Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Bασδελάκι τι βλέπουν τα ματάκια μου και τρέχουν τα σαλάκια μουυυ??? Θα σου κάνω αναφορά!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λίγο σεβασμό στα κορίτσια της δίαιτας παρακαλώ!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Mινακι μου τώρα το είδα, Ρόδο μένεις?? Ααααααααααχχχχχχχχχχ........ (Εμοτικόν που έχει αφρίσει από τη ζήλια σα να έχει φαει Tide...) :D:D:D:D:D:D:D

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε; εμεις πηγαμε σε μια βαφτιση σημερα, μια χαρα ηταν, μετα σκασαμε στο φαι, αφηστε τα, ειδα και τα παγωτα και θα κανω την επιδρομη!

συγχαρητηρια στη νεα εγκυουλα και να συνεχισουν και οι υπολοιπες!αντε να αρχισει να μας θυμαται ο πελαργος!

για θασο αν αποφασισεις να σου στειλω που θα πηγαινα αν δεν το βρεις στις προηγουμενες σελιδες!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Bασδελάκι τι βλέπουν τα ματάκια μου και τρέχουν τα σαλάκια μουυυ??? Θα σου κάνω αναφορά!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λίγο σεβασμό στα κορίτσια της δίαιτας παρακαλώ!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Ax, Nikolekaki μου.... μια που δεν μπορούμε να φάμε ας κυαλάρουμε τουλάχιστον....Τι λες γι'αυτό;

banana%20split.jpg

Καλε, ngeo23 έκανες δεύτερη χοριακή τελικά;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

A, είχατε ωραία κουβεντούλα βλέπω....Εγώ διόρθωσα λίγα από τα πολλά γραπτά που μάζεψα τις τελευταίες μέρες και έκανα πολλές δουλειές στο σπίτι. Μάγδα μου, αν περιμένεις από εμένα να μείνω έγκυος, για να πάρεις σειρά, χάθηκες. Ποιες γόνιμες να πετύχουμε που από τη φαγουρα έχασα τη σημερινή που ήταν η 14η! Αλλά ένα περίεργο πράγμα ρε παιδιά. Μύκητες δεν έχω...Τους καταλαβαίνω εγώ από χιλιόμετρα. Αλλά γιατί έχω τέτοια φαγούρα ούτε πού ξέρω. Μπορεί να είναι υγρά ωορρηξίας. Ο, τι και να είναι, ας πάει στα κομμάτια πια, γιατί τα έχω παίξει...Φιλιά....Βγαίνω. Εχω σιδέρωμα και πώς βαριέμαι με αυτή τη ζέστη να σιδερώνω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπερα κοριτσακια αχ θεε μου εναν μηνα θα σπασουν τα νευρα μου με το μουντιαλ......

Βασδελακι καλως ηρθες κοριτσακι α και μενα μου χρωστας παγωτο δεν με ανεφερες....α και δεν μου αρεσει σοκολατα και παρφε....χααχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

βρε συ αννουλι δεν τρως σοκολατα;;;;;;;;;;;;θα πηδηχτω απο το παραθυρο!

οχι μωρε πλακα κανω κι εγω προτιμω αλλες γευσεις κατσε να σκεφτω.καρυδα,τσιζκεικ,cookies,φυστικι αυτα ειναι ωραια παγωτα αχ γενικα το παγωτο ειναι απο τα αγαπημενα μου γλυκα!και το χειμωνα παγωτο μ αρεσει να τρωω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Vasdelaki μου πως πέρασες???? Ωραια η ΝΥ????

Αρχοντουλα μου φανταζομαι υπνους τωρα που το ζουζουνακι κοιματε όλη νυχτα!!!:):):)

Παπακι μου τρομερη η υπογραφή σου!!!!

σε ευχαριστω πολυ μαγδουλι για την υπογραφη!

εχω τρελα με το μικρο πριγκιπα μου αρεσει παρα πολυ!

και ειπα να βαλω ενα αποσπασμα για υπογραφη αλλα σου χω ξαναπει κι η δικη σου ειναι πολυ πολυ ψαγμενη.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αχ αυτά τα παγωτά με έχουν πεθάνει!!!!!!!!

Μάγδα μου, μου λείπει τόσο πολύ ο ύπνος, που ζηλεύω όσους κοιμούνται ανεμπόδιστα!!!!!!!!!!

Μηλίτσα μου τι νοικοκυρά είσαι εσύ;

Μπράβο που κάνεις τόσα!!!

Μανουτίτα μου ο άντρας της φίλης μου έχει ένα μικρόβιο στο αίμα και δεν μπορεί ακόμη να εγχειριστεί, περιμένει καρτερικά να αντιμετωπιστεί αυτό και μετά θα κάνει την επέμβαση.

Η φίλη μου θα έρθει αύριο για να δει τα 3 της παιδιά και θα ξανά πάει στην Αθήνα, όταν θα είναι σίγουρο το πότε θα γίνει η αφαίρεση του αδενώματος.

Εγώ έχω πάρα πολύ διόρθωμα και το μόνο που με χαλαρώνει είναι η θάλασσα.

Πήγα για μπανάκι και το κατά ευχαριστήθηκα!!!

Θα μας φάει το μουντιάλ τώρα, ο άντρας μου δεν αφήνει αγώνα για αγώνα!!!

ngeo την έκανες την γιορτή του άντρα σου; Πως πήγε;

Nikolekaki εύχομαι να αναρώσεις γρήγορα!!!

Vasdelaki μου καλή δεν ήταν η καμπύλη, διάβασα ότι ήταν χαμηλές οι τιμές, καλό δεν είναι αυτό σε σχέση με το αν θα ήταν υψηλές;

Θα τα πούμε, φιλάκια σε όλες!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

A, είχατε ωραία κουβεντούλα βλέπω....Εγώ διόρθωσα λίγα από τα πολλά γραπτά που μάζεψα τις τελευταίες μέρες και έκανα πολλές δουλειές στο σπίτι. Μάγδα μου, αν περιμένεις από εμένα να μείνω έγκυος, για να πάρεις σειρά, χάθηκες. Ποιες γόνιμες να πετύχουμε που από τη φαγουρα έχασα τη σημερινή που ήταν η 14η! Αλλά ένα περίεργο πράγμα ρε παιδιά. Μύκητες δεν έχω...Τους καταλαβαίνω εγώ από χιλιόμετρα. Αλλά γιατί έχω τέτοια φαγούρα ούτε πού ξέρω. Μπορεί να είναι υγρά ωορρηξίας. Ο, τι και να είναι, ας πάει στα κομμάτια πια, γιατί τα έχω παίξει...Φιλιά....Βγαίνω. Εχω σιδέρωμα και πώς βαριέμαι με αυτή τη ζέστη να σιδερώνω....

μαρτζι μου εγω θα σου ελεγα να πηγαινες στον γυναικολογο σου να εκανες μια ερωτηση.αυτη η φαγουρα δε νομιζω να προερχεται απο ωορηξια δεν το εχω ξανακουσει ποτε να προκαλει φαγουρα η ωορηξια χωρις να ειμαι και απολυτη βεβαια.

αλλα μπορει να σε πειραξε ακομα και το σαπουνι που χρησιμοποιεις η και το σαμπουαν σου οπως τρεχει πανω στο σωμα σου να σου εχεις προκαλεσει μια φηροτητα και γι αυτο να σε φαγουριζει.

μετα να σε ρωτησω και αν θελεις βεβαια μου λες,μηπως εχεις κι αλλα συμπτωματα καποιο τσουξιμο,η καποια ενοχληση την ωρα της επαφης;

επισης μην αποκλειεις μυκητες γιατι δεν ειναι ολοι ιδιοι.υπαρχει μυκητας

(Candida νομιζω πως λεγεται) που δεν προκαλει δυσοσμιες αλλα βγαζει μονο μια λευκη βλεννη που πολλες κοπελες την περνανε για υγρα ωορηξιας και προκαλει και εφυδρωση επειδη του αρεσουν οι ψηλες θερμοκρασιες για παραδειγμα.καταλαβες;

βεβαια σου λεω δεν ειμαι ειδικος απλα προσπαθω να σε βοηθησω με αυτα τα λιγα που ξερω.το καλυτερο ειναι να κανεις ενα τεστ παπ να δεις τι παιζει ειναι το πιο αξιοπιστο.

αυτα απο μενα και με συγχωρεις που πηρα το θαρρος να σου απαντησω απλα ηθελα να σου πω τη γνωμη μου μηπως σε βοηθησω.

566b716e1f.png?html%22

αρχοντουλα πρεπει να υποφερει αυτη η γυναικα βρε παιδι μου.

ειναι να μην σε βρει το κακο μερικες φορες.

ειναι τρομερο να αφηνει τα παιδακια της και να τρεχει για τον αντρουλη της.τραγικο.μακαρι να της δυναμη ο θεος να κανει υπομονη και να πανε ολα καλα.και γρηγορα ολα να ξαναγινουν οπως ηταν πριν.εσυ οσο μπορεις να δηλωνεις διακριτικα την παρουσια σου γιατι σιγουρα εχεις αναγκη απο ανθρωπους που τη νοιαζονται αυτη η γυναικα.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

παπάκι μου υποφέρει πολύ και πριν από 6 εβδομάδες γέννησε και θηλάζει και αποκλειστικά!!!!

Μένουν δίπλά μου και έχει μια νεκρική ησυχία που με καταθλίβει.

Την νοιάζομαι πάρα πολύ, γνωριζόμαστε από παιδάκια.

Είναι πολύ θρήσκα και αυτό της δίνει πολλή δύναμη, έχουμε έναν απίστευτο ιερές στην ενορία μας, ο οπόιος είναι πολύ κοντά με όλους.

margi μου, συγχώρεσε με εαν ρωτάω χαζά, αλλά καλλιέργεια κολπικού υγρού έχεις κάνει;

Έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και σχεδόν πάντα είχα ουρεόπλασμα και μια φορά είχα Candida και μου έβγαζαν ένα αντιβιόγραμμα.

Αχ καινούργια μου κοριτσάκια ( παπάκι και Αρχοντούλα), αν ανατρέξετε σε προηγούμενες σελίδες θα δείτε ότι είμαι εξπέρ σε κάθε είδους κολπίτιδα, αφού ταλαιπωρούμαι χρόνια τώρα!!!Κολπικο υγρό μετα τα Χριστούγεννα μπορεί να έκανα και πάνω από 4 φορές. Εγώ υποφέρω από μυκητιάσεις πολύ συχνά και με μία αντιβίωση που πήρα για να το καταπολεμήσω, επιδεινώθηκε το πρόβλημα. Αλλαξα γιατρό και έκανα νέα θεραπεία. Είμαι καλύτερα αλλά είναι κάποιες μέρες του μήνα που ταλαιπωρούμαι από ενοχλήσεις στην περιοχή. Αφήστε, πονεμένη ιστορία.

Οσο για το άγχος που κουβαλάω, παπάκι μου, που ρώτησες, αυτό οφείλεται σε πολύμηνη προσπάθεια επίτευξης εγκυμοσύνης ( 10 μήνες) μετά από μία τραυματική εμεπειρία που πέρασα ( εξωμήτριο ). Ολα αυτά + κολπίτιδες δεν θέλουν και πολύ για να σε αγχώσουν για το πότε και αν θα μέινεις έγκυος...

Τέλος πάντων. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Η περιπέτεια της φίλης σου, Αρχοντούλα, είναι όντως τραγική. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα.

Βασδέλη, μεγάλωσε το μωρό, ε;; Μπράβο!!!

Μηλίτσα μου, είσαι ΚΑΙ μοδίστρα;;;Χαράς στην όρεξή σου, βρε! Εγώ είμαι πολύ τεμπέλα τελικά. Ολο καφέδες και καναπέδες είμαι. Α, κάνω και 2-3 τσιγάρα τη μέρα...Πήρα φόρα και σας κούρασα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

θα δείτε ότι είμαι εξπέρ σε κάθε είδους κολπίτιδα, αφού ταλαιπωρούμαι χρόνια τώρα!!!Κολπικο υγρό μετα τα Χριστούγεννα μπορεί να έκανα και πάνω από 4 φορές.

καλησπέρα. είμαι καινούρια και δεν ξέρω αν απαντώ σωστά. Εγώ θέλω να προσπαθήσω για εξωσωματική, αλλά ταλαιπωρούμαι συνέχεια με διάφορα.

καλημερα. Να εχετε μια υπεροχη Κυριακη. Εγω ειμαι δουλεια.

Εβινα,καλωςηρθες στο παρεντςκαφε,ελπιζω να βρεις καταπληκτικη την παρεα εδω. Ειδα εγραψες κ στο καφε της εξωσω. Εκει τα κοριτσια ξερουν παρα πολλα να σε βοηθησουν κι ειναι μερικες σε παρομοια φαση. Εδω μπορεις να γραφεις οποτε θες για να ξεσκας κ να σε σκαμε με τα δικα μας,χι χι! Καλη επιτυχια σου ευχομαι!

Μαργκι μου,κουραγιο. Εγω υποψιαζομαι πως φταιει το σπερμα του συζυγου που σου ερχεται λιγο οξινο. Υπομονη.

Μαγδουλα μου, η μυτη μου εντοπισε την εγκυουλα. Μπραβο κ παλι το κοριτσακι!

Βασδελη,θενκς για το παγωτο,αλλα θα προτιμουσα με λιγοτερες θερμιδες. Εχω δουλεια,επιστρεφω

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...