Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλες!

οπως θα δειτε αλλαξα το τικερακι γιατι βαση υπερηχου η συλληψη εγινε αργοτερα!!ακουσαμε και καρδια και υπομονη αλλες 2 βδομαδες!

δυστυχως δεν μπορω να σας βοηθησω για Αθηνα αλλα μπορεις να δεις απο τον ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ το τηλεφωνο του ιατρειου και να παρεις!

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!

οπως θα δειτε αλλαξα το τικερακι γιατι βαση υπερηχου η συλληψη εγινε αργοτερα!!ακουσαμε και καρδια και υπομονη αλλες 2 βδομαδες!

δυστυχως δεν μπορω να σας βοηθησω για Αθηνα αλλα μπορεις να δεις απο τον ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ το τηλεφωνο του ιατρειου και να παρεις!

Με γεια το τικεράκι!!! (το τρίτο κατα σειρά!):P

Nα μην έχεις άγχος, συνγκαστρούλα μου, λογικά άλλαξε και η ΠΗΤ σου;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Με γεια το τικεράκι!!! (το τρίτο κατα σειρά!):P

Nα μην έχεις άγχος, συνγκαστρούλα μου, λογικά άλλαξε και η ΠΗΤ σου;

ναι για να δουμε τι θα γινει με τα τικερακια!ελπιζω να μην την πατησω!

ναι σαν ΠΗΤ φαινετε 9/1/2011 αλλα ακομα παιζετε αλλα ετσι και αλλιως θα κανω καισαρικη οποτε 38η εβδ πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα και εγω και το νινακι θα ειμαστε αγκαλια!

Μαρία δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και η κουμπάρα μου που γέννησε μετά από 5 χρόνια με καισαρική πάλι γέννησε την 39 ακριβώς....Είχαν περάσει πολλά χρόνια και δεν χρειαζόταν είπε ο γιατρός να το πάρουν από την 38 εκτός και αν ερχόταν μόνο του....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μαρία δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και η κουμπάρα μου που γέννησε μετά από 5 χρόνια με καισαρική πάλι γέννησε την 39 ακριβώς....Είχαν περάσει πολλά χρόνια και δεν χρειαζόταν είπε ο γιατρός να το πάρουν από την 38 εκτός και αν ερχόταν μόνο του....

δεν απογοητευομαι καλε!καλα να ειναι και ας ερθει οποτε ειναι καλυτερα!

αν και ο γιατρος μου ειπε για 38η εβδομαδα....θα δειξει ειναι νωρις ακομα Ξανθη μου!

Διαφημίσεις

καλημερα. Χανομαι λογω δουλειων οπως ξερετε. Σημερα θα παει στο γιατρο η ελενιτουρκι,στις 5 το απογευμα. Μετα θα τηλεφωνηθουμε. Οτι μου πει θα σας το γραψω. Δεν εχει κομπιουτερ. Βγαινω. Σας φιλω...

ένα μήλο την ημέρα...

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Αντε βρε Μηλίτσα όλο φευγεις!!!!!!!!! Πειμένουμε νεα!!!!

Μαριαεφάκι μου αχ τι καλά μπραβο!!!! Δεν πειραζει που αλλαξε ΠΗΤ τωρα το ζουζουνακι θα κερδισει εναν χρονο!!! θα παει σχολειο ενα χρονο αργοτερα!!! Τυχερουλης-α!!!!!!!!!!!

Ngeo ουτε εγω ξερω.

Στελλιτσα κανενα νεο απο το σχολείο!!!!

Vasdeli ποτε πας με το καλό στον γιατρούλη?????

Αννετάκι τι κάνεις???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λοιπον να σας πω τα νέα μου πηγα στις 11 Μαι και εχθες στον γιατρο ηθελε να δει το ωαριο μου και το ενδομητριο. Στις 11 Μαι δεν ειδαμε τπτ ηταν νωρις και εχθες που πηγα ειχε γινει η ωορηξια το Σαββατο Κυριακο αρα τσαμπα πηγα!!! Μονο το ενδομητριο μου ειδε που ειναι 9, μου ειπε πως ειναι καλά!!! τωρα εγω τι να σας πω δε ξερω!!!!( Ευτυχως που δεν περιμενα το γιατρό!!!)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...