Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ναι,στελλιτσα μου,λεει ανεβαζει το μεταβολισμο κι ειναι και διουρητικη. Καλε ελα στο διπλα καφε,ποτε θα γινω μανουλα,εκει ειμαι τωρα

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να' μαι κι εγώ! Τι κάνετε; Χάθηκα λίγο, γιατί χθες πήγαμε στο χωριό του πατέρα μου που είναι μακριά κι έχει και δύσκολο δρόμο, μετά πήγα στο νοσοκομείο να δω τη θεία μου, γύρισα πτώμα στο σπίτι. Σήμερα έκανα πολλές δουλειές στο σπίτι. Είχε βρέξει κόκκινόχωμα και η βεράντα ήταν....αφήστε τα! Πόση ώρα έκανα να την καθαρίσω, δε λέγεται...Τώρα κάθισα κι είπα να δω τα νέα σας.

Ελένη, δεν έκανες χοριακή σήμερα; Νόμιζα πως θα την επαναλάμβανες...Αχ, μην τα συζητάτε αυτά με τιμές χοριακής και σάκους που είναι να φανούν και δεν φαίνονται και ξαφνικά εμφανίζονται, γιατί θυμάμαι τα δικά μου και δεν θέλω....Με πιάνει μια στενοχώρια, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω για καμία κοπέλα αυτό. Πιστεύω πως το θεματάκι που άνοιξε η Μηλίτσα μας θα είναι γουρλίδικο. Θα μείνουμε όλες μας έγκυες κάποια στιγμή και θα πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες όλων των κοριτσιών...

Μηλίτσα, τι κάνεις; Γνωρίζεις τη μαμά του Παναγιωτάκη; Πόσο λυπάμαι....Η κοπέλα θα είναι ράκος..Κι εγώ σαν την Ελένη...Ούτε συλληπητήρια δεν μπορώ να πω....Πώς να παρηγορηθεί η γυναίκα; Να της δώσει δύναμη ο Θεός.

Σήμερα στη δουλειά μία συνάδελφος με δυο παιδάκια είπε πως σκοπεύει να κάνει και τρίτο. Αλλά...θα το προγραμματίσει να μην μείνει το Καλοκαίρι αλλά αρχές σεπτέμβρη, γιατι τότε τη βολεύει να παρει άδεια. Κορίτσια, μην με μαλώσετε, αλλά τσαντίστηκα. Τόσα κορίτσια περιμένουν πώς και πώς να μείνουν έγκυες, χωρίς να νοιάζονται για άδειες και τέτοια, θέλουν να μείνουν γιατί επιθυμούν ένα μωρό...κι αυτό δεν έρχεται. Κι άλλες κάνουν παιδιά για να πάρουν άδεια! Και έρχονται μόλις πουν " τώρα το θέλω". Δεν ξέρω, αλλά όταν την άκουσα, ούτε που απάντησα. Κι ολοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι να γελάνε και να λένε " κανόνισέ το, μην χάσεις την άδεια". Δεν μπορω....Μπορεί να γίνομαι υπερβολική και ναι, το παραδέχομαι, ζήλεψα...Θέλω κι εγώ να πω " θα κάνω παιδί" και να μην προλάβει να βγει ο μήνας και να έχω μείνει...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δυστυχως αν δεν έχεις βιώσει καποια πράγματα τα θεωρεις δεδωμένα. Εχω έχω χάσει τους γονεις μου πολλά χρόνια. 42 η μαμα 48 ο μπαμπας με 2,5 χρόνια διαφορα. Ε όταν ακουω την πεθερα μου να λεει 78 χρονων κριμα νεος ηταν μου έρχεται να την κουτουλησω!

Στελλίτσα μου, λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου! Να ζήσεις να θυμάσαι τους γονείς σου και να ξέρεις ότι αν είσαι καλά κι ευτυχισμένη, είναι κι αυτοί εκεί ψηλά που σε βλέπουν και σε νοιάζονται! Οντως, αν δεν έχεις ζήσει κάποιες καταστάσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τους άλλους. Δεν τα κατηγορώ αυτά τα άτομα. Ωρες- ώρες σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να είμαι στη θέση τους, να μην έχω περάσει στενοχώριες και να προγραμματίζω εγκυμοσύνες με βάση το τι με βολεύει. Απ' την άλλη λέω " δεν πειράζει ", ίσως όλα αυτά να έπρεπε να γίνουν για τον πολύ απλό λόγο: " για να μπορώ να καταλαβαίνω άτομα που παιρνάνε δυσκολίες, να τους συμπαραστέκομαι και να τους κάνω να αισθάνονται καλύτερα". Το προτιμώ απ' το να χαζογελάω μπροστά σε άτομα που έχουν πρόβλημα....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαrgi μου μην στεναχωριεσαι, όλα γινονται για κάποιο λόγο!!!

ΠΧ εγω λεω μετα απο αυτό, το εχω λαχταρισει τοσο πολύ το παιδακι που οταν με το καλό γεννηθει θα το λατρευω!!! Ευχομαι ουτε μια φορα να μην γκρινιαξω για κούραση!!!!!

Μηλίτσα μου και εγω ΑΕΚΑΡΑ ειμαι!!!!

Ανετακι καλή επιτυχία!!!

Ελενιτσα αντε την αλλη εβδομάδα θα μας λες εσυ τα νεα σου!!!

Ngeo - Στελίτσα τι κάνετε???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

δεν το ξερουν στην δουλεια και εχω το γραφειο υπευθυνη μου.......

ειχα που ειχα αγχος τωρα εχω περισσοτερο...αυριο θα φερω μαξιλαρι για την καρεκλα και βλεπουμε .............ηταν πολυ ανυσηχος ο γιατρος ομολογω και ενω του ειπα να παω την Παρασκευη να με δει για να ακουσουμε καρδια μου ειπε να περιμενουμε λιγο ακομη(25/5 μου ειχε πει)

Διαφημίσεις

Ναι μπορει....απλα ανυσηχω εχω και το ιστορικο...

αν μπορουσα δεν θα ημουν στην δουλεια....αν δω φυσικα καφε ή ροζ θα κατσω δεν το συζητω!!!!

σκεφτομαι να το πω στην δουλεια αλλα φοαβαμαι την γκρινια και μην αρχισει να με πηζει οπως την προηγουμενη φορα

μολις εγραψε η αννετ τα νεα στο αλλο θεμα,και μιλησαμε στο τηλ. για να τη συγχαρω. Ολα πολυ καλα!!! Μαριαεφη μου,ολα καλα θα πανε,κουκλιτσα μου. Κοιτα να μην κουραζεσαι,να ακολουθεις τις οδηγιες του γιατρου. Ειναι λογικο να πονα η μεση σου,γιατι μεγαλωνει η λεκανη σου. Μαργκι μου,ειναι τοσο πολλα αυτα που θελω να σου γραψω αλλα εχω πολυ δουλεια. Γιαυτο θα μπω το βραδυ που θαμαι πιο χαλαρη. Μαγδουλινι φιλακια! Βγηκα

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...