Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια μαγδουλα! Καλημερα σε ολες! Τωρα μπερδευτηκα ποτε θα παει στο γιατρο η ελενιτσα. Δυο βδομαδες απ το πρωτο ραντεβου. Στελλιτσα,τι κυκλο εχεις? Η δεν εχει στρωσει ακομα? Παντως εγω που ειχα 28 ημερων,γιατι τωρα εχει γινει μπουζουκι,οταν εκανα παρακολουθηση με υπερηχο με ξεκινουσε 10η ημερα. Γιατι καμμια φορα η ωορρηξια γινεται νωριτερα και η γιατρος φοβοταν μην τη χασουμε. Ο θηλασμος τελικα εμποδιζει τη συλληψη? Ο αποκλειστικος απ οσο ξερω μονο. Οπου ναναι ετσι κι αλλιως θα αρχισεις να δινεις φρουτα,αρα δε θα θηλαζεις αποκλειστικα. Ετσι νομιζω,διορθωσε με αν κανω λαθος.

Κατα τα αλλα,παω να κανω δουλιτσες πριν παω δουλεια. Τι πρωτοτυπο,θα πειτε. Φιλακιααα

ένα μήλο την ημέρα...

Καλησπέρα! Βρίσκομαι στην 23η μέρα του κύκλου και ξεκίνησαν από το μεσημέρι και μετά πονάκια περιόδου :( Δεν τη γλιτώνω ούτε αυτό το μήνα...Μ' εχουν πιάσει κάτι νεύρα. Τι στο καλό δεν μένω έγκυος!!! 8 μήνες προσπαθούμε και τίποτα ακόμα. Μόλις αδιαθετήσω θα πάει ο άντρας μου για σπερμοδιάγραμμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω άσχημη διαίσθηση. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά φοβάμαι ότι έχω δρόμο μπροστά μου. Και δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές. Εχουμε απογοητευτεί πολύ..Γιατί να πρέπει να είναι τόσο δύσκολο για μας ρε γαμώτο!!! Σορυ για τη διάθεση, αλλά όλο το μήνα έχω ελπίδες και μόλις φτάνω στην 22η-23η μέρα και αρχίζει να με πονάει η κοιλιά, προσγειώνομαι απότομα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα

τι κανετε;εμεις σημερα περασαμε τελεια, μαγειρεψα χθες με σκοπο να παμε για καφε σημερα. μλησα με καποιους και τελικα κανονισαμε με κατι φιλου ςπου εχουν μωρακι 40 ημερων να παμε σε ενα παραθαλασσιο στα κοντα για καφε. Ο καφες εγινε και φαγητο και παγωτο, η μικρη βεβαια κλαταρε μετα αλλα ηταν πολυ τελεια, μπυριτσα, καφεδακι, θαλασσιτσα, μια χαρα!!!το φαγητο που εκανα θα το φαω αυριο, τουρλου, τρωγεται εεεε;;;;

η ελενη καλα;

margi σε νιωθω κατα το ημισι γιατι εχω εχω ενα και ταλαιπωρουμαι για το 2ο...απορω γιατι...θελω να ξερω τι φταιει και αν μπορω να κανω κατι να το διορθωσω. μη στεναχωριεσαι, ολες απο εδω θα τα καταφερουμε!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Βρίσκομαι στην 23η μέρα του κύκλου και ξεκίνησαν από το μεσημέρι και μετά πονάκια περιόδου :( Δεν τη γλιτώνω ούτε αυτό το μήνα...Μ' εχουν πιάσει κάτι νεύρα. Τι στο καλό δεν μένω έγκυος!!! 8 μήνες προσπαθούμε και τίποτα ακόμα. Μόλις αδιαθετήσω θα πάει ο άντρας μου για σπερμοδιάγραμμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω άσχημη διαίσθηση. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά φοβάμαι ότι έχω δρόμο μπροστά μου. Και δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές. Εχουμε απογοητευτεί πολύ..Γιατί να πρέπει να είναι τόσο δύσκολο για μας ρε γαμώτο!!! Σορυ για τη διάθεση, αλλά όλο το μήνα έχω ελπίδες και μόλις φτάνω στην 22η-23η μέρα και αρχίζει να με πονάει η κοιλιά, προσγειώνομαι απότομα.

Αν το αποφάσησε ο άντρας σου να πάει μην το καθηστερειτε. Να δειτε τι ειναι. Εμενα μου πήρε 6 μήνες να τον πείσω να πάει...;)

Margi μου αφου σου μπηκε στο μυαλό να το κάνεις!!!

Αλλα τα πονακια που λες ειναι και συμπτωμα εγκυμοσυνης, για θυμησου την Μαριαεφη και την vasdeli και οι δύο ειχαν πονάκια περιοδου και λέγανε οτι μαλλον δεν ηταν και δες τωρα και οι δυο ειναι εγκυουλες και θα ακολουθησουμε και εμεις!!!!

Μην απογοητευεσε απλα μπορει να χρειαστει καποιες φορες να το κυνηγησουμε λίγο πιο πολύ!!! Ας κανει την εξεταση ο αντρας σου και αν ειναι όλα καλά κανε και μια παρακολουθησει κυκλου ετσι απο περιεργια!!!!!

Αχ ngeo ου λιγο κρασι λιγο θαλασσα και ενα μικρο μπεμπεκι... ονειρο, αντε και του χρονου μονο που θα εχεις το δικο σου μπεμπεκι:):):)

Στελλιτσα μου γνωριζω κοριτσια που θηλαζαν και μειναν εγκυες γιατι δεν το κυνηγησαν, το αγχος παιζει μεγαλο ρολο(το λεω και σε εμενα:tongue:)!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Vasdeli γιατι αποκλειστικε??? καπου την διαβασα αυτες τις μέρες.

Εσυ τι κάνεις??

Δεν ξέρω, αποκλείστηκαν και άλλες κοπέλες, κάτι πρέπει να έγινε...

Εγώ καλά! Νυστάζωωωω συνεχώς!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαγδατο κρασακι το σκεφτηκα και εγώ αλλα δεν κάνει να πιω γιατί θα πάει στο γάλα... Χαχαχα θα μεθυσει το παιδι!

χαχαχα το ξεχασα στελλίτσα δικιο εχεις!!!!!! :D:D

Δεν ξέρω, αποκλείστηκαν και άλλες κοπέλες, κάτι πρέπει να έγινε...

Εγώ καλά! Νυστάζωωωω συνεχώς!:P

Ριξε εναν υπνάκο!!!!! Κατι εγινε αλλα δεν το καταλλαβα τι!!!

Εγω καλά ειμαι πηγα στον γιατρο του νοσοκομειο παλια εξέταση που ειχα κλεισει!!! Μου ειπε οτι ειχα ωορηξια αυτο το ΣΚ γιατι ειχα ενδομητριο παχους 9!!! αλλα την προηγουμενη Δευτερα πουειχα παει στο γιατρο μου μου ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα οτι ειχα ωορηξια το προηγουμενο ΣΚ γιατι ειχα παχος ενδομητριου 9!!! Εγω τωρα πότε περιμενω περιοδο?? ΟΕΟ???? Στις 41 μερες δεν παει παρα πολύ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλα αυτό εκανα δεν το συζητω δεν εχει διαφορα για εμενα οποτε και να εγινε απλα δεν ξερω ποτε να την περιμένω την κοκκινοσκουφίτσα!!!!

Μου φαινετε οτι θα την περιμενω και θα λεω εε την αλλη εβδομαδα και αμα ειμαι εγκυος θα παω κατευθειαν για την γεννα!!! ΧΙΧΙΧΙ

Πλακα κανω απλα νομιζω πως ηταν το προηγουμενο ΣΚ και μαλλον δεν ηταν καλή....

Αυριο φευγω ταξιαδακι θα ερθω το ΣΚ!!! Παω στους γονεις μου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...