Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καληνυχτουδια! Σημερα μιλαγα μονη μου,σαν την αστερω. Ελενιτσα,βοηθεια σου ευχαριστουμε πολυ πολυ. Μαρακι,θα περιμενουμε νεα! Μαγδουλα,χακερ εγινες,βλεπω? Τωρα που εμαθες να κατεβαζεις,ποιος σε πιανει! Παω για μπανακι και ζζζ

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αργυρουλα μου,ευχαριστω,χαιρομαι που σε κανω να ηρεμεις!

Ελενιτσα μου,μουδωσες μια υποσχεση,για θυμησου! Συγκεντρωσου στο σπορακι σου! Φιλακια!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Μαρακι μου,καθε εγκυμοσυνη δεν εχει τα ιδια συμπτωματα με την προηγουμενη. Ετσι λενε οσες ειχαν πανω απο μια. Εμενα με ποναγε η κοιλια μου οταν ηταν να αδιαθετησω. Μετα,με ποναγε η μεση μου χαμηλα. Η γιατρος ειχε πει να μην ανησυχω,ειναι που ανοιγει η λεκανη. Ομως αμα πονας πολυ,τι θα κανεις? Κι αν σε διαταξει ο γιατρος να κατσεις? Βρες μια δικαιολογια. Πες οτιδηποτε. Πχ μακρυα απο μας,κριση κολικου. Αμα δηλαδη τυχαινε κατι,δεν θα καθοσουν απ τη δουλεια? Η δουλεια ειναι πιο σημαντικη η η υγεια? Οτι ποστο και ναχεις. Μπορεις κι απ το τηλεφωνο να κατευθυνεις. Και ασε το σιδερο στο συζυγο. Ε,μα! Κριμα που μενουμε μακρυα,κοριτσακι μου! Αληθεια,μαμα πεθερα θεια μπορει να σε βοηθησει? Το πρωτο τριμηνο ειναι το πιο σημαντικο για τους γιατρους,μεχρι να δεσει το σπορακι. Θα προσευχομαι για σενα! Αναψα το καντηλι και εβαλα τηχ εικονα της Παναγιας που εχεις το ονομα της

Πιστευω οταν το συζητησεις με τον ανδρα σου,θα βρειτε λυσεις για ολα.

η μαμα μου ειναι Αθηνα εκει μενουν εγω δεν ειμαι απο Ηρακλειο τον αντρα μου ακολουθησα....η πεθερα τιποτα καμμια βοηθεια και δεν θελω κιολας οσο για την κουνιαδα στον κοσμο της!

ο συζυγος δουλευει δωδεκαωρα καθοτι δ/ντης σε πολυκαταστημα...εγω τρεχω για ολα οπως και οι περισσοτερες βεβαια...θα βγαλει ομως τα σκουπιδια θα παει στο σουπερ μαρκετ (θα φερει και ενα σωρο αχρηστα απο εκει βεβαια) γιατι εμεις εδω παιρνουμε τα νερα εμφιαλωμενα γιατι το νερο δεν πινετε της βρυσης...σημερα του ειπα να πλυνει και τις κατσαρολες μιας και θα αργησει να παει στην δουλεια..για να δουμε τι θα κανει...

οσο για την δουλεια δεν υπαρχει αντικαταστατης μου !!δεν υπαρχει αλλοατομο στο γραφειο γενικα...

και κολικο να πω μια μερα θα κατσω μετα τι θα πω...??

βεβαια εννοειτε οτι δεν θα φτασω στα ορια μου αν δεν μπορω θα του πω :ειμαι εγκυος δεν στο ειχα πει πιο πριν ολα πηγαιναν καλα και δεν ηθελα να το γρουσουζεψω λογω της προηγουμενης φορας αλλα τωρα δεν προχωραει ετσι .....

KALIMERA KORITSIA,,,,,,,XTHES EIDA TIN MARGI STON YPNO MOU,,,OXI OTI TIN EXW DEI TIN KOPELA...EIMASTAN LEEI KAI OI DYO SE ENA LIBADI NA TO PW XWRAFI NA TO PW,,,KATI TETOIO,,,EIXE DYO AGELADES,,,KAI ZITOUSAN NERO,,,,OSO KAI AN FERETE PARALOGO ZITOUSAN NERO,,,,TO EIPA SE MIA FILI MOU KAI MOU EIPE EIN AI KALO...MALLON EINAI I YPOSXESI POU EIXA DWSEI TON EAYTO MOU.KAI PREPEI NA TIRISO,,,,GIA TIN PROSEYXI LEW,,,AX PANAGITSA MOU EYXOMAI OLA NA PANE KALA,,,,,,,,NAI MILITSA MIN STENAXWRIESE THA KRATISW TIN YPOSXESI MOU,,,,,PAW STO PAZARI,,,SIMERA EINAI TRITI KAI EINAI TO MEGALITERO PAZARI POU YPARXI STIN SMIRNI,,,EXEI APO OLA KORITSIA KAI EINAI POLY FTINA,,,,,,,POLLA FILIA SE OLES

η μαμα μου ειναι Αθηνα εκει μενουν εγω δεν ειμαι απο Ηρακλειο τον αντρα μου ακολουθησα....η πεθερα τιποτα καμμια βοηθεια και δεν θελω κιολας οσο για την κουνιαδα στον κοσμο της!

ο συζυγος δουλευει δωδεκαωρα καθοτι δ/ντης σε πολυκαταστημα...εγω τρεχω για ολα οπως και οι περισσοτερες βεβαια...θα βγαλει ομως τα σκουπιδια θα παει στο σουπερ μαρκετ (θα φερει και ενα σωρο αχρηστα απο εκει βεβαια) γιατι εμεις εδω παιρνουμε τα νερα εμφιαλωμενα γιατι το νερο δεν πινετε της βρυσης...σημερα του ειπα να πλυνει και τις κατσαρολες μιας και θα αργησει να παει στην δουλεια..για να δουμε τι θα κανει...

οσο για την δουλεια δεν υπαρχει αντικαταστατης μου !!δεν υπαρχει αλλοατομο στο γραφειο γενικα...

και κολικο να πω μια μερα θα κατσω μετα τι θα πω...??

βεβαια εννοειτε οτι δεν θα φτασω στα ορια μου αν δεν μπορω θα του πω :ειμαι εγκυος δεν στο ειχα πει πιο πριν ολα πηγαιναν καλα και δεν ηθελα να το γρουσουζεψω λογω της προηγουμενης φορας αλλα τωρα δεν προχωραει ετσι .....

Πως εισαι σημερα μαρακι μου? Υπαρχουν δικαιολογιες που κρατανε 2-3 μερες πχ ιωση με πυρετο κ διαρροιες η κατι βρειτε. Ισως οι πονοι

περασουν σε δυο τρεις μερες,γιαυτο.οπως ειχαν κρατησει και σε μενα. Μετα,βλεπεις τι κανειςΣτο συζυγο δινε λιστα στο σουπερ. Η Εφη ειναι μεγαλο παιδακι,μπορεις να της πεις οτι πονα η κοιλια σου. Στο μπανιο οταν τη βγαζεις μπορεις αντι να τη σηκωνεις να της βαζεις ενα σκαλοπατακι παιδικο,της εκμαθησης για την τουαλετα δηλαδη και να τη βοηθας να στηριζεται και να βγαινει με ασφαλεια. Ενα μεσα,ενα εξω απ το μπανιο. Η λεγε στον ανδρα σου να τη βγαζει.Αλλες δουλειες,οσα βλεπει η πεθερα δηλ τα απαραιτητα. Παρτε μια κοπελα μια φορα τη βδομαδα να κανει τα βαρια και το σιδερο. Πιο πολυ επιφοβο ειναι το τεντωμα και το σκυψιμο. Θα περιμενω να μαθω νεα σου. Πονας το ιδιο? Φιλακια κοριτσια,βγαινω και θα τα πουμε αργοτερα.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Ποναω το ιδιο ακριβως.....

στην μικρη εχω πει οτι με ποναει η μεση μου...την βγαζω απο το μπανιο και την παω στο δωματιο της που ειναι διπλα γιατι η μπανιερα ειναι στρογγυλη και ζοριζετε...ο αντρας μου οταν ειναι σπιτι την βγαζει αλλα δεν ειναι παντα....

στην δουλεια φοβαμαι δεν το λεω ακομη...δεν ειμαι παλαβη αλλα την προηγουμενη φορα μου την ειχε πει το ηξερε απο την αρχη και οταν ειδα λιγο ροζ εφυγα απο το γραφειο την ιδια ωρα και του ειπα οτι το απογευμα θα παω στο γιατρο και οταν τον πηρα στις 9 το βραδυ να του πω οτι πρεπει να κατσω στο κρεβατι με αρχισε στις φωνες!στο οτι δεν του ειπα οτι θα παω στο γιατρο και οτι δεν θα παω στο γραφειο το απογευμα και το γραφειο εμεινε κλειστο..(τηλ αυτος βεβαια δεν με πηρε) και μετα μου ειπε βεβαια κατσε οταν παλι εγινε η αποξεση τον πηρε ο αντρας μου (εγω δεν μιλουσα σε κανεναν) του ειπε οτι λυπηθηκε και οτι κανενα προβλημα.Την επομενη μερα τον πηρα εγω και μου λεει: τι θα γινει ποτε θα ερθεις στο γραφειο εγω νομιζα οτι σημερα θα εισαι εδω...!

να ερθεις γιατι εχουμε δουλεια και δεν μπορω μονος μου.

οποτε τι να πω κοριτσια?! ξερεις ειμαι παλι εγκυος!

α παπα δεν λεω τιποτα θα ακουσω καρδια και μετα...

Κορίτσια αααααααχ πλησιαζει η μέρα που θα πάω για δουλεια και δεν θελω! Ο παλιοδιευθυντης μου δεν θα μου δώσει το μειωμένο μαζεμένο ουτε αό την κανονική μου άδεια! Κλαψ. Δεν θελω να κρατησει το μωρό η πεθερα μου....

Κορίτσια αααααααχ πλησιαζει η μέρα που θα πάω για δουλεια και δεν θελω! Ο παλιοδιευθυντης μου δεν θα μου δώσει το μειωμένο μαζεμένο ουτε αό την κανονική μου άδεια! Κλαψ. Δεν θελω να κρατησει το μωρό η πεθερα μου....

μπορει να μην σου δωσει το μειωμενο??Εχει τετοιο δικαιωμα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...