Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα!!!μηλιτσα , μαγδουλα, στελλιτσα!!!

μαγδα μαρεσει η υπογραφηηηηηηη σουυυυυυυυυυ, τρελενομαιιιιιιιιιιιιιι!!!!

στελλιτσα οταν θυλαζεις δεν μενεις εγκυος? δεν το ηξερα.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελειο ειναι..και ειναι γεγονος..το δειχνει και το τικερακι μου χιχιχι

ενα μηνα επαψα τις προσπαθειες και τσουπ!!!:lol::lol::lol:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι ωραίο τραγούδι Μάγδα μου! Πω, πω αυτός ο Τερζης εχει φωνάρα....Μας τα χάλασε ο παλιόκαιρος τα σχέδιά μας...Και μεις λέγαμε να πάμε καμια βολτίτσα. Πού να πάμε τώρα, που έτσι μου' ρχεται να ανάψω και το καλοριφέρ ακόμα!!! Πάντως Μάγδα η Μηλίτσα σου είπε το πιο ωραίο πράγμα σχετικά με το ραφτινγκ: " μην κάνεις σχέδια γιατί μπορεί να μείνεις έγκυος". Αλήθεια, ποιες απομείναμε να περιμένουμε ακόμα τον πελαργό; Μετράω: 1) Μηλίτσα, 2) Μάγδα, 3)Μαρτζι, 4)Ngeo 23. Για προσθέστε οι υπόλοιπες και αφού γίνει η πρόσθεση να ξεκινήσει σιγά σιγά η αφαίρεση...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια γρηγορα να ζησετε το θαυμα σας ευχομαι..να κλαψετε οπως εκλαψα με το θετικο τεστ..να αγωνιατε για τη στιγμη που θα ακουσετε την καρδουλας σας!!!να μη κρατιεστε για τη στιγμη που θα το κρατησετε στην αγκαλια σας!!!

καλοκαιρακι ερχετε..η πιο ομορφη εποχη για αγαπουλιτσες!!!

ολες να εχετε τα αποτελεσματα που επιθυμειτε!!!και υγεια κοριτσια!!!πανω απολα υγεια!!!

IB5Vp2.png

Stellitsa γιατί να κάνεις σπερματέγχυση; Δυσκολέυτηκες στον κούκλο;;;

Γιατι έκανα την πρώτη φορά και θέλω να μεινω έγκυος πριν πάω για δουλεια σε 1,5 μήνα περιπου. Εχω πολυκυστηκες.

καλημερα κοριτσια, τι κανετε; εμεις καλα, τρεξιμο πολυ με εξετασεις και δεν προλαβαινω να σας πω πολλα...τεσπα,

θελω να κλεισω ραντεβου στην αθηνα στον μεταξα το γυναικολογο, τον ξερει κανενας; εχω το site του αλλα δεν ξερω αν και που εχει ιατρειο στην αθηνα.

φιλια

οι εγκυμονουσες μας καλα ειναι;;;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...