Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα ομορφες,πως ειστε;

Δομνινα μου,σιδερενιος ο μικρουλης σας κι ευχομαι να ειναι η τελευταια περιπετεια που περνατε.Οσο για τα πεθερικα τι να πω,δεν εχω λογια,ευχομαι οτι γινει να ειναι για το καλυτερο ολων σας.

Νορα μου σε καταλαβαινω απολυτα,κι εγω το ιδιο αγχος εχω,για την εξεταστικη,αλλα ευτυχως εχει μονο αυτο,μιας και τα αγγλικα θα τα εχουμε αργοτερα εμεις.Ειναι κι η δικια μου στον κοσμο της,τα "επιασε" κι η ανοιξη μου φαινεται,απο την αλλη βεβαια ας μην ξεχναμε οτι ειναι παιδια κι εχουν τα δικια τους κι αυτα,εξαλλου κι εμεις καπως ετσι δεν ημασταν στην ηλικια τους;

Νομιζω οτι πρεπει να χαλαρωσουμε κι εμεις λιγο,και τα κοριτσακια μας θα τα πανε περιφημα.

Φιλια σε ολες,καλα να περνατε!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλές μου φιλενάδες, καλησπέρα!

Χαίρομαι που το καφέ μας άρχισε πάλι να γεμίζει. Δυστυχώς, δεν μπορώ να μπαίνω όσο συχνά θα ήθελα και είναι μέρες - όπως η σημερινή - που δεν έχω το κουράγιο όχι μόνο να γράψω, αλλά ακόμη και να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά.

Είμαι σε μεγάλη ένταση, κορίτσια, γιατί δουλεύω εξοντωτικά, με ασφυκτικές προθεσμίες και τεράστιες απαιτήσεις πανταχόθεν - το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι είμαι απλήρωτη εδώ και 5 μήνες και η κατάσταση έχει γίνει απελπιστική.....

Μόνο εδώ, μαζί σας, χαλαρώνω και νιώθω πως κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Η συντροφιά σας είναι πολύτιμη και με ηρεμεί.

Εύχομαι τα ΟΛΑ τα μικρούλια, αλλά και τα εφηβάκια μας να είναι καλά.

Σας φιλώ με αγάπη και σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημερα,

Εγω αρχισα να καταλαβαινω το μικρουλι, η μεγαλη κορη ειναι πολυ ζωηρη.

Καλη επιτυχια στις εξετασεις και υπομονη, εδω εμας και μας χτυπησε η Ανοιξη.

Μια καλη ξεκουραση στο τριημερο

Εγω πηρα μια καλοκαιρινη παντελονα απο τα στρατιβαριους, με μαλακο λαστιχο.πολυ μου αρεσε

Φιλακια να ειναι ενα ζεστο και ομορφο ΣΚ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ενιωσες το μωράκι σου, Μάγδα; Μπράβο! Με το καλό να το πάρεις και αγκαλίτσα τώρα! Φαντάζομαι πώς θα ένιωσες, ε; Με γεια και τα ρούχα σου. Σε μας έχει λίγη ψύχρα σήμερα.

Να σας ευχηθώ καλό μήνα! Εμείς χθες περάσαμε πολύ όμορφα. Πήγαμε σε μία παραθαλάσσια τοποθεσία, κάπου μιάμιση ώρα από εδώ. Εκεί συναντηθήκαμε με την αδελφή μου, τον άντρα της και την μικρή μου ανιψούλα, που είχα να την δω πολύ καιρό. Μεγάλωσε, ομόρφυνε κι έγινε πολύ γλυκό και κοινωνικό παιδάκι. Πιο κοινωνικό από τη δική μου βεβαίως, η οποία έκανε αρκετή ώρα να "ξεκουμπωθεί" και να αρχίσει να παίζει με την ξαδελφούλα της. Εμείς, οι μεγάλοι, τα είπαμε, ήπιαμε το καφεδάκι μας δίπλα στην θάλασσα και γενικώς περάσαμε καλά, αν εξαιρέσουμε τον δύσκολο δρόμο μέχρι να πάμε και να επιστρέψουμε.

Τώρα καθόμαστε. Η μικρή παίζει με κάτι playmobil, που ομολογώ, δεν πίστευα πως θα παίξει με αυτά. Προς έκπληξή μου όμως, παίρνει τα ανθρωπάκια, τα βάζει σε σειρα, τα βάζει να τρώνε, να περπατάνε, να κοιμούνται κτλ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάικια μου καλημερα καλο μήνα.

Εμεις περασαμε ησυχα καναμε ενα τραπεζι σε φιλους την Παρασκευη και το βραδάκι ηρθε η συμπεθερα για καφεδάκι. Ο Γερασιμάκος ψήλωσε αδυνάτισε ομορφυνε μας εριξε και κανα δυο σφαλιαριτσες αλλα τα πεθερικά ειναι υπερποστατευτικα απέναντι στη νυφουλα τους παραπονο δεν εχω.

Εμενα στη δουλεια αρχιζουν τα δυσκολα γιατι το αιρκοντισιον δουλευει στο φουλ και δεν ξερω τι να προτοφυλαξω τον αυχενα μου τη μεσουλα μου κρυωνω λεμεεε και τα ζωαα που δουλευω μαζι δεν καταλαβαινουν τιποτα.

Ειμαι πολυ απογοητευμενη και επιβαιβεωνομαι συνεχεια οτι δεν δουλευω με ανθρωπους αλλα δεν μπορω και να τους χαρακτηρισω πια εχω στερεψει απο χαρακτηρισμούς!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα να έχουμε!

Εμείς σε γενικές γραμμές καλά τα περάσαμε το τριήμερο.. Χαρήκαμε ο ένας τη συντροφιά του άλλου και βεβαίως βεβαίως τα γέλια, τις χαρές και τα λογάκια του Γερασιμάκου! Την πρωτομαγιά είχαμε κανονίσει να πάμε να φάμε σε μια ταβέρνα στο Χαιδάρι που έχει και μια μίνι παιδική χαρά.. Μόνο που την ίδια ιδέα με μας είχαν και άλλοι 1000 οπότε καταλαβαίνετε.. Δεν ευχαριστηθήκαμε τίποτε.. Μας πετάξαν σε ένα τραπέζι όπου μας κάνανε καροτσάκι από το -σήκω να περάσω με το καρότσι, τα γκαρσόνια που πηγαινοερχόντουσαν συνέχεια και την 1.30 ώρα που κάνανε να έρθουν τα κυρίως.. στο τέλος έφαγα και μια καρέκλα στο κεφάλι και σηκωθήκαμε κακήν κακώς και φύγαμε.. τους έκραξα φυσικά στο fb για να μάθουν άλλη φορά να φέρονται επαγγελματικά - τα γαϊδούρια - που βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τα σπασμένα όλης της χρονιάς!

Το απόγευμα όπως σας είπε η συμπεθέρα βρεθήκαμε για καφεδάκι και περάσαμε πολύ όμορφα.. Η νυφούλα μας τσουπωτή τσουπωτή έπαιξε τέλεια με τον Γερασιμάκο μας.. Είπαμε να το επαναλάβουμε λίαν συντόμως..

Το Σάββατο πήρα τον μικρό και πήγα σε μια φίλη μου που είναι έγκυος και δεν μπορεί να μετακινηθεί και το βραδάκι ανεβήκαμε στους γειτόνους μας οι οποίοι έχουν αδυναμία στον μικρό μας.. ήπιαμε κάτι δροσερό και κατεβήκαμε σπίτι.. Και χθες, Κυριακή είπαμε να πάμε τον μικρό να παίξει σε μια παιδική χαρά στην Αγία Παρασκευή και ήταν κλειστή λόγω έργων. Μα είναι δυνατόν.. Όλο το χειμώνα δεν μπορούσαν να την επισκευάσουν; Όχι.. μόνο το καλοκαίρι που τα παιδάκια θέλουν να παίξουν... Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου!

Μία μου κουράγιο και υπομονή.. μόνο αυτό μπορώ να σου πω..

Μάρτζι μου χαίρομαι που τα καταφέρατε επιτέλους και ανταμώσατε με την αδερφή σου.. Κι εμένα μένει στην Πάτρα και μου λείπει..

Μάγδα μου χαίρομαι τόσο πολύ για σένα που άρχισες να καταλαβαίνεις το νινί! Ζηλεύω πολύ (με την καλή έννοια φυσικά)!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!

Είμαστε καλά και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό!

Άρχισαν οι ζέστες και ζορίζομαι πολύ.. τουλάχιστον το σαββατοκύριακο που μας πέρασε τακτοποιήσαμε τα χειμωνιάτικα και βγάλαμε τα καλοκαιρινά.. κάτι είναι κι αυτό.. Σήμερα ο γιος φόρεσε για πρώτη φορά κοντομάνικο χωρίς γκρίνια και όλη την ώρα ήθελα να του φιλάω τα μπρατσάκια!

Χθες ήρθε μια φυσικοθεραπεύτρια στο σπίτι παιδιά και πραγματικά ξανάνιωσα.. Νιώθω πολύ όμορφα και σκοπεύω να το καθιερώσω μια φορά στις 10 μέρες! Τι ψυχή έχουν 20 Ευρώ μπροστά στη σωματική μου ξεκούραση;

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Αχ, Δομνίνα μου, μου βάζεις ιδέες για φυσικοθεραπεύτρια! Μα πονάνε τόσο πολύ χέρια, πόδια, μέση, πλάτη που δεν αντέχω άλλο........

Κι εμείς βάλαμε κοντομάνικο χθες και περάσαμε καταπληκτικά, γιατί πήγαμε βόλτα στην πιο κοντινή πόλη. Ηπιαμε καφέ, φάγαμε γλυκό, πήγαμε Goody's..........

Κορίτσια μου, σοκαρίστηκα, όπως άλλωστε και όλος ο κόσμος, με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δεν μπορώ να ανοίξω την τηλεόραση. Κλαίω με το που ξεκινάνε να αναφέρονται στην υπόθεση........Το σκέφτομαι συνέχεια και δεν το χωράει το μυαλό μου. Ένα "γιατί;;" με βασανίζει συνεχώς κι έχω χάσει τη διάθεσή μου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βικυ μου σε ευχαριστω πολυ ηρθε και μαλιστα σε μια περιοδο που το εχω πολυ αναγκη.

Να ευχηθω χρονια πολλα σε ολλες μας για αυριο, ειναι σπουδαιο πραγμα η μητροτητα.

Εμεις πηγαμε στον γιατρο, καθως ειδαμε στον υπερηχο υπερηχογενες εντερο πρεπει να ελεχθουμε για κυστικη, ο γιατρος με αυτα και τα παλια πλεον προτινει αμνιο και ο συζυγος συμφωνει, αρα θα την κανω απο εβδομαδα και μετα θα παω στους γονεις μου. Οταν βρω ιντερνετ θα ενημερωσω.

Μια μητερα κανειι τα παντα για να προστατευσει τα παιδια της, εγω νιωθω χαλια που το θετω σε κινδυνο με δικη μου επιλογη. Μακαρι να πανε ολα καλα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μάγδα μου, κουράγιο, καλή μου! Να έχεις πίστη ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Ο μικρός σου πρίγκιπας θα είναι καλά και η μανούλα του είναι απλά υπέροχη! Μόνο που το σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει πόσο πολύ καλή μανούλα είσαι για το αγοράκι σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαγδα μου,σου ευχομαι ολοψυχα,ολα να πανε κατ'ευχην.Οσο για το ποσο καλη μανουλα εισαι,να μην αμφιβαλλεις καθολου κοριτσακι μου,γιατι κανεις οτι ειναι το καλυτερο δυνατον για το μικρο σου αγορακι.Να ξερεις οτι θα σε σκεφτομαι πολυ και θα σου στελνω θετικη ενεργεια,θα περιμενουμε νεα σου.Να προσεχεις τον εαυτο σου,φιλια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαγδούλα μου γλυκιά στο λέω για να σε καθησυχάσω.. στα αγοράκια είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να εμφανίσουν υπερηχογενές έντερο καθός και υδρονέφρωση.. είναι λόγω κατασκευής του ουροποιητικού συστήματος.. Και στην αδερφή μου φάνηκε αυτό και ήταν μόλις 27 χρονών όταν ήταν έγκυος στον ανηψιό μου και τη στείλαν άρων άρων για άμνιο στην 23η βδομάδα (το είδαν στην Β' επιπέδου).. ευτυχώς δεν ήταν τίποτε και ο ανηψιός μου γεννήθηκε υγιέστατος!

Φιλενάδες μου γλυκές χρόνια μας πολλά για χθες. Νομίζω ότι η κάθε μία είχε στην αγκαλιά της το καλύτερο δώρο - το / τα παιδάκι / παιδάκια της..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Μάγδα μου μην στενοχωριέσαι!!; Τα αγοράκια είναι πάντα τα πιο βασανιάρικα. Και να μη μας έλεγες ότι έχεις αγόρι ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν έτσι! Ολά θα πάνε καλά! Περιμένουμε νέα σου! Φιλιά σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...