Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημερα!

σας τρελανα ε;

τα εγραψα κατεβατα γιατι πηγε μεσα ο συζυγος και ετρεχα!!!

μηλιτσα, εχω καθισματακι οποτε αυτο θα το γλυτωσω!!!!!τα υπολοιπα τα παρηγγειλα χθες απο ιντερνετ!!!!χα χα χα!

πλακα εχουμε

με το γιατρο ειναι ενα θεμα, δεν ξερω αν θα παω σε αυτον που πηγαινα γιατι εγινε μια στραβη με το παιδι, δεν ξερω αν θυμαστε, η αν σας ειπα που η μικρη κατεβαινε με τα μουτρα και οταν με εκοψε εκοψε και την μικρη και ειχε ραμματα και δεν μας ειπαν τιποτα, τεσπα, και δεν ξερω που να παω, για αυτο με βλεπετε να ρωταω, εδω ο ενας ειναι συγγενης, ο αλλος γνωστος ο τριτος ασχετος και δεν εχουμε πολλους!!!

η μικρη εχει γελιο, λεω, τι εχει η μαμα στην κοιλιτσα; και μια μου λεει μπεμπη μια μπεμπα!!!!

τωρα περιμενει με αγωνια να της βαλω ντορα, βρε τι εχω παθει η καημενη!

αυτα, να μη σας ζαλιζω αλλο, πηρα μια φιλη μου και μου ειπε να παω στο γαμο, οτι ειναι πολυ νωρις για οτιδηποτε και χαρηκα, θα παρω και το γιατρο τον παλιο μου πανω (θεσσαλονικη) και να δω.

φιλακια σ ολους

αννα τι λεει το παιδι; εχει πυρετο;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Ngeo πόσο είναι το πρώτο σου παιδάκι;

Άννα πως είναι η μικρή σήμερα;

Εμένα η δικιά μου όταν ήταν μικρή είχε νοσηλευτεί 3 φορές εξαιτίας αμυγδαλίτιδας, αλλά μετά σιγά σιγά δεν ξανά αρρώστησε.

Μηλίτσα η μικρή σου πόσο είναι ;

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!

Αννούλα περαστικά στη μικρούλα σου!!

Ngeo μου δεν το συζητώ, έχω κατουρηθεί από τη χαρά μου για σένα!! Έχεις τόσο ενθουσιασμό, που μου τον έχεις μεταδώσει εντελώς και χαμογελάω σαν χαζή!! Όυτε εγώ να ήμουν έγγυος!! (Αχ, καλά θα 'ταν... :cool::cool:) :lol::lol::lol::lol:

Η Vasdeloγκαστρούλα μας έφυγε?? Τι τυχερή...

:-D:grin::-D

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι,

αννα μπραβο σας! παλι καλα το καημενο

Αρχοντουλα η κορη ειναι 26 μηνων το κοριτσακι μου και ειναι απιστευτη! (κουκουβαααα) χαιδευει την κοιλια μου και κανει καλοοοοο και λεει μπεμπη συνεχεια!

οι υπολοιπες τι κανετε;

εγω σημερα ειχα ρεπο απο το σχολειο και πηγαμε για καφε με τη μικρη και βρηκαμε και κατι αλλους εκει, μια χαρα!ευτυχως ειχε λιγο αερακι!

καλο μεσημερι, παω να βγαλω θεματα για τα καμαρια του σχολειου!

margi εσεις τελειωσατε με εξετασεις ενδοσχολικες, τα μαθηματα σου δηλαδη;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου. Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να μην αντιμετωπίσεις κανένα μα κανένα προβλημα....Ουτε καν εμετό....Ημουν σίγουρη για σενα!!! Μην σκέφτεσαι τους γάμους, σε παρακαλώ. Θα κάνεις ό,τι σου πει ο γιατρός σου.Και να σου πω και κάτι;;;Αν ο άντρας σου επιμένει να μην πάτε, να μην πάτε....Εσύ και το μωρό πάνω από όλα. Κι αυτό με το σχολείο δεν το καταλαβαίνω. Εννοείται ότι δεν θα πας. Πάρε άδεια. Μην πεις ότι είσαι έγκυος. Πες ότι έπαθες γαστρεντερίτιδα ή ό,τι άλλο σκεφτείς. Μόλις κάνεις και τη 2η χοριακή και δεις ότι όλα πάνε καλά, ξεφούρνισέ το και τα ξαναλέτε σε 2 χρόνια...Τι τυχερές εσείς οι μόνιμες!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ΓΙΟΥΠΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!! ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!

Αννουλα χαιρομαι που ειναι καλα η μικρή!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια και στα δικά μας!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

δεν εισαι μονιμη εσυ; δεν το ηξερα, αναπληρωτρια είσαι ή ωρομίσθια;εχεις καμια ελπιδα του χρονου;
Αναπληρώτρια είμαι τα τελευταία 3 χρόνια. Θα διοριζόμουν το Καλοκαίρι με το 24μηνο και ασέπ ( βλέπεις και σε 3 ασεπ ήμουν επιτυχούσα) αλλά, όπως όλα δείχνουν, με την σκατόφατσα που έχουμε ως υπουργό, δεν πρόκειται να διοριστώ ούτε φέτος ούτε του χρόνου. Ασε...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ngeo μου να το χαίρεσαι το μικρό σου το κοριτσάκι!!!!

Γιατί να μην πας στους γάμους, εαν δεν συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος, μπορείς να πας παντού. Και στη δουλειά γιατί να μην παςς

Δεν είναι ασθένεια η εγκυμοσύνη. Στην πρώτη σου εγκυμοσύνη είχες τίποτα προβληματάκια και τίποτε περιορισμούς, πέρα από τα γνωστά;

Εγώ στον μικρό μου είχα 50 μέρες εμετούς (όλη μέρα, υπέφερα πολύ!!!!) και δούλευα κανονικά και οδηγούσα μέχρι μια βδομάδα πριν γεννήσω.

Ελπίζω να κολλήσεις τα υπόλοιπα κορίτσια εγκυμονίτιδα!!!!

Άννα μπράβο που το κοριτσάκι σου είναι καλύτερα!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

καλησπερουδια. Νgeο μου,εγραψα τα νεα στη βασδελη μας κ μου εγραψε να σου γραψω. Μπραβο,ειδες που σταλεγα εγω? :D ειναι αμερικη.Επισης μιλησαμε με το ελενακι μας κ ειπε να σε συγχαρω εκ μερους της κ εχεις πολλα φιλακια. Θα γυρισει το αλλο σαββατο κ θα μπαινει απ την αλλη δευτερα. Περνα υπεροχα με την αξιολατρευτη πεθερουλα της. Ανυπομονει να γυρισει σπιτακι της. Γιατι αραγε? Περιεργο. Αρχοντουλα,το μηλαρακι ειναι πεντεμισι χρ. Θα ξαναμπω πιο μετα. Χαιρετω προς το παρον

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...