Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

MARGI MOU KAI POU NA IKSERE ONTWS....MOU FTANEI OMWS POU MOIRAZOME TIN XARA MOU MAZI SAS,,,NA KSEREIS OTI TA LOGIA MOU EINAI APO KARDIAS,,,,,,DEN EXW PLOUSIO LEKSILOGIO STA ELLINIKA KAI TO KSERW,,,ALLA NA KSEREIS OTI EIMAI PANW APO OLA ANTHRWPOS KAI SEBOMAI KAI PONAW SYMPARASTEKONTE TOUS ANTHRWPOUS MOU MOU XARIZOUN ESTW KAI ENA ALITHINO XAMOGELO,,,,ENA TI KANEIS POU ME RTANE MESA APO TIN PSIXI TOUS,,,,,THA TA KATAFEREIS THA TO DEIS......MOU ERXETE NA FWNAKSW NA OURLIAKSO NA SOU PW DIWKSE TO AGXOS EPITELOUS AFOU MPOREIS NA TA KATAFEREIS,,,,,,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σουπερ ντουπερ η χοριακη σου,ελενιτσα μου! Αχ,με εσκασες σημερα! Ηξερα πως θα πας μεχρι τις πεντεμισι. Εξι και που σε πηρα τοχες κλειστο κι ανησυχησα. Μετα εξυπηρετουσα,εκανα δουλειες κι ολο εμπαινα να μαθω. Με το που εγραψες επιτελους,ουφ,ηρεμησα! Αχ,μου φανηκε αιωνες! Χαλαλι ομως! Κι η αννετ τελεια χοριακη σημερα. Αντε να ανοιξετε το καφε του 2011!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

δεν πειραζει βρε! Απλα ανησυχησα κι οι πελατες με εβλεπαν να περιφερομαι με το κντ στο χερι. Εψαχνα νεα σου σε ολα τα θεματα.Αλλα μετα χοροπηδαγα! Πολυ καλη η χοριακη σου! Μολις μπηκα κι εγω σπιτι. Μαργκι μουουου,που πηγες?

ένα μήλο την ημέρα...

παω κι εγω να ξαπλωσω,γιατι νιωθω κουρασμενη. Τα ποδια μου δεν τα νιωθω. Ελπιζω να κοιμηθω. Αλλιως θα τα ξαναπουμε. Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

KORITSIAAAAAAAAAAAA 294.5.....MOU EIPAN OTI EINAI KALI......PWS TIN BLEPETE???AX IDEA DEN EXW....EIMAI POLU MA PARA POLU XAROUMENI,,,KLAIW APO TIN XARA MOU,,,,,,O ANTRAS MOU DEN EXEI ERTHI AKOMA,,,,EXW EAN AGXOS MIN MOU LIPOTHIMISI

Ελένη, η χοριακή σου είναι πολύ καλή! Σε ποια μέρα καθυστέρησης είσαι σήμερα που την έκανες;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

VASDELI MOU KALISPERA,,,,,,TELEYTAIA PERIOD 8.4 KAI PERIMENA ME KYKLO 26 MERES 2 ME 3 TOU MINA,,,,,,,,,MEXRI PRIN 3 MINES EIXA KATHE 28 MERES,,,ALLA 3 MINES TWRA KATHE 26 MERES.........POTE NA KANW TIN 2 XORIAKI KAI POTE NA PAW STON GIATRO MIPWS MPOREIS NA MOU PEIS????AYRIO THA PARW KAI TIN MILITSA TILEFWNO NA MOU PEI,,,,,,,,,,SIGOURA O ANTRAS MOU THA THELISI NA PAME KATEYTHEIAN STO GIATRO

Διαφημίσεις

Την επαναληπτική χοριακή πρέπει να την κάνεις 2 μέρες μετά την πρώτη και πρέπει να δεις την τιμή να διπλασιάζεται...

Δηλαδή αφού έκανες σήμερα την πρώτη και είχες 295 μονάδες πρέπει την Κυριακή το πρωί(δουλεύουν εκεί τα εργαστήρια; Αν όχι την Δευτέρα το πρωί) να κάνεις την επαναληπτική και να δεις περίπου 600 μονάδες.

Εγώ έκανα την Τετάρτη την πρώτη χοριακή(2 μέρες πριν την αναμενόμενη περιοδο) είχα 85 και σήμερα που έκανα την επαναληπτική είχα 199.:-P

qwlrp3.png

Δεν θα δείτε και πολλά πράγματα τώρα, είναι πολύ νωρίς...Την 6 με 7 εβδομάδα μπορείτε να ακούσετε καρδούλα με το καλό!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...