Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ngeo, καθηγήτρια είσαι;;;Κοιτα σύμπτωση! Κι εγώ μία από τα ίδια. Μόνο που εγώ δεν είμαι μόνιμη, είμαι αναπληρώτρια και έμαθες, φαντάζομαι, τι ζημιά μας έχει κάνει η Διαμάντω...Οντως το σχολείο έχει πολύ άγχος. Κι εγώ μία ώρα κάνω για να φτάσω στο σχολείο. Τώρα στενοχωριέμαι πολύ που μπορεί να χρειαστεί να βρω άλλη δουλεια! Θα σκέφτομαι τι ωραία ήταν να μπαίνω στην τάξη, να κάνω μάθημα, να γελάω με τα παιδιά, να μαλώνω με τα παιδιά. Ακόμα και το διάβασμα τα απογεύματα θα μου λείψει. Σε βλέπω πάντως πολύ αγχωμένη. Προσπάθησε να ηρεμήσεις κι εσύ, γιατί μας βλέπεις όλες τις αγχωμένες εδώ πόσο καιρό περιμένουμε τον πελαργό. Εγώ πάω για τον 9ο μήνα. Και την πρώτη φορά είχα αργήσει λίγο να μείνω έγκυος, αλλά τώρα το παράκανα...Καλά, μου λείπει και η μία σάλπιγγα, οπότε λογικά είναι σαν να προσπαθώ 4 μήνες! Υπομο΄νή και όλα καλά θα πάνε.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο βδομαδα θα παω κομμωτηριο,γιατι η ριζα κοντευει μια παλαμη. Θα βαψω νυχια και θα ξαναρχισω να βαφομαι. Θα ξεκινησω διαιτα. Ειναι μην το βαλω στοχο. Γυμναστηριο δυστυχως δεν προλαβαινω. Αμα κλεισει το σχολειο,θα πηγαινω βολτες με τη μικρη. Οδοντιατρο. Θα παρω μετρα για τις κουρτινες και τα καλλυματα που θα ραψω. Α,εχω μια σουπερ ιδεα στο μυαλο μου. Στην ταρατσα εχω πλυσταριο οπου εχω το πλυντηριο και τον κοπτοραπτη. Το εχω σαν αποθηκη. Θα το αδειασω,θα το βαψω λευκο κ μπλε,θα βαλω τραπεζι ισως κι ενα ντιβανι και θα το διακοσμησω με κειμηλια και φωτογραφιες απ το νησι μου. Η μικρη θελει να βαλω και λουλουδια. Θα περιφραξω και με διχτυ τα καγκελα για να ανεβαζω και το σκυλακι να παιζει. Εννοειται ραδιακι και θαναι το αραξοβολι μου,χι χι! Αχ,ανυπομονω.

ένα μήλο την ημέρα...

και οταν θα ραβω,θαμαι πιο χαρουμενη. Θα ανυπομονω κιολας! Εχω σκεφτει ηδη τα χρωματα που θα βαψουμε το σπιτι,και εχω συνεννοηθει με το μαστορα,οταν αδειασει απο δουλεια ναρθει να αρχισει.

ένα μήλο την ημέρα...

ειδατε,μικρα πραγματα που κανουν τη διαφορα. Φετος παιζει να μην παω καθολου διακοπες. Και δεν με πειραζει κιολας. Α,μαργκι μου,που πηγες? Αργω γιατι ειμαι δουλεια.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

KALISPERA KORITSIA,.....SAS EYXARISTW OLES GIA TA KALA SAS LOGIA KAI TIS EYXES SAS,,,SAS FILW MIA MIA,,,EGW TWRA MPORESA NA KATSW META APO TA MESIMERIANA MISAFIRIA,,,O ANTRAS MOU DEN EXEI ERTHI AKOMA,,,PRIN APO LIGO PIGA KAI TON EIDA GIA 5 LEPTA ALLA DEN TOU EIPA TIPOTA...DEN KSERW PWS NA TOU TO PW...KATHOMAI KAI SKEFTOMAI TO TI EKPLIKSI NA TOU KANW...

Διαφημίσεις

KATHOMAI KOITAW KSANA KOITAW TO TEST KAI DEN MPORW AKOMA NA TO SINIDITOPIOISO....TOSOUS MINES PROSPATHEIWN TOSO AGXOS TOSI APOGOYTEYSI..EIXA XASI TIS ELPIDES MOU.....O THEOS NA ME BOITHISI NA PANE OLA KALA XWRIS KANENA PROBLIMA,,DEN KSERW PWS NA ANTIDRASW,,,DEN TO EXW PEI AKOMA SE KANENAN EKTOS APO ESAS

KAI EGW AYTO SKEFTIKA,,,EPISIS SKEFTIKA NA TOU PW STA ELLINIKA EIMAI EGKYOS,,,,,ALLA APO ELLINIKA LEKSI DEN KATALABENEI,,,MONO TI KANEIS KALA EYXARISTW KANA DYO AKOMA,,,,,,KATHOMAI KAI GELAW MONI MOU MAGDA MOU,,,,EIMAI TOSO XAROUMENI ,,,,TOSI XARA PISTEYW NA TIN AKSIZW SAN ANTHRWPOS,,,,,THA TO DEIS THA ERTHEI POLY SYNTOMA KAI SE SENA O PELARGOS..TELIKA EINAI OLA THEMA AGXOUS,,,,OUTE POU TO SKEFTOMOUN AUTO TO MINA

Κοριτσια καλησπερα.Χαθηκα για καποιες που με θυμουνται!!!!!.Εμεις με το συζυγο ειπαμε να ξεκινησουμε απο καλοκαιρι προσπαθειες για δευτερο κ ετσι δεν ειχα τι να γραφω εδω!!!επιπροσθετα εχω ερθει στη μαμα μου για λιγο καιρο κ δεν εχω υπολογιστη.Χαρηκα τοσο για τις νεες εγκυμοσυνες .ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ολα να πανε καλα!!!!!!! Κ τον αλλο μηνα αλλες τρεις.θα τα λεμε φιλια σε ολες

line_flow_blue_beg_40_time_1233291600_text_f4ef20e1e3eff1e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...