Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μπορεί νΑ θυμηθούμε τα φοιτητικά μας χρόνια και να γίνει κανά θαύμα στη σκηνή! Εκεί να δεις γέλιο!!!

Πάντως εγώ τον γιο μου τον έπιασα σε σκηνή, όταν κάναμε free κάμπινγκ στην Τζια.....Μην το γελάς!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα και καλο μηνα! Αννουλα,περαστικα στο εβελινακι. Σουγραψα απαντηση κ στο καφε μας. Τωρα μολις μπηκα. Εχω νεα απ το ελενακι μας. Μουστειλε μνμ. Πηγανε στο γιατρο,ακουσαν καρδουλα κι ειναι 7 βδομαδων. Ακομα λειπει σε αδεια,γιαυτο δε μπαινει. Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

Ngeo πολυ ωραιο το διαμερισμα,αντε με το καλο να πατε και να περασετε τελεια,και που ξερεις μπορει να εχει γινει ηδη το θαυμα.......

Margi μου τελεια τα Συβοτα,και δεν πειραζει για το camping κοπελα μουη,σημασια εχει η καλη παρεα.

Αννουλα μου περαστικα για τη μικρη σου,ευχομαι σημερα να παρετε τα αποτελεσματα,να αρχισετε αγωγη και να συνελθει το πουλακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα και απο εμενα σ ολες!

και εμεις την κατερινουλα σε καμπινγκ την καναμε!!!με τρελαινει, ειναι υπεροχο, ολη μερα με το μαγιω, τελεια!!!τυχερη!

κοριτσια, ειστε οι επομενες μετα τον αντρα μου που το λεω, εκανα ενα τεστ και βγηκε αχνα θετικο, οχι του εμποριου, καποια που πηρα απο το internet μαζι με οωρηξιας, πρωτη φορα βγηκε θετικο, δεν ξερω, θα περιμενω να περασουν λιγες μερες και θα παω για χοριακη μηπως και δεν ειμαι και μου ερθει γιατι δεν θα αντεξω αλλο "αρνητικη"!

το στηθος παντως εχει πρηστει λιγο αλλα δεν ποναει ιδιαιτερα, κατι τζιμπιες αλλα μυτη λαγωνικου...

δεν ξερω, ειμαι πολυ συγκρατημενη.

κοριτσια ειστε οι πρωτες γιατι σας νιωθω δικες μου και σας ευχαριστω, ειμαι δεν ειμαι για την υποστηριξη.

φιλακια και τα λεμε μετα

μηλιτσα πες στην ελενη τα φιλια και περαστικα στη μικρη σας αννα και ολες οι υπολοιπες φιλια, δεν σας ξεχνω

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημέρα! Να μπω κι εγώ στην παρέα σας???

και εμεις την κατερινουλα σε καμπινγκ την καναμε!!!με τρελαινει, ειναι υπεροχο, ολη μερα με το μαγιω, τελεια!!!τυχερη!

κοριτσια, ειστε οι επομενες μετα τον αντρα μου που το λεω, εκανα ενα τεστ και βγηκε αχνα θετικο, οχι του εμποριου, καποια που πηρα απο το internet μαζι με οωρηξιας, πρωτη φορα βγηκε θετικο, δεν ξερω, θα περιμενω να περασουν λιγες μερες και θα παω για χοριακη μηπως και δεν ειμαι και μου ερθει γιατι δεν θα αντεξω αλλο "αρνητικη"!

το στηθος παντως εχει πρηστει λιγο αλλα δεν ποναει ιδιαιτερα, κατι τζιμπιες αλλα μυτη λαγωνικου...

κοριτσια ειστε οι πρωτες γιατι σας νιωθω δικες μου και σας ευχαριστω, ειμαι δεν ειμαι για την υποστηριξη.

φιλακια και τα λεμε μετα

μηλιτσα πες στην ελενη τα φιλια και περαστικα στη μικρη σας αννα και ολες οι υπολοιπες φιλια, δεν σας ξεχνω

Κοριτσάκι??? Συγχαρητήριααααα!!!!!! :D Έτσι όπως το ακούω μια χαρά έγγυος είσαι!! Με το καλό! Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

φιλακια και τα λεμε μετα

Μπράβο, κοπέλα μου!!!!:D

Αυτά είναι υπέροχα νέα!!!!!! Βουρ για χοριακή καλή μου! Πόσο καθυστέρηση έχεις;

qwlrp3.png

να σου πω ειμαι ακριβως στις 28 ημερες...και επειδη δεν ξερω αν ειναι ΟΚ αυτα τα τεστ και λεω να περιμενω, εδω ειναι μικρο το μερος και δεν θελω να παω παλι να κανω χοριακη στη γνωστη μου και να μου πει αρνητικη...

αχ δεν ξερω τι να σκεφτω, μακαρι να ειναι ολα καλα

εσεις τι νεα;

vasdeli πως εισαι εσυ;

nikolekaki σ ευχαριστω και αναμενετε νεοτερα!!!καλως ηρθες και εδω

Αν έκανες αυτά τα τεστ από Αγγλία, τα πολύ ευαίσθητα, μην φοβάσαι τίποτα...Το άρνητικό μπορεί να γίνει θετικό, το αντίστροφο όχι! Εγώ έκανα αυτό το τεστάκι 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και είχα πολύ αχνή γραμμή, την επόμενη (3 μέρες πριν την αναμενόμενη) η χοριακή έδειξε 85 μονάδες!:D:D:D

qwlrp3.png

ναι αυτα απο αγγλια ειναι...

αχ ρε συ λες;δεν ξερω μακαρι αλλα ειναι η πρωτη φορα κοριτσια που δεν εκανα κανενα τεστ ωορηξιας, τιποτα, το ειχα ξεχασει τελειως, κανονιζα διακοπες, και να φανταστειτε οτι το κονε εγινε ελαχιστες φορες!!!

αχ, τι να πω, κοριτσι με εκανες να νιωσω πολυ καλυτερα και να ελπιζω!

Διαφημίσεις

Ngeo ου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!

Κοπέλα μου και εγω ξερω πως το θετικο ειναι θετικό!!!!:):):):)

Μην φοβασε τπτ αυριο πηγαινε για χοριακούλα!!!!!:):):):) Πολυ χαρηκα!!!:):):)

Μηλίτσα μου πολύ ωραια τα νεα της Ελενιτσα!!!

Μαρgi πολυ μου αρεσει η αισιοδοξία σου!!! Ετσι να συνεχισεις!!!!

Φυσικα και να μπεις στην παρεα μας Νικολεκάκι!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μπράβο Ngeo! Δεν ξέρω από τεστ εγκυμοσύνης, αλλά κι εγώ είμαι της ίδιας γνώμης με τα κορίτσαι. Το θετικό είναι θετικό!!!! Τι ωραία...Ευχομαι μια καλή χοριακή από εδώ και πέρα και να πάνε όλα κατε' ευχήν. Πόσο καιρό αλήθεια προσπαθούσατε;;;Πες και σε μας που αναμένουμε καιρό τώρα να παίρνουμε θάρρος.

Καλά, Μηλίτσα, γουρλίδικο ήταν αυτό το θεματάκι. Από το Πάσχα και μετά είχαμε τόσες εγκυμοσύνες! Τα 3 "Μ" έμειναν στο ράφι: Μάρτζι, Μηλίτσα, Μάγδα. Να κάνουμε κάτι τσούπρες κι εμείς, γιατί θα πέσει βρώμα στο φόρουμ να μην γύνεται εγγραφή που να έχει αρχικό από " Μ "!!!( χι! χι!, χι!) Αστεία κάνω.

Νgeo, Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Πήγαινε για χοριακή,. Αυτή τη φορά θα βγει θετική! Φιλιά....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

θα παω αυριο το πρωι αλλα εχω πολλα υγρα με λιγο ροζ , μια σταγονα, η κοιλια μου εχει πρηστει αλλα το στηθος οχι ιδιαιτερα, εχω μια υπερενταση απο το ειμαι δεν ειμαι και αφηστε τα.

κοριτσια, αν ειναι αρνητικο (που πολυ το φοβαμαι) να μην το κανουμε θεμα, να κανουμε οτι δεν ειπωθηκε ποτε γιατι θα στεναχωρεθω αφανταστα...

πεστε κανενα νεο;

ολα καλα;

σχολεια τι λενε κοριτσια καθηγητριες και εσεις; σημερα ξεμπερδεψαμε 2 το μεσημερι γιατι πρωτα δινουν στο επαλ και μετα γραφουμε και μετα περνουσαμε και βαθμους (η καταρα των πληροφορικων οταν οι αλλοι καθονται)

Μην φοβάσαι! Είναι από την εμφύτευση! Οεοοοοοο!!

Έτσι και σε μένα!!!! Έδωσα αίμαι για χοριακή και μετά καπάκι είδα καφετιά....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...