Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μινάκι μου μεχρι να "ΜΗΝ" ερθει τπτ δεν ξερουμε!!! Αν πας προς τα πεισω θα δει που τα ιδια ελεγε και το vasdelaki!!!! και ομως ηταν πονακια εγκυμοσυνης!!! Εγω ξερω πως οταν αρχισουν τα ευχαριστα περνει πολλες η μπορα!!!!! Ο πελαργος ειναι εδω και περιμενει την επομενη παραδοση;)!!!!!

Μαρτζυ ακούς!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ε ας φερει στα κοριτσακια που δεν εχουν εγω θα περιμενω και τον αλλο μηνα αμα ειναι να μου κανει την χαρη ακους πελαργουληηηηηηηηηηηη για κανε τις παραδοσεις εκει που πρεπειιιιιιιιιιιι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ποιο νικακι? Σε ποιο καφε,στο συμπτωματα? Η σε αλλο? Μπραβο το κοριτσι. Εγω μαγδουλα μου κανω μερα παρα μερα σουξ,οπως ελεγε κ το ζυμαρακι μας. Απο σεπτεμβρη πρωτα ο Θεος σκεφτομαι πιο δραστικα μεσα,δηλ σπερματεγχυση.

Μαργκι μουουου,μη μου απογοητευεσαι απο τωρα. Κατσε να δουμε πρωτα,βρε! Νικολεκακι μου αχ οι παλιοκωνωπες! Οταν ηταν νεογεννητο την ετριβα με βασιλικο,τωρα της βαζω λοσιον απωθητικη. Νgεο μου πως πηγε η γιορτη? Φιλακια,βγαινω.παω για δουλιτσες. Τα λεμε

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κι από μένα τσούπρες!!! Τελικά είπα να μην πάω για μπάνιο σήμερα έτσι όπως είμαι! Ο βήχας καλά κρατεί, έχω κάνει και μια φωνή super σεξουλιάρα! Έτοιμη για ροζ γραμμές είμαι! " Γεια σου μωρό μου, με λένε Αναϊς" "Ωραίο όνομα, από που βγαίνει?" "Από το ΠΑΝΑΪΣ!!" :D:D:D:D:D:D E, ρε τι πάθαμε καλοκαιριάτικα...

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

:D

βασδελακι τι κανεις;δεν εχουμε μιλησει ποτε αλλα σε εχω ακουστα!

ειχε γινει πανικος με την εγκυμοσυνη σου αχαχαχα

ολα καλα να σου πανε κουκλιτσα μου και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!

.

:oops::oops::oops::oops: Πω, πω από την μεγάλη μου χαρά είχα γίνει ρόμπα....

Ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!

Σύντομα θα έχουμε ευχάριστα και από σένα!!!

Βασδελάκι μου πολύ χαίρομαι που επέστρεψες!!!!

Το σποράκι μου κοιμήθηκε πάλι όλη τη νύχτα!!!!!!!

Είδες, Αρχοντούλα; Το μανάρι μου...Έχει μια υπομονετική μανούλα!!!

καλημερα.νυσταζωωω. Βασδελη,πολυ χαρηκα με τα νεα απ το σπορακι. Α,μουταξες παγωτο,μην το ξεχνας!

.

Πω, πω μηλίτσα...ένα περιποιημένο για σένα!!!Ελπίζω να μπορείς να δεις τι κερνάω!!!

Ice_Cream_dessert.jpg

Μάργκι, μην μου απογοητεύεσαι! Θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις....:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καληπερα κοριτσια τι κανετε,ευχομαι να περνατε ενα τελειο Σαββατο.

Μηλιτσα πως ηταν η μικρη στη γιορτη περηφανη μες τη στολη,απο τα χερακια της μανουλας,της χρυσοχερας;

Βασδελακι κι εμενα ξεχασες,σελω κι εγω παγωτοοοοοοοοοοοοοο:tongue:

Margi μου μεχρι να τη δεις τιποτα δεν ειναι σιγουρο,εξαλλου εμεις στο καφε του ποτε θα γινω επιτελους μανουλα,εχουμε ξεκινησει εκστρατεια υπερ των κακων λυκων,που θα παει θα τις φαμε,ολες τις "κοκκινοσκουφιτσες";)

Αρχοντουλα ειχες κανενα νεο απο τη φιλη σου και τον αντρα της;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...