Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

KALISPERA KORITSIA,,,,,,,,,,,,MARGI MOU SE EYXARISTW GIA TA KALA SOU LOGIA,,,,,,,,ONTWS TO ONEIRO EINAI POLU KALO,,,SE OPOION KAI NA TO EIPA MOU EIPAN OTI EINAI POLU KALO,,,,,,ESTEILA KAI MINIMA STON MILITSA TO APOGEYMA KAI MOU EIPE SIMAINEI MITROTITA,,,,,,,,,,,AX PANAGIA MOU MAKARI,,,,,,ALLA YPOSXETHIKA NA KRATISW TIN NISTEIA KAI THA TIN KRATISW,,,,,,,,ANTHRWPOUS POU SE NIWTOUN KAI SE KATALABENOUN PRAGMATIKA BRIKA EDW MESA OSO DEN BRIKA STIN PROSWPIKI MOU ZWI,,,,,,,,,,SAS AGAPW POLU POLU,,,,,,,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AX VASDELI MOU ARXISAN OI ANAGOULES,,,,,,TO STOMAXI MOU XALIA EINAI,,,,,,,,PIGE O ANTRAS MOU KAI PIRE FRYGANIES,,,,,,,,O KAIMENOS TREXEI KAI TREMEI MIPWS KATI XREIASTW.......ESY ME TA PONAKIA PWS TA PAS???SINEXIZONTE???

Τα πονάκια σάμάτησαν χθες, ευτυχώς!

Για τις αναγούλες δοκίμασε (ειδικά αν σε πιάνει μόλις σηκώνεσαι από το κρεββάτι) να μασουλήσεις μια φρυγανιά πριν ακόμη σηκωθείς όσο είσαι ξάπλα...;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Ελένη τα πονακια ειναι για καλό. Μεγαλώνει η μήτρα και φαντασου οτι μετακοινουνται και κάποια όργανα....... Τρώγε φρυγανιες! Πότε θα πάτε για να ακουσετε καρδούλα?

Καλησπέρα κορίτσια!!!:tongue:

Μαrgi μου πηρα απο το φαρμακείο ενα φυσικο σαπούνι με χαμομηλι της Apivita αλλα εχω ακουσει καλά λόγια και για το GERMISDIN (ασπρο κουτί με πρασινα γράμματα) αλλα όποιο και να χρησιμοποίησεις δεν πρεπει σε καθημερινη χρήση!!!! Εγω μάλλον θα το δοκιμάσω αυτό ή το anfo!:tongue:

Ελενίτσα μου φρυγανιές πριν σηκωθεις από το κρεβάτι εχω ακούσει και εγω οτι βοηθάνε!!!

Vasdeli μου τα πονάκια ε:tongue:ιναι καλά μεγαλώνει η μήτρα!!!:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

KALIPSERA KORITSIA,,,,,,,,,,,TI KANETE?????EGW XALIA TO STOMAXI MOU,,,,PIRAME TON GIATRO TILEFWNO..KLEISAME RANTEBOU GIA TIN TRITI,,,,EIMAI POLU XAROUMENI,,,,,SIMERA ITAN NA KATEBW STIN AGORA,,,ALLA DEN KATEBIKA,,,,,,APO TO PRWI STO KREBATI EIMAI,,,,,ALLA ONTWS I FRYGANIES MOU EKANAN KALO,,,,ALLA POLU YPNILIA EXW BRE KORITSIA,,,,SIKOTHIKA TO MESIMERI EFAGA KAI KSANA KOIMITHIKA,,,,XALIA MILAME,

Διαφημίσεις

Ελενίτσα, δεν θα σου πω "περαστικά", γιατί αυτές οι αναγούλες και η υπνηλία είναι κάτι που θέλω να το ζήσω σύντομα!!! Θα σου πω ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

Είμαι τόσο πιασμένη σήμερα! Πονάνε οι ώμοι μου και το κεφάλι μου...Κρύωσα φαίνεται.

Μαγδα το anfo το χρησιμοποίησα κι εγώ αλλά δεν με ενθουσίασε. Θα πάρω ένα απλό σαπουνάκι. Δεν ξαναβάζω τίποτα φαρμακευτικό εκεί. Πίνω καφεδάκι τώρα...Είναι καμία εδω;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλησπερα. Μαρακι μου,πως εισαι σημερα γλυκεια μου? Μαργκι μου,πολυ χαιρομαι που ειναι ανεβασμενη η διαθεση σου! Ελενιτσα,οι φρυγανιες θα σου κανουν καλο,οπως σου ειπαν και τα κοριτσια. Τι συμπτωματα ειναι αυτα? Μηπως εισαι εγκυος? Ε? Καλη επιτυχια στο γιατρο ελενιτσα και βασδελακι. Μαγδουλα μου,πως εισαι? Αργυρω κι αννουλα ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Στελλιτσα μου,υπομονη γλυκεια μου. Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Η σημερινη μαμα δε χορταινει το μωρο. Αλλα λυσεις βρισκονται για ολα.Εγω πηγα σημερα,εφτιαξα το μαλλι,γιατι η ριζα ειχε φτασει ως τα φρυδια. Τα εκρυβε γιατι ηταν σαν του πασχαλη τερζη. Αυτες τις μερες πηρα αποφαση να μη πολυμπαινω. Πρωτον γιατι οι ατιμες δουλειες δε γινονται απο μονες τους οταν εγω τσουκου τσουκου στο κινητο. Τριτον για να τελειωσω και τις δουλειες που ανοιξα ανανεωσης. Δευτερον και βασικοτερο γιατι και την προηγουμενη φορα που ειπα να εξαφανιστω ηταν γουρλιδικη και γεμισαμε εγκυουλες! Λοιπον,να με κανετε να ξαναμπω για να συγχαρω και τις υπολοιπες! Καλα,δε θα εξαφανιστω και τελειως,γιατι δε γινεται,σας εχω αδυναμια,τι να κανω. Απλα δε θα μπαινω τακτικα. Α,μπορει να μπω αξαφνα αμα διαβασω τη μαργκι απαισιοδοξη. Κραταω ντοκουμεντα,χι χι! Φιλακια!

ένα μήλο την ημέρα...

μαργκι και μαγδα,θα σας στειλω πμ αργοτερα. Ελενακι,υπομονη.Τωρα βγαινω κοριτσακια μου,ειμαι δουλεια. Φιλακιααα σε ολες σας!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...