Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Aχ κοριτσάκια μου, άλλες περιμένετε τώρα σουσαμάκια και άλλες σαν κι εμένα έχουν τα δάκρια σαν κορομιλάκια:P:p:p

Με συγκινείτε!!!

Κι αλλες κανουν ονειρα για σουσαμακια,

Κι αλλες τρωνε μηλαρακια! Χι χι! Α,αρχοντουλα, οτι νιωθω το λεω. Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε που ελεγε κι ο δρακουμελ? Για να μεινω εντος θεματος,θα γραψω πως εμπνευστηκα το μηλιτσα. Ειναι η μικρη αδελφουλα της φραουλιτσας,χι χι!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α,βασδελη,τωρα που το θυμηθηκα,εχεις ιδια πητ με την ελενιτσα μας! Το θυμαμαι γιατι ειναι χαρακτηριστικη ημερομηνια. Του αγιου Αντωνιου,μια μερα πριν τη γιορτη του πατερα μου.

Καλε ποσες καθηγητριες? Εγω σας ζηλευω για τρεις λογους. Ιουνιος, ιουλιος,αυγουστος.

Καληνυχτουδια...

Ναι, 17-01-11 μου είπε ότι έχω ΠΗΤ, του Αγίου Αντωνίου!!!

Μα πού είναι πια η Ελένη; Πόσες μέρες κάνουν εκεί να φτιάξουν Ελληνικό πληκτρολόγιο σε χρήση;

Μηλίτσα, τον Ιούνιο μην τον υπολογίζεις.... ξέρεις τι τρέξιμο και δουλειά έχει με τις εξετάσεις και τα διορθωματα και τις βαθμολογίες; Όλοι οι καυγάδες στους συλλόγους τότε γίνονται....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli μου τις καλυτερες ευχες μου και απο εδω για το φασολακι και τη μανουλα του.

Αρχοντουλα κααλωσορισες στο παρεακι και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Μηλιτσα μου χαθηκαμε,δεν σε πετυχαινω ποτε,τι κανεις κοριτσακι μου.

Μαριαεφη μου ευχομαι τα δυσκολα να περασαν να προσεχεις τον εαυτο σου κοριτσακι μου και μας λειπεις.

Καλο σαββατοκυριακο κουκλες,καλα να περασετε οτι κι αν κανετε!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα...Ξύπνησα με δυνατούς πόνους περιόδου...Βέβαια δεν έχει κάνει ακόμη την εμφανισή της η ακατανόμαστη, αλλά καλομελέτα κι έρχεται. Μαγδούλα, τι έγινε με τα καφέ; Ελπίζω να σταμάτησαν....Ο άντρας μου πήγε για ψάρεμα κι είμαι μοναχούλα...Εβλεπα χθες στον ύπνο ότι μπήκα σε μια εκκλησία και προσκύνησα μπροστά σε μία εικόνα, παρακαλώντας το Θεό να μου χαρίσει ένα παιδάκι...Μακάρι να εισακουστούν οι προσευχές που κάνω τόσο στον ξυπνιο, όσο και στον υπνο....

Μηλίτσα και μένα τον μπαμπά μου Θανάση τον λένε...Κι εγώ από μικρή περιμένα πως και πως αυτή την ημερομήνια, να έρθει κόσμος στο σπίτι, να μαγειρέψει η μαμα πολλά ωραία φαγητα....Πώ, πώ τι ωραίες εποχές! Τώρα έχουμε απομακρυνθεί ακόμα κι εμείς που ζούμε στην επαρχία....

Αρχοντούλα, να σου ζήσουν τα παιδιά σου! Γιατί όμως είσαι τόσο ευσυγκίνητη; Πες και σε μένα γιατί εγώ δεν πολυπαρακολουθώ τα υπόλοιπα θεματάκια και δεν σε ξέρω.

Μανουτίτα, έχεις χαθεί. Να μπαίνεις πιο συχνά. Φιλιά....Θα περιμένω τον άντρα μου. Θα γελάσω παλι πολύ όταν τον δω να έρχεται με άδεια χέρια...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλοσώρισματα!!!!

margi μου θα γίνεις μανούλα, η Παναγίτσα σίγουρα θα ακούσει τις προσευχές σου.

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, μόνο να μην μου αγχώνεσαι!!!!

Εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη, γιατί είμαι τρομάρα μου πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική και αυτό έχει τα καλά του, αλλά και τα μεινονεκτηματά του, διότι πληγώνομαι εύκολα και στενοχωριέμαι.

Θα τα ξανά πούμε!!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Διαφημίσεις

Margi μου να εισαι σιγουρη πως θα εισακουστουν οι προσευχες σου κοριτσακι μου,το μονο που εχουμε να κανουμε ολες μας νομιζω,ειναι να χαλαρωσουμε λιγο και τοτε ολα θα γινουν(τα λεω για να τα πιστψω κι εγω ).Μπορει να μεινει ο πονος βρε κι η "κοκκινοσκουφιτσα" να προσπερασει.Αντε καλη ψαρια να εχει ο καλος σου.

Αρχοντουλα κι εγω μια απο τα ιδια,πολυ ευσυγκινητη κι ευαισθητη ειμαι,στο τελος κατανταει αστειο,παντου συγκινουμαι,ειτε γαμος,ειτε βαφτιση(ευαισθητο θεμα,οσο να'ναι).Για την τηλεοραση δε και το διαβασμα,ο αντρας μου συνεχως με πειραζει.......Τι να κανουμε ομως ο ανθρωπος δεν αλλαζει:wink:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα δεν γραφω και πολυ εδω αφου με εχουν ξεμυαλησει οι διπλανες χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σας διαβαζω καθε μερα ομως.

Βασδελη μου με το καλο να ερθει το παιδακι σου κουκλιτσα μου.....

Μαργκι μου θα ερθει το σπορακι σου σιγουρα η μεγαλοχαρη θα ακουσει τις προσευχες σου.

Αρχοντουλα καλως ηρθες

Aχ βρε κορίτσια, τι να πω...Κι εγώ είμαι ευσυγκίνητη τώρα τελευταία και ολίγον τι......ζηλιάρα! Ηρθε πριν λίγο η ξαδέλφη μου που με την κόρη της έχουμε την ίδια ηλικία. Η κοπέλα έχει ένα παιδάκι 2,5 χρονών και μας έλεγε λοιπόν η ξαδέλφη μου ότι τώρα θα βάλει μπροστά για δεύτερο...Λογικό. Δεν είπε και τίποτα η γυναικα. Κι εκεί που το συζητούσε με τη μάνα μου, λέγοντας ότι δεν μένεις κι όταν το θελήσεις έγκυος, εγώ σηκώθηκα και πήγα στην κουζίνα να φτιάξω καφέ, γιατί ήξερα πως αν έπαιρνα μέρος στη συζήτηση ή θα έβαζα σαν χαζή τα κλάματα ή θα έλεγα καμιά κακία, όταν άκουγα να λένε ότι η κοπέλα δεν θέλει δεύτερο και ο άντρας της την πιέζει.....Ε, όταν έφτιαχνα καφέ τι σκέψεις με κατάκλυσαν, ρε κορίτσια...Οτι όλα τα κορίτσια που ξέρω έχουν παιδιά, ξεκίνησαν προσπάθειες μετά από εμένα, απέκτησαν μωρά και τρελαίνομαι στην σκέψη ότι κάποιες θα μείνουν ξανά στα δεύτερα και τρίτα τους κι εγώ ακόμη θα προσπαθώ...Γίνομαι ζηλιάρα και κακιά και δεν το θέλω, αλήθεια δεν το θέλω. Πώς θα γίνει να μην με νοιάζει;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα. Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην μπαινω πρωινα,ετσι μανουτιτι δυσκολα θα συντονιζομαι με του πρωινου ρεπερτοριου αλλα σημερα κανω εξαιρεση γιατι εχω νεα απ το ελενακι μας! Σας τα γραφω κ βγαινω. Μαργκι,μη ξενοιασεις,αλλη ωρα θα σου γραψω μακροσουρτη,χι χι! Ερχονται τα νεααα..

ένα μήλο την ημέρα...

το ελενακι μας θα παει την Τριτη στο γιατρο. Αν δε μπει ως τοτε,θα σας γραψω τα νεα της. Εχει φτιαξει το πισι,απλα λειπει σε αδεια και δεν ειναι σπιτι γιαυτο δε μπαινει. Περασε στο διαγωνισμο! Μια χαρα ειναι! Της λειπουμε πολυ,εχετε την αγαπη της.Αυτα,συγγνωμη που βγαινω ετσι αλλα βιαζομαι. Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Μπράβο το Ελενάκι! Εχετε παρατηρήσει ότι όταν συμβαίνει κάτι καλό ακολουθούν και άλλα;;; ( το ίδιο και με τα κακά, δυστυχώς ). Κα΄τι μου έλεγε ότι θα περνούσε. Τι ωραία! Πριν ένα μήνα ετοιμαζόταν το Ελενάκι να έρθει Ελλάδα για εξωσωματική και είχε τόσο άγχος για την εξεταστική! Και τώρα ένα μήνα μετά, είναι έγκυος και έχει περάσει στο διαγωνισμό. Κάτι τέτοια μας δίνουν χαρά και δύναμη να προχωρήσουμε και οι υπόλοιπες. Ακούς Μάγδα;;;

Μηλίτσα, έπεσα λίγο εκείνη την ώρα ( από χαζομάρα, ξέρω) αλλά τώρα είμαι μια χαρά. Εφτιαξα τις ντουλάπες, βρήκα ένα άσπρο παντε΄λόνι που το έιχα από φοιτήτρια. Εκεί που ετοιμαζόμουν να το πετάξω, λέω " δεν το δοκιμάζω";; Κορίτσια, θαύμα. Μου έκανε! Και ήτσν πολύ ωραίο πάνω μου. Το κράτησα κι έκανα του κόσμου τις πρόβες με τι μπλουζάκι να το βάλω να μην φαίνεται η κοιλιά μου. Μια χαρά τα συνδύασα. Οπότε λέω " Τι χαζή που είμαι και στενοχωριέμαι! Θα έρθει το καλοκαιράκι, θα πάω Λευκάδα, θα παω Αθήνα, θα δω τη Μηλίτσα και σίγουρα και καμια άλλη από εσάς, θα πάω Μυτιλήνη, θα γυρίσω άφραγκη αλλά ανανεωμένη....τέλεια θα τα περάσω. Κι από Σεπτέμβρη ξαναρχίζω να αγχώνομαι..."

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αυτές οι ενάλλαγες στη διάθεση πάντως είναι απίστευτες. Εκεί που πέφτω ανεβαίνω ξαφνικά και το αντίστροφο...Για το Δαφνί έιμαι

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σας απο το Δαφνή ειμαι ηρθα για να μαζεψω μια θεοτρελη!!!!!!!!!

Για να εχω παρεα μέσα!!!:):):):)

Vasdeli μου υπεροχα τα νεα σου και πανεμορφο το τικεράκι!!!!!

Μηλίτσα πολύ ωραια τα νεα της ελενιτσας αντε να αρχισει να ξαναμπαινει στο Forum γιατι μας ελειψε!!!!

Αρχοντουλα καλως ορισες!!!!

Manoutita και Αννουλα απο μια απουσία!!!

Στελλιτσα μου τι κάνεις?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...