Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα.τι κανετε;

εγω τωρα προλαβα να μπω λιγο να δω γιατι τρεχω ολη μερα. να φανταστειτε ηθελα να κανω μπανιο αλλα δεν τα καταφερα και εχω ενα μαλλι...αστα να πανε!

χθες που λετε ειχαμε επετειο με τον αντρα μου, 3 χρονια με τον θρησκευτικο, 4 με τον πολιτικο, με εφερε τουρτα παγωτου, να δω ποσο καιρο θα κανουμε να τη φαμε καθως δεν τρωμε ιδιαιτερα τετοια...αν ηταν κανενα τσι τσι οπως λεει και η δικια μου, εννοοντας το κρεας και ιδιαιτερα κοψιδια!αυτο το παιδι να μην παρει καθολου σε αυτο απο εμενα;;;

Α, για να μη το ξεχασω...ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!

αυριο εχουμε επιτηρηση στο λυκειο, στις πανελληνιες, καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που γραφουνε και στους γονεις.

λοιπον τα λεμε αυριο

οι εγκυμονουσες μας τι κανουνε;

ελπιζω ολες καλα!!!

πηγε καμια στο γιατρο να ακουσει καρδια;

καλο βραδι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Ελένη, μπορείς να κατεβάσεις ελληνικά φοντς από το ιντερνετ.

γραψε στο google: download greek fonts for windows..γραψε τι εχεις

και θα σου βγάλει σελίδες να μη ζορίζεσαι κουκλίτσα

Mo09p3.png

ελενη τι συμβαινει;;;

πες μου σε παρακαλω, δεν αντεχω να μαθω αυριο...

Προφανώς, πήρε infraction για τα greeklish (αν κατάλαβα καλά!)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια. Νgeο μου,να ζησετε και να γιορτασετε μαζι αγαπημενοι και τη χρυση επετειο.

Μαγδουλα μου,δυσκολες μερες για σενα αυτες,υπομονη γλυκεια μου! Θα περασουν... Σε σκεφτομαι.

Μαρακιεφη,καλα εκανες και το ανακοινωσες στο αφεντικο σου. Πως εισαι σημερα?

Ελενιτσα,πολυ παιδευεσαι κοριτσακι. Γραφε οπως πριν,το πολυ πολυ να φας καρτα για 3 μερες. Θα διαβαζεις κανονικα τα νεα μας,απλα δε θα μπορεις να γραφεις. Ομως πμ θαχεις ακομα. Θα μας λες και θα γραφουμε για σενα. Στο διπλα καφε γραφουν πολλες σελιδες και δεν προλαβαινω να διαβαζω. Αμα μαθεις κανενα νεο απ τα κοριτσακια εκει,πλιζ γραψτο μου!

Θα μπαινω μια φορα η δυο τη μερα εδω τελικα,για να σας λεω μια καλημερα η καλησπερα. Ομως οχι παραπανω.

Στελλιτσα,απιστευτος ο μπεμπης,να τον χαιρεσαι!

Μαργκι μου,τι κανεις? Μακαρι να βρει δουλεια ο συζυγος.

Μααν και αννα,να χαιρεστε τα εβελινακια!

Βασδελιτσα κι εγκυουλες,γιατι βρε δε μπαινετε και στο εγκυουλες 2011 να το εγκαινιασετε? Μαργκι μου,σουρθε πμ χθες. Ελπιζω να το ειδες. Φιλακια,παω για χαρωπες δουλιτσες.

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα μου πολύ χαιρομαι που είσαι καλά!!!!!!!!!! και που θα σε διαβαζουμε!!!:)

Σημερα γραφω τον επιλογο του Σεπτεμβρίου, αυριο ξεκινάει μια καινούργια μερα ελπίζω με χαρες!!!! Λοιπόν κοριτσια θα τα πούμε αυριο!!! Φιλάκια....

ΑΑΑΑ την κυριακή πάω για ραφτινκ!!!!

Μααν μου καλως όρισες στην παρέα μας!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...