Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AX I SKATOULITSA MOU,,,KALA MILAME ANNETE SKETI GLYKA EINAI,,,,,,EMENA MOU ESTEILE MIA ZWGRAFIA KAI TIN EXW BALEI STO PSIGIO,,,,TIS ZITISA NA MOU KANEI KAI ALLES,,,,SKETI GLYKOULA EINAI TO POULAKI MOU,,,,,

τι σου ζωγραφησε?γουρλιδικη ηταν ε? αχ αγνα πλασματακια!

να ναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου Παναγια μου!!!και οι μανουλες τους και οι πατερουληδες τους!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

NAI TO POULAKI MOU,,,MOU EFTIAKSE MIA ZWGRAFIA ME TIN PRIGKIPISA TON PRIGKIPA KAI TIN KAKIA,,,,,TWRA EGW KAI TIS 2 PRIGKIPISES TIS EIDA,,,,,KAI APO PISW MIA KARDOULA TO GIABRI MOU.....NA DEIS ME TI LAXTARA MOU EKSIGOUSE TO TI MOU ZWGRAFISE DEN LEGETE.....TIS ZITISA NA MOU FTIAKSEI TO NINI MOU,,,,,KALA MILAME PANEKSIPNO PAIDI,,,MONO POU SOU MILAEI KAI TO PWS SOU APANTAEI LIWNW...MAKARI O THEOS NA MOU DWSEI ENA TETOIO GERO PAIDAKI,,,,

καλησπερα. Χρονια πολλα στις μανουλες και τις εγκυουλες και δυο φορες χρονια πολλα στις κοπελες που λαχταρανε ενα παιδακι,γιατι το αξιζουνε διπλα! Α,σημερα χαθηκα. Το πρωι ξυπνησα 5.30 απο αφορητους πονους στην κοιλια λογω περιοδου,αλλα εξαιτιας του κρυωματος μαλλον. Πηρα εναμισι μεσουλιντ εγω,που αποφευγω τα φαρμακα. Μετα πηγα σε ενα μνημοσυνο που στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Του παναγιωτακη της αννινα μας. Γυρισα σπιτι,πλακωσα δουλειες, ξαπλωσα μια ωριτσα και το απογευμα πηγα στο αλσος της κηφισιας στην εκθεση φυτων. Δεν ειχα ορεξη,αλλα δε θαχα κι αλλη ευκαιρια να παω τη μικρη. Η οποια ξετρελλαθηκε. Γυρισα με τη μικρη αγκαλια γιατι αποκαμε κι αποκοιμηθηκε. Καλε,με κανετε να κοκκινιζω με αυτα που γραφετε! Ευχαριστω πολυ πολυ. Καλα,ουτε ποσο ηρθε η Αεκ δεν ξερω ακομα.τωρα θα παω να σιδερωσω τουλαχιστον τα μισα. Παλι μαζευτηκαν,γκρρρ! Φιλακιααα

ένα μήλο την ημέρα...

καλησπερα. Χρονια πολλα στις μανουλες και τις εγκυουλες και δυο φορες χρονια πολλα στις κοπελες που λαχταρανε ενα παιδακι,γιατι το αξιζουνε διπλα! Α,σημερα χαθηκα. Το πρωι ξυπνησα 5.30 απο αφορητους πονους στην κοιλια λογω περιοδου,αλλα εξαιτιας του κρυωματος μαλλον. Πηρα εναμισι μεσουλιντ εγω,που αποφευγω τα φαρμακα. Μετα πηγα σε ενα μνημοσυνο που στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Του παναγιωτακη της αννινα μας. Γυρισα σπιτι,πλακωσα δουλειες, ξαπλωσα μια ωριτσα και το απογευμα πηγα στο αλσος της κηφισιας στην εκθεση φυτων. Δεν ειχα ορεξη,αλλα δε θαχα κι αλλη ευκαιρια να παω τη μικρη. Η οποια ξετρελλαθηκε. Γυρισα με τη μικρη αγκαλια γιατι αποκαμε κι αποκοιμηθηκε. Καλε,με κανετε να κοκκινιζω με αυτα που γραφετε! Ευχαριστω πολυ πολυ. Καλα,ουτε ποσο ηρθε η Αεκ δεν ξερω ακομα.τωρα θα παω να σιδερωσω τουλαχιστον τα μισα. Παλι μαζευτηκαν,γκρρρ! Φιλακιααα

XRONIA SOU POLLA MILITSA...NA XAIRESE TIN MIKROULA SOU KAI TO SYNTOMOTERO NA TIS XARISEIS KAI ENA ADERFAKI,,,,,,,,,EGW SPITI,,KATHETE O ANTRAS MOU KAI BLEPEI AGWNA KAI EGW PSAXNW OTI EXEI SXESI ME EGKYMOSINI,,,,,,EXW TON XAZOMPAMPA ALLA THA GINW KAI EGW MIA XAZOMAMA.......MEXRI KAI KAROTSAKIA KATHOMAI KAI KOITAW STO INTERNET,,:)))) POLLA FILAKIA STIN MIKROULA SOU,,,,,,STENAXRETHIKA ME TIN ANNINA..NA TIS DWSEI O THEOS DYNAMI TIS KOPELAS...OUTE KOURAGIO DEN EXW NA TIS GRAPSW ENA SYLIPITIRIA,,,,FILAKIA POLLA

Διαφημίσεις

καλημερα στελιτσα, τι κανει το ζουζουνι σου??????

ελενακι κι εγω χαρηκα πολυ πουλακι μου!!!

αντε και την αλλη εβδομαδα θα ανυπομωνουμε για το δικο σου σπορακι που θα κανει τσα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μια χαρά ειναι! Εγω πάντως με 1600 δεν βλέπαμε σάκο. Όλα μέσα φαινονταν οτι ήμουν έγκυος αλλά πουθενα σακος. Μετα από 3 μερες τσαααα. Στο λέω βέβαια μακάρι να μην σου συμβει. Όλα τελεια θα πάνε. Τι θελετε αγορι ή κορίτσι? Εγώ ηθελα αγορι.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

Λοιπον, η αεκ κερδισε 4-2, και κερδισε και η ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ!

να σας πω ομως στεναχωρεθηκα για το μπασκετ γιατι παντα ειμαι με τις ελληνικες ομαδες.

ρε κοριτσια, τι εγινε με τον παναγιωτακη; που ειναι το θεμα και δεν εχω παρει χαμπαρι;;;αχ ενημερωστε με, αν και καταλαβα τι παιχτηκε αλλα...

κοριτσια με το καλο να ακουσετε την καρδουλα του μωρου σας

φιλακια, τα λεμε μετα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μια χαρά ειναι! Εγω πάντως με 1600 δεν βλέπαμε σάκο. Όλα μέσα φαινονταν οτι ήμουν έγκυος αλλά πουθενα σακος. Μετα από 3 μερες τσαααα. Στο λέω βέβαια μακάρι να μην σου συμβει. Όλα τελεια θα πάνε. Τι θελετε αγορι ή κορίτσι? Εγώ ηθελα αγορι.
να,κι εγω αυτο ειχα παθει κι οσο ναναι μια τρομαρα την πηρα οταν η γιατρος δεν ειχε δει σακκο. Με καθησυχασε ομως. Γιαυτο σου ειπα ελενιτσα να μη βιαστεις.

Μαργκι που εισαι? Μαγδουλα? Εμφανιστητε,γιατι αλλιως θα παρετε απουσιεες! Ερχομαι...

ένα μήλο την ημέρα...

σημερα ειναι η μερα της αννετ! Εχω ανυπομονησια! Αντε,ευχομαι να δειτε το σπορακι! Αχ! Ελενιτσα μου,ποτε θα πας για χοριακη? Μαγδουλα μου το τσαι που λεω εχει πολλες αντιοξειδωτικες ουσιες που καθαριζουν τον οργανισμο. Ομως χρειαζεται να πινεις και νερο. Το τσαϊ αυτο δεν το μετρας σα νερο. Εμενα με βοηθα πολυ παντως. Κυριως γιατι το πινω αντι για καφε. Μολις σχολασω θα επισκεφτω το μαναβικο που κλεινει αργα και θα παρω σαλατικα. Απο αυριο ξεκινω επισημα τη διαιτα επειδη ως και σημερα ενιωθα ενοχλησεις στην κοιλια μου. Μαργκι,γραφω τα κολπα που σουλεγα!

ένα μήλο την ημέρα...

θυμωσα! Δεν τα γραφω κι εγω αν δε μπει η μαργκι που με παραμελει! Να μαθει! Θα τα γραψω το βραδυ... Φιλακιααα. Α,νgeο,θενκς για την αθλητικη ενημερωση! Θασαι ο αθλητικος ανταποκριτης μας! Μπαααϊϊϊ!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...