Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

μαρακιεφη μου,υπομονη γλυκεια μου! Αληθεια,τρως φρυγανιες? Η ψωμι μπαγιατικο που βοηθα πολυ? Ωχ,τι περνας και συ! Εμενα αυτοι οι εμετοι μου ηταν αγνωστοι στην εγκυμοσυνη μου. Ο γιατρος τι ειπε? Χρειαζεται να νοσηλευτεις για ορο? Ελπιζω οχι.

Οι εγκυουλες μου τι κανουν? Βασδελιτσα,ελενακι τουρκι? Αννετ? Καλα,μαθαινω κι απ το αλλο θεμα.

Νgeο μου κ μαργκι,κι εγω εχω βαρεθει ολο δουλεια σπιτι λεω να γινω εισοδηματιας γιαυτο θα αρχισω να γραφω τζοκερ. Ξερει καμμια να μου πει ποιοι αριθμοι θα βγουν? Χι χι!

Καλως το Νικολεκακι. Τι κανουν τα ζουζουνια σου?

Μαγδουλα,στελλιτσα,τι κανετε?

Μαργκι με σοκαρεις! Τι κολπα ειναι αυτα? Κολπατζου μου εσυ! Φιλακια,τα λεμε. Τωρα που σας βρηκα,χι χι!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Margi μου αυτοι οι παλιο μυκητες σε εχουν τεντωσει!!!! :confused:

Δεν ξερω τι να πω, το ξερεις οτι ευθυνετε και η ψυχολογια σε αυτό!!! Ανεβα λίγο κοπέλα μου, εγω διαβασα ενα βιβλίο το "ΝΗΣΙ" και ηταν πολύ ωραιο!! και το περπατημα ειναι πολύ καλή ιδέα και το σινεμα και οι ταβερνες μιαμ μιαμ!!!!!

Νgeo μου και σε εσενα τα ιδια θα πώ όπως και σε εμένα!!! Πρεπει να βγουμε εξω να δουμε κοσμο να ξεκολσει το μυαλό!!! Εγω το προσπαθω παντως ξερω πως αυτων τον μηνα δεν τις πετυχα τις γονιμες(ουτε ξερω ποτε εγιναν) και ετσι δεν ελπίζω!!! Ετσι κανονισα ταξιδάκι στους γονεις μου:P:p:p

Μηλίτσα χαιρομαι που βρικες λύση!!!!:tongue:καλά εσενα σε εχω συνδιάσει με δουλειές:lol::lol:

Ελενιτσα χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς!!! Ευχομαι συντομα να ξαναερθεις στην παρέα μας!!!!!

Μαριαεφάκι μου ξεκουράσου και περιμένουμε νέα σου!!:D

Vasdelaki - stellitsa- nikolekaki-manounita τι κάνετε???

Ελπίζω μην ξεχασα καμμια!!!:tongue::tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εγω δεν το ξανακανω αυτο Στελλίτσα γιατι ειμαι πολύ ατυχη:(

Πηγα στο γιατρο την 11 και ηταν νωρις μετα πήγα στην 15 και ηταν νωρις(εχω τεραστιο κυκλο) και παω στις 21 σιγουρη οτι τωρα κάτι θα δουμε και ειχε γινει τις προηγουμενες μερες:(:(:( Ξερεις τι καταλαβα απο αυτό οτι όταν ο οργανισμός θελει να ερθει σε επαφη με το ανθρωπό του τοτε εντελως τυχαία ειναι και οι γονιμες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Στελλίτσα μου οι κάθε προσπάθειες μας φέρνουν πιο κοντά!!!!!!!!

Σου στελνω όλη την θετική μου ενέργεια!!!

Θυμάμαι και η φιλη μου δεν μπορουσε να αφησει το ζουζουνάκι για να παει για δουλεια!!! Ακομα θυμαμαι που ειχαν κανονισει να πανε διακοπές το καλοκαιρι για 3-4 μερες κοντα στην πολή τους χωρις το μωρο και δεν αντεξαν!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δεν έχω σκοπο να μου το κρατησει η πεθερα μου. Σε 1 μηνα πάω για δουλεια. Θα ρωτησω μηπως μου δώσουν καμια 'αδεια και το καθησερησω. Αν μεινω έγκυος τον Ιουνιο θα παιρνω αναρρωτικες μεχρι να γεννησω. Πηγαινα μεχρι 8 μηνων στη δουλεια με 40 βαθμους στριμωγμενη σε λεωφορεια και ειχαν και απαιτησεις.........

Γεια σας! Μαγδούλα είχαμε μέρες να τα πούμε. Ξέρεις τι νομίζω; Οτι τώρα που ηρέμησες πολύ εύκολα θα μείνεις. Μη σου πω μπορεί και να έμεινες...Εγώ εκείνη τη μέρα που υπέφερα από τη φαγούρα πήρα τη νέα μου γιατρό να μου πει τι να κάνω. Αυτή ήταν ανενδοτη: είπε ότι απακλείεται να είναι μύκητες, με έβαλε να πλυθώ με χαμομήλι και είπε να μην ανησυχώ γιατί θα ήταν πολύ πιθανό υπερεκκριση υγρών. Κορίτσαι, την παραδέχτηκα...Την άλλη μέρα τίποτα. Είχα συνέλθει. Αν είχα την παλια γιατρό θα μου έλεγε να πάρω sporanox και να βάλω αλοιφές. Τελικά είναι μεγάλο θέμα ο γιατρός.

stellitsa από τον οαεδ δεν μπορείς να πάρεις την εξάμηνη άδεια που δίνει; Ή την έχεις πάρει ήδη; Ψάξ'το πάντως. Δίνει 740 το μήνα....

Ελενη χρόνια πολλ'α και από μένα. Πότε θα μπει βρε παιδιά;;

Μηλίτσα μου, τι κάνεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καλησπερουδια! Δουλευα το πρωι,κοιμηθηκα λιγακι και ξυπνησα! Βασδελη, elmacik με λεει ο ανδρας της ελενιτουρκι. Στα τουρκικα μηλιτσα σημαινει. Ομως αμεσως μετα το μετανοιωσα και ζητησα συγγνωμη απ τον αρμοδιο συντονιστη και υποσχεθηκα να μην ξαναχρησιμοποιησω. Απλα εγραψα ενα μυνημα μεσω του γιου του ανδρα μου και δεν ηθελα να με μαθει μηλιτσα,γιατι μετα δε θανιωθα τοσο ανετα να γραφω εδω. Μαργκι,με την ελενιτσα μας μιλησα χθες το πρωι. Εχετε ολες την αγαπη της. Σας γραφω τα νεα της

ένα μήλο την ημέρα...

μια χαρα ειναι το κοριτσακι μας. Εχει πλακα που ο ανδρας της λεει. Πες στη μηλιτσα που τα ξερει ολα να μας πει το φυλο του παιδιου. Ανυπομονει να πανε στο γιατρο. Δεν κρατιεται ο ανθρωπος! Ομως θα παει σε δυο βδομαδες απ την πρωτη επισκεψη. Μαλλον την Πεμπτη,δηλαδη. Περιμενει και τα αποτελεσματα του διαγωνισμου αλλα αργουν. Ειναι αισιοδοξη πως περασε. Ερχομαι σε σας,τωρα.

Μαργκι,πολυ καλη η νεα γιατρος σου! Μπραβο.

Στελλιτσα,γιατι δε σκεφτεσαι σπερματεγχυση σε φυσιολογικο κυκλο,να μην παιρνεις ορμονες εκτος ισως απο ελαχιστες? Τωρα για τις γονιμες καλυτερα να τις βρεις με υπερηχους,αφου θα μπεις σε ολο αυτο. Ειναι η πιο σιγουρη μεθοδος. Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

στελλίτσα, ο οαεδ δίνει το ίδιο ποσό σε όλα τα κορίτσια, ανεξαρτήτως τι μισθό παίρνουν στη δουλειά τους; Γιατί εμένα η φίλη μου που παίρνει 950 στη δουλειά της, της είπαν πως θα παίρνει 740 από τον οαέδ.

Μηλίτσα, τι κιαν χρησιμοποίησες το συγκεκριμένο ψευδώνυμο; Γιατι ζήτησες συγνώμη; Κατά τη γνώμη μου καλά έκανες και δεν χρησιμοποίησες το κανονικό σου μπροστά στο παιδί του άντρα σου. Η ανωνυμία μας βοηθά να ανοιγόμαστε μεταξύ μας. Οταν υπάρχει η υπόνοια ότι κάποιος γνωστός μας θα διαβάσει τις σκέψεις μας, σίγουρα μαζευόμαστε. Η Ελένη θα ξαναμπεί; Δεν πιστεύω να την απέκλεισαν! Γιατί αυτή φοβόταν τις προηγούμενες μέρες ότι θα τη διέγραφαν. Καληνύχτα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

απλα εγραψα απο που εμπνευστηκα το ψευδωνυμο. Συγγνωμη ζητησα επειδη δεν ειναι καθολου σωστο να ανοιγουμε δευτερο λογαριασμο. Η ελενιτσα δεν ειναι απεκλεισμενος χρηστης,απλα δεν εχει συνδεση. Ποτε θα ξαναμπει,αγνωστο. Δεν ξερει ουτε η ιδια. Οταν τα καταφερει και τη φτιαξει. Φιλακια μαργκι μου...

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημέρα κορίτσια και Χρονία Πολλά!!!!!!!!!!!!!

Margi μου φοβερη η γιατρός!!! Αντε τωρα συνεχιζεις κανονικά;):):):)

Μηλίτσα μας ξεχασες??ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

Πολύ χαρηκα με τα νεα της Ελενιτσας!!! Περιμένω περισσότερα απο την πληροφοριοδότη!!:):):)

Εσυ Μηλίτσα μου τι κάνεις???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...