Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

αρχοντουλα,ευχομαι ναναι συντομη κ περαστικη η περιπετεια της οικογενειας.

Vasdeli,hello from Pireaus! Ha ha ha. How are you?

Αννουλα, μοναξιες σημερα στο καφε?

Πολλα φιλακια σε ολες. Τα λεμε. Παω να συνεχισω...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πως περάσατε το Σαββατοκύριακο σας;

Εγώ πήγα για μπάνιο και είναι το μόνο που απολαμβάνω τόσο πολύ και που με ηρεμεί.

Βέβαια τρελαίνομαι για τον σποράκο μου, δεν μπορώ καθόλου μακριά του.

Εσείς που έχετε παιδάκια αντέχετε;

manoutita να το χαίρεσαι και εσύ το κοριτσάκι σου!!!!

Το βασδελάκι μας πως να τα περνάει άραγε;

Η φίλη μου είναι Αθήνα και από όσο ξέρω ο άντρας της θα εγχειριστεί ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!!!

ngeo τι διδάσκεις;

Η χοριακή σου θα είναι τέλεια, θα το δεις!!!!

Άννα μου η μικρή είναι καλά;

Μάγδα που είσαι εσύ;

Μηλίτσα η μικρή θα παέι φέτος σχολείο; Ο άντρας μου είναι από τον Πειραιά!!!!

Annete κοριτσάκι μου εύχομαι να έχεις μια τέλεια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Καληνύχτα κορίτσια!!!!

Να έχουμε καλή εβδομάδα!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

καλημερα κοριτσια και απο εμενα,

πηγα για εξεταση και ο καημενος με ειδε αγχωμενη και μου λεει ολα καλα θα ειναι, να κανω την αλλη βδομαδα που θα ειναι να παω και στο γιατρο να εχουμε καλυτερα δεδομενα και να μην αγχωνομαι..του λεω οτι την 1η φορα ουτε που αγχωθηκα, ουτε ποτε μου περασε απο το μυαλο οτι κατι θα παει στραβα.

να σας πω την αληθεια, εδω δυστυχως εχω ακουσει αρκετα δυσαρεστα που δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν.

θα σκεφτομαι θετικα αλλωστε παντα ετσι κανω, γιατι να μην το κανω και τωρα;εεεεε!!!μονη μου απανταω!!!

ειμαι καθηγητρια πληροφορικης, φετος σε επαλ, εχω παει σε ολα τα σχολεια πλην εσπερινου!!!πολυ μου αρεσει η δουλεια μου, με τα παιδια περναω υπεροχα!

θα τα πουμε και μετα

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Goodmorning!Everything is fine here, we're having a perfect time...

ngeo 23 if I were you I would go to the same medical laboratory for the xoriaki....

Kisses to all of you!

Arxontoula mou, I miss you karga....:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια μου χαθήκαμε!!!

Σήμερα έκανα του κόσμου τις δουλειές και το καταευχαριστήθηκα!!!

Vasdelaki μου, μου λείπεις πολύ πολύ πολύ!!!!

Ngeo συμφωνώ με όσα έγραψες!!!

Που είστε οι υπόλοιπες;

Καληνύχτα σε όλες σας!!!!

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω πρωινη πρωινη!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Σημερα δεν δουλευω και θα κανω τις δουλιτσες του σπιτιου!!!!!!!!!!!!

καλα ειμαι Αρχοντουλα ειχα πολύ δουλεια και μονο σας διάβαζα!!!!

Ngeo μου θετικα να σκεφτεσε και όλα θα πάνε καλα!!!! Κοιτα να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου οσο πιο πολύ μπορεις!!!!! και να μας λες τα νεα σου γιατι πραγματικά χαιρόμαστε παρα πολύ!!!!:):):):):)

Vasdeli μου how are you???? με οσα Αγγλικα θυμάμαι!!!ΧΙΧΙΧΙ

Margi μου που χάθηκες???

Μηλίτσα μου τι κάνεις????

στελλιτσα - μανουτιτα κανενα νεο?????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα μου καλημερα,κανενα νεο κοριτσι μου,την Παρασκευη ειναι 28η αλλα προσπαθω να το ξεχασω.Κατα τ'αλλα μετραω μερες μαζι με τη μικρη μου να κλεισουν τα σχολεια,για να χαλαρωσουμε λιγο.Εσυ τι κανεις;Χαθηκαμε,αλλα να εχερσαι κι απο το καφε εκει ολο και καποια απο μας θα βρεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρααααα!!!!!!

Μαnoutita μου εύχομαι να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις παρέα με το κοριτσάκι σου.

Μάγδα θα έρθει ο πελαργός, να μην μου αγχώνεσαι!!!!

Η φίλη μου με το πρόβλημα του άντρα της περιμένει να γίνει η επέμβαση στον άντρα της την Πέμπτη ή την Παρασκευή!!!!!

Προσέυχομαι και εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Φιλιά στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!

Γεια σας! Δεν μπορώ να γράφω, γιατί από το pc με πονάει πολύ το χέρι μου και αποφάσισα να περιορίσω λίγο τις απαντήσεις μου. Σας διαβάζω όμως κάθε μέρα. Φιλιά σε όλες σας.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Αρχοντουλα μου σε ευχαριστω πολυ,ευχομαι να πανε ολα καλα,να τις δωσεις τις ευχες μας και να μας κρατας ενημερες σε παρακαλω.

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!

Θα σας κρατάω ενήμερες!!!!!

Μοναξιές έχει το καφέ εδώ!!!!

Όλα τα κορίτσάκια μου είναι πολυάσχολα:P:p:p

Margi περαστικά με το χέρι σου!!!

margi περαστικα, να το ξεκουρασεις.

βρε παιδια που ειναι η ελενη; ακομα να ερθει ο ατιμος ο τεχνικος; θα παω εγω να τον φτιαξω!!!

εμεις καλα, τρεξιμο για να ετοιμασω αυριο για τα γενεθλια του αντρα μου (εχω μπλεξει με διδυμο...) να σας πω τι θα φτιαξω

ταρτα με πατατες, ζαμπον, μανιταρια και τυρι

πιτακια με πρασο και φετα

σνιτσελακια καναπεδακι με σως μουσταρδα-μαγιονεζα

σαλατα με μακαρονια πολυχρωμα, ροκα, καρυδια, τυρι, σως

σαλατα αναμικτη με ντοματα (η κλασικη!)

και θα παραγγειλει και ο δικος μου κοντοσουβλι γιατι εδω χωρις κρεας δεν γινεται...τωρα που ταιριαζει με τα παραπανω δεν ξερω!!!

sτο θεμα του γιατρου δεν εχω καταληξει, εχω επιλογες τις εξης: Ροσολυμο στο Ελενα αφου το ψαξω μηπως και γεννησω με φυσιολογικο τοκετο, Αλεξοπουλος Αλεξανδρα, τον εχει μια φιλη μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη αλλα με χαλαει το αλεξανδρας, η κολλητη της αδερφης μου στο Ιασω αλλα μεχρι τοτε λεει θα εχει ανοιξει το Ρεα εκει ομως παω καρφωτη για καισαρικη, ηθελα καποιον καλο στο γαια να ειναι αλλα δεν ξερω καποιον.

Ειναι και το οικονομικο, θελουν πολλα λεφτα στην Αθηνα, τουλαχιστον 1500 και 2000 περιπου το μαιευτηριο και δεν μας περισσευουν ντιπ!τουλαχιστον η φιλη της αδερφης μου μηπως μας κανει μια καλυτερη τιμη. Και στα δημοσια ακουω μεχρι και 2000?!!!

εσεις τι αλλο; σας ζαλισα; κατα τα αλλα ησυχα, δεν εχω κατι ιδιαιτερο, αρχιζει λιγο να τσιμπαει το στηθος και κανενα πονακι στην κοιλια αλλα ρε παιδια πολυ αυπνια!την προηγουμενη φορα ολο υπνους εριχνα!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

τι κανεις ngeο μου? Να χαιρεσαι τον ανδρα σου. Διδυμακι κι εκεινος? Οπως κ γω. Καλε ζαλιστηκα με το κατεβατο που εγραψες πως θα ετοιμασεις. Μη μου κουραζεις το σπορακι,ακους? Παντως εγω που επιμενω δημοσιο για πολλους λογους,γεννησα στο Τζαννειο. Καισαρικη. Με το τεβε κ την ιδιωτικη ασφαλεια,μου κοστισε 50 ευρω το 2004. Ομως επεσε κ φακελλακι,εννοειται.Μαργκι μου,περαστικα στο χερακι σου! Αρχοντουλα μου,τωρα παει νηπιο,απο σεπτεμβρη πρωτη. Σαν ψεμματα μου φαινεται. Την παρασκευη θα περιμενω τα καλα νεα. Μακαρι! Μαγδουλινι,ερχεται πμ. Φιλακιααα

ένα μήλο την ημέρα...

καλησπερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια!

ειπα να ερθω κι απο δω μηλαρακι

να γωρισω και τα απο δω κοριτσακια!

πρεπει να βρω σρονο να σας διαβασω

για να εχω εικονα χιχιχχι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κουκλες μου επειδη δεν σας ξερω ακομα ολες

να ευχηθω σε ολα τα κοριτσακια που περιμενουν

τα παιδακια τους να ερθουν να ειναι γερα και δυνατα

και σε οσες ειναι στην προσπαθεια για το πρωτο το δευτερο

το τριτο ή ακομα και το τεταρτο σπορακι τους να εχουν

υπομονη κι ολα θα γινουν.και δε λεω τιποτα αλλο γιατι

αυτο το καφε το μηλαρακι το ανοιξε για να ξεφευγουμε

οχι να λεμε τα ιδια και τα ιδια.το λεω να το ακουω κι εγω.

λοιπον αυτα απο μενα και σιγα σιγα θα σας μαθω.

φιλακια πολλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...