Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

κοριτσια γραφω γρηγορα μη με δει ο ανρας μου

202 η χοριακη!!!!!!!!!!!!!γιουπι!

ναι μετα πηγαμε βολτα με τη μικρη, ο δικος μου φρικαρει, τα λεμε αυριο

Congratulations on your pregnancy!!!!!!! I was so sure about you, ngeo!!! Everything you were mentioning reminded me so much of my story!!!!

Did you have a second xoriaki?

Sorry for writing in English but as you know I am abroad(Chicago, America) and there is no Greek alphabet here!

I am having a hell of a time here!

Love to all of you!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα vasdeli και σ ευχαριστω πολυ, πραγματικα θυμισα εσενα πολυ οπως μου τα ειχες πει και εσυ, οταν ειδα αιμα καφε μετα τη χοριακη φρικαρα μεχρι που ειδα το μηνυμα σου!

θα παω τη δευτερα για χοριακη, θα εχουν περασει 4 ημερες, να δουμε τι θα δειξει!

καλη συνεχεια στο αμερικα!!!

αρχοντουλα καλα;

εμεις σημερα πηγαμε για καφε το πρωι, κοριτσια πειναω πολυ, κρατιεμαι να μη φαω και κουραζομαι οταν περπαταω και οπως σας ειπα εχω αυπνιες και θελω συνεχεια σου ε ξου, δεν μου κολλαει υπνος!!!αχ τι τραβαω!

vasdeli οταν γυρισεις θελω να μιλησουμε για τους γιατρους σχετικα με vbac που τα λεμε και στο αλλο θεμα

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Νgeo μου καλά είμαι, απλά λίγο στενοχωρημένη, οικογενειακή μου φίλη αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον άντρα της, το προηγούμενο Σάββατο έπαθε κρίση επιληψίας, η οποία ωφείλεται δε αδένωμα στο κεφάλι και τώρα πρέπει να εγχειριστεί άμεσα.

Είμαι να σκάσω, η φίλη μου γέννησε πριν από 33 μέρες το 5 παιδάκι της (το τρίτο δεν ζει, γεννήθηκε με πρόβλημα καρδιάς και μετά από 14 μέρες πέθανε, αλλά το ήξερε, απλά δεν άντεχε να κάνει διακοπή κύησης, προτίμησε να το γεννήσει και να φύγει από μόνο του) και σήμερα έφυγε για Αθήνα με το μωρό, το μωρό θηλάζει, όποτε πως να το άφηνε.

Ο άντρας της είναι μόνο 40 χρονών, θέλω να πιστεύω και ελπίζω, να είναι κάτι περαστικό. Είναι τόσο καλά παιδιά.

Αχ ελπίζω να μη σας ψυχοπλάκωσα κορίτσια!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Καλημερα κουκλες τι κανετε?

Αρχοντουλα να της δωσετε πολυ κουραγιο της γυναικας και το κυριοτερο να κανετε τα παιδακια να νιωσουν ασφαλεια οσο η μαμα τους λειπει ειναι σημαντικο αυτη η οικογενεια να ξερει οτι εχει ανθρωπους που την στηριζουν και την αγαπουν στα λεω γιατι τα ξερω απο πρωτο χερι... μακαρι να δωσει ο θεος και να πανε ολα καλα...

Διαφημίσεις

αχ, τι να πω, περαστικα, να πανε ολα καλα ευχομαι...

εγω εκανα κουνια με τη μικρη και πεσαμε κατω μαζι, ευτυχως προσπαθησα να μην πεσω πανω απο την κατερινα και πεσαμε στα πλαγια και οι δυο, ελπιζω να μην επαθε κατι το μωρο μου, το μικρο εννοω...ειμαι πολυ αγχωμενη.

αυριο παω για εξετασεις, χοριακη, ελπιζω να δω καλο νουμερο γιατι δεν εχω καλο προαισθημα, δεν εχει πρηστει καθολου το στηθος μου, μονο η κοιλια μου και μονο εχει πεσει η πιεση μου.

θα τα πουμε και μετα

καλη ορεξη

εμεις αρνακι με πατατες στη γαστρα

εσεις;;;

αχ, τι να πω, περαστικα, να πανε ολα καλα ευχομαι...

εγω εκανα κουνια με τη μικρη και πεσαμε κατω μαζι, ευτυχως προσπαθησα να μην πεσω πανω απο την κατερινα και πεσαμε στα πλαγια και οι δυο, ελπιζω να μην επαθε κατι το μωρο μου, το μικρο εννοω...ειμαι πολυ αγχωμενη.

αυριο παω για εξετασεις, χοριακη, ελπιζω να δω καλο νουμερο γιατι δεν εχω καλο προαισθημα, δεν εχει πρηστει καθολου το στηθος μου, μονο η κοιλια μου και μονο εχει πεσει η πιεση μου.

θα τα πουμε και μετα

καλη ορεξη

εμεις αρνακι με πατατες στη γαστρα

εσεις;;;

ngeo23 καταρχας συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!κοιτα να την απολαυσεις στο επακρο και μη σε τρωει το αγχος

οσο για το πεσιμο απτην κουνια θα πρεπει να προσεχεις πολυ, μη κανεις ταρζανιες στην κατασταση σου!

και αφου δεν ειδες τιποτα αιματακι (ξου ξου) ολα καλα θα ειναι, να σταυρωνεις τη κοιλιτσα σου και να μη στεναχωριεσαι οκ?και ολα θα πανε πριμα!

το στηθος κανε λιγη υπομονη, θα πριστει πολυ πολυ συντομα και θα το χαιδευεις μπας και απαληνεις τον πονο!

η πιεση ειναι φυσιολογικο να πεφτει..σε ολες τις εγκυους πεφτει!!!

οχι αλλο αγχος, δεν πρεπει να στεναχωρεις το σπορακι σου!

καλη επιτυχια αυριο και θα περιμενουμε τα νεοτερα της χοριακης που θα ειναι τελεια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αρχοντουλα, μεσα απτην καρδια μου περαστικα να ειναι ολα για το ζευγαρι, ολα να πανε κατευχην και κουραγιο για τον χαμο του παιδιου τους..ειναι αγγελακι και θα βοηθησει τον μπαμπακα του.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κορίτισια μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πόσο μικροί είμαστε και πως το μόνο που μετράει είναι να είμαστε άνθρωποι και συνάνθρωποι δίπλα ο ένας στον άλλον!!!!

Σας φιλώ όλες!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

ελα annete, που χαθηκες;

ευχαριστω για τις ευχες, δεν εχω δει αιμα ευτυχως, ελπιζω ολα καλα, να σας πω πρεπει να σκεφτομαι αισιοδοξα, απλα να δω και τη χοριακη αυριο να ειναι τεραστια!

στην 1η εγκυμοσυνη το καταλαβα πιο αργα και ειχα παει στο γιατρο, τωρα ειναι πολυ νωρις ακομα.

θα παω να ξαπλωσω τωρα

καλο απογευμα

Διαφημίσεις

Αρχοντουλα ευχομαι να πανε ολα καλα για τους φιλους σου και να συνελθει ο ανθρωπος.

Βασδελακι καλα να περνας και να προσεχεις τον εαυτο σου.

Ngeo μου καλα αποτελεσματα για αυριο,και να προσεχεις κοριτσι μου,ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια.

Καλο βραδυ στα υπολοιπα κοριτσακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσια να ρωτησω κατι; μπορω τη χοριακη να την κανω σε αλλο εργαστηριο γιατι αυτο που πηγα τα βγαζει αργα τα αποτελεσματα. η χοριακη ειναι αναλογη του εργαστηριου οπως πχ στις ορμονικες η ανεξαρτητη; δεν ξερω αν λεω μπουρδες, ειμαι και εκπαιδευτικος...

Καλησπερα Ngeo προσεχε λιγο κοπελα μου τωρα πρεπει να σκεφτεσαι και το μικρο δεν εισαι μονη το μοιραζεσαι το σωμα σου... Καλο θα ειναι την χοριακη να την κανεις στο ιδιο εργαστηριο γιατι μπορει να διαφερει και να σε μπερδεψει χωρις λογο....

Κοριτσια να ρωτησω κατι; μπορω τη χοριακη να την κανω σε αλλο εργαστηριο γιατι αυτο που πηγα τα βγαζει αργα τα αποτελεσματα. η χοριακη ειναι αναλογη του εργαστηριου οπως πχ στις ορμονικες η ανεξαρτητη; δεν ξερω αν λεω μπουρδες, ειμαι και εκπαιδευτικος...
μπορεις,αρκει κ το αλλο εργαστηριο να δινει απαντηση χοριακης στην ιδια μοναδα μετρησεως. Ομως πανω κατω ολα τα εργαστηρια τον ιδιο χρονο χρειαζονται. Μπορεις να ρωτησεις απ το τηλ. σε ποια μοναδα μετρησεως βγαινει η χοριακη,κι αν ειναι η ιδια με της εξετασης σου να πας. Συνηθως ειναι η ιδια. Αλλιως θα καταμπερδευτεις.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...