Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

αχ,τελειωσε το δυσκολο μερος της ημερας μου. Τακτοποιησα καποιες εκκρεμοτητες κι ειμαι πιο ξενοιαστη. Αυριο καμμια εξω δουλεια,χι χι! Θα ασχοληθω με το αχουρι μου! Μαριαεφη,τι κανεις? Βασδελη με το πμ σε ξεμπερδεψα? Γιατι σημερα μπερδευτηκα κι εγω. Το μαρακι μας τελικα νοσηλευεται για τους εμετους? Στελλιτσα,μια απ τα ιδια,ψηθηκα κι εγω. Μαργκι,μαγδουλα,στελλιτσα,ngeο κι ολα τα κοριτσια,μακαρι να μαθαινω νεα σας απ τις εγκυουλες 2011! Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα και απο εμενα,

εγω αργησα σημερα γιατι πηγα αργα για επιτηρηση και μολις τελειωσαμε φαγητο, η μικρη και ο αντρας υπνο και εγω θεματα για αυριο που δινουν τα καλουδια μου!!!

αχ margi και magda μακαρι, δεν ξερω αλλα εχω μια ελπιδα οτι εμεις θα παμε ολες πακετο...

μηλιτσα απορω και εγω οχι μονο με εσενα αλλα και με ολες τις μητερες που δουλευουν τοσες ωρες και τρεχουν και για ολα τα αλλα...ηρωιδες!!!

τα λεμε και μετα

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Γεια σας κορίτσια! Μόλις καθισα...Ασχολούμουν με μαγειρική όλο το απόγευμα....Εφτιαξα κουλουράκια κανέλας ( συνταγή της Αργυρώς ). Μου έγιναν καταπληκτικά. Λες, Μηλίτσα, η mariaefi να νοσηλεύεται; Μέρες έχει να μπει...Νgeo τι ειδικότητα έχεις; Εγώ ΠΕ 02 (Φιλολόγων). Δεν έχω πολύ τρέξιμο φέτος, γιατί δεν πήραν αναπληρωτές ως επιτηρητές ούτε ως βαθμολογητές, οπότε είμαι χαλαρή.

Είμαι στην 26η μέρα. Τον προηγούμενο μήνα το μεσημέρι της 28η είχα δει λίγο αίμα και την 29η ήρθε. Οπότε... όπου να' ναι έρχεται...Ο άντρας μου νομίζει ότι είμαι γιατί είδε στον ύπνο του ότι εκεί που νομίζαμε ότι δεν είμαι, ξαφνικά διαπιστώσαμε ότι είμαι! Ονειρεύεται ο καημένος....

Μηλίτσα να ξεκουραστεις αυριο. Κοίτα μην αρχίσεις να τρέχεις πάλι σαν την τρελή!

Μάγδα, ξεκουράζεσαι κοριτσάκι μου; Καλά έκανες και πήγες στους γονείς σου. Να ηρεμήσεις λίγο κι εσύ...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα κοριτσια!!!

Ευχομαι συντομα να μαθουμε όλες ευχαριστα πολύ πλακα θα εχει!!!

Margi μου πολύ μοιαζουμε και εμενα ο αντρας μου πριν λιγες μερες με κοιτουσε εκει που αλλαζα και μου λεει οτι ειμαι εγκυος και οτι θα μου πει μετα απο που το καταλλαβε αλλα εγω δεν ειδα να αλλαζει κάτι πανω μου και στεναχωριεμαι που αυτη την φορα ελπίζει γιατι μετα θα απογοητευετι πολύ!! Εγω κραταω παντα μια επιφυλαξη για να μην πληγωθω αλλα αυτην την φορα ο αντρας μου κανει όνειρα και εγω στεναχωριεμαι!!! Παντα ειναι πολυ προσγειωμενος και δεν δειχνει οτι βιαζετε αλλα δεν ξερω τι τον επιασε αυτη τη φορα εγω το προηγουμενο μηνα που ελπιζα μου κοστισε αρκετα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπερα κοριτσια, πως ειστε; η μαρια τι κανει βρε παιδια; καλα ειναι;

margi ειμαι πληροφορικης και μεχρι τελος εχουμε πολυ τρεξιμο. ειμαι στις πανελληνιες στους φυσικως αδυνατους και κανω ολη τη χαρτουρα στον υπολογιστη, σχολειο, μερα παρα μερα επιτηρησεις, βαθμους να περασω, αστα, κουραγιο, 1 μηνα ακομη!

αχ κοριτσια μακαρι να ειστε εγκυες, μαγδα, μπορει κατι να ξερει ο αντρας σου...

τα λεμε και μετα

μηλιτσα καλα; vasdeli ολα οκ; η ελενη καλα;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Ήρθα κι εγώ η Αγγλικού!:P ΠΕ06 είμαι στη β/μια!Σαν πολλές μαζευτήκαμε εδώ!!!:D

Λοιπόν έχω νέα για το mariaefaki...

Πέρασε ζόρικα τις προηγούμενες μέρες, είχε 10 εμετούς την μέρα (υπερέμεση κύηση), έχασε 5 κιλά και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για να μην αφυδατωθεί, το πουλάκι μου! Τώρα όμως είναι καλύτερα, γύρισε στο σπιτάκι της...για' αυτό έχει μέρες να φανεί....Mariaefako βάστα γερά!

Εγώ από την άλλη σήμερα στις 7 πάω στον γυναικολόγο και εύχομαι να έχω ευχάριστα να σας πω το βράδυ...:P

Μάγδα,ngeo23 και margi εύχομαι να είστε εγκυούλες!!!:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Τι αλλο να ειναι!!!

Ουτε ξερω ποτε περιμενω περιοδο!!! Ο γιατρος μου ειχε υπολογισει ΣΚ οτι εγινε ωορηξια!! Μαλλον ειναι ενας χαλια κυκλος!!! Εχω και ενα πονοκεφαλο απο την στεναχωρια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδούλα μου, μη στενοχωριέσαι. Μπορεί και να σταματήσουν τα άτιμα τα καφέ...Πού το ξέρεις;;; Κι εγώ μάλλον δεν είμαι...Τι μάλλον! Σίγουρα! Μέτρησα τη θερμοκρασία. Προχθες το βράδυ ( 25η μέρα) είχα 37,3. Χθες (26η) 36,9 και σήμερα ( 27η) το πρωί 36,5 ( κλάψ! κλάψ). Κι ο πόνος περιόδου συνεχίζει. Αυριο, μεθαύριο σίγουρα πράγματα, μου'ρχεται...

vasdeli, περιμένουμε νέα σου. Περαστικα στη μαριαεφη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα τι κάνετε? Ζεστη και σήμερα. Το παιδακι μου δεν ανεχεται τις κάλτσες του και τις βγάζει. Αντε να περάσεη εβδομαδ να πάω στον γιατρό να δω αν έχω αυγο....

Περαστικά Μαριαεφη!

στελλιτσα καλησπερα, σε ξεχασα πριν...εχει οντως απιστευτη ζεστη!η μικρη μας ολο με νερα παιζει!ψαχνω για ενα παιχνιδι στα elc που εχει για νερο και αμμο, το ειχα δει παλια, τωρα δεν ξερω αν θα το βρω και το site τους αργει πολυ

Γεια σας κορίτσια!

Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ!

Ακούσαμε και καρδούλα, και την είδαμε να πάλλεται!!! Ήταν τόσο μαγευτικό!

Μου έδωσε ΠΗΤ για 17-1-11. Είμαι 6 εβδ. και 4 ημ!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...