Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια γραφω γρηγορα μη με δει ο ανρας μου

202 η χοριακη!!!!!!!!!!!!!γιουπι!

ναι μετα πηγαμε βολτα με τη μικρη, ο δικος μου φρικαρει, τα λεμε αυριο

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Αρχοντουλα μου σε ευχαριστω αχ η μικρη ειναι πολυ καλυτερα απο τις 3 ειναι απυρετη

Αχ μπράβο το μικρουλάκι μου!!!Τα έχω περάσει κι εγώ με την κόρη μου!!!

Καληνύχτα!!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

συνεχιζω, πηγε μεσα, εχει φρικαρει γιατι λεει να παω αμεσως στο γιατρο, εγω ουτε καθυστερηση καλα καλα δεν εχω, τι να μου πει ο ανθρωπος και τι να δει, να μην παμε σε κανεναν γαμο που εχουμε 19 και 25, ο πρωτος λιτοχωρο, εγω μενω κοντα αθηνα, πιο πανω, και ο αλλος μυκονο, ειναι οι κολλητες μου φιλες, δεν θελω να το χασω αν ειμαι καλα γιατι να το χασω, θα πηγαινουμε αργα με το αυτοκινητο, θα κανουμε και στασεις και του λεω οτι μπορει να μην το μαθαινα τοσο νωρις, καλα εννοειται οτι δεν μου καθεται καθολου, αστα, να μην παω σχολειο, καλα και εγω δεν τρελαινομαι να οδηγω 1,5 ωρα να παω και να ερθω αλλα τι να πω που ειναι ακομα νωρις;

να κανω και το σαββατο εξεταση;η να παω δευτερα; θα ξεπαραδιαστω με τοσες χοριακες!!!!

αχ κοριτσια, η μανα μου τα παιξε, και η πεθερα μου, τους λεω "ουτε καθυστερηση δεν εχω ακομα" και μου λεει καλα πως το καταλαβες!!!αχ ειμαι πολυ χαρουμενη, πιστευω θα πανε ολα τελεια, και θα συνεχισουν και οι υπολοιπες που ξεκινανε απο Μ και οχι μονο!!!!

να ρωτησω κατι; να αρχισω φυλλικο;

επισης, το 1ο το εκανα με καισαρικη γιατι κατεβαινε με τα μουτρα και θελω να κανω φτ στο 2ο. ξερετε κανεναν στην αθηνα που να εχει κανει κατι τετοιο;

εννοειται οτι μιλαω και εδω με τα κοριτσια στο αντιστοιχο θεμα αλλα δεν ξερω, δεν εχω καταληξει και αν θα με δεχτει ο ανθρωπος γιατι μενω και μακρυα και ισως να εινα θεμα

αχ, σας ζαλισα, το ξερω, συγγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα ειχα τον αντρα πανω απο το κεφαλι μου και θα με εσκιζε αν ηξερε οτι το ξερετε, λες και θα το πειτε στη γειτονια!!!που να καταλαβει το δεσιμο με εσας;;;

αχ, πειτε το και στην Ελενη, Μηλιτσα ακους;

θα βγει (με το καλο ) υδροχοος και αν τα καταφερω παλι και παρω 1 βδομαδα απο τον 9ο θα γινει αιγωκερος. Το προτιμω μαλλον! τι λεω η τρελη!!!!

καλο βραδι κοριτσια και ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Καλε απο την χαρα σου δεν ξερεις τι λες.....ηρεμησε ενα ενα χαχαχαχαχαχα

Μπραβο βρε κοριτσακι παντως για γιατρο ειναι νωρις ουτε σακο δεν θα δει ακομα και για τους γαμους συζητησε το με τον γιατρο σου προσοχη κουκλα το πρωτο τριμηνο

χαχαχα! Ηρεμησε λιγο,βρε! Καλα,μην ηρεμεις,πλακα εχεις! Τι ζωδιο θαναι το μπεμπε? Πως θα γεννησεις? Βρε,να πας αυριο να κοιταξεις για καθισματακι αυτοκινητου. Μην το ξεχασεις,ε?Α,δεν ευχηθηκα! Μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι. Καλα,ειμαι πολυυυ χαρουμενη! Μουφτιαξε η διαθεση!!! Ως τους γαμους,θαχεις παρει τη γνωμη του γιατρου. Αλλα μαλλον θαχεις ευκολη εγκυμοσυνη,γιατι με τα ιδια συμπτωματα ειχα ξεκινησει κι εγω. Μυτη λαγωνικου κ υπνηλια. Κατι μου λεει πως θα σου δωσει το οκ.

ένα μήλο την ημέρα...

Ngeo τι καταπληκτικα νεα ειναι αυτα,πω πω χαρες,μια χαρα βλεπω μπηκε και ο Ιουνιος,αντε να παιρνετε ολες σειρα,μια-μια,μονο ευχαριστα να συζηταμε!

Μην τρελαινεσαι ομως βρε κοριτσακι μου,ενα βημα τη φορα.Γιατι να κανεις κι αλλη χοριακη,μιλησες με το γιατρο σου;Υπολογισε πανω κατω ποτε θα 1000 και πηγαινε για σακο.Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...