Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, ρε Μηλίτσα αθάνατη! Πού θα πάει....Θα σε ξανακάνουμε σύντομα να μπεις...Ασε που μπορεί να μείνεις έγκυος και να μπεις να μας πεις ευχάριστα! Μακάρι Θεούλη μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαργκι και μαγδα,θα σας στειλω πμ αργοτερα. Ελενακι,υπομονη.Τωρα βγαινω κοριτσακια μου,ειμαι δουλεια. Φιλακιααα σε ολες σας!

ένα μήλο την ημέρα...

καλησπερα. Μαρακι μου,πως εισαι σημερα γλυκεια μου? Μαργκι μου,πολυ χαιρομαι που ειναι ανεβασμενη η διαθεση σου! Ελενιτσα,οι φρυγανιες θα σου κανουν καλο,οπως σου ειπαν και τα κοριτσια. Τι συμπτωματα ειναι αυτα? Μηπως εισαι εγκυος? Ε? Καλη επιτυχια στο γιατρο ελενιτσα και βασδελακι. Μαγδουλα μου,πως εισαι? Αργυρω κι αννουλα ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Στελλιτσα μου,υπομονη γλυκεια μου. Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Η σημερινη μαμα δε χορταινει το μωρο. Αλλα λυσεις βρισκονται για ολα.Εγω πηγα σημερα,εφτιαξα το μαλλι,γιατι η ριζα ειχε φτασει ως τα φρυδια. Τα εκρυβε γιατι ηταν σαν του πασχαλη τερζη. Αυτες τις μερες πηρα αποφαση να μη πολυμπαινω. Πρωτον γιατι οι ατιμες δουλειες δε γινονται απο μονες τους οταν εγω τσουκου τσουκου στο κινητο. Τριτον για να τελειωσω και τις δουλειες που ανοιξα ανανεωσης. Δευτερον και βασικοτερο γιατι και την προηγουμενη φορα που ειπα να εξαφανιστω ηταν γουρλιδικη και γεμισαμε εγκυουλες! Λοιπον,να με κανετε να ξαναμπω για να συγχαρω και τις υπολοιπες! Καλα,δε θα εξαφανιστω και τελειως,γιατι δε γινεται,σας εχω αδυναμια,τι να κανω. Απλα δε θα μπαινω τακτικα. Α,μπορει να μπω αξαφνα αμα διαβασω τη μαργκι απαισιοδοξη. Κραταω ντοκουμεντα,χι χι! Φιλακια!

Μηλιτσα μου καλυτερα ειμαι ξεκινησα τα voltaren αναγκαστικα αλλα ο δικος μου αρχισε να ρωτα ποτε θα βγω σε ανναρωτικη....

να μπαινεις εισαι αισιοδοξος ανθρωπος κουκλα μου!!

Διαφημίσεις

KALIPSERA KORITSIA,,,,,,,,,,,TI KANETE?????EGW XALIA TO STOMAXI MOU,,,,PIRAME TON GIATRO TILEFWNO..KLEISAME RANTEBOU GIA TIN TRITI,,,,EIMAI POLU XAROUMENI,,,,,SIMERA ITAN NA KATEBW STIN AGORA,,,ALLA DEN KATEBIKA,,,,,,APO TO PRWI STO KREBATI EIMAI,,,,,ALLA ONTWS I FRYGANIES MOU EKANAN KALO,,,,ALLA POLU YPNILIA EXW BRE KORITSIA,,,,SIKOTHIKA TO MESIMERI EFAGA KAI KSANA KOIMITHIKA,,,,XALIA MILAME,

φρυγανιες και ξεκουραση αφου μπορεις Ελενη!!

φιλακια παω για μπανακι!!

Κορίτσια, έπαθα πλάκα με την "άλλη" που τόλμησε να εισβάλλει στο θεματάκι μας και να μας το μαγαρίσει! Δεν είχα παρακολουθήσει το συμβάν και τώρα μπαίνω και αναγκαστικά με παραπέμπει σε ένα γελοίο και ανευ λογικής θέμα. Απάντησα από τα νεύρα μου, αλλά το μετάνιωσα...Καλό είναι να μην της απαντήσουμε καμία από εμάς από εδώ και στο εξής. Ελενίτσα, μην της απαντήσεις και μη δώσεις σημασία στα προσβλητικά της σχόλια. Θέλει να σε προκαλέσει να της πεις διάφορα και να σε αποκλείσουν. Πρόσεξε μην εμπλακείς, οκ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οκ, κοπέλα μου, εντάξει !!! Μας είπες τη γνώμη σου, δε συμφωνήσαμε....Μην είσαι απόλυτη και μην προκαλείς....Βρίσκεσαι σε θέμα που υπάρχουν κορίτσια τα οποία πέρασαν πολλά, γι' αυτό μην τα στενοχωρείς παραπάνω με τις απόψεις σου. Συνειδητοποιείς πόσο άσχημο ακούγεται για μια κοπέλα, που έχει χάσει το μωρό της και προσπαθεί απεγνωσμένα για άλλο και έρχεται και φέυγει κι αυτό ή δεν έρχεται καθόλου, να ακούει κάποια άλλη να λέει ότι δεν θέλει τα παιδιά της περισσότερο από τα ζώα;;;Αναθεώρησε τις απόψεις σου. Ο Θεός σου έδωσε δύο αγγελούδια που είναι αναντικατάστατα. Δυο παιδιά που θα είναι δίπλα σου πάντα, θα σε αγαπάνε και θα σε φροντίσουν αργότερα....Δε συγκρίνονται με σκύλους και με γάτες. Αυτή είναι η γνώμη μου. Μην μου απαντήσεις, σε παρακαλώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οκ, κοπέλα μου, εντάξει !!! Μας είπες τη γνώμη σου, δε συμφωνήσαμε....Μην είσαι απόλυτη και μην προκαλείς....Βρίσκεσαι σε θέμα που υπάρχουν κορίτσια τα οποία πέρασαν πολλά, γι' αυτό μην τα στενοχωρείς παραπάνω με τις απόψεις σου. Συνειδητοποιείς πόσο άσχημο ακούγεται για μια κοπέλα, που έχει χάσει το μωρό της και προσπαθεί απεγνωσμένα για άλλο και έρχεται και φέυγει κι αυτό ή δεν έρχεται καθόλου, να ακούει κάποια άλλη να λέει ότι δεν θέλει τα παιδιά της περισσότερο από τα ζώα;;;Αναθεώρησε τις απόψεις σου. Ο Θεός σου έδωσε δύο αγγελούδια που είναι αναντικατάστατα. Δυο παιδιά που θα είναι δίπλα σου πάντα, θα σε αγαπάνε και θα σε φροντίσουν αργότερα....Δε συγκρίνονται με σκύλους και με γάτες. Αυτή είναι η γνώμη μου. Μην μου απαντήσεις, σε παρακαλώ.

Ααααα! Μαργκι τι ειναι αυτα? Λιγο να λειψω μου το κανατε αμερικαν μπαρ εδω μεσα! Δε με αφηνεις να αγιασω. Απαντας σε ασχετα θεματα και δε σε ενοιαξε καθολου για το μαλλι μου. Ασχολεισαι που ασχολεισαι με τριχες,ασχολησου τουλαχιστον με τις δικες μου.Ουτε ενα τοσο δα σχολιακι. Φιλη εισαι εσυ? Ε? Τεσπα,συγχιστηκα τωρα. Παω να κοιμηθω. Αντε,ξεθυμωσα. Φιλακια....

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες!!

παρεούλα θέλετε;

συστήνομαι:

Μαρίνα, μαμά της Εβελίνας 11,5 μηνών (26/5 έχουμε τα πρώτα μας γεννέθλια!!!)

άντε πάρτε με στην παρέα σας γιατί έχω βαρεμάρες τρελές!!!χαχαχα!!!

κερνάω κ γλυκάκια κ καφεδάκι κ κανά μπακλαβαδάκι κ ό,τι θέτε ρε παιδί μου!!!

Mo09p3.png

Καλημέρα... Καλώς τη μαμά της Εβελίνας ( τι ωραίο όνομα! ) . Να μπαίνεις να μας κάνεις παρέα όποτε θες....Μηλίτσα μου, έχεις όλα τα δίκια του κόσμου! Δεν σου είπα τίποτα για το μαλλι; Το ξέχασα....Με γεια!!! Είχα βλέπεις να απαντήσω στο ποιο τρελό πράγμα που άκουσα ποτέ στη ζωή μου....Τι άτομο...Τέλος πάντων. Κακώς ασχολήθηκα..Θα πάω στον οαεδ με τον άντρα μου σε λίγο να δούμε μπας και βγήκε κανά προγραμμα για δουλειά, γιατί μέχρι τον Ιούνη που δουλεύω εγώ κάπως θα τα καταφέρουμε...Από εκεί και πέρα τι θα κάνουμε;; Τι καλά που ήμασταν όταν είχε τη δουλίτσα του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κοριτσακιαααα μαρινα οι κορες μας εχουν το ιδιο ονομαααα!!!!!!

Να σου ζησει μηλιτσα με γεια το μαλλι

Βρε Μαργι μου τι απαντας??????Αστο να παει μπας και βαρεθει και φυγει εχτες το βραδυ διπλα τις το ειπαμε ξεκαθαρα και αυτη εκει οποτε καταλαβαινεις.....

Αννα να μας ζήσουν οι συνονόματες!!!

την πεθερά μου την λένε Ευα κ τη μαμά Ελένη, οπότε τσακ! μας έκατσε ο συνδυασμός!!

νόμιζα κ εγώ η δόλια ότι θα ήταν κ οι 2 ευχαριστημένες!!!

αμ δε!!!

γυρνάει το πεθερίδιο κ λέει: εεεε στη μαμά σου το βαλες το μωρό!! από εμένα μόνο 2 γράμματα έχει!! όλα ταλλα της μάνας σου!!! κόκκαλό η μαρίνα!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...