Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τι έγινε με την Μηλίτσα???

Το Ελενάκι ποτε θα ξαναμπεί??

Εγω ηρθα να ξεκουραστώ γιατι πονούσε η κοιλιά μου χαμηλά μαλλον κρυωσε το εντερακι μου γιατι με ταραξε!!!! σημερα για εχω παραπολύ δουλεια και σε λιγο θα φυγω παλι και θα κατσω όλη μέρα στην δουλεια!!!

Κορίτσια σας στελνω την θετική μου ενέργεια και σας χαιρετώ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Φιλακια Μαγδα. Και εγώ δεν ειμαι πολύ καλά τις τελευταιευ μέρες. Πλησιαζει η μέρα που θα πάω για δουλεια και έχω πεσει σε καταθληψη. Οχι γιατί θα δουλέψω αλλα γιατί πρέπει να αφησω το νινι μου. ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩ...................

Stellitsa, μην αγχώνεσαι κι όλα καλά θα πάνε. Είναι μακρια η δουλειά σου; Πόσες ώρες δουλεύεις;

Η Μηλίτσα μου έστειλε πμ λέγοντας μου πως δεν μπορεί πλέον να μπαίνει σε θέματα τύπου καφέ με τικεράκια! Μόνο σε θέματα με προφίλ. Κι αυτό γιατί παραφόρτωσε τη μνήμη του κινητού της. Ετσι μου είπε...

Στα Γιάννενα ο καιρός είναι χάλια! Εδώ και 3 μέρες έχω αναμμένο το καλοριφέρ! Κάνει πολύ κρυο! Το πρωί που πάω για δουλειά η θερμοκρασία είναι στους 9 βαθμούς!! Εχει χάλασει η διαθεσή μου. Λέγαμε να ξεκινήσουμε περπάτημα με τον άντρα μου και συνεχώς το αναβάλλουμε λόγω βροχής! Κοιτάω τώρα έξω και βλέπω μια καταχνιά και αέρα....Θέλω ήλιο, κρασί, λίγο θάλασσα...και ένα μωρό......Ο καιρός λέει για αγκαλίτσες και φιλάκια....Λέτε να ορμήξω;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Vasdeli απάντησα.

Στελλιτσα, όντως είναι πολύ μακριά! Πάρε το πράσινο φως από γιατρό και ξεκίνα προσπάθειες για δεύτερο μωρό. Θα ξαναχρειαστει να κανεις σπερματέγχυση πάλι; ΄Μήπως καταφέρεις αυτή τη φορά να μείνεις κανονικά;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

εγω καλα, τρεχω ολη μερα, βεβαια το μεσημερι πηρα και εναν υπνακο και το βραδι την πεφτω νωρις γιατι δεν την παλευω. με εχει κουρασει απιστευτα το δρομολογιο για τη δουλεια, πηγε ελα 1,5 ωρα...τεσπα

με εχει φαει το αγχος οτι μπορει να εχω πολυκυστικες, σκεφτομαι τι τραβηξα την πρωτη φορα, 2 χρονια με χαπια, και αγχος αλλα απο τοτε και μετα καθαρισα εχει πανω απο 10 χρονια αυτο...και να κανω κακες σκεψεις και ολο κακα ονειρα, ολο το σοι που δεν ζει να βλεπω, και διαφορα αλλα...ραντεβου στο γιατρο θα παω τον αλλο μηνα γιατι μου ειπε να παω 12-14η μερα κυκλου που ειναι αυτες που περναω τωρα οποτε next month...

κι αυτος ο καιρος δεν φτιαχνει να παμε για κανενα καφε με το κοριτσακι μου...βαρεθηκα καθε μερα την ιδια ρουτινα, τα ιδια πραγματα, δεν ξερω τι θελω, θα ηθελα να ειχα πολλα λεφτα, να εκανα βολτες και ταξιδια και ψωνια και και και...

αχ τι σας λεω τωρα, με επιασε.ειδες αν εχω 5 λεπτα διαθεσιμα...μη νομιζετε, βλεπω τακτα τι γραφετε αλλα την κοπαναω αμεσως...να μη με μαλωσετε

κοριτσια καλο βραδι, στελλιτσα μη στεναχωριεσαι, βεβαια ειναι πολλες οι ωρες αλλα δυστυχως ετσι ειναι η πραγματικοτητα.βεβαια αν ειχαμε τα πολλλλλααα λεφτακια που λεγαμε θα καναμε παρτι και θα ξεχνουσαμε τετοιες δουλειες αλλα τι...

ελενη ολα καλα;

margi περασες καλα χθες;

μαγδα περαστικουλια!vasdeli τι κανεις εσυ;ολα καλα;

καλο βραδι σ ολους!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημέρα σε όλες!

ngeo23 μια φάση είναι και αυτή, θα περάσει....μόλις μπούνε τα ιατρικά σε μια σειρά, πιστεύω θα ηρεμήσεις...Τον ξέρω αυτόν τον καημό, τον βίωνα 6 μηνες...να μην ξέρεις τι θέλεις(που ξέρεις δηλαδή...),μια να είσαι up και μια να είσαι down....Κουράγιο κοριτσάκι μου, θα τα καταφέρεις και θα γίνεις πάλι μανούλα!

Σήμερα εδώ έβρεξε και ο καιρός είναι συννεφιασμένος....:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια κι από μένα... Να ευχηθώ καλό χειμώνα??? Έλεοοοςςςςς... τι καιρός είναι αυτός..... Αυτό δεν είναι τριήμερο Αγ. Πνεύματος αλλά Καθαράς Δευτέρας...

:?:???::?:???::?:???::?:???::?:???::?:???:

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Ngeo, πώς με εκφράζεις!!! Τα ίδια κι εγώ....Δεν ξέρω τι θέλω...Σήμερα για παραδειγμα.Από το πρωί στο σπίτι. Δεν πήγα πουθενά.Και πού να πήγαινα με τέτοιο καιρό θα μου πείτε! Εγώ πάλι έχω άλλο χάλι. Κορίτσια οι παλιομύκητες με καταδιώκουν....Πέθανα στη φαγούρα και το τσούξιμο. Εβγαλά και μερικά άσπρα υγρά. Πήρα τη γιατρό, μου είπε ότι το αποκλείει για μυκητίαση, να πλυθώ με χαμομήλι, να το παρακολουθήσω και το βλέπουμε από βδομάδα. Εγώ πλύθηκα κι ο άντρας μου είχε ορέξεις. Αυτό το μήνα καθιερώσαμε να το κάνουμε μέρα παρά μέρα. Ηταν λοιπόν η μέρα μας. Αν σας πω τι έκανα....Χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό και το έκοψα λίγο στην άκρη......( χι! χι!). Σκέφτηκα το εξής : Και δεν θα τον κολλήσω τίποτά αν τυχόν έχω μυκητάκια και μπορεί να μέινω ( πόσα και πόσα ζευγάρια έμειναν μετα από ατύχημα με προφυλακτικό;;;). Πού είσαι Μηλίτσα να με χαρείς! Πάντως αυτό το θέμα με τους μύκητες με έχει φοβίσει. Τι δεν περνάνε γαμώτο; Μέχρι και ο πωπός με φαγουρίζει. Δεν άντεξα και πριν από λίγο έβαλα την αλοιφή procto μπας και ηρεμήσω...Η γιατρός είπε ότι οι εξωτερικές αλοιφές δεν μας ενοχλούν σε περιπτωση εγκυμοσύνης.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερουδια! Επιτελους τα καταφερα! Το κινητουλι μου επαθε αλτσχαϊμερ το καημενο. Δε φορτωνει σελιδες με πολλα δεδομενα,οπως εικονες,τικερακια και τετοια. Εκανα μια ρυθμιση και βλεπω μονο τις απαντησεις σας. Τικερακια κι αβαταρ δε βλεπω. Ηταν απαραιτητο. Χρονια πολλα στην ελενιτουρκι και σε ολες εορταζουσες και μη! Τα νεα μου,τα ιδια. Δουλειες,δουλεια. Ερχομαι...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...