Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναμαι κι εγω! Παω να κανω καφε κι ερχομαι. Νgeο μου μακαρι!!! Κι εγω πιστευω πως εισαι,κανε το πρωι με πρωινα αλλο ενα τεστακι.Νικολεκακι,ξανακαλωσηρθες! Δε σε θελουμε καθολου αλλα θα σε υποστουμε,χι χι! Βασδελη,στειλε μου το κντ αν θες να σου στειλω μνμ αν τυχει κι αλλο ευχαριστο. Θα αρχιζει απο μι υποψιαζομαι,χι χι... Η απο σιγμα. Επιστρεφω σε ενα λεπτακι...

ένα μήλο την ημέρα...

βασδελη,μεγεια το τικερακι! Στελλιτσα,πολυ τσαχπινογκαζιαρικο το αβαταρ σου!αννουλα,τι κανει το εβελινακι σημερα? Μαριαεφακι,υπομονη πιστευω πως μετα το πρωτο τριμηνο θα ηρεμησεις. Μαγδουλινι και μαργκι,χαιρομαι πολυ που ειστε αισιοδοξες. Α,μαργκι,για διακοπες ακουω και ζουλευω! Εγω καλα ειμαι, μια πελατισσα μου εφερε δειλινο μεγαλο που ξεριζωσε γιατι δεν τοθελε για να φυτεψω,ξερουν ολοι τη ζουρλια μου! Σε λιγο θα τυλιξω ντολμαδακια,να ταχω ετοιμα να τα σιγοβρασω το πρωι. Αυριο θα ραψω κατι ρουχα μας. Α,το ταρατσακι τοκανα γυαλι! Τωρα βαφω τα καγκελα. Θα το βαψω το καμαρακι ασπρο με μια λωριδα μπλε. Κουρτινα ασπρη με λιγο μπλε,ισως.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Καλό μήνα κοριτσάκια μου!!!

Αυτές τις μέρες είμαι στα κάτω, έχω πολλά στο μυαλό μου.

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να μείνουν το συντομότερο εγκυούλες (σε όσες το επιυθμούν )!!!!

ngeo23 κοριτσάκι μου θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου!!!

Όλα καλά θα πάνε!!!!

Νikolekaki πολύ θα χαρώ να τα λέμε και από εδώ!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

Εμείς σήμερα έχουμε μετακόμηση στο γραφείο και γίνεται χαμόοοςςς!!!

Ngeo μου περιμένουμε με αγωνία τη χοριακούλα σου και μη νοιάζεσαι, αν είναι αρνητική (που πραγματικά δεν το πιστεύω) θα αποκτήσουμε σχιστά ματάκια όλες!! Aλλά θα είναι τόοοση, θα το δεις!!!

:D:D:D:D

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Μην φοβάσαι! Είναι από την εμφύτευση! Οεοοοοοο!!

Έτσι και σε μένα!!!! Έδωσα αίμαι για χοριακή και μετά καπάκι είδα καφετιά....

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;

εγω εκανα την εξεταση και μετα σπιτι ειδα και εγω καφε...αχ δεν ξερω, χθες ειχα συνεχεια κραμπες, δεν μπορω να κοιμηθω, θελω συνεχεια σου ε ξου (καταλαβαινετε τι εννοω) αστα

θα ξερω το απογευμα γιατι αυτος κανεις ολες τις εξετασεις μαζι.

εννοειται μολις μαθω θα σας πω!!!

τα λεμε και μετα

ευχαριστω για τη θετικη ενεργεια σας

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου, Νgeo και απο εμενα εχεις ολη μου τη θετικη ενεργεια και σκεψη!!!!!

λοιπον τα δικα μας νεα, εχτες η μικρη πηρε 2 φορες ογκμεντιν και μετα απο δυο ωρες εκανε εμετο τι καλα αυτο της ελειπε της ψυχουλας μου πηγα το πρωι πηρα τις απαντησεις και της ειπα για τους εμετους και καναμε ενα τεστ και ειδαμε οτι της κανει αλλεργεια το ογκμεντιν....και γι αυτο τερμα το ογκμεντιν αρχησαμε αλλη αντιβιωση που σκοτωνει το μικροβιο αλλα την αντεχει και το παιδι αυτα τα νεα μου

Αννα μου περαστικά στην μικρή!!!! ελπίζω να ειναι ειδη καλύτερα το ζουζουνάκι!!!

Ngeo μου καλή επιτυχία σου στελνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ngeo, είμαι σίγουρη ότι είσαι :P:p

Αννα περαστικά στη μικρούλα σου. Αυτή η augmentin είναι πολύ άσχημα αντιβίωση. Απορώ γιατί της την έδωσαν ευθύς εξαρχής της καημενούλας!!Εδώ πειράζει εμάς. Πόσο μάλλον τα μικρά...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...