Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!Πού είστε εσείς;;;; Χαθήκαμε. Μάγδα που θα πας για ραφτινγκ; Εκανα κι εγώ στον ποταμό Αχέροντα σε μία πολύ εύκολη διαδρομή, αφού είμαι αρχάρια. Ηταν τόσο όμορφα! Ξετρελάθηκα...Περισσότερο το απόλάμβανα όατν σταματούσαμε και χάζευα τη φύση. Καταπληκτικό συναίσθημα στα δύσκολα σημεία. Στα Γιάννενα βρέχει από χθες το βράδυ και φυσάει μανιασμένα. Χάλια...

Ελενιτσα που είσαι εσύ;; Πώς παει η εγκυμοσύνη;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Σημερα γραφω τον επιλογο του Σεπτεμβρίου, αυριο ξεκινάει μια καινούργια μερα ελπίζω με χαρες!!!! Λοιπόν κοριτσια θα τα πούμε αυριο!!! Φιλάκια....

κοριτσάκι τώρα κοιτάμε μπροστα!! έτσι?:D

έρχονται καλύτερες μέρες για όλες μας;)

εγώ έχω ακόμα 1 μήνα!! αλλα περνάει ο καιρός!!!

Διαφημίσεις

KALIPSERA KORITSIA,,,,,,,,DEN EGRAFA MEXRI TWRA GIATI KSERETE OTI MPOREI NA FAW 3 MERES APIKLEIZMO,,,,,,DEN ANTEKSA OMWS KAI KSANA GRAFW,,,,,,,TIN DEYTERA THA MPORESEI O ILEKTRONIKOS NA FTIAKSEI TO LAPTOP,,,,EXEI PROBLIMA DEN DEXETE KAMIA GRAMATOSEIRA,,,,,,,,DEN MPOREI NA TO FTIAKSEI AYTES TIS MERES KAI MONO TIN DEYETRA MPOREI NA ASXOLITHI :((.....NA TO PAW SE ALLON DEN GINETE GIATI EXEI ARXEIA O ANTRAS MOU KAI MONO STON SYGKEKRIMENO MPOROUME NA TO PAME,,,,,,,,SAS AGAPW POLU POLU KAI MOU LEIPETE,,,,MILITSA MAGDA MARGI STELLITSA NGEO MARIAEFI VASDELI..EAN KSEXASA KAMIA SIGXWRESTEME,,,,,POLLA FILIA SE OLES

Εγώ έχω Δευτερα γιατρό. Να δουμε θα μου κόψει τον θηλασμο για να μείνω έγκυος. Αγχωθηκα. Εννοειται πως κοιτάμε μπροστα.

Μωρέ, το καημενούλι, μικρούλι είναι ακόμη το μανάρι μου....γιατί να του κόψετε το μαμίσιο γάλα;

Ελένη έλα στο καφέ μανούλες Ιανουαρίου 2011, παιδί μουυυυυυυυυυυ....:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Το ραφτινκ ακυρωθηκε λόγω βροχής, μαλλον Ιουνιο μας βλεπω τωρα να ξαναπροσπαθούμε!!!

Στον Νεστοποταμό (Ξανθη) θα κάναμε, εχω ακούσει οτι ειναι ηρεμος ποταμός!!!

Στελλίτσα-Μαρgi - Μηλίτσα - Μααν τι κάνετε???

Οι εγκυούλες μας????? Αντε Ελενιτσα να φτιαξεις το Laptop να τα λεμε πιο συχνα??

Οι αναγούλες που είχατε εσυ και η Μαριαεφούλα πως πάνε???

VAsdeli μου πότε θα πάς στον γιατρό???

Δεν μας στέλνετε και λίγη μωρουδόσκονη να κολλήσουμε και εμείς??????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκι τώρα κοιτάμε μπροστα!! έτσι?:D

έρχονται καλύτερες μέρες για όλες μας;)

εγώ έχω ακόμα 1 μήνα!! αλλα περνάει ο καιρός!!!

Εχεις δίκιο Αγγέλα αλλα μεχρι να αφησεις τις μέρες πίσω αυτες σε κυνηγάνε!!!! Τωρα πέρασε και αυτό πάμε για άλλα καλύτερα:tongue::tongue::tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερουδια κοριτσακια! Ελενιτσα,η βασδελη θελει να μπεις στο καφε Ιανουαριου 2011. Σε περιμενει κι η gοοfymοm εκει. Βαζω το λινκ.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1205 ουφ,τα καταφερα!

Στελλιτσα,αμα θα πας δουλεια,ετσι κι αλλιως θα μειωθει το γαλα γιατι δε θα θηλαζεις τοσο συχνα. Ομως πως η γιαγια μου που θηλασε ολα της τα παιδια εμεινε εγκυος στο μηνα? Ο θειος μου εχει 10 μηνες διαφορα απ τη μανα μου. Γεννηθηκαν τελειομηνα και τα δυο. Μυστηριο αυτο.

Μαργκι μου,εξαφανιζομαι και ειμαι αμελης. Αλλα μη με παρεξηγεις.Σου στελνω πμ και μια μεγαλη καλημερα . Ερχομαι...

ένα μήλο την ημέρα...

μαγδουλα μου,κριμα που ακυρωθηκε. Ομως μην το δενεις πολυ πως θα πας γιατι μπορει νασαι εγκυουλι τοτε,χι χι!

Μαριαεφη μου,πως εισαι? Αν και θα ψαξω μετα για νεα σου. Εχω μυτη εγω!

Καλημερουδια στις εγκυουλες και μελλοντικες εγκυουλες! Α,ανανεωση ντουλαπας κανετε ολες? Εχω μια καλη ιδεα. Στο αρχικο παρεντς εχει τηλεφωνα μιας οργανωσης φιλανθρωπικης οπου χαριζουμε ρουχα,μικροεπιπλα και παιχνιδια σε καλη κατασταση. Ειναι στον Κολωνο, Αθηνα. Αμα θελετε να βαλω λινκ το βραδυ. Φιλακια....

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...