Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαrgi μου και εγω το νιωθω για εμας ασε που τωρα ειμαι ετοιμη!!! Χωρις χαλια ψυχολογια και πολυ καλη διαθεση!!!! Ειναι η πρωτη φορα που δεν στεναχωρηθηκα σχεδον καθολου!! :):)

ειναι θεμα χρονου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ουφ εγραψα κατεβατο και με πεταξε.....

Καλησπερα κορες μαγδουλα ηρθα μην βαλεις απουσια.....χαχαχαχαχα

Σας παραθετω τι παθαμε εχτες

Σημερα βεβαια ολα καλα αδιαθετησα ομως αλλα οκ δεν με νοιαζει παμε για αλλα....

Διαβαστε.....

Λοιπον εχθες ειχε εναν τελικο χαντμπολ παοκ- αεκ εδω στην λαμια και απο τα ξημερωματα εχουν μαζευτει οι παοκτσιδες....το πρωι λοιπον στην αγορα της λαμιας εγηνε ο πανικος τα σπασανε καψανε αυτοκινητα και μαχαιρωσαν και 4 ατομα....τους μαζευουν το λοιπον στο γηπεδο και το καταστρεφουν αγωνια ομως για τον αντρα μου γιατι τα γραφεια μας ειναι απεναντι απο το γηπεδο οποτε μαζεψανε τα πιο χρησημα εγγραφα για να μην καουν απο τις μολοτοφ και εφυγαν οταν ηρεμησαν τα πραγματα ηρθε σπιτι να φαμε τρωμε και καποια στιγμη ακουμε φασαρια κοιταζει ο αντρας μου και ειχαν αρχησει να μαζευοντε οποτε κλειδαμπαρωσαμε και δεν προλαβα το παραθυρο της κουζινας μου το σπασαν το παιδι να κλεει και η αστυνομια αφαντη.....οποτε πηρε εναν φιλο που εχει ο αντρας μου στην ασφαλεια και ηρθε και πηρε εμενα και το παιδι και το μικρο της γειτονισας και πηγα στην κουνιαδα μου εκτος λαμιας.....ο αντρας μου ομως εμεινε να βοηθησει τον περιπτερα απεναντι που τελικα τον εκλεψαν τον ανθρωπο αλλα καταφεραν με τον αντρα μου να το κλεισουν και να κλειστουν και αυτοι στο σπιτι......Αυτα το βραδυ επεστρεψα σπιτι σκουπησα γυαλια και ηρθε ο βαφτηστηκος της πεθερας και μας εβαλε καινουριο τζαμι

Λοιπον τωρα ερχομαι στα δικα σας μαργκι μου λογικο ειναι να στεναχωριεσαι και να ζηλευεις οταν ακους για αλλες κοπελες θα ερθει ομως αισιοδοξια θελει και οχι αγχος καλοκαιρακι μπροστα μας και ξεγνασια...........

Μαγδα τον αλλο μηνα εμεις......και εγω τωρα πια 33 μερες κυκλο επιτελους εστρωσα εναν χρονο μετα την διακοπη....

Διαφημίσεις

Πω πω κοπέλα μου τι χαμος ηταν αυτό!!!! δεν ντρεπονται λιγο!!!! τα κακομαθημένα!!!! Αφου όλα καλα δοξα το Θεο!!!!

Ναι Αννουλα ξανα εγινε επιτελους 33 μερες η περιοδος μου μακαρι να μεινει όπως παλια και να ξερω τουλαχιστον τι μου γινετε!!! Αννουλα μου εχουμε όλο το καλοκαιρι μπροστα μας και όλα θα πανε καλα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πω πω λαχτάρα που σας βρήκε με τα ανισόρροπα!!!

Μάγδα μου άθελα καταπιέζουμε τον εαυτό μας και άθελα τους γύρω μας, αρκεί να το καταλαβαίνουμε έγκαιρα για να γλιτώνουμε την ταλαιπωρία!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Anna , τι ήταν αυτό που πάθατε; Πώ, πώ ούτε στα σπίτια μας δεν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς....Και πού είστε ακόμα...Προβλέπω δύσκολους καιρούς και κοινωνικές εκρήξεις με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας ( μείωσεις μισθών, απολύσεις, ανεργία, διαφθορά κτλ). Θεος να μας φυλάει....

Μάγδα, μοιάζουμε πολύ. Κι εμένα ήταν σίγουρος ο δικός μου ότι είμαι κι εγώ του έλεγα ότι αποκλείεται. Είπε ότι θα με πάει Λευκαδα την άλλη βδομάδα και θα είμαι στα μέσα του κύκλου. Λες εκεί να γίνει το θαυματάκι;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαβαστε.....

Λοιπον εχθες ειχε εναν τελικο χαντμπολ παοκ- αεκ εδω στην λαμια και απο τα ξημερωματα εχουν μαζευτει οι παοκτσιδες....το πρωι λοιπον στην αγορα της λαμιας εγηνε ο πανικος τα σπασανε καψανε αυτοκινητα και μαχαιρωσαν και 4 ατομα....τους μαζευουν το λοιπον στο γηπεδο και το καταστρεφουν αγωνια ομως για τον αντρα μου γιατι τα γραφεια μας ειναι απεναντι απο το γηπεδο οποτε μαζεψανε τα πιο χρησημα εγγραφα για να μην καουν απο τις μολοτοφ και εφυγαν οταν ηρεμησαν τα πραγματα ηρθε σπιτι να φαμε τρωμε και καποια στιγμη ακουμε φασαρια κοιταζει ο αντρας μου και ειχαν αρχησει να μαζευοντε οποτε κλειδαμπαρωσαμε και δεν προλαβα το παραθυρο της κουζινας μου το σπασαν το παιδι να κλεει και η αστυνομια αφαντη.....οποτε πηρε εναν φιλο που εχει ο αντρας μου στην ασφαλεια και ηρθε και πηρε εμενα και το παιδι και το μικρο της γειτονισας και πηγα στην κουνιαδα μου εκτος λαμιας.....ο αντρας μου ομως εμεινε να βοηθησει τον περιπτερα απεναντι που τελικα τον εκλεψαν τον ανθρωπο αλλα καταφεραν με τον αντρα μου να το κλεισουν και να κλειστουν και αυτοι στο σπιτι......Αυτα το βραδυ επεστρεψα σπιτι σκουπησα γυαλια και ηρθε ο βαφτηστηκος της πεθερας και μας εβαλε καινουριο τζαμι

Το άκουσα στις ειδήσεις, Άννα και για να είμαι ειλικρινής σε σκέφτηκα αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα το βίωνες κιόλας από τόσο κοντά....

margi, καταλαβαίνω το άγχος σου...Κάνε υπομονή, θα γίνει το θαυματάκι...όπως είπες κι εσύ υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν κάνει παιδί και είχανε μία σάλπιγγα. Να σε ρωτήσω, έχεις ακούσει καθόλου για την Αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντο; Φίλη της μητέρας μου με μισή ουσιαστικά σάλπιγγα κατάφερε να κάνει 2 παιδιά με το μήλο της Αγίας ενώ όλοι οι γιατροί της το είχανε αποκλείσει....

Αρχοντούλα μου, τι έπαθε η κακόμοιρη η γυναίκα με τα 5 παιδάκια....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

πωπω αννα μου τι περασατε! Εξοργιζομαι με κατι τετοια. Μια μεριδα ανεγκεφαλοι κι αργοσχολοι να τα κανουν κι η αστυνομια αμετοχη. Μολις ειδα τα επεισοδια με τον ανδρα μου ειπαμε... Γιατι δεν κλεινανε επιτοπου το γηπεδο να πιασουν τα τσογλανια να τους .... ? Ετσι ειχε γινει και στην επιστροφη των Αεκτζηδων με το Ιεραπετρα. Καποιοι καφροι το κανανε λαμπογυαλο το πλοιο,κλεψανε,βριζανε το προσωπικο κλπ. Ο Ντεμης χτυπιοταν να πιασουν τους υπαιτιους πριν αποβιβαστουν. Ξερανε ποιοι ηταν. Ομως ηταν γονοι πλουσιων. Ενα καλο πηγε να κανει ο Ντεμης σαν προεδρος μας,αλλα που να τα βαλει με το κρατος εν κρατει.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Anna , τι ήταν αυτό που πάθατε; Πώ, πώ ούτε στα σπίτια μας δεν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς....Και πού είστε ακόμα...Προβλέπω δύσκολους καιρούς και κοινωνικές εκρήξεις με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας ( μείωσεις μισθών, απολύσεις, ανεργία, διαφθορά κτλ). Θεος να μας φυλάει....

α,μαργκι μου,μεινε ησυχη,απο μενα δεν κινδυνευεις,εκτος κι αν μενεις μεσα στη βουλη! Χι χι!

Αρχοντουλα μου,ελπιζω ναναι περαστικο κ τυχαιο. Ειχε τυχει και σε εναν γνωστο μου μια φορα,εκανε εξετασεις,πηρε φαρμακα κ δεν του ξανατυχε εδω κ χρονια. Μακαρι ναναι ιδια περιπτωση. Αννουλα,πως ειναι η μικρη ζωγραφος μας?Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

χιχιχιχι θα σε ματιασω αν ξανακανεις τα γλυκα ματια στην αρραβωνιαστηκια μου γιαυτο προχεσε θα χω τα ματια μου πανω σου!!!!

καλα μαρη τετοια ωρα δουλειες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...