Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

KORITSIAAAAAAAAAAAA 294.5.....MOU EIPAN OTI EINAI KALI......PWS TIN BLEPETE???AX IDEA DEN EXW....EIMAI POLU MA PARA POLU XAROUMENI,,,KLAIW APO TIN XARA MOU,,,,,,O ANTRAS MOU DEN EXEI ERTHI AKOMA,,,,EXW EAN AGXOS MIN MOU LIPOTHIMISI

Τοσο είχα 20 ημερων περιπου από τη συλληψη. ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Πώ, πω! Πόσο άργησα να ξυπνήσω σήμερα! Ημουν τόσο κουρασμένη. Χθες Μηλίτσα, με το που έγραψα το μήνυμα έπεσα για ύπνο, αφού πρώτα με πήραν τα κλάματα πάλι! Η ψυχολογία μου είναι πεσμένη. Μία θεία μου είναι στο νοσοκομείο, έκανε χουρουργείο. Στενοχωριέμαι γι' αυτήν και θέλω να πάνε όλα καλά, αλλά έχω κι άλλο θέμα...Πάω καθημερινά στο νοσοκομείο να την βλέπω και στο συγκεκριμένο νοσοκομείο είχα κάνει το χειρουργείο πέρισυ. Με το που φτάνω στο θάλαμο, τι να πω...Γυρίζουν όλα στο μυαλό μου και το σκέφτομαι συνέχεια...Κρατιέμαι να μην κλάψω εκεί και στενοχωρήσω και την καημένη τη θεία που έχει τα βάσανά της κι αυτή και δεν χρειάζεται άλλα. Να φύγουν αυτοί οι μήνες γρήγορα, για να μην κάνω συνδέσεις....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ελένη το είπες στον αντρούλη το ευχάριστο;;Πές μας αντιδράσεις. Εμείς λέγαμε με τον δικό μου να πάμε Λευκάδα αλλά δεν έχει καλό καιρό. Θέλουμεόμως να πάμε κάπου, για να ξεφύγουμε λίγο, μπας και ηρεμήσω κι εγώ λίγο. Θα δούμε τώρα. Ελένη, θα έχω στο μυαλό μου τις δικές σου συμβουλές, της Μηλίτσας κι όλων των κοριτσιών και θα το αποβάλλω το άγχος. Λίγο αυτός ό μήνας είναι περίεργος, γιατί πέρισυ από το Μάη ξεκίνησαν όλα, αλλά πού θα μου πάει, θα το αντιμετωπίσω.

vasdeli, δεν μιλησαμε καθόλου. Πολύ καλή και η δική σου χοριακή! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Φιλιά σε όλες!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

KALIMERA KORITSIA,,,,,,EGW PLEO SE PELAGI EYTIXIAS,,,,,,XTHES ME TO POU EFYGE O SYNADELFOS TOU EIPA STA ELLINIKA EIMAI EGKYOS,,,,,FYSIKA DEN KATALABE TI TOU EIPA KAI TI MOU APANTAEI,,,,,,,,,XARIKA POLU,,,,,,KAI TOU LEW TI XARIKES POLU (STA TOURKIA)KAI MOU LEE ETSI TO EIPA AFOU DEN KATALABA T MOU EIPES,,,,,,,,META TOU EBALA TO MIKRO DWRAKI TOU STO MAKSILARI,,,,,,,,,ERXETE NA KSAPLWSI TO ANOIGI KAI AYTO ITAN,,MEINAME KSIPNII MEXRI TIS 5 TO PRWI,,,,,,OTAN EIDE TO TEST KAI TIN XORIAKI DEN KATALABE,,,,EIDE TO MPRELOK GELASE KAI META DIABASE TO GRAMMA,,,,EKLAPSE PERITO NA SAS PW,,,,,,,,,SE LIGO THA PAME STIN AGORA NA PAROUME MPAKLABA NA KERASEI OLOUS STIN DOULEIA,,,,,EINAI TOSO XAROUMENOS,,,,,,,,PRIN KAMIA WRA ETOIMASE PRWINO...SAN MWRO KANEI,,,,,,,,,ALLA EPEIDI POTE DEN TOU EXW KRIPSI TIPOTA TOU EIPA OTI ESEIS MOU DWSATE AYTI TIN IDEA KAI KYRIWS GIA TO GRAMMA TIS MARGIS,,,,,

Διαφημίσεις

Φανταζομαι τη σκηνη σας!!!Ο δικόςμου μόλις του έδωσα τα καλτσακια χοροπηδουσε και έλεγε γιουπιιιιιι. Κάμερα έπρεπε να έιχα. Χαρητε το κοπέλα μου! Ξεκουραση και μόνο θετικές σκέψεις!!!! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

STELITSA KALI I XORIAKI MALLON ETSI DEN EINAI??????XTHES I VASDELI MOU EIPE 6 7 BDOMADWN AKOUME KARDOULA,,,,,DILADI NA PAME SE 1 ME 2 BDOMADES STON GIATRO?????AYTOS EXEI TRELATHI NA PAME SIMERA KAI TOU EIPA APO DEYTERA.....

Τελεια η χοριακη. Ξανακάνε την Δευτερα. Θα πάτε και θα δείτε μια τελίτσα. Μετα ο γιατρός θα ανόιξει τη φωνη και θα ακύσετε τικ τακ! Αν θες να κλαψεις μην ντραπεις τον γιατρό. Εχουν δει αυτοι!!!!

καλημερουδια! Ελενιτσα μου,φανταζομαι χαρα που πηρε! Αχ,μπραβο! Ε,κι εγω απ το τηλ τα ιδια θα σουλεγα με τη βασδελη και τη στελλιτσα. Μη βιαστεις,κανε τη δευτερη σε τρεις μερες δηλ δευτερα. Σακκο θα δειτε αμα αυξηθει η χοριακη πανω απο χιλια και οποτε αν πατε τωρα στο γιατρο θα αγχωθεις χωρις λογο. Καρδουλα θα ακουσεις πιο μετα. Μη βιαζεσαι! Ετσι πες και του ανδρα σου. Απλα παρτε το γιατρο τηλ. να σας κατατοπισει. Ειναι παρα πολυ καλη η χοριακη,πιο μεγαλη απ οτι υπολογιζα! Πολυ καλο αυτο! Μαργκι μου,κριμα για τη θεια,ευχομαι περαστικουλια,ο,τι καλυτερο! Βασδελη μου,συγχαρητηρια,πολυ καλη η χοριακη. Αντε,οργανωθειτε να ανοιξετε το καφε 2011,τι περιμενετε? Ζητηστε το με πμ στον συντονιστη που ανοιγει τα καφε αυτα.Παω να συνεχισω τις δουλιτσες μου... Φιλακια,ναχετε καλη ημερα!

ένα μήλο την ημέρα...

STELITSA KAI PALI SE EYXARISTW,,,,,,,KALA MILITSA EXEI TRELATHI O ANTRAS MOU,,,,,,PES TIN MIKROULA I THEIA ELENI THELEI MIA ZWGRAFIA ME TO NINAKI TIS,,,,,,,,, AX I GLYKIA MOU THA TRELATHEI NA MOU FTIAXNEI ZWGRAFIES,,,,,,SKETI GLYKA EINAI,,,,,,MAKARI NA MOU DWSEI O THEOS KAI MENA ENA TOSO GLYKO MWRAKI,,,,,,,,,

Ελενιτσα μου πολύ ωραια η σκηνη που περιεγραψες !!!!!

Μαρgi μου μην στεναχωριεσε όλα θα περασουν!!!! πηγενε βολτες και επσκεψεις στην γονεις σου και για κεφεδες θα ξεσκασεις και θα ηρεμησεις!!!!!

Μηλίτσα μου όλο δουλειες εχεις και εσυ κανονισε να πας βολτουλα να ξεσκασεις!!!!!

αχ τι ωραια μερα εχει....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

KORITSIA KALISPERA NA EXETE ENA OMORFO MESIMERI,,,,,,,,,,PIGAME ME TON ANTRA MOU STIN AGORA,,,,,MOU EIPE EXW KAMIA 20 LEPTA MIA DOULITSA KAI ERXOMAI,,,,,,,KAI TI MOU EFERE BRE KORITSIA????????2 TRIANTAFILA GIA TIN GIORTI TIS MITERAS,,,,,TO ENA APO AYTON KAI TO ALLO APO TO NINI MAS......META MOU EDWSE MIA SAKOULA POU MESA EIXE ENA MPLOUZAKI ASPRO,,,ALLA EPANW STO MPLOUZAKI EIXA MIA FWTOGRAFIA TOU MIA FWTOGRAFIA MOU KAI MIA FWTOGRAFIA ENOS MWROU........ME SIGKINISE POLU,,,,,,,,KAI TOU EIPA POTE TO SKEFTIKES OLO AYTO,,,,,KAI MOU APANTISE AYTO TO EXW APO KAIRO STO MYALO MOU KAI EIXA SKEFTI OTAN MATHW OTI EISAI EGKYOS THA SOU EFTIAXNA ENA TETOIO MPLOUZAKI,,,,,,PIGE STO FWTOGRAFIO KAI TOU TO EFTIAKSAN SE 5 LEPTA,,,,,,,,,,,TON AGAPW POLU KORITSIA,,,,,,,,,,,,,POLLA FILIA SE OLES,,,,,,,PAW NA ASXOLITHO ME TO TERAS LIGO

KORITSIA KALISPERA NA EXETE ENA OMORFO MESIMERI,,,,,,,,,,PIGAME ME TON ANTRA MOU STIN AGORA,,,,,MOU EIPE EXW KAMIA 20 LEPTA MIA DOULITSA KAI ERXOMAI,,,,,,,KAI TI MOU EFERE BRE KORITSIA????????2 TRIANTAFILA GIA TIN GIORTI TIS MITERAS,,,,,TO ENA APO AYTON KAI TO ALLO APO TO NINI MAS......META MOU EDWSE MIA SAKOULA POU MESA EIXE ENA MPLOUZAKI ASPRO,,,ALLA EPANW STO MPLOUZAKI EIXA MIA FWTOGRAFIA TOU MIA FWTOGRAFIA MOU KAI MIA FWTOGRAFIA ENOS MWROU........ME SIGKINISE POLU,,,,,,,,KAI TOU EIPA POTE TO SKEFTIKES OLO AYTO,,,,,KAI MOU APANTISE AYTO TO EXW APO KAIRO STO MYALO MOU KAI EIXA SKEFTI OTAN MATHW OTI EISAI EGKYOS THA SOU EFTIAXNA ENA TETOIO MPLOUZAKI,,,,,,PIGE STO FWTOGRAFIO KAI TOU TO EFTIAKSAN SE 5 LEPTA,,,,,,,,,,,TON AGAPW POLU KORITSIA,,,,,,,,,,,,,POLLA FILIA SE OLES,,,,,,,PAW NA ASXOLITHO ME TO TERAS LIGO

Κουκλιτσα μου,παντα ευτυχισμενη να εισαι!!!Ζησε την περιοδο της εγκυμοσυνης οσο πιο ευτυχισμενα γινεται!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

SE EYXARISTW ARGYRW MOU,,,,,,,,,,,SORRY POU ARGISA NA SOU APANTISW ALLA EGRAFA TIN ANAFORA MOU STON SYNTONISTI,,,,,,,,,,,AYTI I AYTOS OSES ANAFORES THELEI AS KANEI SE EMAS,,,,EMEIS EIMASTE PERISOTERES,,,,,,,TON TRELO I TRELI THA PISTEPSOUN????DEN BRISAME ETSI DEN EINAI??????ELA NA SOU DWSW KAMIA KALI SYNTAGI........FILAKIAAAAAA

καλα τωρα Ελενη ελιωσα!δακρυσα!

να ειστε καλα κοριτσι μου!!!

Ελενίτσα μου σου ευχομαι να εισαι πάντα τόσο ευτυχισμένη, γιατι το αξίζεις κοπέλα μου!!!:D Εισαι πολυ καλό παιδί!!!!!:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...