Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεα σας. Γράφω το μήνυμα και βγαίνω γιατί είμαι πολύ κουρασμένη. Πήγαμε στην Πρεβεζα τελικά. Ηταν πολύ ωραία. Γυρίσαμε πριν από λίγο. Μπήκα να διαβάσω τα νέα σας. Περισσότερο, το ομολογώ, ήθελα να μάθω την αντίδραση του άντρα της Ελένης. Καλά, φοβερός κι αυτός. Πάντα με συγκινούσαν οι άντρες που κάνουν εκπλήξεις και τα σκέφτονται όλα. Δυστυχώς ο δικός μου δεν είναι έτσι....Καθόλου ρομαντικός....Πού να τα σκεφτόταν αυτά. Ελένη είσαι πολύ τυχερή! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!

Μάγδα, ωραίο το κέικ; Πρόσεξε με τα κιλά! Οι γονείς μου μένουν από κάτω και τους βλέπω κάθε μέρα. Ωρες ώρες σκέφτομαι πως θα ήταν καλύτερα να έμεναν πιο μακριά, να τους επισκεπτόμουν για καφέ και κουβεντούλα,. Τώρα κατεβαίνω με τις πυτζάμες αρκετες φορές, λέμε τα νέα μας ( ποιά νέα! τι να λέμε κάθε μέρα;). Στη μαμά μου δε λέω τίποτα για το θέμα " μωρό και προσπάθεια", γιατί αγχώνεται παραπάνω από εμένα και με αγχώνει περισσότερο. Με το μπαμπά δεν μιλάμε για τέτοια θέματα. Μόνο στην αδελφή μου που έιναι Αθήνα λέω τα πάντα...

Αυριο πρωί πρωί έχουμε άλλο ταξίδι...Θα πάμε στο χωριό του πατέρα μου, που είναι λίγο μακριά, για ένα μνημόσυνο. Βαριέμαι.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

XRONIA POLLA SE OLES TIS MANOULES TIS EGKYOULES KAI TIS MELONTIKES MANOULES,,,,TO POSO LAXTARO TO 2011 NA KOITAW STA MATIA TO MWRAKI MOU KAI NA TOU PW ESY EISAI I AITIA POU GIORTAZW SIMERA KAI AYTO ME ENA GLYKO XAMOGELO THA ME KOITAKSI..THA EINAI TO OMORFOTERO DWRO TOU KOSMOU,,,SIMERA MONO DEN EINAI I GIORTI TIS MITERAS,,,I GIORTI TIS MITERAS EINAI KATHE MERA KATHE LEPTO...SAGAPW POLU MANOULA MOU ,,AGGELE MOU .

Διαφημίσεις

EPISIS THA ITHELA NA MOU EPITREPSETE NA EYXARISTISW TIN MANOULA MOU........MANOULA SAGAPW POLU,,,EISAI ENAS AGGELOS TO STIRIGMA MOU STIN ZWI,,,,PANTA ISOUN DIPLA MOU STIS LYPES STIS XARES,,TA LOGIA SOU TA DAKRYA SOU TA GELIA SOU EINAI PANTA MES TO MYALO MOU KAI MOU ELEGES OTAN THA GINEIS MANA THA NIWSEIS TIN XARA KAI TIN PIKRA...TO NA GINEIS MANA EINAI TO EYKOLOTERO, TO NA LEGESE MANA EINAI TO POIO DYSKOLO...AYTO PANTA MOU TO ELEGES...PANTA ISOUN KAI EISAI DIPLA MOU,,STIS LYPES STIS XARES STIS ANISIXIES..EISAI O AGGELOS MOU .......SE FILW GLYKA GLYKA STA KATAKOKINA MAGOULAKIA SOU

Εισαι πολλή γλυκιά Ελένη. Τυχερό το μωράκι σου. Στείλε μου θετική ενεργεια να μεινω και εγώ έγκυος μεσα στο καλοκαίρι.

Ασχετο που μένεις? Εχω πάει Μποντρουμ και Κουσαντασι. Μου αρεσε πάρα πολύ. Η γιαγια μου ήταν από το Παραδείσι (ή κάπως έτσι) της Σμύρνης.

αχ βρε ελενακι..με συγκινησες..σνιφ σνιφ

να τις χαιρομαστε λοιπον..δεν υπαρχει πιο ιερη λεξη!!!ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

του χρονου ολες με τα μωρακια μας αγκαλια!!!

μανουλες ολου του κοσμου χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Εισαι πολλή γλυκιά Ελένη. Τυχερό το μωράκι σου. Στείλε μου θετική ενεργεια να μεινω και εγώ έγκυος μεσα στο καλοκαίρι.

Ασχετο που μένεις? Εχω πάει Μποντρουμ και Κουσαντασι. Μου αρεσε πάρα πολύ. Η γιαγια μου ήταν από το Παραδείσι (ή κάπως έτσι) της Σμύρνης.

στελιτσα μου χρονια πολλα και σε σενα κουκλα μου, να σε χαιρεται το γλυκο σου πλασματακι και συντομα να μπεις στο κλαμπ των εγκυων!!!

στο ευχομαι απο καρδιας!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου, να ειμαστε ολες καλα, στα κοριτσια που εχουν το μωρακι στην κοιλιτσα τους, σε ολους!

τα λεμε και μετα γιατι θελω να ετοιμαστω να φυγουμε

ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΡΑ με τη νικη!

επισης αντε και στον ολυμπιακο να κερδισει στο μπασκετ!μονο εκει ομως!!!!

θα εχουμε γλεντι με τον συζυγο σημερα...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

EGW EIMAI FENERBAHCE :)) I MILITSA POU EINAI SIMERA??GIORTAZEI KAI KSESKAEI SIMERA STIS BOLTES,,,,,,MILITSA MOUUUUUU NA EXEIS MIA YPEROXI MERA,,,I EYOULA TI DWRO SOU EKANE>>>???????????EGW KSAPLWSA LIGAKI KAI TWRA THA KANW KAMIA DOULEIA POU TIS AFISA APO TO PRWI,,,SIDERWMA :((((....POLLA FILIA SE OLES

EGW EIMAI FENERBAHCE :)) I MILITSA POU EINAI SIMERA??GIORTAZEI KAI KSESKAEI SIMERA STIS BOLTES,,,,,,MILITSA MOUUUUUU NA EXEIS MIA YPEROXI MERA,,,I EYOULA TI DWRO SOU EKANE>>>???????????EGW KSAPLWSA LIGAKI KAI TWRA THA KANW KAMIA DOULEIA POU TIS AFISA APO TO PRWI,,,SIDERWMA :((((....POLLA FILIA SE OLES

ελενακι,εχθες μου ελεγε η μικρη ψιθυριστα πως της εφτιαξε δωρακι καρτουλα στο σχολειο..το μαναρι μου!!!

αλλα δεν την ρωτησα λεπτομερειες γιατι ηταν διπλα η μηλιτσα..το γλυκο μου ισα που το ακουγα...!!!να την χαιρεται την μανουλιτσα της!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...