Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ελενιτσα μου και εμενα τα κορίτσια μου δωσανε πολυ δυναμη και κουράγιο όταν σαν πληγωμενο πουλι βρηκα την παρεα του foroum!!!:tongue:

τωρα δοξα το θεο ειμαι καλά εφτασα στον πατω και τωρα εχω μόνο ανηφόρα!!!

αργησα να το ξεπερασω (οχι οτι δεν με ποναει ακομη) αλλα τωρα χαμογελάω και παλι!!! Ελενιτσα μου δεν θελει ασχημες σκεψεις!!:tongue:

Ολα θα πανε καλά για όλες μας!!! Αρκει να χαμογελάμε και να σκεφτομαστε θετικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτο θα κανω.......κουραστηκα και το σκ αν και η μεση μου ποναγε απο πιο πριν.........

θα καθομαι οσο γινεται στο σπιτι και σιδερο καθιστη θα βαζω..........

στην κορη μου δεν το πει ακομη κια δεν ξερω ερχετε η κακομοιρα και θελει αγκαλιες και δεν την παιρνω μονο οταν την βγαζω απο το μπανιο....

στην Εφη θυμαμαι η κοιλια μου με ποναγε οχι η μεση μου στο δευτερο με ποναγε η μεση μου αυτο το θυμαμαι...:(

Μαρακι μου,καθε εγκυμοσυνη δεν εχει τα ιδια συμπτωματα με την προηγουμενη. Ετσι λενε οσες ειχαν πανω απο μια. Εμενα με ποναγε η κοιλια μου οταν ηταν να αδιαθετησω. Μετα,με ποναγε η μεση μου χαμηλα. Η γιατρος ειχε πει να μην ανησυχω,ειναι που ανοιγει η λεκανη. Ομως αμα πονας πολυ,τι θα κανεις? Κι αν σε διαταξει ο γιατρος να κατσεις? Βρες μια δικαιολογια. Πες οτιδηποτε. Πχ μακρυα απο μας,κριση κολικου. Αμα δηλαδη τυχαινε κατι,δεν θα καθοσουν απ τη δουλεια? Η δουλεια ειναι πιο σημαντικη η η υγεια? Οτι ποστο και ναχεις. Μπορεις κι απ το τηλεφωνο να κατευθυνεις. Και ασε το σιδερο στο συζυγο. Ε,μα! Κριμα που μενουμε μακρυα,κοριτσακι μου! Αληθεια,μαμα πεθερα θεια μπορει να σε βοηθησει? Το πρωτο τριμηνο ειναι το πιο σημαντικο για τους γιατρους,μεχρι να δεσει το σπορακι. Θα προσευχομαι για σενα! Αναψα το καντηλι και εβαλα τηχ εικονα της Παναγιας που εχεις το ονομα της

Πιστευω οταν το συζητησεις με τον ανδρα σου,θα βρειτε λυσεις για ολα.

ένα μήλο την ημέρα...

Να' μαι κι εγώ! Τι κάνετε; Χάθηκα λίγο, γιατί χθες πήγαμε στο χωριό του πατέρα μου που είναι μακριά κι έχει και δύσκολο δρόμο, μετά πήγα στο νοσοκομείο να δω τη θεία μου, γύρισα πτώμα στο σπίτι. Σήμερα έκανα πολλές δουλειές στο σπίτι. Είχε βρέξει κόκκινόχωμα και η βεράντα ήταν....αφήστε τα! Πόση ώρα έκανα να την καθαρίσω, δε λέγεται...Τώρα κάθισα κι είπα να δω τα νέα σας.

Ελένη, δεν έκανες χοριακή σήμερα; Νόμιζα πως θα την επαναλάμβανες...Αχ, μην τα συζητάτε αυτά με τιμές χοριακής και σάκους που είναι να φανούν και δεν φαίνονται και ξαφνικά εμφανίζονται, γιατί θυμάμαι τα δικά μου και δεν θέλω....Με πιάνει μια στενοχώρια, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω για καμία κοπέλα αυτό. Πιστεύω πως το θεματάκι που άνοιξε η Μηλίτσα μας θα είναι γουρλίδικο. Θα μείνουμε όλες μας έγκυες κάποια στιγμή και θα πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες όλων των κοριτσιών...

Μηλίτσα, τι κάνεις; Γνωρίζεις τη μαμά του Παναγιωτάκη; Πόσο λυπάμαι....Η κοπέλα θα είναι ράκος..Κι εγώ σαν την Ελένη...Ούτε συλληπητήρια δεν μπορώ να πω....Πώς να παρηγορηθεί η γυναίκα; Να της δώσει δύναμη ο Θεός.

Σήμερα στη δουλειά μία συνάδελφος με δυο παιδάκια είπε πως σκοπεύει να κάνει και τρίτο. Αλλά...θα το προγραμματίσει να μην μείνει το Καλοκαίρι αλλά αρχές σεπτέμβρη, γιατι τότε τη βολεύει να παρει άδεια. Κορίτσια, μην με μαλώσετε, αλλά τσαντίστηκα. Τόσα κορίτσια περιμένουν πώς και πώς να μείνουν έγκυες, χωρίς να νοιάζονται για άδειες και τέτοια, θέλουν να μείνουν γιατί επιθυμούν ένα μωρό...κι αυτό δεν έρχεται. Κι άλλες κάνουν παιδιά για να πάρουν άδεια! Και έρχονται μόλις πουν " τώρα το θέλω". Δεν ξέρω, αλλά όταν την άκουσα, ούτε που απάντησα. Κι ολοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι να γελάνε και να λένε " κανόνισέ το, μην χάσεις την άδεια". Δεν μπορω....Μπορεί να γίνομαι υπερβολική και ναι, το παραδέχομαι, ζήλεψα...Θέλω κι εγώ να πω " θα κάνω παιδί" και να μην προλάβει να βγει ο μήνας και να έχω μείνει...

Δεν θα σε μαλωνα σημερα μαργκι μου. Απλα σε νιωθω,κι ας μην εχω περασει αυτην την απωλεια. Η συναδελφος σου πραττει υβρη,εσυ που εισαι φιλολογος νομιζω ξερεις τι εννοω. Εδω δεν μπορουμε να ξερουμε πιο απλα πραγματα για το κοντινο μελλον. Πχ οταν κανονιζω κατι,λεω πρωτα ο Θεος. Κι οταν ειμαστε τοοοσο σιγουροι για τον εαυτο μας,ο Θεος γελα. Εξαλλου εγω δε βρισκω καθολου σωστο μπροστα σε κοπελα που δεν εχει παιδι να ανοιγω τετοιες κουβεντες. Γιατι ειμαι διακριτικη. Δεν ξερω γιατι δεν εχει. Σημερα μια πελατισσα με ρωτησε τι περιμενω να κανω το δευτερο. Της ειπα εδω προσεχω και παιρνω προφυλαξεις,γιατι τα πιανω με τον κρινο. Την εστειλα! Ομως ηθελα να σου πω και κατι ακομα...

ένα μήλο την ημέρα...

υπηρξε στιγμη πολυ δυσκολη στη ζωη μου. Ειχα αναγκη μια καλη κουβεντα,ενα χαδι. Αυτα δηλαδη που προσφερα κι εγω απλοχερα. Βρεθηκα μονη μου. Οι ανθρωποι που θεωρουσα δικους μου νοιαζονταν μονο για να μαθουν απο περιεργεια. Στο βλεμμα τους διεκρινα μια κρυφη χαρα. Πληγωθηκα. Ομως εμαθα.

Υπηρξε πολυ χαρουμενη στιγμη στη ζωη μου. Οι ιδιοι ανθρωποι φανηκαν πως χαρηκαν. Ομως παρα το χαμογελο τους ενιωθα παραξενα. Μου πεταγαν σποντες τυχαια για το παρελθον. Απομακρυνθηκαν. Ομως τωρα ηξερα. Ξερω ποιοι ειναι οι δικοι μου και μονο αυτους παιρνω στα σοβαρα. Γιατι με νοιαζονται.

Τωρα πια,καποιοι ανθρωποι με κακη αυρα δεν εχουν καμμια θεση στην καρδια μου. Δεν την αγγιζουν. Ειμαι παντα ανοιχτη απεναντι τους,αλλα η καρδια μου ειναι αδιαφορη. Τα λογια τους πεφτουν στο κενο.

Αγαπω πολυ τον εαυτο μου,τον εχω δεχτει με τα ελαττωματα του και προσπαθω να αλλαζω. Κραταω παντα απ τους αλλους αυτο που ειναι χρησιμο. Αγαπη,ενδιαφερον φιλικο,χαμογελοΤα αχρηστα τα πεταω. Δηλαδη αρνητικη ενεργεια,μικροπρεπεια,αχαριστια.Κανε το ιδιο. Μαργκι μου,εισαι υπεροχος ανθρωπος. Εχεις εναν συζυγο που σαγαπα. Ζησε το. Καποτε θα παρακαλας να συζηταμε για χοριακες,σακκους κλπ γιατι θα τα συγκρινεις με τα δικα σου. Σου αξιζει! Χαμογελα... Ωχ,ολα αυτα εγω ταγραψα? Συνεχιζω απο δω αυριο,γιατι νυσταξα...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...