω και θα σε κερασω σουφλε με παγωτο!!!!

Παπακι μου η Μαρτζυ και εγω εχουμε γινει επιστημονες στο θεμα κολπιτιδα με candida!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαρτζυ σερφαρα και εμαθα!!!!

Ο candida ζει στο εντερακι μας και επηρεαζετε και απο την διατροφή!!! δηλαδη θελει γλυκα και ζαχαρη γιατι αναπτυσετε πιο πολύ!!! Ακόμη επηρεαζετε από τις ορμόνες δηλαδη εγω που ανακαλυψα πως εχω θυροειδη ελπίζω μολις τον ρυθμησω να μην εχω τοσο εντονο πρόβλημα!!! Αλλα ακομη επηρεαζετε απο το αγχος!!!

Το καλό ειναι πως μαλλον δεν επηρεαζει πιθανη συλληψη γι'αυτο εαν δεν πονας κατα το σουξου κανε μια προσπαθεια και σημερα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες.....

Βασδελακι μια χαρα το καρπουζακι το προτιμω απο το παγωτο βρηκες την αδυναμια μου μπορω ολο το καλοκαιρι να τρεφομαι αποκλειστηκα με καρπουζι....μιαμιαμιαμ

Αρχοντουλα τι κανεις τελικα δεν εγινε η εγχειρηση? Τεσπα μακαρι να γινοντε ολα για καλο......

Μαρτζι παλι φαγουρα βρε κουκλα μου αμαν πια ουτε εναν μηνα δεν εχεις ηρεμησει....

Μαγδα εγω δεν ζηλευω σε 2 βδομαδες παω χαλκιδα και θα ειμαι καθε μερα στην θαλασσα........και το βραδακι βολτουλες στην παραλια με την μικρη....

Κοριτσια δεν ειμαι καλα, ειμαι πολυ πεσμενη, η μικρη ειναι ολη μερα μεσα στη γκρινια εδω και μερες, δεν εχω τη διαθεση να κανω τιποτα, βαρεθηκα να παιζω ολη μερα μαζι της, ολη μερα δεν κανει τιποτα μονη της παρα ζημιες, κουραστηκα ψυχολογικα, δεν ειμαι καλα, δεν βγαινω και εξω, ολο γκρινια η μικρη, ολο θελει θελει και αν δεν γινει το δικο της κλαιει και ολο οχι λεει και αστα, δεν ξερω, ειμαι πολυ χαλια σημερα...

δεν ξερω τι να κανω με τη μικρη, ρε παιδια δεν μπορω αλλο να παιζω, ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

ο αντρας μου ευτυχως ειναι πιο κουλ και της μιλαει καλυτερα, εγω δεν μπορω, συνεχεια της φωναζω γιατι με εχει βαρεσει στα νευρα ολη η γκρινια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Αχ Νεοτζούλη μου δεν ειναι τπτ απλα οι ορμονες σου χορευουν και εχεις νευρακια!!!

Οταν νιωθεις κουρασμένη στειλε την μικρη λιγο στην μαμα σου για να ηρεμεις!! Και μια φιλη μου στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχε παρα πολλα νευρα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...