Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

AAAA EPISIS MARIA39 EGRAPSES OTI DEN EIXES TI NA GRAFEIS EDW,,,,,EDW DEN MILAME MONO GIA THEMATA EGKYMISINIS,,,,EIMASTE SAN MIA OIKOGENEIA KAI EKTIMAME I MIA TIN ALLI,,,OTI TO KALYTERO SE MIA FILIA,,,,,,EYXOMAI NA MPAINEIS SYXNOTERA APO EDW KAI PERA,,,,,,,MEXRI KAI TI MAGEIREPSAME SXOLIAZOUME,,,,,,POLLA FILAKIA

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι,μεχρι και συνταγες γραφαμε εδω.νεα απ τη δουλεια,οτιδηποτε. Ισα ισα που ξεφευγουμε ετσι απ το αγχος της συλληψης,κατι που δε μπορουσαμε να κανουμε στο αρχικο παρεντς. Εδω ο τιτλος ειναι περι ανεμων και υδατων.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Καλά Μηλίτσα, τελεια θα γίνει η ταράτσα σου! Και όλες αυτές οι δραστηριότητες μου άνοιξαν την όρεξη. Εγώ από καιρό λέω πως θέλω να ξεκινήσω χορό, αλλά δεν βγαίνουμε οικονομικά. Δεν ξέρω τι θα κάνω για να ξεσκάσω λίγο και να μην σκέφτομαι. Θα ξεκινήσω περπάτημα...τα απογευματάκια, μπας και μου πέσει λίγο η κοιλίτσα. Από τότε που έκανα χειρουργείο, η κοιλίτσα μου είναι φουσκωμένη, σαν να είμαι εγκυούλα. Τσαντίζομαι, δεν θέλω να τη βλέπω. Πεθύμησα τον παλιό μου εαυτό με τα ωραία στενά μπλουζάκια. Πού να τολμήσω να βάλω τώρα στενό; Ολοι θα ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Θέλω να ξεκινήσω να βγαίνω με φίλενάδες για καφέ. Μου έχει λείψει. Αλλά και πάλι οι φίλες μου γέννησαν και δεν βγαίνουν πια τόσο συχνά. Να, με την κολλητή μου με το ζόρι μιλάμε στο τηλ. Μόλις κλαίει το μωρό, το κλεινουμε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πριν μου τύχουν όλα όσα έτυχαν, σκεφτόμουν πώς θα ανακοίνωνα στον άντρα μου το ευτυχές γεγονός. Ελεγα λοιπόν ότι μόλις μάθαινα την εγκυμοσύνη, θα αγόραζα ένα ρουχαλάκι για το μωρό και θα του το έδειχνα. Θα με ρωτούσα για ποιον το πήρα και θα του έλεγα " για το μωράκι μας"! Μου φαινόταν τόσο όμορφη ιδέα, αλλά η αδελφή μου μου είπε πως είναι γρουσουζιά να παίρνεις πράγματα για το μωρό πριν τον 7ομήνα. Εκανα λοιπόν άλλο σενάριο : να του γράψω δυο λεξούλες από το μωρό του. Ξέρεις απλά πράγματα " Μπαμπά, ανυπομονώ να με κρατήσεις αγκαλιά. Μέχρι να γίνει όμως αυτό, κρατα αγκαλιά και πρόσεξε τη μανούλα μου. Θα είναι σαν να αγκαλιάζεις εμένα. Είμαι μέσα της". Αυτό το σενάριο δεν το εκμυστηρεύτηκα σε κανέναν. Τώρα το λέω σε σας. Μακάρι να γράψω κάποια στιγμή αυτό το γράμμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

KALIMERA KORITSIA,,,,VASDELI MOU NAI ONTWS SAS ESKASA.,,ALLA ME KATALABENEIS...TO THEMA EINAI TOSO LEPTO,,,,,,,,XTHES IRTHE O ANTRAS MOU SPITI ME KAMIA 10 FAKELOUS,,,EIXE POLU DOULEIA GIA TO SPITI,,,,DEN TOU TO EIPA,,,,,,ETOIMAZOMAI NA PAW STO NOSOKOMEIO GIA XORIAKI,,,,,AKOUSTE TI THA KANW,,,,,,KATARXIN NA EYXARISTISW OLES SAS GIA TIS IDEES POU MOU DWATE,,,,,,,,,,,THA PAW NA PARW KATI MWROUDIAKO,,,PAPOUTSAKIA KATI TETOIO,,,MESA THA GRAPSW ENA GRAMMA OPWS MOU EIPE I MARGI,,,,,,MARGI MOU SE EYXARISTW,,,,,,,,SE AGAPW POLU POLU,,,,,,,META THA TOU PW KAPOIOS KATI SOU ESTEILE,,,,KAI META?????TEZA O KAIMENOS.....TO TI XARA THA PAREI KORITSIA DEN LEGETE.........SAS FILW OLESS

KATHOMAI KOITAW KSANA KOITAW TO TEST KAI DEN MPORW AKOMA NA TO SINIDITOPIOISO....TOSOUS MINES PROSPATHEIWN TOSO AGXOS TOSI APOGOYTEYSI..EIXA XASI TIS ELPIDES MOU.....O THEOS NA ME BOITHISI NA PANE OLA KALA XWRIS KANENA PROBLIMA,,DEN KSERW PWS NA ANTIDRASW,,,DEN TO EXW PEI AKOMA SE KANENAN EKTOS APO ESAS

Εγώ του πήρα 2 μπεμπε καλτσακια και του ειπα σου έχω ενα δώρο.

ουουου! Ελενιτσα,καλα αποτελεσματα! Οπου ναναι θα ερθει και το μαγδουλινι,ειναι η ωρα της,χι χι! Καλε στελλιτσα,αδιαθετησες τελικα η οχι? Κατσε εδω,βρε! Μαργκι μου,ετσι σε θελω! Θα γινουμε κορμαρες κι αμα ερθεις θα κανουμε μπικινι παρτυ! Χα χα,καλο,ε?

ένα μήλο την ημέρα...

μαργκι μου,θα σου πω κατι που με βοηθα πολυ οταν κανω διαιτα. Σε ενα τσουκαλι βραζω 3 λιτρα νερο,βαζω 2 φακελλακια πρασινο τσαϊ κι ενα φακελλακι δυοσμο για αρωμα. Και μια κουταλια της σουπας ζαχαρη. Αμα κρυωσει το μοιραζω σε εξι μισολιτρα του νερου κ τα βαζω ψυγειο. Τα παιρνω μαζι στη δουλεια. Μου αρεσουν πολυ και οποτε ζηλεψω καφε η κατι αλλο,πινω τσαι και ξεχνιεμαι. Ειναι και αρκετα ευγευστο. Σε 3 ημερες φτιαχνω καινουργια. Α,εχω κι αλλη ιδεααα.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...