Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια, παπακι καλωσηρθες!εδω υποτιθεται λεμε γενικα αλλα το νου μας παντα ειναι στο επιμαχο θεμα!!!!οποτε θα ακους και απο αυτα!!

ετοιμασιες, ο δικος μου παει για καφεδες, του πα οτι δεν κανω τιποτα, αν θελει να κανει αυτος, αμαν πια, επρεπε να εχεις αλλη του ειπα να σε ειχε σηκω σηκω κατσε κατσε! τεσπα

ρε κοριτσια, να ρωτησω κατι που με βαζει σε σκεψεις και μη με φωναξετε...ρε παιδια, δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα...λετε να πηγαινουν ολα καλα; την αλλη βδομαδα θα παω σε γιατρο, να εχει περασει ο καιρος να δει και σακο. ειναι λογικο να συμβαινει; δεν ξερω, απο τη μια λεω παλι καλα γιατι την 1η φορα ειχα τρελαθει στην αναγουλα και τωρα τιποτα απ την αλλη ανησυχω.

δεν θα εχω και πολυ κοσμο σημερα, περιπου 10 ατομα, εχω ηδη κανει τα πιτακια και ετοιμαζω πατατες, το κακο ειναι οτι σχεδον ολα πρεπει να γινουν τελευταια στιγμη!

φιλακια σ ολους

ναι ναι το φανταζομαι αλλα τι να κανουμε βρε κουκλα μου αυτο μας καει γι αυτο θα μιλαμε.θα λεμε οτι το ξεχναμε που και που αλλα παντα θα γυρναει στο μυαλο μας.μεχρι να το πετυχουμε το στοχο μας ε;αν κι εσυ απο οτι καταλαβα τον πετυχες!!!!!!!!!!!!!σωστα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello!!!

Tι μου κάνετε κορίτσια;

Εγώ είδα χθες το σουσαμι που έγινε φασόλι!!! Είναι 2,5 εκατοστά και η καρδιά του χτυπούσε με 173 χτύπους το λεπτό!!! Όλα καλά λοιπόν!

καλησπερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια!

ειπα να ερθω κι απο δω μηλαρακι

να γωρισω και τα απο δω κοριτσακια!

πρεπει να βρω σρονο να σας διαβασω

για να εχω εικονα χιχιχχι!

Καλωσήρθες και από εδώ παπάκι μου!

:-D

Αρχοντούλα μου, μην μου αγχώνεσαι με την δουλειά! Ο σποράκος σου θέλει ήρεμη μανούλα! Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την φιλή σου και τον άντρα της....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημερα καταρχην να καλωσορισω τη βασδελι πως τα περασες κοριτσακι;Αντε μπραβο τι ωραια που μεγαλωνει το φασολακι σου,και παλι με το καλο.

Margi μου θα συμφωνησω με τις υπολοιπες για την ωορρηξια,βαλε μπρος και μην τον αφησεις να παρει ανασα τον καλο σου(ειναι για καλο σκοπο ;))

Ngeo μου δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη,επειδη ειχες συμπτωματα στην 1η δε σημαινει οτι θα εχεις και τωρα.Υπομονη και την αλλη βδομαδα που θα δεις το φασολακι σου θα ηρεμησεις.

Αρχοντουλα ειναι οντως τυχερη η φιλη σου που τη νοιαζεσαι τοσο πολυ,δυστυχως στις μερες ειναι δυσκολο να βρεις ανθρωπους που σε νοιαζονται πραγματικα.......Ενα μηνυμα που και που για να της δειχνεις οτι εισαι εκει για εκεινη σε οτι χρειαστει,νομιζω πως ειναι αρκετο.

Να εχετε ολες σας μια ομορφη μερααααααααααα!!!!!!!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια κι απο μενα εγω απο εχτες ξεκινησα και επισημα τις προσπαθειες για το μωρακι μου!

ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη τη φορα.θα ακολουθησω πιστα τις οδηγιες του γιατρου μου και πιστευω και ελπιζω να εχουμε αμεσα αποτελεσματα και δεν εννοω οπωσδηποτε τον πρωτο μηνα αλλα εντος 3μηνου θα το επιθυμουσα βρε παιδι μου αχαχαχαχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλημέρααααα σε όλες!!!!

Ο μικρός μου εδώ και 3 μέρες πέφτει το βράδυ για ύπνο και κοιμάται συνεχόμενα μέχρι το πρωί και όλα αυτά στο κρεβάτι του!!!!!!!!!

Γιουχουυυυυυυυυυ!!!!!

Έχω ξεχάσει πως είναι να κοιμάσαι χωρίς να σε ξυπνάνε.

Το λουλουδάκι μου εξακολουθεί να θηλάζει και ευτυχώς μείωσε και τους θηλασμούς μες στη νύχτα εντελώς, για να δούμε θα συνεχίσει έτσι;

Εδώ και μήνες έβλεπε το κρεβάτι του και ανατρίχιαζε και δεν το δεχόταν με τίποτα, δεν τον πίεζα, γιατί ξέρω πως όταν ένα παιδί ζητάει κάτι τόσο έντονα, σημαίνει πως το έχει ανάγκη και δεν πρέπει να το στρεσάρουμε.

Θα έρθει η στιγμή που θα είναι από μόνο του έτοιμο να δεχτεί διάφορες αλλαγές στη ζωή του. Κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό ανθρωπάκι και ψυχούλα!!!!!!!

Θα έρθουν παιδάκια στις ζωούλες σας και όλη αυτή η αγωνία θα είναι μια μακρινή ανάμνηση!!!!!!

Θέλουμε αισιοδοξία και πάλι αισιοδόξια στη ζωή μας!!!!

ngeo23 όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεσαι!!!!Και μην μου κουράζεσαι!!!!

manoutita σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου!!!!

margi όρμα στο ορεκτικό!!!!

minaki το λατρεύω το νησί σου!!!!

magda συμφωνώ πολύ με την υπογραφή σου!!!

Άννα η μικρούλα σου καλά είναι;

παπάκι4501 η υπογραφή σου είναι πολύ φιλοσοφημένη!!!

Μηλίτσα μου τι κάνει το μηλαράκι σου;

Νικολεκακι που είσαι;

vasdelaki μου πόσο χαίρομαι για το φασολάκι σου!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Αρχοντούλα μου παρούσα!!! Βασδελάκι πως πέρασες? Παπάκι καλώς ήρθες και σου εύχομαι ο πελαργούλης να σου χτυπήσει την πόρτα από αυτόν κιόλας το μήνα! Εγώ έχω έναν απίστευτο βήχα που με ταλαιπωρει. Τόσο που από το πρωί τα έχω βγάλει δίς... Κατά τα άλλα περιμένω πως και πως να πάω θάλασσααααα!!!!

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

αχ Αρχοντουλα μου κι εγω το λατρευω και δεν το αλλαζω με τιποτα

Είναι το αγαπημένο μας νησί!!!!!!

Ρόδος για πάντα!!!!!!!!

Αυτή η παλιά πόλη, τι όμορφη!!!!!!

Είσαι πολύ τυχερή!!!!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα Nikolekaki!!!!!!!!!

Πες αλεύρι!!!!

Η Αρχοντούλα σε γυρεύει!!!!!

Περαστικά κοριτσάκι μου!!!!

Τα μικρά καλά είναι;

Καλά είναι κοριτσάκι τα μικρά. Τον Σπυρούλη τον έχει τσιμήσει ένα κουνούπι και τον έχει κάνει κόσκινο (μέχρι και την πατούσα του λιμπίστηκε! :-D), αλλά κατά τα άλλα μιά χαρά είναι!!!

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια κι απο μενα εγω απο εχτες ξεκινησα και επισημα τις προσπαθειες για το μωρακι μου!

ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη τη φορα.θα ακολουθησω πιστα τις οδηγιες του γιατρου μου και πιστευω και ελπιζω να εχουμε αμεσα αποτελεσματα και δεν εννοω οπωσδηποτε τον πρωτο μηνα αλλα εντος 3μηνου θα το επιθυμουσα βρε παιδι μου αχαχαχαχαχαχα!

Παπάκι μου εύχομαι γρήγορα να 'καρποφορήσουν' οι προσπάθειές σας!!!;)

Αρχοντούλα μου, είδες το παιδάκι σου; μάλλον τώρα νιώθει έτοιμο να κοιμάται μόνο του.

Μινάκι, πράγματι ωραία η Ρόδος, είχαμε έρθει με τον συζυγάτο πριν 3 χρόνια!!

Νικολεκάκι μου, περαστικά με τον βήχα....αχ, αυτά τα παλιοκούνουπα!!! Και μένα τρελλαίνονται για τον Παυλάκη μου...μέχρι και στα αυτιά τον τσιμπάνε τον καημένο!!! Και μετά τα ξύνει και μολύνονται....:evil:

ngeo23 τι νέα;

Ποιαν ξέχασα; αυτήν κερνάω παγωτό!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

βασδελακι τι κανεις;δεν εχουμε μιλησει ποτε αλλα σε εχω ακουστα!

ειχε γινει πανικος με την εγκυμοσυνη σου αχαχαχα

ολα καλα να σου πανε κουκλιτσα μου και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σου...καλα ε τοσες ευχες εχω μαζεψει δε μπορει καποια στιγμη θα πιασουν τοπο....αχαχαχα!

παντως εχω ολα τα καλα σημαδια!πελαργοι πετανε απο πανω μας με τον αντρουλη μου παιδακια ερχονται στην παραλια και μας πλησιαζουν στο ασχετο ολα καλα!!!!!!τυχαιο δε νομιζω!αχαχαχαχα!

αρχοντουλα μου ειδες μωρε τα μωρακια θελουν κι αυτα το χρονο τους.σιγα σιγα ολα γινονται!αντε να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο τωρα.

νικολεκακι σε ευχαριστω πολυ μακαρι να πιασουν τοπο βρε κοριτσια τοσες ομορφες ευχες και συντομα!καλα βρε απιδι μου τετοιος βηχας;μηπως να μην πας ακομα θαλασσα μη γινεις χειροτερα.

566b716e1f.png?html%22

γεια σου μαρτζι κι εγω το ιδιο θα σου πω κουκλιτσα ωορηξια και ελπιζω να μην εχασες την ευκαιρια!!!!!!!!!!

Δεν την έχασα ( τουλάχιστον εκείνη τη μέρα). Σήμερα πάλι είχα κάτι ελάχιστα καφέ. Δεν έχω ελπίδες....Το έχω ξεχάσει το θέμα. Αλλωστε πάντα στις γόνιμες με πιάνουν τα γυναικολογικά μου ( φαγούρες και τέτοια, τα ξέρετε άλλωστε) και δεν έχω όρεξη ούτε για φιλί πόσο μάλλον για σεξ. Αυτές οι συχνές επαφές δεν μου κάνουν καλό. Παντελόνι με το ζόρι βάζω. Αφήστε που η κοιλιά μου είναι σαν μπάλα και δεν μου έρχεται τίποτα περσινο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δεν την έχασα ( τουλάχιστον εκείνη τη μέρα). Σήμερα πάλι είχα κάτι ελάχιστα καφέ. Δεν έχω ελπίδες....Το έχω ξεχάσει το θέμα. Αλλωστε πάντα στις γόνιμες με πιάνουν τα γυναικολογικά μου ( φαγούρες και τέτοια, τα ξέρετε άλλωστε) και δεν έχω όρεξη ούτε για φιλί πόσο μάλλον για σεξ. Αυτές οι συχνές επαφές δεν μου κάνουν καλό. Παντελόνι με το ζόρι βάζω. Αφήστε που η κοιλιά μου είναι σαν μπάλα και δεν μου έρχεται τίποτα περσινο!

margi μου δεν ξερω ποσο καιρο προσπαθεις αλλα σε ακουω απογοητευμενη;γιατι;;

σιγουρα υπαρχουν καποιες μερες που να δεν εχεις διαθεση αλλα

αν προκειται για το σπορακι σου ισως να πρεπει να ξεπερασεις τον εαυτο σου μερικες φορες.εμενα ο γιατρος μου μας ειπε να μην αφησουμε μερα να παει χαμενη και τις γονιμες απο 2 φορες τη μερα.για σιγουρο αποτελεσμα.

δεν θελω ομως να απογοητευεσαι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...