Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ελένη, καλά αποτελέσματα με τη χοριακή. Πώς άντεξες και δεν το είπες, απορώ...Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς. Αφού δεν το έκανα εγώ, ας το κάνει κάποια που αδημονεί όπως εγώ για μωρό και επιτέλους τα κατάφερε. Να δεις που σύντομα θα το κάνω κι εγώ...Θα το γράψω το ρημαδογράμμα, πού θα μου πάει!

Μηλίτσα, αμα με δεις θα με δείρεις. Είμαι πολύ αδύνατη! Ολοι λένε πως πρέπει να παχύνω. Εγώ τρώω αλλά τα κιλά πάνε στην κοιλιά μου. Εκεί έχω το λίπος! Οι άλλοι βέβαια αυτό δεν το βλέπουν και με θεωρούν υπερβολικη. Αυτό το υγρό που μου προτείνεις βοηθά να "πέσει" λίγο η κοιλιά;;

Αυριο θα πάμε με τον άντρα μου Λευκάδα. Τρελάθηκε να φύγουμε το πρωί και να μείνουμε εκεί το βράδυ. Εγώ έτσι κι έτσι γιατί οικονομικά δεν....Γι'αυτό θα πάμε, αλλά το βράδυ σπιτάκι μας.'

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαργκι μου καλα να περασεις! Α,αμα εχεις μονο κοιλια ισως χρειαζεσαι απλα διαιτα ειδικη,και μασαζ τοπικο.αχ,περισσοτερα κολπα θα σου πω το βραδυ. Τωρα επηξα λιγο στη δουλεια.

ένα μήλο την ημέρα...

Κολπα ακούω και ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μηλίτσα θα το δοκιμάσω το τσαι γιατι η ενδοκρινολογος μου εκοψε το καφε!!!!

Ελενιτσα περιμένω νέα!!!!

Margi και στα δικά μας εσυ θα το οργανώσεις!!!!!!!!!!

Εγω στις 7 εχω ραντεβου στον γιατρο θελει να μου δωσει κλομιφαιν αλλα αφου οι εξετασεις μου ηταν οκ εγω δεν θελω να παρω τπτ!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Να μην πάρεις τότε. Αμαν...μας γέμισαν με φάρμακα. Δες την Ελένη! Αν δεν έμενε έγκυος τώρα η κοπέλα, θα την φούσκωναν με φάρμακα, για να δυναμώσει τα "αδύναμα" ωαρία της!!!Ευτυχώς έμεινε έγκυος! Τι να πω...δεν ξέρω, βρε Μάγδα μου! Εγώ τελικά είπα στον άντρα μου να κάνουμε προσπάθειες κι αυτό το μήνα και να κάνουμε το σπερμοδιάγραμμα λίγο πριν αδιαθετήσω. Τελικά εγώ φοβάμαι περισσότερο από αυτόν μου φαίνεται.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

MARGI NA SOU EKMISTIREYTO KATI,,,,TIN WRA POU PERIMENA NA MOU PAROUN AIMA SKEFTIKA ESENA....TO AGXOS SOU,,,,DEN MPOREIS NA PISIS TON EAYTO SOU OTI OLA EINAI THEMA AGXOUS KAI AYTO EINAI KAKO,,,,FTHEIRESE ADIKA,,EIMAI SIGOURI OTI MPOREIS NA TA KATAFEREIS......DES EMENA...ME ADYNAMA WARIA OPS MOU EIPAN,,,ALLA TO THEMA EINAI OTI OUTE POU TO SKEFTOMOUN AYTO TO MINA,,,,,ITAN FISI ADINATON ELEGA.......ASXOLITHIKA ME TA LOULOUDIA ME TO DIABASMA ME TON EAYTO MOU KAI TSOUPPPP NATO TO NINI,,,,,SE PARAKALW PARA POLU,,,KANE ENA DWRO STON EAYTO SOU...KOITA TON EAYTO SOU,,,AGAPISE TON KAI EIMAI SIGOURI OTAN MEINEIS EGKYOS EMEIS THA KLAPSOUME POIO POLU APO SENA,,,,,,,,,,,S AGAPW POLU POLU

EPISIS TIN WRA POU EGRAPSA TO GRAMMA MARGI THELW NA SOU PW OTI ANATRIXIASA.....POSO SE SKEFTIKA SIMERA DEN FANTAZESE...TIN WRA POU TO EGRAFA DEN EKLAPSA GIA MENA I GIA TON ANTRA MOU,,,,ALLA EKLAIGA GIA SENA..MARTYS MOU O THEOS......THA TA KATAFEREIS THA TO DEIS,,,,,ME OLII TIN DYNAMI TIS PSIXIS MOU EYXITHIKA OO EGRAFA TO GRAMMA NA TO GRAPSEIS KAI ESY POLU SYNTOMA..GIATI AYTA TA LOGIA POU EGRAPSA ANIKOUN SE SENA KAI AKSIZEIS NA TA GRAPSEIS KAI ESYYYYYYYYYYY

STO KALO MOU,,,,KLAIW....................MILITSAAA KORITSIAAAAAA PWS SAS FANIKE I XORIAKI?????EINAI KALI????LOIPON PIRA PAPOUTSAKIA KATI SAN MPRELOK EINAI KAI EGRAPSA ENA GRAMMA,,,,,,NA DW PWS THA TOU TO PROSFERW TO DWRAKI TOU

Στο καλο σου με συγκινησες με ολα αυτα που εγραψες για την Margi....εισαι ψυχουλα!!!Αν και τωρα που σου γραφω θα πετατε σε πελαγη ευτυχιας θα σου ξαναγραψω(διαβασε στο ποτε θα γινω επιτελους μανουλα)....Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ SUPERRRRRR!!!!!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

αχ μπραβο βρε ελενη! να δεις χαρες που θα κανει και ο αντρας σου!

καλο βραδι σε ολες και μακαρι ολες μας να χαρουμε συντομα μαζι με τις φιλες μας που χαιρομαστε πολυ πολυ για αυτες!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Αχ Ελενάκι μου εχω πολύ αγωνία πες μας πως αντεδρασε!!!!:-P

Μαρgi γυρισα απο τον γιατρο δεν θα παρω τπτ για την ωρα!!!!!:tongue:

θα με ξαναδει την Τριτη αν και του ειπα οτι δεν θελω επιμενε να δει την ωορηξια μου!!!!!! Σκεψου εμενα ουτε που με νοιαζει ποτε θα γινει!!!!

Εδωσα μεγαλο περιθωριο στον εαυτο μου και ειπα οτι δεν θα ξαναστεναχωρηθω ουτε θελω να ξαναασχολιθω ευτυχως ειμαι καλα στην υγεια μου!!! :tongue:Αγορασα και το χαπι του θυροειδη!!!!:D

Σκεφτομαι να παω για αερομπικ ή γιογκα!!!!!:shock:

Κοριτσια ειμαι χαρουμενη και αυτο φαινετε στο προσωπο μου!!! Γιουπι το καλοκαιρι!!! :):):)

Margi μου και Ngeo περιμενω να μου πειτε τι θα κανετε??????!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

KALISPERA KORITSIA,,,AX MAGDA MOU OSO AGWNIA EXETE ESEIS EMENA MOU GKREMISTIKE,,,,,IRTHE ME ENAN SYNADELFO KAI ME ENA KARO FAKELOUS,,KATHONTE STO MPALKONI KAI ASXOLOUNTE ME AYTA,,,,,,,,,,DEN EXW DIATHESI GIA TIPOTA,,,,,,,,I KARDIA MOU KONTEYE NA STAMATISI ME TO POU ME PIRE TILEFWNO KAI MOU LEEI ERXOMAI MAZI ME TON SYNADELFO...BALE TSAI NA GINEI,,,,,,,

A, ρε Ελενίτσα, μ' έκανες κι έκλαψα με τα λόγια σου! Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι!!!Μόνο που τώρα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι εμάς και να επικεντρωθείς στην εγκυμοσύνη σου. Αντε, να΄φέυγει σιγά- σιγά και ο συνάδελφος να αναγγείλεις επιτέλους τα ευχάριστα! Πού να ήξερε ο άντρας σου ότι έχουμε δύο μέρες που το ξέρουμε και ετοιμάζουμε τον τρόπο να του το πούμε!!!! Αμ, ο καήμενος ο συνάδελφος πού να ήξερε τι χαλάστρα μας έκανε! Φιλιά!!!! Να περάσετε τέλεια απόψε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...