Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ελα ντε,θα με φανε οι δουλειες μπαμπεσικα! Και δεν τελειωνουν οι ατιμες! Μηλιτσα δουλειες σημειωσατε 2. Τωρα νυσταζα κι ελεγα να κοιμηθω αλλα ηρθε η αντιζηλος μου κ ξεγλαρωσα!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρη σε διπλο ταμπλω παιζεις? Σε ποιο καφε γραφεις τελικα? Πως να σε κανω ζαφτι με το ρημαδοκινητο μου? Παω να σε καληνυχτισω διπλα.

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημε τσουπρες αφηστε ηταν χαλια η κατασταση και τα ζησαμε γιατι το σπιτι ειναι κεντρο βασδελη μου... Αυτο πειραξε και τον αντρα μου που δεν μπορουσε να προσφερει ασφαλεια μεσα στο σπιτι στο ιδιο του το παιδι... Συνελαβαν 10 ατομα αλλα επειδη οι υπολοιποι δεν εφευγαν απτην πολη χωρις αυτους τους αφησαν ελευθερους. Ελλας το μεγαλειο σου τεσπα τελος καλο ολα καλα.

Άννα μου καλημέρα!!!!

Καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

Άννα τον καταλαβαίνω τον άντρα σου, έχει απόλυτο δίκιο.

Βασδελάκι μου τον έχουν στο Γεννηματά, ευτυχώς έχει μια πρώτη ξεδέρφη μεγαλογιατρό και τον έχει αναλάβει και τον ξεψαχνίσουν, αλλά χθες που πήγα δίπλα, μου είπαν πως διέφυγε τον κίνδυνο.

margi η νονά της κόρης μου έχει μια φίλη με μια σάλπιγγα (την έχασε όπως εσύ )και μετά από ένα χρόνο έμεινε έγκυος.

Όλα καλά θα πάνε!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Τι κάνετε; Δεν έχω κανένα νέο πέρα από το ότι πονάει το πλευρό μου πολύ και με το ζόρι περπατάω. Είναι μυικός πόνος, κρύωσα φαίνεται! Σκέφτομαι να κάνω ορμονικλες εξετάσεις. Είχα κάνει πριν από δύο χρόνια, νομίζω ότι είναι καιρός να τις επαναλάβω. Πείτε μου όμως, ποια μέρα τπυ κύκλου γίνονται;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γεια σας! Τι κάνετε; Δεν έχω κανένα νέο πέρα από το ότι πονάει το πλευρό μου πολύ και με το ζόρι περπατάω. Είναι μυικός πόνος, κρύωσα φαίνεται! Σκέφτομαι να κάνω ορμονικλες εξετάσεις. Είχα κάνει πριν από δύο χρόνια, νομίζω ότι είναι καιρός να τις επαναλάβω. Πείτε μου όμως, ποια μέρα τπυ κύκλου γίνονται;;

Την 3η μερα του κυκλου ειναι ιδανικα οπως μου ειχε πει ο γιατρος.Κανονικα ειναι απο την 2-5 μερα του κυκλου.

498ap2.png

nZqvp3.png

καλημερα κοριτσια και καλο μηνα

τι κανετε;εγω τα ιδια, περιμενω, ειχα λιγο ροζ, μια σταγονα αλλα ακομα τιποτα αλλο.

αλλα ρε παιδια, ολα μου βρωμανε νυσταζω αλλα μπορει παλι να ειναι οτι νομιζεις και σου ερχονται τα συμπτωματα...

θα παω μετα σπιτι, ειμαι σχολειο, θα φαμε πατατες στο φουρνο που εκανε ο αντρας μου καθως εγω λειπω και η μικρη εχει και κρεας να φαει, αυριο θα παω σινεμα με την αδερφη μου στο sex and the sity, εχω να παω σινεμα κατι χρονια, νομιζω ημουν εγκυος την τελευταια φορα, δεν πολυβλεπω τιποτα αλλα με εχει φαει.

για δειτε που λεω να παω το καλοκαιρι:

http://www.apartments-olivera.gr/

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Οχι ακομα, αλλα δεν νομιζω να ειμαι, παντα ετσι γινεται...

απλα ρε παιδια το στομαχι μου ειναι χαλια

δεν ειναι ωραιο το διαμερισμα;;;εσεις τι θα κανετε διακοπες;εχετε κατι στο μυαλο σας;θα παει καμια θασο;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ngeo, πολύ ωραία τα δωμάτια στη Θάσο. Πότε θα πάτε;;;Τέλεια!!! Μακάρι να είσαι έγκυος!

Εμείς θα πάμε σε κανα δυο βδομάδες δύο μέρες στη Λευκάδα ( το περιμένω πώς και πώς). 3 Ιουλίου θα πάω με την αδελφή μου στη Μυτιλήνη για προσκύνημα στον Αγιο Ραφαήλ. 2 μέρες θα κα΄τσουμε μόνο. Ε, και κάποια στιγμή μέσα στο Καλοκαίρι θα πάμε camping στα Σύβοτα. Δεν πολυτρελαίνομαι για κάμπινγκ αλλά δεν είμαστε καλά οικονομικά, οπότε καλό είναι και αυτό. Και πού ξέρεις;;Μπορεί νΑ θυμηθούμε τα φοιτητικά μας χρόνια και να γίνει κανά θαύμα στη σκηνή! Εκεί να δεις γέλιο!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα τσουπρες καλο μηνα Εμεις ειμαστε λιγο χαλια η μικρη δηλαδη αρρωστη με πυρετο 40 και λογικα λαιμο της πηραν δειγμα και το στηλαν αθηνα να δουμε τι μικροβιο εχει γιατι δεν ειναι λογικο να αρρωστησει 2 φορες σε εναν μηνα να εχει παλι τον λαιμο μετα απο θεραπεια με αντιβιωση τι να πω θα περημενω μεχρι αυριο...

Μαργκι ετσι σε θελω και εγω και τα δυο σε ταξιδια τα επιασα......

Περαστικά στη μικρή, Αννα! 40 πυρετό!;;Πολύ είναι...Πρόσεχέ την.

Μακάρι, Αννα μου, να γίνει επιτέλους κάτι, γιατί κουράστηκα πολύ ψυχολογικά. Δε θα αντέξω να ξαναδώ περίοδο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...