Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αυτο θα κανω.......κουραστηκα και το σκ αν και η μεση μου ποναγε απο πιο πριν.........

θα καθομαι οσο γινεται στο σπιτι και σιδερο καθιστη θα βαζω..........

στην κορη μου δεν το πει ακομη κια δεν ξερω ερχετε η κακομοιρα και θελει αγκαλιες και δεν την παιρνω μονο οταν την βγαζω απο το μπανιο....

στην Εφη θυμαμαι η κοιλια μου με ποναγε οχι η μεση μου στο δευτερο με ποναγε η μεση μου αυτο το θυμαμαι...:(

Λοιπόμ θα πας την αλλη εβδομάδα στον γιατρο να ακουσεις καρδούλα και να ηρεμησεις!!!!

Ειμαι σίγουρη όλα θα πανε καλα και σε λιγο καιρο θα μπαινουμε και θα λεμε ποιανου μωρακι εκανε ποιο πολλες τουμπες!!!!!!

Μην αγχωνεσε η μεση ειναι λογικο να ποναει αλλαζει το σωμα σου!!! στην Εφη μπορει να μην τα εδινες σημασία!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Mariaefi, τίποτα δεν θα είναι. Οπως είπαν τα άλλα κορίτσια, μεγαλώνει η μήτρα! Ξάπλωσε και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Στη δουλειά να το πεις για μα μην σε φορτώνουν κιόλας. Εννοείται ότι αν δεις ροζ θα τρέξεις στο γιατρό και όχι στη δουλειά. Ολα καλά θα πάνε.

Μηλίτσα, το διαισθάνομαι : θα με μαλώσεις....Ο, τι και να μου πεις δίκιο θα έχεις. Τι να κάνω; Είμαι απαράδεκτη, το ξέρω. Τώρα όμως προέχει το mariefaki μας να γίνει καλά και να έχει καλή ψυχολογία...Μαριαέφη, δυνατά, κορίτσι μου...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μην κάνεις τέτοιες συνδέσεις στο μυαλό σου. Εχει δίκιο η Μάγδα..μπορεί και στην Εφη να είχες πονάκια και να μην έδωσες σημασία τότε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε????

Μαρια μου ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα μην κανεις ασχημες σκεψεις μονο ξεκουραση και θετικη ενεργεια και ολα θα πανε καλα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...