Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημερα,ειμαι η μηλιτσα με τα μηλα! Χι χι! Εκτος τοπου κ χρονου,δεν ξερω ουτε ποιο τραγουδι βγηκε! Κλαψ! Α,του αλκαιου μαρεσε επειδη επιτελους πηγαμε με ελληνικο στιχο!!! Καιρος ηταν. Ποια θεση πηρε?

Μαγδα μου,ρωτα καλυτερα για το ενδομητριο στο αρχικο παρεντς στην ενοτητα θελω να μεινω εγκυος/θελω να γινω μαμα στο θεμα παχος ενδομητριου. Τοχουν ψαξει πολυ οι κοπελες εκει. Παντως πολυ καλο το ενδομητριο,επιμενω. Αλλα ρωτα κι εκει. Αμα δεν το βρεις πεστο να βαλω το λινκ εδω το βραδυ.

Μαργκι μου,κριμα. Πιο πολυ θα μπω το βραδυ γιατι τωρα κανω δουλιτσες. Φιλακια σε ολες.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margi μου αστον αυτο το μηνα,σκεψου οτι ερχεται καλοκαιρακι,θα χαλαρωσετε με τον αντρουλη σου και θα γινει το θαυμα.

Ngeo εμεις πηγαμε Θασο πριν 4 χρονια αν θυμαμαι καλα,μαζι με τη μικρη,αλλα μεναμε στον Ποτο.Ηταν πολυ ωραια,νησι για οικογενειακες διακοπες,η μικρη το ευχαριστηθηκε πολυ παντως.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πριν απο λίγο Margi μου τα καφε εγιναν κοκκινα!!!

Στεναχωρηθηκα γιατι φανταζομαι πως αυτη την φορα το πιστεψε και ο αντρας μου αλλα δεν στεναχωρηθηκα όπως άλλες φορες!!! Νομιζω πως απο την στιγμη που πηρα τα χαπια του θυροειδη δεν στεναχωριεμαι αλλο!!!

Μαρgi μου μαλλον θα παρω βιταμινες για να σταματησω το σιδηρο που επαιρνα κατι που να περιεχει σιδηρο ψευδαργηρο βιταμινη C kai Ε και φολικο οξύ!!!

Μηλιτσα μου θα τις ξαναρωτησω ελπίζω να μου απαντησουν τα κορίτσια αλλα και εγω νομιζω πως ειναι μια χαρά!!!

Το τραγούδι της Γερμανιας όντως ηταν χάλια....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ηρθα παλι.....

Καλη η βολτουλα στο θησειο,χαμος απο κοσμο!

Η μικρη μου ξεσαλωσε...

Μονο που δεν προλαβα να δω τον Αλκαιο....καλος ηταν?

Καλός ήταν ο Αλκαίος! Αυτό της Γερμανίας προσωπικά δεν μου άρεσε! Καλέ, την Μέρκελ ψηφίσανε όλοι, σιγά μην ψηφίσανε το τραγούδι...

margi διάβασα ότι αδιαθέτησες, δεσ το ότι άλλη μια παραγωγική περίοδος αρχίζει, είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά πρέπει να δεις το θετικό μέσα απο το αρνητικό, καλή μου, γιατί αλλιώς θα τρελλαθείς...διάβασα ότι είχες την ατυχία με το εξωμήτριο, δηλαδή τώρα κάνεις ωορρηξία κάθε 2ο μήνα; Το παρακολουθείς;

ngeo23 μακάρι οι πόνοι στην μέση να είναι από άλλο λόγο....έτσι πονούσε το mariaefaki και μετά ανακάλυψε ότι είναι εγκυούλα!!!

Μαγδα πότε ανακάλυψες ότι έχεις θυροειδή; Νομίζω πως πρέπει πρώτα να ρυθμιστεί για να μπορέσεις να μείνεις έγκυος, ο γιατρός τι σου είπε;

Μηλίτσα μου,manoutita τι κάνετε;

Αρχοντούλα, πήγες για μπάνιο σήμερα, κακούργα;:twisted:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Πριν απο 1 μηνα το ανακαλυψα οταν εκανα ορμονικες για να δω γιατι δεν εχω σταθερη περιοδο και βρηκαμε υψηλα αντιχωματα θυροειδη!! Πηγα σε ενδοκρινολογο και με εδωσε μισο χαπακι λεβοθυροξινης γιατι μπορει αυτα τα αντισωματα να εφταιγαν για την αποβολή μου!! Τελικα ειναι ο πρωτος μηνας με κυκλο 33 ημερων οπως ειχα και παλια!!!Μπορει όντως να εφτιαξε ο κυκλος μου τουλαχιστων μικραινε λιγακι και με ξεαγχωσε αυτο!!:):):) Ο γιατρος μου ειπε πως εχω πολυ καλες εξετασεις και συντομα θα τα καταφερω!!!! σε 2 μηνες θελει να με ξαναδει και οι θα πρεπει να με παρακολουθει!!!:)

Μargi μου εφτασα τους 6 μηνες προσπαθειων!!ΧΙΧΙΧΙ καλοκαιρι ειναι πο θα παει θα το ξακωσω!!!! Ηθικο ακμαιοτατο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα! Πρωι - πρωι αδιαθέτησα πάλι :( :(. 29η μέρα του κύκλου. Πάμε για 10ο μήνα προσπαθειών. Κουράστηκα! Δεν έχω πια όρεξη. ( λέτε να κάνω κι εγώ τικεράκι με τους μήνες που προσπαθώ;;;Πλάκα θα έχει! )

Μάγδα, τι έγινε τελικά; Εσύ αδιαθέτησες; Αυτό με το ενδομήτριο δεν το κατάλαβα. Ο γιατρός τι σου είπε;;

Σας άρεσε χθες το τραγουδι της Γερμανίας;;; Εμένα καθόλου.

Ngeo, θα πηγαίναμε πέρισυ στη Θασο. Είχαμε κλέισει ξενοδοχείο...Αλλά 3 μέρες πριν την αναχώρηση μπήκα στο νοσοκομείο με εξωμήτριο κύηση. Ετσι χάσαμε μωρό, σάλπιγγα, άδεια, διακοπές, χαρά, τα πάντα...Το μέρος άκουσα ότι είναι πανέμορφο...Εγώ το σκέφτομαι με νοσταλγία και θέλω καποια στιγμή να πάω . Οταν θα έχω όμως παιδάκι....

Τωρα που ερχετε καλοκαιρακι και θα ειστε πιο χαλαροι με τον αντρουλη σου,θα δεις.....τσουκ καποια στιγμη θα ερθει το σπορακι!

Χαλαρωσε και μην το σκεφτεσαι συνεχεια γιατι το αγχος ειναι αρνητικος παραγοντας!

Κι εγω πεδευτηκα μεχρι να πιασω παιδι....ισως επειδη το ειχα συνεχεια στο μυαλο μου....

Θα μου πεις δεν ειναι η ιδια περιπτωση....αλλα το αγχος παντα πεζει ρολο!

line_feet_beg_16_time_1136869200_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e92e2e2e.gif

Κορίτσια, πώς μπαίνει η παράθεση;;;Δεν μου κόβει καθόλου τελικά....

Vasdeli, μετά το εξωμήτριο μειώνονται οι πιθανότητες εγκυμοσύνης, καθώς δεν μπορείς να συλλάβεις κάθε μήνα. Η ωορρηξία δεν γίνεται εναλλάξ. Οι ωοθήκες μοιράζονται τη δουλειάν ( 6 μήνες η μία, έξι η άλλη ). Μπορεί όμως για 3 συνεχόμενους μήνες πχ να κάνεις ωορρηξία μόνο από δεξιά...Αρχικά είχα πει να παρακολουθώ την ωορρηξία. Είχα όμως πολύ άγχος κάθε φορά που ήξερα ότι η ωορρηξία ήταν από την " καλή" πλευρά. Αισθανόμουν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να μείνω έγκυος και όταν αδιαθετούσα εκεί να έβλεπες κλάμα και στενοχώρια. Μέχρι που πήγα να κάνω υπέρηχο σε έναν καταπληκτικό γιατρό, ο οποίος μου είπε να μην το παρακολουθώ γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις ( σπάνιες βέβαια) που τα κατάφεραν χωρίς να κάνουν ωορρηξία απο την καλή πλευρά.! Ετσι, σταμάτησα να το παρακολουθώ. Κάνω κανονικά προσπάθειες κάθε μήνα σαν να είμαι γόνιμη κάθε μήνα. Δε σου κρύβω ότι πολλές φορές κλαίω μόνη μου μετά από κάθε επαφή, καθώς σκέφτομαι ότι μπορεί αυτό το μήνα να μην είμαι σε θέση να συλλάβω....Τώρα όμως που πέρασε τόσος καιρός σκέφτομαι να κάνω παρακολούθηση ωορρηξίας, όχι για να ξέρω από ποια πλευρά κάνω ωορρηξία, αλλά πότε την κάνω....γιατί μπορεί και να μην την πετυχαίνω.

Δύσκολο πράγμα, δύσκολη ψυχολογία, σε κάνει να πέφτεις συχνά...Και ο φόβος δεν ξεπερνιέται εύκολα. Κάθε βράδυ παρακαλάω το Θεό να μείνω έγκυος και αυτή τη φορά να είναι μεσα στη μήτρα το μικρό μου. Να μην είναι άτυχο και να βρει πιο εύκολα το δρόμο του. Λίγοι από τον περίγυρό μου ξέρουν τι πραγματικά έπαθα τότε..Οι περισσότεροι ξέρουν ότι απέβαλλα. Αισθανόμουν σαν έκτρωμα της φύσης, μέχρι που βρήκα το φόρουμ κι είδα ότι δεν ήμουν η μόνη που έκανα εξωμήτριο...Διάβασα ιστορίες κοριτσιών που τα κατάφεραν να μείνουν έγκυες μετά από εξωμήτριο και πήρα θάρρος. Μπορεί να γίνω κι εγώ κάποια από αυτές, ποιος ξέρει;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margi μου δεν θελω να μου στεναχωριεσαι δοξα το Θεο παιδακι μπορουμε να κανουμε και θα το κανουμε!!! Μπορει τους προηγουμενους 6 μηνες να μην εκανες απο την σωστη πλευρα αλλα παντα γυριζει ο τροχος και εγω το νιωθω θα ερθει η σειρα μας!!! μπορει να αργησαμε (εσυ με την μια σαλπιγγα και εγω με τον τεραστιο κυκλο) αλλα τωρα θα δεις όλα θα αλλαξουν!!! Το νιωθω οτι ερχετε η σειρα μας!!!! :D:D:D:D

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο το μηνα να ξερεις ειμασταν πολύ κοντα τον επομενο μπορει και να το ακουμπισουμε και μεχρι να φυγει το καλοκαιρι θα μιλαμε για αλλα πραγματα μονο μην κλαις και στεναχωριεσαι η ασχημη ψυχολογια κανει τα πραγματα δυσκολότερα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, τι μου κάνετε;

Δεν είχα πάει για μπάνιο, αν και πολύ θα το ήθελα.

Έχω κάτι μαθητές, που δίνουν τον Ιούνιο για Β2 στα γερμανικά και τους κάνω μάθημα και Σάββατο και Κυριακή.

Χθες αναστατώθηκα πάρα πολύ, δίπλα μου μένουν κάτι οικογενειακοί φίλοι μας, πολύ καλά παιδιά.

Ο άντρας της κοπέλας, περίπου 41-42 ετών έπαθε κρίση επιληψίας για πρώτη φορά στη ζωή του και μας φώναξαν για βοήθεια.

Η γυναίκα του ήταν τόσο τρομαγμένη, το πόσο την συμπόνεσα δεν λέγεται.

Τώρα ο άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο στην Αθήνα και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, η γυναίκα του γέννησε στις 3 Μαϊου το 5 τους παιδάκι.

Τελοσπάντων σας ψυχοπλάκωσα!!!!

Παρακαλάω ό,τι μας βρίσκει να είναι πάντα περαστικό για όλο τον κόσμο.

Κοριτσάκια μου θα γίνετε μανούλες, σας το υπόσχομαι!!!!

Είναι σίγουρο!!!

Θα έρθει όταν θα χαλαρώσετε και δεν θα το περιμένετε!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Την κόρη μου την συνέλαβα με τη μια (έσπασε το προφυλακτικό και ήμουν και πολύ μικρή) , τον γιο μου τον συνέλαβα μετά από προσπάθειες περίπου 6 μηνών.

Στην αρχή νόμιζα, επειδή είχα μείνει τόσο εύκολα έγκυος στην κόρη μου, ότι με το που θα είχα την πρώτη μου έλευθερη επαφή με τον άντρα μου, ότι κατευθείαν θα έμενα έγκυος ( το ξέρω ότι φυσικά ήμουν ούφο, που νόμιζα έτσι), αλλά μάλλον μου έμεινε ως εντελώς λάθος πεποίθηση λόγω της τόσο εύκολης σύλληψης της κόρης μου.

Όταν λοιπόν αδιαθέτησα κανονικότατα μετά από τον πρώτο μήνα των ελεύθερων επαφών, με έπιασε μια μανία ότι κάτι μου συμβαίνει και ότι μπορεί να φτάιει ο άντρας μου (η κόρη μου είναι από τον πρώτο μου έρωτα, που παντρευτήκαμε λόγω εγκυμοσύνης, αλλά στην πορεία τα πράγματα δεν πήγαν καλά και ( ευτυχώς ) χωρίσαμε.

Άρχισα να ρωτάω τον άντρα μου για το σπέρμα του και να του λέω ότι εγώ μένω εύκολα έγκυος και μετά μου έγινε για κανά 4μηνο εμμονή, μέχρι που κατάλαβα ότι γινόμουν πολύ καταπιεστική με όλους και παράτησα τις προσπάθειες και χαλάρωσα.

Μετά από 2 μήνες έμεινα έγκυος την 23 μέρα του κύκλου μου.

Ειλικρινά σας καταλαβαίνω και συμπάσχω, αλλά θέλω να μου είστε αισιόδοξες!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Ναι, Μάγδα μου, θα τα καταφέρουμε!!!Κι εγώ έχω αρχίσει να το πιστεύω. Από τους 9 μήνες που προσπαθώ 2 φορές επιβεβαιωμένα έκανά ωορρηξία από την καλή πλευρά. Εχω άλλες 3 μέχρι να κλείσω 12 φορές. Μακάρι να γίνουν όλες από δεξιά και να τα καταφέρω να το πιάσω. Θα τα καταφέρουμε όλες μας. Είμαι αισιόδοξη πως κάποια στιγμή θα κάνω ένα παιδάκι. Πού θα πάει...Θα με θυμηθεί ο πελαργός.....

Παράθεση πώς βάζω;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πατας την qoute που ειναι κατω δεξια!!!!

Ετσι σε θέλω αισιοδοξη!!!

Εβαλα στοιχημα με τον αντρα μουαυτος ελεγε οτι ειμαι εγκυος και εγω ελεγα οτι δεν ειμαι και κερδισα!!!! και ετσι φετος θα παω 2 φορες διακοπές απο 3 - 4 μερες!!!!

Θα κοιταξω να ειναι στην μεση του κυκλου!!!!! Αρχιζω απο Ιουλιο!!!! Αααα θα μου αγορασει και καινουργιο μαγιο:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...