Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

καλα τι εγινε,ποιοι αποκλειστηκαν και γιατι (κουτσομπολα!!!)

αχ αυτο το αγχος θα μας φαει!!!καλα και εμενα ο δικος μου ουτε να το σκεφτει να κανει εξεταση αλλα συγγνωμη δεν θα μου τη γλυτωσει...εχω βαρεθει την κλασικη σκεψη των αιωνων πριν οτι φταει η γυναικα για ολα. σε λιγο θα μας πουνε οτι το οτι κανουν κοριτσια φταιμε εμεις (το λεω γιατι ο δικος μου θελει αγορι...εγω παλι θελω παλι κοριτσι)

που ειναι οι γονεις σου και θα πας;

πως περασατε οι υπολοιπες;αντε αυτη η βδομαδα ειναι κουτση τουλαχιστον για εμας τους εκπαιδευτικους.οι υπολοιποι; δουλευατε χθες γιατι ολα τα μαγαζια πλην σουπερ μαρκετ ηταν κλειστα.

τα λεμε και μετα

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Γεια σας! Ποιοι αποκλείστηκαν;Τι έγινε;Θέλω να μάθω...Ψοφάω να μάθω. Οπως βλέπεις ngeo 23, υπάρχουν πολλές κουτσομπόλες εδώ μέσα!

Μάγδα, πώς γίνεται να έχεις ωορρηξία κάθε Σαββατοκύριακο; Δύο πράγματα θα συμβαίνουν : ή ένας από τους γιατρούς έκανε λάθος ή έκανες δύο φορές ωορρηξία, πράγμα που σημαίνει ότι οι πιθανότητες για μωρό ήταν αυξημένες. Πάντως δίκο έχει η vasdeli...να μην μετράμε γόνιμες δηλαδή.

Ngeo, θύμισέ μου κάτι. Εχεις παιδάκι; Δεν το θυμάμαι καθόλου. Κι εγώ θα στείλω τον δικό μου για εξέταση. Να ξέρουμε τι γίνεται και αναλόγως να κινηθούμε. Αλλά, ρε κορίτσια, οικονομικά δεν είμαστε καθολου καλά και αυτό με αγχώνει, γιατί αν ( ο μη γένοιτο) πρέπει να παρέμβουμε στη φύση και να προσπαθήσουμε μέσω επιστήμης, δεν τα βγἀζουμε πέρα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Στελλιτσα, τόσο περίπου στοιχίζει η σπερματέγχυση; 300ευρώ; Νόμιζα ότι ήταν παραπάνω. Μία φίλη μου που ήθελε να κάνει σπερματέγχυση στο νοσοκ. Ιωαννίνων της είπαν γύρω στα 500. Μού έλεγε ένας συνάδελφος ότι προσπαθούσε πολύ καιρό με τη γυναίκα του, μετρόύσαν μέρες κι όλα αυτά που κάνουμε εμείς. Μόλις σταμάτησαν να μετράνε έμεινε έγκυος! Πώς όμως να τις βγάλουμε από το μυαλό μας; Εγώ χωρίς να μετράω ξέρω ακριβώς σε ποια μέρα είμαι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και πέτυχε από την πρώτη σπερματέγχυση που κάνατε; Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σπερματέγχυση γίνεται όταν έχει πρόβλημα η γυναίκα αλλά το σπέρμα του άντρα είναι καλό;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα. Ξερω,ειμαι ασυγχωρητη που εξαφανιζομαι. Μαγδουλα μου,καλα να περασεις! Βασδελη μου,σε λιγο θα σου στειλω πμ. Μαργκι μου,αν ο ανδρας σου ειχε σοβαρο προβλημα δε θαχες μεινει ποτε εγκυος. Η σπερματεγχυση απ οσο ξερω βοηθα το σπερμα που το δυναμωνουν,διαλεγουν τα καλα σπερματοζωαρια ετσι βοηθα τον ανδρα πιο πολυ. Και τη γυναικα ομως,γιατι ο γιατρος συνηθως με αγωγη ελεγχει τον κυκλο κ προγραμματιζει ποτε θαχεις ωορρηξια. Αρα γινεται πιο συντονισμενα η αποπειρα συλληψης. Επιστρεφω.

ένα μήλο την ημέρα...

αχ,δε μπορω να συγκεντρωθω να σας γραψω. Ειμαι λιγο πιεσμενη. Μια εξυπηρετω,μιλουσα και 15 λεπτα με τον αδερφο μου για κληρονομικα κ τετοια. Αυτες τις μερες εχω πολλες εξω δουλειες. Αυριο πειραια,σαλαμινα. Μετα μαγαζι. Και δουλειες δουλεια παντα. Απο βδομαδα αθηνα κ κορυδαλλο εφορια. Κι οτι αλλο βγει παλι. Βγαινω,τα λεμε,πολλα φιλακια.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

A, ρε Μηλιτσα, τι τρέξιμο κι αυτό!!! Εσυ δεν παίρνεις ούτε ανάσα. Χαρα στο κουράγιο σου. Εγώ είμαι πολύ άνετη αυτές τις μέρες. Δεν πάω σχολείο γιατι δίνουν πανελληνίες ακόμα, οπότε κάθε Τρίτη και Πέμπτη είναι ανοιχτά τα σχολεία για τις ενδοσχολικές εξετάσεις. Ετσι, ξεκουράζομαι για τα καλά. Βρίσκομαι στην 24η μέρα του κύκλου. Από 26η ως 29η θα αδιαθετήσω λογικά. Εχω μία κρυφή ελπίδα μήπως και δεν γίνει αυτό...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κορίτσια να 'μαι και εγω!!!

Βρηκα ευκαιρία να σας γραψω απο το χωριο!!!

Τα νέα μου εχουν ως εξής, εχω 5 μερες που το εντερακι μου με στελνει τουαλέτα και η κοιλίτσα μου ποναει πάνω πανω και κατω κατω κυριως δεξια στην μητρα!!! Απο την μια λεω μπας αλλα μαλλον κρυωσε η κοιλίτσα μου!!!! Τωρα περιοδο δεν ξερω πότε περιμένω ο γιατρος μου λεει αυτο το ΣΚ ο αλλος που επισκευτικα την Τριτη για τυπικο ελεγχο μου είπε το άλλο ΣΚ!!!! θα δούμε.....

Μηλίτσα μου πολύ τρεξιμο!!! ουφ κουράστικα..... μα ποτε δεν σε πετυχενω μέσα!!!

Μαρgi μου και εγω εχω μια κρυφη ελπίδα δεν ξερεις πόσο θα χαρώ να μαθω νεα σου ευχαρηστα!!! Φαντάσου να ειμαστε μαζί!!! θα κλαιω απο την χαρά μου!!!

Σου στέλνω όλη την θετικη μου ενέργεια+++++++++++++++++++++++++

Αντε να ακολουθησουμε το Ελενάκι και την Vasdeli στις μανουλες Ιαν!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...