Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ποναω το ιδιο ακριβως.....

στην μικρη εχω πει οτι με ποναει η μεση μου...την βγαζω απο το μπανιο και την παω στο δωματιο της που ειναι διπλα γιατι η μπανιερα ειναι στρογγυλη και ζοριζετε...ο αντρας μου οταν ειναι σπιτι την βγαζει αλλα δεν ειναι παντα....

στην δουλεια φοβαμαι δεν το λεω ακομη...δεν ειμαι παλαβη αλλα την προηγουμενη φορα μου την ειχε πει το ηξερε απο την αρχη και οταν ειδα λιγο ροζ εφυγα απο το γραφειο την ιδια ωρα και του ειπα οτι το απογευμα θα παω στο γιατρο και οταν τον πηρα στις 9 το βραδυ να του πω οτι πρεπει να κατσω στο κρεβατι με αρχισε στις φωνες!στο οτι δεν του ειπα οτι θα παω στο γιατρο και οτι δεν θα παω στο γραφειο το απογευμα και το γραφειο εμεινε κλειστο..(τηλ αυτος βεβαια δεν με πηρε) και μετα μου ειπε βεβαια κατσε οταν παλι εγινε η αποξεση τον πηρε ο αντρας μου (εγω δεν μιλουσα σε κανεναν) του ειπε οτι λυπηθηκε και οτι κανενα προβλημα.Την επομενη μερα τον πηρα εγω και μου λεει: τι θα γινει ποτε θα ερθεις στο γραφειο εγω νομιζα οτι σημερα θα εισαι εδω...!

να ερθεις γιατι εχουμε δουλεια και δεν μπορω μονος μου.

οποτε τι να πω κοριτσια?! ξερεις ειμαι παλι εγκυος!

α παπα δεν λεω τιποτα θα ακουσω καρδια και μετα...

Μαρια, βάστα γερά και ξεκουράσου όσο μπορείς...πες και κανένα ψεματάκι στην δουλειά αν χρειαστεί....

Θα σου στείλω την προσευχούλα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια, βάστα γερά και ξεκουράσου όσο μπορείς...πες και κανένα ψεματάκι στην δουλειά αν χρειαστεί....

Θα σου στείλω την προσευχούλα...

την περιμενω vasdeli moy!!

σου στελνω και πμ

Δίκιο έχει η Vasdeli. Έτσι πρέπει.

νομιζω οτι μπορεις να πας και να του πεις αν ειναι οτι δεν εχεις καπου να το αφησεις το παιδι και οτι μεσα στο καλοκαιρι θα ειναι δυσκολο να βρεις σταθμο....βαλε λιγο σαλτσα σε όλο το κονσεπτ αυτο...

Διαφημίσεις

Καλήσπέρα κορίτσια!!!

Αχ βρε Μηλίτσα εισαι ο χορηγος θετικης ενέργειας!!!!

Στελλίτσα η ιδεα της Μαριαεφης ειναι πολύ καλή!!!

Μαριαεφούλα να την ακους την Μηλίτσα!!!!

Ελενίτσα και Μαριαεφούλα να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δεν θέλω να μου το κρατησει η πεθερα μου. Με τιποτα όμως. Θα τον πάρω στη γιορτη του σε λίγες ΄μέρες. Αντε να δουμε. Αν δεν μου δωσει το μειωμενο θα ζητησω 1 μηνα από την κανονική μου μηπως και μεινω έγκυος. Πολυ στεναχωριεμαι πουθα τον αφησω. Κανεις δεν ειναι καταληλοτερος από τη μαμα κάθε παιδιου για να το μεγαλώσει, Σας ζάλησα με την άδεια. Συγνωμηηηηηηηηη

Γεια σας!! Μηλίτσα μου, τι ωραία ήταν αυτά που έγραψες! Πόσο δίκιο έχεις...Οντως πολλά άτομα χαίρονται με τη δυστυχία των άλλων και αυτό φαίνεται στα μάτια τους....Το ξέρετε το τραγούδι του Αλκίννοου Ιωαννίδη "Καθρέφτης" ; Νομίζω ότι τα λέει όλα στον στίχο " ποτε σου μην κοιτάς τον άλλο μες στα μάτια, γιατί καθρέφτης γίνεσαι...."

Μαριαέφη, περαστικά και μην στενοχωριέσαι. Ολα καλά θα πάνε και με την εγκυμοσύνη και με τη δουλειά. Στην ανάγκη θα βρεις μια δικαιολογία και θα πάρεις λίγες μέρες άδεια. Αν αισθάνεσαι ότι είναι γκαντέμης, μην του πεις τίποτα ακόμη...

Στελλίτσα, όντως αν έχεις ΄παιδάκι δύσκολα το αφήνεις σε κάποιον άλλο. Αλλά πιστεύω πως η γιαγιά του θα το φροντίσει καλά αν της τον εμπιστευτείς για τις ώρες που δουλεύεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Ελενίτσα μου, όλο με κάνεις να συγκινούμαι με τα λόγια σου τώρα τελευταία. Να είσαι πάντα καλά κοπέλα μου. Είσαι πολύ καλός άνθρωπος. Πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά...Λες το ονειρό σου να είναι προφητικό;;Λες πολύ σύντομα να βρεθώ στη δική σου θέση, γι' αυτό έβλεπες ότι ήμασταν μαζί;;Μακάρι Παναγίτσα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

οι γιαγιαδες κάνουν οτι θέλουν. Δεν εχω μαμα και στην πεθερα μου δεν το δινω. Στην τελικη ομως αν δεν παει άλλο θα ης το αφησω. Δεν μας παίρνει τώρα να μεινω χωρίς δουλεια.

Ναι, stellitsa,είναι δύσκολο αυτή την εποχή να μείνει κάποιος χωρίς δουλειά! Κι εγώ στη θέση σου με μεγάλη δυσκολία θα άφηνα στην πεθερά μου το παιδί, αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι καμιά φορά; " Είναι δυνατόν να μην μου το πρόσεχε σαν τα μάτια της; Εγγόνι της θα ήταν". Σου λέω : Σαν τη δική μας τη μαμά καμιά, αλλά στην ανάγκη το αφήνουμε εκεί που ξέρουμε ότι θα το φροντίζουν καλά.

Μαγδούλα, ποιο σαπουνάκι χρησιμοποιείς για την ευαίσθητη περιοχή; Μου είχες πει ότι παίρνεις ένα από το φαρμακείο κι είσαι ευχαριστημένη. Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω. Εχω ξεκινήσει μία θεραπεία δική μου μετά την περίοδο. Εκανα για 2 μέρες κολπική πλύση με χαμομήλι και σόδα και τις επόμενες 3 μέρες εξωτερική μόνο πλύση με τα παραπάνω. Βάζω και κάθε βράδυ μια φυτική αλοιφούλα με γαλακτοβάκιλλους για αποκατάσταση της χλωρίδας. Από αυριο σταματάω το χαμομήλι και θα ξεκινήσω σαπουνάκι, για να μην συνηθίζει ο οργανισμός το χαμομήλι. Μία φορά τη βδομάδα θα κάνω πλύση εσωτερική με απλό χαμομήλι. Ελπίζω να "πιάσει' και να μην ξανααντιμετωπίσω τα γνωστα προβλήματα. Δε θέλω να το ματιάσω αλλά αισθάνομαι μια χαρα. Τον επόμενο μήνα μετά την περίοδο ( που ελπίζω να μην μου έρθει) θα ξανακάνω τα ίδια, αλλά θα αλλάξω τη φυτική αλοιφή με άλλη. Μου έδωσε την ιδέα αυτή μία καλή φίλη από το parents και θα την ακολουθήσω πιστα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...